Τμήματα Υποδομής & Ανάπτυξης ΠΑΟΚ
- angelheart
- Επικοινωνία:
Re: Τμήματα Υποδομής & Ανάπτυξης ΠΑΟΚ
Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο εναντίον του Κου Αλεξανδρίδη. Ούτε λέω οτι είναι καλός ούτε το αντίθετο. Μπορεί μάλιστα ο Ivic (αν φυσικά πάρει τη δουλειά) να αποδειχτεί και καλύτερος. Δεν γίνεται να το ξέρουμε αυτό.
Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι οτι ο Vladan Ivic ΔΕΝ έχει ξαναδουλέψει πουθενά. Αυτό είναι που με προβληματίζει εμένα. ΟΚ δεκτό το θέμα με τα λεφτά που ζήτησε και πήρε κας. Υπάρχει ΣΟΒΑΡΟ θέμα εδώ, ειδικά όταν το βάλουμε δίπλα δίπλα με την περσινή προσφυγή του Κολομπούρδα η οποία και αποτέλεσε αφορμή για την απομάκρυνσή του.
Θυμίζω απλά, οτι ο ΟΣΦΠ τα έσταξε χοντρά και έφερε έναν Γερμανό με ΠΟΛΛΑ χρόνια εμπειρίας σε υποδομές.
Το είπα και λίγο παλιότερα. Από τις καλοκαιρινές κινήσεις θα φανούν οι πραγματικές προθέσεις. Όχι από το τι λένε στις συνεντεύξεις.
Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι οτι ο Vladan Ivic ΔΕΝ έχει ξαναδουλέψει πουθενά. Αυτό είναι που με προβληματίζει εμένα. ΟΚ δεκτό το θέμα με τα λεφτά που ζήτησε και πήρε κας. Υπάρχει ΣΟΒΑΡΟ θέμα εδώ, ειδικά όταν το βάλουμε δίπλα δίπλα με την περσινή προσφυγή του Κολομπούρδα η οποία και αποτέλεσε αφορμή για την απομάκρυνσή του.
Θυμίζω απλά, οτι ο ΟΣΦΠ τα έσταξε χοντρά και έφερε έναν Γερμανό με ΠΟΛΛΑ χρόνια εμπειρίας σε υποδομές.
Το είπα και λίγο παλιότερα. Από τις καλοκαιρινές κινήσεις θα φανούν οι πραγματικές προθέσεις. Όχι από το τι λένε στις συνεντεύξεις.
Πέρα από τα ικανά και έμπειρα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τις ακαδημίες, εφόσον υπάρχει οικονομική άνεση και διάθεση του Ιβάν να επενδύσει σε υποδομές, καιρός είναι να (παρ)ακολουθούμε τις σύγχρονες τάσεις..
[youtube]WhAyX81zP2M[/youtube]
[youtube]WhAyX81zP2M[/youtube]
- desperando
- Επικοινωνία:
μπορεί να μην εχει δουλεψει πουθενά στο παρελθόν αλλά αυτό δεν μπορεί να εμποδίσει κάποιον να πετύχει.ξεχνάμε ότι ο ιβιτς είναι γιουγκοσλάβος και έχει λάβει μια διαφορετική αθλητική παιδία.μια παιδία που έκανε την γιουγκοσλαβία εν μέσο πολέμου και μετέπειτα όταν ήταν διαλυμένη να βγάζει αθληταραδες σε όλα τα αθλήματα.angelheart έγραψε:Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο εναντίον του Κου Αλεξανδρίδη. Ούτε λέω οτι είναι καλός ούτε το αντίθετο. Μπορεί μάλιστα ο Ivic (αν φυσικά πάρει τη δουλειά) να αποδειχτεί και καλύτερος. Δεν γίνεται να το ξέρουμε αυτό.
δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε τι ήταν ο ιβιτς σαν ποδοσφαιριστής. ήταν ένας από τους πιο ευφυείς αθλητές που παίζαν στην ελλάδα.το ένιωθες ότι το άθλημα το αντιλαμβάνετε διαφορετικά από τους περισσότερους,με πολύ μεγαλύτερη αντίληψη από τον μέσο όρο των ποδοσφαιριστών.επίσης είναι νέος σε ηλικία κάτι που μετράει, καθώς μπορεί πιο εύκολα να επικοινωνήσει με τα πιτσιρίκια από έναν πενηνταρη εξηνταρη .
