Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚάρα??
Ο Ζοφρέι Ντερνίς ήταν ένας εκ των παικτών της Σεντ Ετιέν, που ξεχώρισαν στους αγώνες με τον Ολυμπιακό. Ο 28χρονος μέσος της γαλλικής ομάδας παραχώρησε συνέντευξη στο gazzetta.gr, όπου αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ λέγοντας πως θα τον ενδιέφερε η προοπτική του εξωτερικού, στα ματς με τους πρωταθλητές Ελλάδας αλλά και στην επικείμενη αντίπαλο της ομάδας του στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, την Βέρντερ Βρέμης.
- Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ τι γνωρίζεις;
Με πήραν τηλεφώνο από την Ελλάδα. Όμως εγώ αυτήν την στιγμή είμαι παίκτης της Σεντ Ετιέν. Αυτό που μετράει για μένα είναι η ομάδα μου.
- Θα ήθελες όμως να παίξεις στον ΠΑΟΚ την Ελλάδα;
Γιατί όχι; Μ' ενδιαφέρει πολύ η ιδέα του να κάνω καριέρα στο εξωτερικό. Δεν μπορώ να πω όμως κάτι σίγουρο ακόμη. Θα δούμε.
http://www.gazzetta.gr/content/view/26823/5/
μιλαει σαν να εχει υπογραψει.................
- Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ τι γνωρίζεις;
Με πήραν τηλεφώνο από την Ελλάδα. Όμως εγώ αυτήν την στιγμή είμαι παίκτης της Σεντ Ετιέν. Αυτό που μετράει για μένα είναι η ομάδα μου.
- Θα ήθελες όμως να παίξεις στον ΠΑΟΚ την Ελλάδα;
Γιατί όχι; Μ' ενδιαφέρει πολύ η ιδέα του να κάνω καριέρα στο εξωτερικό. Δεν μπορώ να πω όμως κάτι σίγουρο ακόμη. Θα δούμε.
http://www.gazzetta.gr/content/view/26823/5/
μιλαει σαν να εχει υπογραψει.................
- khaledfreepaok
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
vanroy έγραψε:Χούτος: «Φαμπιάν δες τι όμορφη που είναι η ασπρόμαυρη φανέλα με το δικέφαλο στο στήθος; Νομίζω ότι θα σου ταιριάζει γάντι!»
Εστογιανόφ: «Από το στόμα σου και στου Ζήση το αυτί!»
Χούτος: «Μπορεί το καλοκαίρι να ξανασμίξουμε, αλλά σημερα θα σε στενοχωρήσω bro με 2 τεμάχια.»
Εστογιανόφ: « Χαχαχαωραία αστεία λες Λάμπρος! Σε λίγο θα μας πεις ότι θα μας νικήσετε με ανατροπή και δύο γκολ του Μπακαγιόκο…..αχαχαχαχαχα
..»

ολλανδε εισαι μεγαλη παιχτουρα!!

vanroy έγραψε:Χούτος: «Φαμπιάν δες τι όμορφη που είναι η ασπρόμαυρη φανέλα με το δικέφαλο στο στήθος; Νομίζω ότι θα σου ταιριάζει γάντι!»
Εστογιανόφ: «Από το στόμα σου και στου Ζήση το αυτί!»
Χούτος: «Μπορεί το καλοκαίρι να ξανασμίξουμε, αλλά σημερα θα σε στενοχωρήσω bro με 2 τεμάχια.»
Εστογιανόφ: « Χαχαχαωραία αστεία λες Λάμπρος! Σε λίγο θα μας πεις ότι θα μας νικήσετε με ανατροπή και δύο γκολ του Μπακαγιόκο…..αχαχαχαχαχα
..»

μόλις το είδα στο gazzeta.gr
http://www.gazzetta.gr/content/view/26984/2/
το παιδί είναι τερματοφυλακάρα,θα είναι πολύ χρήσιμη προσθήκη
http://www.gazzetta.gr/content/view/26984/2/
το παιδί είναι τερματοφυλακάρα,θα είναι πολύ χρήσιμη προσθήκη
- khaledfreepaok
ισχυει αυτο.
παντως παιδια η γατα δεν παιζεται.απορω τι ζωα την διαβαζουν.λενε οι ελεινοι οτι πρωτος στοχος του βρυζα ειναι ο ζεβλακοφ.αν ειναι ποτε δυναμον.ο ΖΕΒΛΑΚΟΦ.τι αλλο θ ακουσουμε ρε πουστη.σε λιγο θα μας πουνε οτι οι πρωτοι στη λιστα για μεταγραφες ειναι ανδραλας-κουτσοπουλος
παντως παιδια η γατα δεν παιζεται.απορω τι ζωα την διαβαζουν.λενε οι ελεινοι οτι πρωτος στοχος του βρυζα ειναι ο ζεβλακοφ.αν ειναι ποτε δυναμον.ο ΖΕΒΛΑΚΟΦ.τι αλλο θ ακουσουμε ρε πουστη.σε λιγο θα μας πουνε οτι οι πρωτοι στη λιστα για μεταγραφες ειναι ανδραλας-κουτσοπουλος
λενε και για κατσουρανη.....αν παρουμε κατσουρανη θα πεσουν τα τσιμεντα θαρρώ!!!
Στο κέντρο θα γίνει μετά της κακομοίρας...
Μακαρι αλλα δε νομίζω.
Μακαρι αλλα δε νομίζω.
Το συμβόλαιο του λήγει το 2010 και την προηγούμενη βδομάδα δέχτηκε προταση από την μπενφικα για πρόωρη ανανέωση για πάνω από 1εκ€ ετησίως....Απιθανο το βλέπω..
- khaledfreepaok
με αυτα τα λεφτα βρισκουμε καλυτερους παιχτες απο τον κατσουρανη.αυτο ειναι το μονο σιγουρο
- magiktigra
Ας πάρουμε όλη την Σεντ Ετιέν λέω εγώ όπως είναι

h αεκ απουσια οργανωσης κοπιαρει τους στοχους του ΠΑΟΚ....ειναι κωμικοι και διασκεδαστικοι
τα πα@άρια μας θα πάρουν!ας αρκεστούν στον Καράμπελα που είναι βασικός τους στόχος!

-
Φωτακη,παπαζογλου,ντερνις???Μηπως τα μμε δν ξερουν πια για ποιον παιχτη να πουν και λενε τα ιδια κ τα ιδια για τις ομαδες της σουπερ λιγδας??