Razvan Lucescu
Re: Razvan Lucescu
Επειδή μάλλον άλλοι έχουν
κοντή μνήμη.
Σχεδόν καμία επιλογή δεν ήταν
πρώτη του Λουτσεσκου.
Ο Μπαμπά ζητούσαν λεφτά
και δεν τον πήραμε.
Έπρεπε να μας τον χαρίσει η Τσέλσι.
Ο Κμρεντσικ ζητούσαν λεφτά (2-3 εκ)
και μας φάνηκαν πολλά!
και δεν τον πηραμε
και τελικά πήγε δανεικός.
Ο Σίλβα που ήταν πρώτη επιλογή
στην πιο σημαντική θέση τότε
δεν ήρθε γιατί μας φάνηκε ακριβός.
Ο Τζοβινκο δεν ήρθε γιατί ήταν ακριβός.
Και αριστερό εξτρέμ θέλαμε
Κλαεσον και παρότι ήταν ελεύθερος
ούτε αυτόν τον πήραμε και μας ήρθε
ο Μιτριτσα.
Αυτούς ήθελε ο Ραζβαν κάποιοι
άλλοι ήλθαν.
κοντή μνήμη.
Σχεδόν καμία επιλογή δεν ήταν
πρώτη του Λουτσεσκου.
Ο Μπαμπά ζητούσαν λεφτά
και δεν τον πήραμε.
Έπρεπε να μας τον χαρίσει η Τσέλσι.
Ο Κμρεντσικ ζητούσαν λεφτά (2-3 εκ)
και μας φάνηκαν πολλά!
και δεν τον πηραμε
και τελικά πήγε δανεικός.
Ο Σίλβα που ήταν πρώτη επιλογή
στην πιο σημαντική θέση τότε
δεν ήρθε γιατί μας φάνηκε ακριβός.
Ο Τζοβινκο δεν ήρθε γιατί ήταν ακριβός.
Και αριστερό εξτρέμ θέλαμε
Κλαεσον και παρότι ήταν ελεύθερος
ούτε αυτόν τον πήραμε και μας ήρθε
ο Μιτριτσα.
Αυτούς ήθελε ο Ραζβαν κάποιοι
άλλοι ήλθαν.
Λοιπόν.... επειδή ζούμε στην εποχή του data analysis, θα προτείνω μια χονδροειδή προσέγγιση σχετικά με το value των παικτών.... Η ομάδα όσο περισσότερους αγώνες παίζει τόσο περισσότερα έσοδα έχει.. Φέτος μπορεί σχετικά εύκολα να υπολογιστεί το σύνολο των εσόδων που έφερε η ομάδα από τους αγώνες που έπαιξε... χονδρικά είναι τα έσοδα από τηλεοπτικά, εισητηρια, Ευρώπη. Δεν βάζω τα υπόλοιπα μπουτίκ κτλ...
Οι μισθοί των παικτών μπορούν να βρεθούν στο salary sport, ας θεωρήσουμε ότι είναι σωστοί. Τα λεπτά συμμετοχής βρίσκονται στο tranfermarkt. Με μία απλή διαίρεση μπορούμε να βρούμε πόσο κοστίζει ο κάθε παίκτης ανά λεπτό συμμετοχής. Για κάντε λίγο τους υπολογισμούς για να δείτε ποιος είναι ακριβός και ποιος είναι φθηνός...Θα πρότεινα να το κάνετε και με παίκτες άλλων ομάδων..του γαβρου, του ρουλη, της ζελας, της χάρτινης...
Τέλος να σημειώσω ότι το σύνολο των μισθών των παικτών είναι κάτω από είκοσι μύρια, ενώ τα έσοδα από Ευρώπη και τηλεοπτικά της σουπελιγκ είναι 18 μύρια (χωρίς εισητηρια και τηλεοπτικά κυπέλλου).....
Οι μισθοί των παικτών μπορούν να βρεθούν στο salary sport, ας θεωρήσουμε ότι είναι σωστοί. Τα λεπτά συμμετοχής βρίσκονται στο tranfermarkt. Με μία απλή διαίρεση μπορούμε να βρούμε πόσο κοστίζει ο κάθε παίκτης ανά λεπτό συμμετοχής. Για κάντε λίγο τους υπολογισμούς για να δείτε ποιος είναι ακριβός και ποιος είναι φθηνός...Θα πρότεινα να το κάνετε και με παίκτες άλλων ομάδων..του γαβρου, του ρουλη, της ζελας, της χάρτινης...
