gergeo4 έγραψε:ποιος ειναι ο Π;;;;;iasoiako έγραψε:Ο αλλος παντως ο Π...κας που κατεβαινει με τον Τσιπρα δεν τα υιοθετει αυτα που λεει ο Ντ. για Βιερινια
Πανικας;
gergeo4 έγραψε:ποιος ειναι ο Π;;;;;iasoiako έγραψε:Ο αλλος παντως ο Π...κας που κατεβαινει με τον Τσιπρα δεν τα υιοθετει αυτα που λεει ο Ντ. για Βιερινια
Λογικό είναι τώρα που πολιτεύεται να μην θέλει να χαλάσει το προφίλ τουiasoiako έγραψε:Ο αλλος παντως ο Π...κας που κατεβαινει με τον Τσιπρα δεν τα υιοθετει αυτα που λεει ο Ντ. για Βιερινια
Έχει facebook; lol δεν το ξερα, πως λέγεται το προφιλ του;Kabamaru11 έγραψε:Μπηκα στο facebook και διαβασα τις συνομιλιες του Ντικ με αλλα ατομα.Δεν υπαρχει λογος να ασχολουμαστε με αυτον.
Ακομα μια ΝΤΡΟΠΗ -μετα τον Ζε- θα ειναι αν αυτος ξανανοιξει την 4.
Ακριβώς αυτό θέλει να πετύχει, αλλά κοιμάται όρθιος αν νομίζει πως ελέγχοντας 4-5 μπερδεμένους ΠΑΟΚάρχες, θα καταφέρει να διώξει τον Ιβάν από τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ένας, δυο σύνδεσμοι.potamda έγραψε:Πολύ καιρό υποψιαζόμουν ότι ο Νουρενάκης έχει διεισδύει με κάποιον τρόπο στο οπαδικό μας κίνημα.
Είναι κι ο μοναδικός τρόπος να χτυπήσει τον Ιβάν.
Πάρα πολλά γεγονότα τα τελευταία χρόνια δε βγάζουν κανένα μα κανένα νόημα.
Όσο περνάει ο καιρός νιώθω ότι οι υποψίες μου έχουν βάση.
Φυσικά είναι προσωπική σκέψη και δεν έχω την παραμικρή απόδειξη.
Παντα στην ιστορια υπηρχε ενας Εφιαλτης.potamda έγραψε:Πολύ καιρό υποψιαζόμουν ότι ο Νουρενάκης έχει διεισδύει με κάποιον τρόπο στο οπαδικό μας κίνημα.
Είναι κι ο μοναδικός τρόπος να χτυπήσει τον Ιβάν.
Πάρα πολλά γεγονότα τα τελευταία χρόνια δε βγάζουν κανένα μα κανένα νόημα.
Όσο περνάει ο καιρός νιώθω ότι οι υποψίες μου έχουν βάση.
Φυσικά είναι προσωπική σκέψη και δεν έχω την παραμικρή απόδειξη.