Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
mastra4

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από mastra4 »

gergeo4 έγραψε:
iasoiako έγραψε:Ο αλλος παντως ο Π...κας που κατεβαινει με τον Τσιπρα δεν τα υιοθετει αυτα που λεει ο Ντ. για Βιερινια
ποιος ειναι ο Π;;;;;

Πανικας;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

iasoiako έγραψε:Ο αλλος παντως ο Π...κας που κατεβαινει με τον Τσιπρα δεν τα υιοθετει αυτα που λεει ο Ντ. για Βιερινια
Λογικό είναι τώρα που πολιτεύεται να μην θέλει να χαλάσει το προφίλ του
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Πριν λίγες μέρες, ο Αμερικανός πρέσβης με Μαρινάκη γευμάτιζαν στην ερωτική πόλη Θεσσαλονίκη (Παύλου Μελά ποιο παόκι έχει εστιατόριο; :lol: )... μεταξύ άλλων και ο αντιπρόεδρας του οαρης...

Τι; Ποιος;
michalisthermi1

Δημοσίευση από michalisthermi1 »

Κουράσε το θέμα με τον πρόεδρο. Τα ίδια και τα ίδια κάθε μέρα. Αφήστε τον ήσυχο. Ρε σεις θυμάστε πως λεγόταν το παιδί που έλεγα τις προάλλες, δεν μπορεί να μην τον θυμάται κανείς, νομίζω αναλυτής μας είχε πει ό,τι ήταν ή ηθελε να γινει... οταν σπουδαζε ητανε ενεργος εδώ ... τα τελευταια χρόνια είναι χαμένος

Προς Admin: Πώς θα κάνω επαναφορά κωδικού στο παλιό μου λογαριασμό, έφτιαξα αυτόν για προσωπινό με temp αλλά δεν θέλω να χάσω τον παλιό μου. Θα πρέπει να φτάσω 100 σχόλια για ανάρτηση απευθείας. Δοκιμάζω κάθε μέρα επαναφορά, όμως δεν έρχεται email. Θα διορθωθεί το πρόβλημα; ή να φτιαξω εναν νέο κανονικό. Απαντηστε μου για να ξέρω.
Chilenos_4

Δημοσίευση από Chilenos_4 »

Είναι εμφανές τι επιχειρείται να γίνει εδώ και 3,5 περίπου χρόνια, από τότε που ανέλαβαν τη διοίκηση της χώρας οι μητσοτακέοι (όχι μόνο στον ΠΑΟΚ). Από τις στημένες επιτροπές και τις δήθεν δωροδοκίες έως και κακόβουλα δημοσιεύματα ή δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όποιος δεν το αντιλαμβάνεται με τα τόσα παραδείγματα που έχουμε, μάλλον έχει πρόβλημα αντίληψης. Προσωπικά, δεν έχω καμία συμμετοχή σε σόσιαλ, αθλητικό ραδιόφωνο έχω να ακούσω από τότε που στο αριστερό φτερό έπαιζε ο Ολιβιέ Σορλέν, αθλητική εφημερίδα τελευταία φορά αγόρασα με δραχμές και για θέματα ΠΑΟΚ μπαίνω σε ένα μόνο σάιτ που το θεωρώ το λιγότερο κακό και φυσικά το paokmania.
Όσο ως κοινωνία, και οπαδοί του ΠΑΟΚ εν προκειμένω, δίνουμε σημασία στους τίποτα, θα τα βρίσκουμε πάντα μπροστά μας, τα παραδείγματα είναι πάρα πολλά. Μην τους ακούτε, μην τους δίνετε σημασία, μείνετε μακριά από τις νυφίτσες (καραφλές ή μη) και θα εξαφανιστούν. Όσον αφορά στον συμπολίτη, είναι επίσης ξεκάθαρο ότι παίζει (με ευχαρίστηση και υπερηφάνεια) το ρόλο του δούρειου ίππου, πιστεύω ότι δεν θα έχουν καλό τέλος.
Δουλειά μας (πρέπει να) είναι η αμέριστη συμπαράσταση στην ομάδα και η στήριξη στον Ιβάν Σαββίδη (με τα όποια λάθη έχει κάνει στο αγωνιστικό)
ΥΓ: Ο Άγγελος Αναστασιάδης είχε πει κάποτε ότι το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ο ΠΑΟΚ....
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Μπηκα στο facebook και διαβασα τις συνομιλιες του Ντικ με αλλα ατομα.Δεν υπαρχει λογος να ασχολουμαστε με αυτον.
Ακομα μια ΝΤΡΟΠΗ -μετα τον Ζε- θα ειναι αν αυτος ξανανοιξει την 4.
michalisthermi1

Δημοσίευση από michalisthermi1 »

Kabamaru11 έγραψε:Μπηκα στο facebook και διαβασα τις συνομιλιες του Ντικ με αλλα ατομα.Δεν υπαρχει λογος να ασχολουμαστε με αυτον.
Ακομα μια ΝΤΡΟΠΗ -μετα τον Ζε- θα ειναι αν αυτος ξανανοιξει την 4.
Έχει facebook; lol δεν το ξερα, πως λέγεται το προφιλ του;
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

potamda έγραψε:Πολύ καιρό υποψιαζόμουν ότι ο Νουρενάκης έχει διεισδύει με κάποιον τρόπο στο οπαδικό μας κίνημα.
Είναι κι ο μοναδικός τρόπος να χτυπήσει τον Ιβάν.

Πάρα πολλά γεγονότα τα τελευταία χρόνια δε βγάζουν κανένα μα κανένα νόημα.

Όσο περνάει ο καιρός νιώθω ότι οι υποψίες μου έχουν βάση.