Τέλος να σημειώσω ότι το σύνολο των μισθών των παικτών είναι κάτω από είκοσι μύρια, ενώ τα έσοδα από Ευρώπη και τηλεοπτικά της σουπελιγκ είναι 18 μύρια (χωρίς εισητηρια και τηλεοπτικά κυπέλλου).....
Είναι ενδιαφέρον ο διάλογος που βγήκε από τα προηγούμενα ποσταρισματα, κι αφορά στην ευθύνη που είχε ο προπονητής για τις μεταγραφές που έγιναν (κι δεν έγιναν). Υπάρχει όμως ένα πολύ βασικό στοιχείο το οποίο δεν είδα να αναφέρεται πουθενά. Υπάρχει ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ λογικό χάσμα στην κουβέντα περί μεταγραφών, καθώς λείπει εντελώς από την εξίσωση το ΠΟΙΟΣ διαπραγματευοταν αυτές τις μεταγραφές . ΠΟΙΟΣ ήταν ο άνθρωπος που σήκωνε το τηλέφωνο κι μιλούσε απευθείας με τον εκάστοτε εκπρόσωπο του παίκτη που μας ενδιέφερε. Γινόταν απευθείας συζητήσεις με κάποιο στέλεχος της ΠΑΕ ή μέσω τρίτων μάνατζερ ή άλλων ενδιάμεσων; Με δύο λόγια ποιος ήταν εκείνος που έπρεπε να τρέξει την μεταγραφή; Ακόμα κι αν υποθέσουμε εντελώς αυθαίρετα ότι ο Λουτσεσκου επέλεγε αυτός αποκλειστικά τους ποδοσφαιριστές κάποιος άλλος ήταν ο υπεύθυνος για την υλοποίηση ή μη της μεταγραφής. Εδώ γίνονται ακόμα πιο δυσδιάκριτα τα πράγματα καθώς τότε θα πρέπει να υποθέσουμε ότι όλες οι αρχικές επιλογές του Ρουμάνου σκονταφταν στο οικονομικο. Μα όλες ! Θα αναρωτηθεί κάποιος; Επίσης αυτό σημαίνει ότι στην διαπραγμάτευση για την επίτευξη της νέας συμφωνίας του Λουτσεσκου με τον Ιβάν δεν έγινε καμία απολύτως συζήτηση για το μεταγραφικό!!!! Απλά πήγαινε μετά ο Ρουμάνος κι ζητούσε όλο ανεφικτους στόχους. Είναι φανερό νομίζω πλέον κι για τον πιο κακοπροαιρετο ότι το παραπάνω σενάριο δεν μπορεί να το στηρίξουν ούτε τα πουτανακια στο Σκάι. Επιτέλους να δούμε να στηρίζεται ένας προπονητής στο πλάνο που έχει στο νου του. Όχι κατά φαντασίαν ούτε στα λόγια. Θυμάμαι ακόμα τα γεμάτα παράπονο κι ένταση λόγια του Γκαρσία λίγο πριν τον περσινό θριαμβευτικό τελικό. Έτσι λοιπόν Δεν με ενδιαφέρει ένα νέο αφήγημα στο οποίο βρήκαμε τον καινούργιο υπεύθυνο που είναι κι πάλι ένας προπονητής.
