Bilbao - ΠΑΟΚ 29/04 21:00 FEC Finals, ΕΡΤ 2 Σπορ
Re: Bilbao Basket - ΠΑΟΚ 29/04 21:00 FEC Finals
Πώς λέγεται το κομμάτι που παίζει στα ματς πάντα ρε μλκς; Κάθε φορά το ακούω κ κάθε φορά το ξεχνάω
Δεν βλέπω πρώτο ημίχρονο, θα ξεκινήσω από το δεύτερο, όταν και θα προηγούμαστε ήδη με 10+ πόντους, σύμφωνα με όνειρο που είδα 
Την προηγούμενη φορά με τη Μούρθια μια μέρα πριν το παιχνίδι είχα δει όνειρο τον Άλεν να βάζει καλάθι και φάουλ. Χθες δεν είδα κάτι αντίστοιχο! 
Ας πούνε 2 φωνήεντα στους υπεύθυνους όλα τα κεφάλια που πήγαν εκεί...DamoN έγραψε: Τετ 29 Απρ 2026, 16:48 Εγώ μπανε πάντως σχετικά με αυτό που γράφεις έχω αναφέρει και παλαιότερα ότι αν ζούσα λαιβ εκείνη την περίοδο και ήμουν σε μια ηλικία να νιώθω , σίγουρα θα ήμουν πολύ διαφορετικός άνθρωπος από ότι είμαι σήμερα .
Και άντε για τα ευρωπαϊκά νομίζω είναι πίκρα μαζί με περηφανια αλλά εγχώρια ,αυτά που γινόντουσαν με το ληκι , αν τα ζούσα δεν ξέρω πόσο θα την πάλευα .
Να σημειώσω ότι μπάλα βλέπω κανονικά από 96 και μπάσκετ από το 98 .
Πραγματικά πως την παλεύατε ; Για αυτό τρελαίνομαι όταν ξεσκίζουμε την ομάδα ποδοσφαίρου στην χρυσή της εποχή
Για να είμαι ον τοπικ
Εγώ από αυτή την αδικία και το "ζελος στη μπάλα, γκαλης στο μπασκετ" έγινα ΠΑΟΚ, όταν πρωτοείδα ματς στην πορεία για τη Γενεύη και γλυκαθηκα. Είμαι ο πρώτος και μόνος ΠΑΟΚτσης στην οικογένεια και τώρα έκανα και τα 2 παιδιά.
Την παλέψαμε γιατί βλέπαμε παιχταράδες και μια ομάδα να είναι στις κορυφαίες στην Ευρώπη με προσωπικότητες φουλ ΠΑΟΚ όπως ο Μπανε.
Ήξερες ότι δεν έκατσε φέτος, θα κάτσει του χρόνου.
Σφιχτά είμαστε σήμερα
Πότε δεν ήμασταν χαλαρά. Για να κερδίσουμε κάτι, θέλει αίμα και δάκρυα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bane1980 την Τετ 29 Απρ 2026, 17:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μαλακες θα το δει κανένας σας το ματς ;
Το γούρι μ είναι το σφιχτά είμαστε
Οταν λέω το ανάποδο στην μπάλα πάμε κατά διαόλου
Το γούρι μ είναι το σφιχτά είμαστε
Οταν λέω το ανάποδο στην μπάλα πάμε κατά διαόλου
- These users thanked the author DamoN for the post:
- Dimitrisou
- Maurice_Escargot
Συνδεδεμένοι από το pre-game.
Εάν το κάνουν από στούντιο, θα φάνε μπινελικι.
-
Michael Scott
Εγω μάγκες λεω να παω λευκό Πύργο ο,τι κι αν γινει. Δεν αντέχεται αλλη μαυρίλα φετος. Τρελα στους τρελούς δεν πούλησε κανεις!
Οποτε, αν ακούσετε για καποιον τρελό που πανηγυρίζει μονος του στον Λευκο παρόλο που χάσαμε, θα είμαι εγω να ξέρετε
Οποτε, αν ακούσετε για καποιον τρελό που πανηγυρίζει μονος του στον Λευκο παρόλο που χάσαμε, θα είμαι εγω να ξέρετε
- These users thanked the author Michael Scott for the post:
- zoran
Αν το κάνει ο τραπεζανιδης είναι και 9 η ώρα βλέπω να μην το βλέπω ούτε εγώ στο τέλος και να το βλέπω σε όνειροMaurice_Escargot έγραψε: Τετ 29 Απρ 2026, 17:41Συνδεδεμένοι από το pre-game.