Φυσικά είναι προσωπική σκέψη και δεν έχω την παραμικρή απόδειξη.
Ακριβώς αυτό θέλει να πετύχει, αλλά κοιμάται όρθιος αν νομίζει πως ελέγχοντας 4-5 μπερδεμένους ΠΑΟΚάρχες, θα καταφέρει να διώξει τον Ιβάν από τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ένας, δυο σύνδεσμοι.
Ο ΠΑΟΚ είναι ο Γιάνναρος (όχι Γιαννάκης) που πάνω σε μια καρέκλα ακολουθεί μαζί με τον πατέρα του τον ΠΑΟΚ όπου και να παίζει, ο ΠΑΟΚ είναι ο κόσμος που γιούχαρε όσους φώναζαν για κάτι αδέλφια και κάτι λευτεριές, ο ΠΑΟΚ είναι οι παππούδες μας που κάποτε έχτισαν το γήπεδο με τα χέρια τους.
Αυτοί είναι ΠΑΟΚ.
ΓΑΜΗΜΈΝΗ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΉΣ ΑΓΆΠΗ.
Το κάθε μπερδεμένο λόγω ηλικίας ή λόγω μυαλού και η κάθε λέρα του κατοστάρικου, δεν είναι ΠΑΟΚ.
Έτσι και πάρει φόρα και φυσήξει η πραγματική Τούμπα, Βαρδάρη θα φτάσουν αυτά τα ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Φίλε Μιχάλη από τη Θερμη, στείλε μας ένα μήνυμα στο info.paokmania@gmail.com εξηγώντας όλα τα στοιχεία του λογαριασμού σου και τι θέλεις να γίνει ώστε να το δει ο αρμόδιος

Ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Μπα μην βλεπετε φαντασματα με τον χοντρο.
ΠΑΟΚαρχης Θελει να το παιξει ο συγκεκριμένος και να ασκει κριτικη στην ΠΑΕ. Και αν μπει συον συνδεσμο ακομα πιο πολυ κριτικη. Θεωρει οτι θα φτασει να εχει λογο σε πραγματα μεσα στον ΠΑΟΚ μεσω συνδεσμων και δημοσεων σχεσεων.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Η απόλυτη σκατιλα.

Αλλά όταν ΤΣΙΡΙΖΩ τόσο καιρό να μην είναι ορισμένοι τόσο πρόθυμοι να βυθιστούμε όλοι μαζί στην καταστροφολογια, μου λέτε για ελευθερία έκφρασης

Λες και δεν τα έχουμε ξαναδεί

Πάρτε τα τώρα και καλή χώνεψη.

Εσείς το δημιουργήσατε; ξεκάθαρα όχι.

Βάλατε όμως ευθαρσώς ένα λιθαράκι στο υπόστρωμα της αηδιας, πάνω στο οποίο πατάνε και χτίζουν όλοι αυτοί; Ξεκάθαρα ναι.

Κι όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο απλά λέει ψεμματα
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

potamda έγραψε:Πολύ καιρό υποψιαζόμουν ότι ο Νουρενάκης έχει διεισδύει με κάποιον τρόπο στο οπαδικό μας κίνημα.
Είναι κι ο μοναδικός τρόπος να χτυπήσει τον Ιβάν.

Πάρα πολλά γεγονότα τα τελευταία χρόνια δε βγάζουν κανένα μα κανένα νόημα.

Όσο περνάει ο καιρός νιώθω ότι οι υποψίες μου έχουν βάση.

Φυσικά είναι προσωπική σκέψη και δεν έχω την παραμικρή απόδειξη.
Παντα στην ιστορια υπηρχε ενας Εφιαλτης.
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Εγώ ούτε τον είχα ακούσει αυτόν ποτέ αλλά η λύση είναι απλή..ένα σκρινσοτ τα λεγόμενα του και να τα στείλει κάποιος που ξέρει πρόσωπα στην ΠΑΕ…να γίνει μια μήνυση και ας αποδείξει οτι αυτά που λέει είναι αλήθεια στα δικαστήρια αν μπορεί ..
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Paok planet.καντε αναζήτηση στο paokmania, στα άρθρα να δείτε για τι μιλάτε 2 μέρες τώρα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Θα πω κι εγω τη μλκια μου κι ας ακουστω αιρετικος σε κάποιους . Θεωρουσα εδω και χρονια οτι οι αποψεις των συνδεσμων μετρανε. Ισως και περισσοτερο απ του καθε ιδιοκτητη. Υποτιθεται οτι ειναι οι θεματοφυλακες του οπαδικου κινηματος. Δε συμφωνω απολυτα με τον ορο κινημα αλλά τες πα .
Θεωρουσα λοιπον οτι αυτες οι αποψεις, που πηγαζουν καθαρα και μονο απ την αγαπη τους για την ιδεα ΠΑΟΚ πρεπει να ειναι απολυτα σεβαστες, συμφωνουμε η οχι. Ομως αν ρε παλικαρια φτασαμε στο σημειο οι συνδεσμοι να διασπειρουν ανυποστατες φημες με σκοπο ιδιον οφελος τοτε πρεπει να παραδεχτουμε οτι οπαδικο κινημα δεν υπαρχει πλεον. Ενα κομματι του μεγαλειου που ειχε αυτος ο συλλογος δεν υπαρχει πια. Κι αυτο ειναι τεραστιο πληγμα.
Προσωπικα θα μου επιτρεψετε να κραταω καποιες(μικρες) αμφιβολίες ακομα καθοτι δυσκολευομαι να πιστεψω οτι φτασαμε εδω. Οτι το προφανες ειναι δυστυχως η πικρη αληθεια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”