Μα ο Γκαρσία ζήτησε 5 παίχτες καιAndrew R έγραψε:Είναι ενδιαφέρον ο διάλογος που βγήκε από τα προηγούμενα ποσταρισματα, κι αφορά στην ευθύνη που είχε ο προπονητής για τις μεταγραφές που έγιναν (κι δεν έγιναν). Υπάρχει όμως ένα πολύ βασικό στοιχείο το οποίο δεν είδα να αναφέρεται πουθενά. Υπάρχει ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ λογικό χάσμα στην κουβέντα περί μεταγραφών, καθώς λείπει εντελώς από την εξίσωση το ΠΟΙΟΣ διαπραγματευοταν αυτές τις μεταγραφές . ΠΟΙΟΣ ήταν ο άνθρωπος που σήκωνε το τηλέφωνο κι μιλούσε απευθείας με τον εκάστοτε εκπρόσωπο του παίκτη που μας ενδιέφερε. Γινόταν απευθείας συζητήσεις με κάποιο στέλεχος της ΠΑΕ ή μέσω τρίτων μάνατζερ ή άλλων ενδιάμεσων; Με δύο λόγια ποιος ήταν εκείνος που έπρεπε να τρέξει την μεταγραφή; Ακόμα κι αν υποθέσουμε εντελώς αυθαίρετα ότι ο Λουτσεσκου επέλεγε αυτός αποκλειστικά τους ποδοσφαιριστές κάποιος άλλος ήταν ο υπεύθυνος για την υλοποίηση ή μη της μεταγραφής. Εδώ γίνονται ακόμα πιο δυσδιάκριτα τα πράγματα καθώς τότε θα πρέπει να υποθέσουμε ότι όλες οι αρχικές επιλογές του Ρουμάνου σκονταφταν στο οικονομικο. Μα όλες ! Θα αναρωτηθεί κάποιος; Επίσης αυτό σημαίνει ότι στην διαπραγμάτευση για την επίτευξη της νέας συμφωνίας του Λουτσεσκου με τον Ιβάν δεν έγινε καμία απολύτως συζήτηση για το μεταγραφικό!!!! Απλά πήγαινε μετά ο Ρουμάνος κι ζητούσε όλο ανεφικτους στόχους. Είναι φανερό νομίζω πλέον κι για τον πιο κακοπροαιρετο ότι το παραπάνω σενάριο δεν μπορεί να το στηρίξουν ούτε τα πουτανακια στο Σκάι. Επιτέλους να δούμε να στηρίζεται ένας προπονητής στο πλάνο που έχει στο νου του. Όχι κατά φαντασίαν ούτε στα λόγια. Θυμάμαι ακόμα τα γεμάτα παράπονο κι ένταση λόγια του Γκαρσία λίγο πριν τον περσινό θριαμβευτικό τελικό. Έτσι λοιπόν Δεν με ενδιαφέρει ένα νέο αφήγημα στο οποίο βρήκαμε τον καινούργιο υπεύθυνο που είναι κι πάλι ένας προπονητής.
τελικά του φέραν μονο τον Κμρεντσικ.
Α! και τον Ουαρντα.....Για αντιΚροβινοβιτς......
Για να μπαίνουν κάποια πράγματα στην θέση τους.
Και όχι το συγκεκριμένο ποστ δεν είναι πάνω στην βάση "I told you so" απλα ένα χρόνο μετά και αφού με έχουν επιβεβαιώσει οι εξελίξεις (όσον αφορά το προηγούμενο καλοκαίρι) καλό είναι να υπενθυμίσουμε κάποια πράγματα.
Πέρσι, λοιπόν, αρχές καλοκαιριού έμαθα από πολύ έγκυρη πηγή ότι η κάνουλα για μεταγραφές είναι κλειστή και ότι υπάρχει συγκεκριμένος κόφτης στα συμβόλαια (500-600Κ) εκτός συγκεκριμένων και λίγων εξαιρέσεων, βλέπε Ολιβειρα, Κουρτιτς.
Το πάνω χέρι σε αυτή την υπόθεση είχε η οικονομική διευθύντρια του ΠΑΟΚ με εντολή προφανώς του ίδιου του Ιβαν. Δεν έκανε προφανώς της κεφαλής της.
Βγήκα, λοιπόν, και το έγραψα (τότε πιο συγκεκαλλυμενα) καθώς ήθελα να αποφύγω τις ερωτήσεις του τύπου "ποια είναι η πηγή σου, κλπ".
Όμως τα έγραψα. Μέσα στον Ιούνιο. Δεν χρειάζεται να αποδείξω κάτι, scripta manem.
Έγινε ένας μικρός χαμουλης καθώς όλοι μας εκείνη την εποχή (μεταξύ των οποίων και εγώ πριν μάθω ότι έμαθα) ήμαστε πεπεισμένοι ότι η έλευση του Ραζβαν σηματοδοτούσε σοβαρή άνοδος του μπάτζετ.
Μάλιστα, είχα και κάποιες προστριβές με μέλη (θυμάμαι χαρακτηριστικά με τον Rain, αλλά δεν ήταν ο μόνος) γιατί αυτά που μετέφερα εγώ με αυτά που μετέφεραν αυτοί ήταν εκ διαμέτρου αντίθετα.