Εάν το κάνουν από στούντιο, θα φάνε μπινελικι.
-
Michael Scott
Αν θέλετε να πάρετε μυρωδιά, Τοσκιτσης κανει λαιβ στο Facebook απο το γήπεδο
- Dimitris_L4
Εγω παντως θα το δω χωρις φωνη απο το ταμπλετ...οπως με τη Μουρθια..στην ιδια γωνια του καναπε κ πανηγυρια χωρις φωνη σε καθε καλαθι να μν ξυπνησουν τα μικρα...Αν δωσει ο Θεος κ τ παρουμε, θα βγω μπαλκονι να ουρλιαξω!!!
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚ
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚ
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
- Dimitrisou
Πολύ δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα το βράδυ. Έχουν μεγάλο βάθος στον πάγκο αντίθετα με μας, 10/12 που σουτάρουν τρίποντο με καλά ποσοστά και δεν περιμένω να έχουν και πάλι ποσοστό ευστοχίας κάτω από 40%. Είναι και το ότι όλο το σύμπαν συνωμότησε εναντίον μας το τελευταίο δίμηνο, μόνο με κηδείες φίλων της ομάδας και συγγενών των εντός αυτής ασχολούμαστε και δεν λέει να γελάσει το χειλάκι μας με τον ΠΑΟΚ.
Τα ματς του μπάσκετ έχουν πάντα μεγάλη αγωνία λόγω των συνεχών διακυμάνσεων και ευτυχώς υπάρχει και αγώνας Champions League για να γίνεται το απαραίτητο ζάπινγκ, άσχετα βέβαια αν ο δικός μας ξεκινά μία ώρα νωρίτερα. Θα βγω στις 9 για τρέξιμο.
Τα ματς του μπάσκετ έχουν πάντα μεγάλη αγωνία λόγω των συνεχών διακυμάνσεων και ευτυχώς υπάρχει και αγώνας Champions League για να γίνεται το απαραίτητο ζάπινγκ, άσχετα βέβαια αν ο δικός μας ξεκινά μία ώρα νωρίτερα. Θα βγω στις 9 για τρέξιμο.
-
leomatos88
FORZA ΠΑΟΚΑΡΑ.
Να είναι όλο το παιχνίδι όπως το πρώτο δκάλεπτο εδώ.
Να μην πιάσουν το ρυθμό τους ποτέ.
Να μη βρουν το μομέντουμ στο τρίποντο.
Άμυνα, ριμπάουντ, όχι λάθη.
Και τα γκρι ανθρωπάκια να σφυρίζουν αυτά που βλέπουμε όλοι.
Φέρε μας το κύπελλο, το ευρωπαϊκό!
Άντε μεγάλε ΠΑΟΚ.
Να είναι όλο το παιχνίδι όπως το πρώτο δκάλεπτο εδώ.
Να μην πιάσουν το ρυθμό τους ποτέ.
Να μη βρουν το μομέντουμ στο τρίποντο.
Άμυνα, ριμπάουντ, όχι λάθη.
Και τα γκρι ανθρωπάκια να σφυρίζουν αυτά που βλέπουμε όλοι.
Φέρε μας το κύπελλο, το ευρωπαϊκό!
Άντε μεγάλε ΠΑΟΚ.
-
Black_Knight
Re: Bilbao - ΠΑΟΚ 29/04 21:00 FEC Finals, ΕΡΤ 2 Σπορ
Καλη επιτυχια ομαδαρα!
Παρολο που λενε πολλοι δυσκολα τα πραγματα και οτι οι αλλοι εχουν δυνατη ομαδα, απο το πρωι εχω πολυ καλο προαισθημα. Και να μην ερθει παντως δεν θα χαλαστω.
Παρολο που λενε πολλοι δυσκολα τα πραγματα και οτι οι αλλοι εχουν δυνατη ομαδα, απο το πρωι εχω πολυ καλο προαισθημα. Και να μην ερθει παντως δεν θα χαλαστω.