προσωπική μου άποψη είναι ότι είναι μια παρά πολύ καλή επιλογή τηρουμένων των αναλογιών και αν τον πλαισιωσεις και με κανέναν ογιος τότε είμαστε σούπερ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Σάβ 01 Ιουν 2013, 13:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Titel (Serbian Cyrillic: Тител) is a town and municipality in the South Bačka District of the Vojvodina, Serbia. The town of Titel has a population of 5,247, while the population of the municipality of Titel is 15,738. It is located in southeastern part of Bačka, known as Šajkaška.
Wikipedia
Wikipedia
- angelheart
- Επικοινωνία:
Αν διαφωνούσα με την (πιθανή) πρόσληψη του Ivic θα το είχα γράψει ξεκάθαρα. Έγραψα οτι με προβληματίζει και έγραψα και γιατί. Φυσικά ΔΕΝ διαφωνώ με αυτά που γράφει ο desperado. Έτσι ακριβώς είναι. Πλην όμως η εμπειρία στον κάθε τομέα είναι κάτι ανεκτίμητο και ο Ivic καλώς ή κακώς ΔΕΝ την έχει.
Όσον αφορά το ζήτημα ηθικής τάξεως, νομίζω οτι ήμουν πολύ σαφής.
Να πω κάτι σε άλλο μήκος κύματος. Ο Γιάννης Αναστασίου πέρασε από την ακαδημία του Ajax σαν προπονητής. Ήταν "δικό τους παιδί", πήρε τα διπλώματα και τα σχετικά, και αφού τον διάλεξαν (φαντάζομαι οτι όλο και κάποια επιπλέον κριτήρια θα έχουν) τον έκαναν αρχικά προπονητή τεχνικής κατάρτησης. Ήταν μαζί με τον Aaron Winter τον παλιό παίκτη για όποιον θυμάται. Δεν έγινε κατευθείαν πρώτος δλδ.
Όσον αφορά το ζήτημα ηθικής τάξεως, νομίζω οτι ήμουν πολύ σαφής.
Να πω κάτι σε άλλο μήκος κύματος. Ο Γιάννης Αναστασίου πέρασε από την ακαδημία του Ajax σαν προπονητής. Ήταν "δικό τους παιδί", πήρε τα διπλώματα και τα σχετικά, και αφού τον διάλεξαν (φαντάζομαι οτι όλο και κάποια επιπλέον κριτήρια θα έχουν) τον έκαναν αρχικά προπονητή τεχνικής κατάρτησης. Ήταν μαζί με τον Aaron Winter τον παλιό παίκτη για όποιον θυμάται. Δεν έγινε κατευθείαν πρώτος δλδ.
- desperando
- Επικοινωνία:
διορθώθηκεrainmaker έγραψε:Ρε συ έσπασα το κεφάλι μου :
ΤΙΤΕΛ τι σημαίνει;;;
- evripidis4
Re: Απ: Τμήματα Υποδομής & Ανάπτυξης ΠΑΟΚ
Η στελέχωση των τμημάτων υποδομής είναι, αν όχι περισσότερο, εξίσου σημαντική με αυτή της πρώτης ομάδας. Αυτό απαιτεί την πρόσληψη άρτια καταρτισμενων ανθρώπων με εμπειρία στο να δουλεύουν με μικρά παιδιά.
Χωρίς να είναι κακό το να δίνουμε ευκαιρίες σε 'δικά μας ' παιδιά θεωρώ ότι πρέπει να επενδύσουμε και σε ανθρώπους που έχουν ήδη κάποια παρουσία στον χώρο και έχουν δώσει δείγματα του έργου τους.
Διαφορετικά λέμε άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...τα ταλέντα θα μένουν πάντα ταλέντα και ουσιαστική εξέλιξη μηδέν.
Σε άλλο τοπικ λένε να πάρουμε Γερμανό προπονητή. Για μένα το καλύτερο είναι να υιοθετήσουμε τον γερμανικό τρόπο δουλειάς που γίνεται στις ομάδες τους. Έτσι φτάσανε αυτοί ψηλά, έτσι μπορούμε κι εμείς να πάμε ψηλότερα.
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Χωρίς να είναι κακό το να δίνουμε ευκαιρίες σε 'δικά μας ' παιδιά θεωρώ ότι πρέπει να επενδύσουμε και σε ανθρώπους που έχουν ήδη κάποια παρουσία στον χώρο και έχουν δώσει δείγματα του έργου τους.
Διαφορετικά λέμε άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...τα ταλέντα θα μένουν πάντα ταλέντα και ουσιαστική εξέλιξη μηδέν.