Θεωρώ, όμως, και πιστεύω ότι ούτε η δική τους πληροφόρηση ήταν λάθος.
Κι αυτό γιατί τα παιδιά μετέφεραν πληροφορίες για παιχτες που δεδομένα θέλαμε καθώς τους είχε προτείνει κυρίως ο Ραζβαν. Αυτοί ήταν οι παίχτες του 1.5, 2Μ που ακούγονταν.
Όμως, κουμάντο δεν έκανε ο Ραζβαν. Έκανε ο Ιβαν.
Όταν, λοιπόν, φτάσαμε στο τέλος του καλοκαιριού και ο Λουτσεσκου απέτυχε να περάσει τα θέλω του και μπροστά στο ενδεχόμενο να μείνει χωρίς παιχτες αναγκάστηκε να διαλέξει από το pool παιχτών που ήταν μέσα στα οικονομικά πλαίσια που είχε θεσει η οικονομική διευθύντρια.
Είναι δικές του επιλογές λοιπον;
Όπως το δει κανείς.
Τυπικά αυτός τους διάλεξε ομως ουσιαστικά αναγκάστηκε να τους διαλέξει γιατί αυτά τα δεδομένα του παρουσιάστηκαν.
Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας, πλέον ένα χρόνο μετά μπορούμε να μιλήσουμε πιο άνετα για κάποια πράγματα που συνέβησαν πέρσι το καλοκαίρι ώστε να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και όχι το συγκεκριμένο ποστ δεν είναι πάνω στην βάση "I told you so" απλα ένα χρόνο μετά και αφού με έχουν επιβεβαιώσει οι εξελίξεις (όσον αφορά το προηγούμενο καλοκαίρι) καλό είναι να υπενθυμίσουμε κάποια πράγματα.
Πέρσι, λοιπόν, αρχές καλοκαιριού έμαθα από πολύ έγκυρη πηγή ότι η κάνουλα για μεταγραφές είναι κλειστή και ότι υπάρχει συγκεκριμένος κόφτης στα συμβόλαια (500-600Κ) εκτός συγκεκριμένων και λίγων εξαιρέσεων, βλέπε Ολιβειρα, Κουρτιτς.
Το πάνω χέρι σε αυτή την υπόθεση είχε η οικονομική διευθύντρια του ΠΑΟΚ με εντολή προφανώς του ίδιου του Ιβαν. Δεν έκανε προφανώς της κεφαλής της.
Βγήκα, λοιπόν, και το έγραψα (τότε πιο συγκεκαλλυμενα) καθώς ήθελα να αποφύγω τις ερωτήσεις του τύπου "ποια είναι η πηγή σου, κλπ".
Όμως τα έγραψα. Μέσα στον Ιούνιο. Δεν χρειάζεται να αποδείξω κάτι, scripta manem.
Έγινε ένας μικρός χαμουλης καθώς όλοι μας εκείνη την εποχή (μεταξύ των οποίων και εγώ πριν μάθω ότι έμαθα) ήμαστε πεπεισμένοι ότι η έλευση του Ραζβαν σηματοδοτούσε σοβαρή άνοδος του μπάτζετ.
Μάλιστα, είχα και κάποιες προστριβές με μέλη (θυμάμαι χαρακτηριστικά με τον Rain, αλλά δεν ήταν ο μόνος) γιατί αυτά που μετέφερα εγώ με αυτά που μετέφεραν αυτοί ήταν εκ διαμέτρου αντίθετα.
Κι αυτό γιατί τα παιδιά μετέφεραν πληροφορίες για παιχτες που δεδομένα θέλαμε καθώς τους είχε προτείνει κυρίως ο Ραζβαν. Αυτοί ήταν οι παίχτες του 1.5, 2Μ που ακούγονταν.
Όταν, λοιπόν, φτάσαμε στο τέλος του καλοκαιριού και ο Λουτσεσκου απέτυχε να περάσει τα θέλω του και μπροστά στο ενδεχόμενο να μείνει χωρίς παιχτες αναγκάστηκε να διαλέξει από το pool παιχτών που ήταν μέσα στα οικονομικά πλαίσια που είχε θεσει η οικονομική διευθύντρια.
Όπως το δει κανείς.