Σε άλλο τοπικ λένε να πάρουμε Γερμανό προπονητή. Για μένα το καλύτερο είναι να υιοθετήσουμε τον γερμανικό τρόπο δουλειάς που γίνεται στις ομάδες τους. Έτσι φτάσανε αυτοί ψηλά, έτσι μπορούμε κι εμείς να πάμε ψηλότερα.
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
- angelheart
- Επικοινωνία:
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε η πρώτη ομάδα του συλλόγου έχει 29 παίκτες.
**βγάλτε 5 που είναι δανεικοί (Σέκου, Καμαρά, Σίλτν κτλ.)
**Βγάλτε κάποιους (ή όλους) από Χακόμπο, Έτο, Φωτάκη και Ρομπέρ
**Βάλτε καμιά 8-9 παίκτες που τους δώσαμε δανεικούς και γύρισαν (Στάμου, Γιάννου,Παναγιωτούδης κτλ)
**Βάλτε και τουλάχιστο 2 παιδιά από την Β' ομάδα που δεν μπορούν εκεί να συνεχίσουν (Μελίσσας, Μωησιάδης)
Όπως βλέπετε αμέσως μαζεύονται πάνω από 30.
Σε αυτούς τώρα αν προσθέσετε και τους 8-10 καινούριους που, κατά πως λένε οι γραφές θα έρθουν, γίνανε (ζωή να έχουν) κοντά στους 40. Δεν μέτρησα (εννοείται) κάποιους που πιθανόν να αποχωρήσουν (πχ λέμε τώρα ότι φεύγουν τον Λόρενς ή τον Ιτάνζ). Πάλι πολλοί είναι, και κυρίως οι περισσότεροι μικροί και με πολύ λίγες πιθανότητες να παίξουν σε έναν ΠΑΟΚ που θα κάνει "σεντονάτες" μεταγραφές.
Και ρωτάω τώρα εγώ που δεν είμαι μπαλαδόφατσα. Γιατί δεν έχουμε δεύτερη ομάδα ; αφού με το καλημέρα 15 παίκτες τους μαζεύω για πλάκα. Παίρνω και 3-4 μπαρουτοκαπνισμένους βηταεθνικάριους για ΕΛΑΧΙΣΤΑ λεφτά και voila. Έτοιμη είναι.
Για πέστε ρε αδέρφια (που δεν είστε και σεις μπαλαδόφατσες) τη γνώμη σας.
**βγάλτε 5 που είναι δανεικοί (Σέκου, Καμαρά, Σίλτν κτλ.)
**Βγάλτε κάποιους (ή όλους) από Χακόμπο, Έτο, Φωτάκη και Ρομπέρ
**Βάλτε καμιά 8-9 παίκτες που τους δώσαμε δανεικούς και γύρισαν (Στάμου, Γιάννου,Παναγιωτούδης κτλ)
**Βάλτε και τουλάχιστο 2 παιδιά από την Β' ομάδα που δεν μπορούν εκεί να συνεχίσουν (Μελίσσας, Μωησιάδης)
Όπως βλέπετε αμέσως μαζεύονται πάνω από 30.
Σε αυτούς τώρα αν προσθέσετε και τους 8-10 καινούριους που, κατά πως λένε οι γραφές θα έρθουν, γίνανε (ζωή να έχουν) κοντά στους 40. Δεν μέτρησα (εννοείται) κάποιους που πιθανόν να αποχωρήσουν (πχ λέμε τώρα ότι φεύγουν τον Λόρενς ή τον Ιτάνζ). Πάλι πολλοί είναι, και κυρίως οι περισσότεροι μικροί και με πολύ λίγες πιθανότητες να παίξουν σε έναν ΠΑΟΚ που θα κάνει "σεντονάτες" μεταγραφές.
Και ρωτάω τώρα εγώ που δεν είμαι μπαλαδόφατσα. Γιατί δεν έχουμε δεύτερη ομάδα ; αφού με το καλημέρα 15 παίκτες τους μαζεύω για πλάκα. Παίρνω και 3-4 μπαρουτοκαπνισμένους βηταεθνικάριους για ΕΛΑΧΙΣΤΑ λεφτά και voila. Έτοιμη είναι.
Για πέστε ρε αδέρφια (που δεν είστε και σεις μπαλαδόφατσες) τη γνώμη σας.
Εμενα η γνωμη μου οπως εχω πει κι αλλες φορες ειναι να παρουμε μια ομαδα στη β εθνικη για ψησιμο....
Εγώ λέω να στήσουμε σιγά σιγά μια ομάδα στη Β εθνική Βελγίου, να την τροφοδοτούμε κι όταν πάρει τα πάνω της, να την κάνουμε σιγά σιγά απο τη superleague να ησυχάσουμε.