Τυπικά αυτός τους διάλεξε ομως ουσιαστικά αναγκάστηκε να τους διαλέξει γιατί αυτά τα δεδομένα του παρουσιάστηκαν.
Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας, πλέον ένα χρόνο μετά μπορούμε να μιλήσουμε πιο άνετα για κάποια πράγματα που συνέβησαν πέρσι το καλοκαίρι ώστε να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις.
+++1926JohnDag έγραψε:Για να μπαίνουν κάποια πράγματα στην θέση τους.
Όπως το δει κανείς.
Δυστυχώς ανακυκλώνουμε
όλοι μας μια συζήτηση χωρίς νοημα
ψάχνοντας να βρούμε ποιος
φταίει.
Εδώ και 2 χρόνια από Φερέιρα
ακόμη δε μπαίνουν αρκετά λεφτά
στην ομάδα για να παραμείνει
ψηλά σε όλους τους στόχους.
Ποιος φταίει;
Δε φταίει κάνεις. Ούτε ο Σαββίδης.
Έβαλε πολλά λεφτά
με λαθος και σωστές επιλογές
και τώρα είπε να βάλει κάποιο μέτρο.
Σίγουρα πάντως δε φταίνε
κυρίως οι προπονητές
και οι εκαστοτε ΤΔ παρότι
έκαναν και αυτοί λάθη.
Απλά
ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΔΕ ΒΑΦΟΝΤΑΙ ΑΥΓΑ.
όλοι μας μια συζήτηση χωρίς νοημα
ψάχνοντας να βρούμε ποιος
φταίει.
Εδώ και 2 χρόνια από Φερέιρα
ακόμη δε μπαίνουν αρκετά λεφτά
στην ομάδα για να παραμείνει
ψηλά σε όλους τους στόχους.
Ποιος φταίει;
Δε φταίει κάνεις. Ούτε ο Σαββίδης.
Έβαλε πολλά λεφτά
με λαθος και σωστές επιλογές
και τώρα είπε να βάλει κάποιο μέτρο.
Σίγουρα πάντως δε φταίνε
κυρίως οι προπονητές
και οι εκαστοτε ΤΔ παρότι
έκαναν και αυτοί λάθη.
Απλά
ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΔΕ ΒΑΦΟΝΤΑΙ ΑΥΓΑ.
-
Η δική μου βασικότερη ένσταση δεν είναι στην ποιοτητα του ρόστερ αλλά στη διαχείριση του.
Είμαι αντίθετος στους προπονητες που είναι ανίκανοι να δουλεψουν με 25 παιχτες + τους τερματαδες.
Όταν λέμε δουλευω σημαίνει δουλεύω κανονικά. Μετά το γκρουπ εξτρά... Δουλειά να βελτιώσω τα ελαττώματά του και να προααρμοσω τα χαρίσματα του στα θέλω μου.
Δυστυχώς ο Λουτσέσκου κ ο Σάντος είναι προπονητες τέτοιας νοοτροπίας, αντίθετα ο Ζωγράφος ήταν στο απέναντι άκρο.
Ο Ίβιτς και ο Γκαρσία είναι πιο διαλακτικοι, ακόμα κ στη διάρκεια του αγώνα αλλάζουν σχήματα και τρόπο ανάπτυξης ή άμυνας., δυστυχώς όμως ο ένας τα έσπασε με τον Πρόεδρο και ο άλλος επιμένει να μη βγάζει αυτό το γαμημενο δίπλωμα κάνοντας παράλληλα και κάποια σοβαρά σεμινάρια για να εξελιχθεί...
Είμαι αντίθετος στους προπονητες που είναι ανίκανοι να δουλεψουν με 25 παιχτες + τους τερματαδες.
Όταν λέμε δουλευω σημαίνει δουλεύω κανονικά. Μετά το γκρουπ εξτρά... Δουλειά να βελτιώσω τα ελαττώματά του και να προααρμοσω τα χαρίσματα του στα θέλω μου.
Δυστυχώς ο Λουτσέσκου κ ο Σάντος είναι προπονητες τέτοιας νοοτροπίας, αντίθετα ο Ζωγράφος ήταν στο απέναντι άκρο.
Ο Ίβιτς και ο Γκαρσία είναι πιο διαλακτικοι, ακόμα κ στη διάρκεια του αγώνα αλλάζουν σχήματα και τρόπο ανάπτυξης ή άμυνας., δυστυχώς όμως ο ένας τα έσπασε με τον Πρόεδρο και ο άλλος επιμένει να μη βγάζει αυτό το γαμημενο δίπλωμα κάνοντας παράλληλα και κάποια σοβαρά σεμινάρια για να εξελιχθεί...
- rade paprica
δεν κατάλαβα γιατί έβγαλες Σοάρες
εκτός αν είχε θέμα
η ομάδα καλά στημένη
και με ψυχή
ας πιαστούμε απ΄το σημερινό
να αλλάξει λίγο το κλίμα
εκτός αν είχε θέμα
η ομάδα καλά στημένη
και με ψυχή
ας πιαστούμε απ΄το σημερινό
να αλλάξει λίγο το κλίμα
Η χρονιά, σύμφωνα με κάποιους, είναι επιτυχημένη, διότι έχουμε πολλά έσοδα.
Στο ταμείο του λογιστηρίου, υπάρχει πλεόνασμα.
Καμία σημασία που στο βαθμολογικό ταμείο είμαστε να μας γελάνε όλοι.
Βγάλαμε φράγκα, είμαστε καλά.
Οπότε αγαπημένε Ραζβάν, φάτα αγόρι μου.
Φάτα τα φράγκα, μιας και αυτός είναι ο στόχος.
Σήμερα θέλω να βγάλεις την ομάδα μπουζούκια, με τα λεφτά από το πλεόνασμα.
Στο ταμείο του λογιστηρίου, υπάρχει πλεόνασμα.
Καμία σημασία που στο βαθμολογικό ταμείο είμαστε να μας γελάνε όλοι.
Βγάλαμε φράγκα, είμαστε καλά.
Οπότε αγαπημένε Ραζβάν, φάτα αγόρι μου.
Φάτα τα φράγκα, μιας και αυτός είναι ο στόχος.
Σήμερα θέλω να βγάλεις την ομάδα μπουζούκια, με τα λεφτά από το πλεόνασμα.
Υπάρχει ένα λεπτό όριο που ξεπερνάμε τη λασπολογία και πιάνουμε πλέον τη μπαρουφολογία, για να μη πω τίποτα άλλο
Καλά για φυσιολογική κριτική δε μιλάμε, έχει ξεχαστεί μίλια πίσω
Καλά για φυσιολογική κριτική δε μιλάμε, έχει ξεχαστεί μίλια πίσω
-
Ο Σοαρες σαν μεσοεπιθετικος έχει κάνει πολύ καλύτερα ματς πάντως. Θα βοηθήσει σ αυτή τη θέση πιστεύω. Σαν εξαρι περιορίζεται πολύ.
Προπονήταρα - στρατηγέ προχωρά !!
Σου φορτώσανε τα παλτά , τρύπησες κάθε ταβάνι και τώρα τα ακούς κ από πάνω ..
εδώ πάνε να σου φορτώσουν τα παλτά που ήρθαν σαν επιλογές σου .. ντροπή πραγματικά !!
Δεν περνάνε οι μέρες !!!
Σου φορτώσανε τα παλτά , τρύπησες κάθε ταβάνι και τώρα τα ακούς κ από πάνω ..
εδώ πάνε να σου φορτώσουν τα παλτά που ήρθαν σαν επιλογές σου .. ντροπή πραγματικά !!
Δεν περνάνε οι μέρες !!!

Η χρονιά δεν είναι ούτε επιτυχημένη ούτε αποτυχημένη.
Είναι lukewarm είτε πάρουμε κύπελλο είτε όχι.
Δεν είδαμε κάτι που δημιουργεί προσδοκίες, μόνο θετικό οι βαθμοί της Ευρώπης. Χρειάζεται χοντρό πακέτο επένδυσης, που μάλλον δεν ...
Η γκρίνια αναμενόμενη, υπομονή κ βλέπουμε.
Είναι lukewarm είτε πάρουμε κύπελλο είτε όχι.
Δεν είδαμε κάτι που δημιουργεί προσδοκίες, μόνο θετικό οι βαθμοί της Ευρώπης. Χρειάζεται χοντρό πακέτο επένδυσης, που μάλλον δεν ...
Η γκρίνια αναμενόμενη, υπομονή κ βλέπουμε.