ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Και το πρωταθλημα μπορουμε να παρουμε καταλαβετε το. Υπαρχουν καιι τα πλει οφς. Ολα απο εμας εξαρτωνται. Ο παρης δεν με τρομαζει ουτε η α4.. Τον ολυμπιακο τον καναμε πλακα στο προχθεσινο ματς.
Μπορουμε.
Μπορουμε.
-
john4serres
Περισσότερα από 50.000 αγορά και 150.000 συμβολαιο για Φεραρι ειναι οικονομικό έγκλημα.
- loukas karadimos
Αν δει κάποιος την αποστολή για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ θα πάθει κατάθλιψη .
Προφανώς για να φτάσεις σε αυτό το σημείο υποβόσκει ξεσκαρταρισμα και αλλαγή πολιτικής . Και αφού αυτό βρίσκεται σε εξέλιξη καλό θα είναι απλά να γεμίσουμε το ρόστερ με φτηνές λύσεις να βγει η χρόνια
Είμαι απογοητευμένος αλλά δεν πειράζει , τα τελευταία χρόνια η οικογένεια μου έδωσε χαρές που δεν περίμενα να δω ποτέ όταν μάζευα αποκόμματα από τα σπορ του βορρά με τον κουκιελκα και τον βαγγελή.
Ίσως η εταιρία να χρειάζεται ένα διάλειμμα απλα ελπίζω αυτή η μεταγραφική περίοδος να δουλέψει ως εφαλτήριο για την επόμενη και του χρόνου να δούμε μπαλιτσα
ΠΑΟΚ μέχρι να παγώσει ο ήλιος
Καλή δύναμη
Προφανώς για να φτάσεις σε αυτό το σημείο υποβόσκει ξεσκαρταρισμα και αλλαγή πολιτικής . Και αφού αυτό βρίσκεται σε εξέλιξη καλό θα είναι απλά να γεμίσουμε το ρόστερ με φτηνές λύσεις να βγει η χρόνια
Είμαι απογοητευμένος αλλά δεν πειράζει , τα τελευταία χρόνια η οικογένεια μου έδωσε χαρές που δεν περίμενα να δω ποτέ όταν μάζευα αποκόμματα από τα σπορ του βορρά με τον κουκιελκα και τον βαγγελή.
Ίσως η εταιρία να χρειάζεται ένα διάλειμμα απλα ελπίζω αυτή η μεταγραφική περίοδος να δουλέψει ως εφαλτήριο για την επόμενη και του χρόνου να δούμε μπαλιτσα
Καλή δύναμη
- Dimitris++++
loukas karadimos έγραψε:Αν δει κάποιος την αποστολή για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ θα πάθει κατάθλιψη .
Καλή δύναμη
Όαση είσαι στην σημερινή εικόνα του τοπικ.....
- Kabamaru11
Καλησπερα επειτα απο πολυ κουραστικη ημερα με καμποσες ειδησουλες,πριν καμποσες σελιδες αναφερθηκε το ονομα του Johan Mojica,του μοναδικου κατ εμε αριστερου μπακ στην αγορα που με το καλημερα θα σου εδινε περισσοτερα κ απο τον Γιαννουλη θα τολμουσα να πω,δυστυχως μας τον προλαβε η Ελτσε με οψιον που λογικα αν δεν μεινει στην κατηγορια (πολυ πιθανον) να μην τον αγορασουν εντελει κ να μπαινει στον τελευταιο χρονο του συμβολαιου του.Το οτι εκανε λιγες συμμετοχες πισω απο μια υπερπαικτουρα κ εσπασε τον δανεισμο επειδη δεν παιζει,μου φαινεται καλο σημαδι.Ας προχωρησουμε σε μπακ σαν τον Brenet που κ αυτος φευγατος ειναι κ μπορει να παιξει κ στα 2 ακρα κ το καλοκαιρι αν κοιταξουν τα φυντανια της ΠΑΕ για τον Κολομβιανο,τοτε θα εχουμε τρομερα μπακ για αρκετα χρονια κ με Λυρατζη,Περειρα για μπακ απ.Μακαρι να γινει κατι τετοιο......Υ.Γ. Προς ΠΑΕ παρτε χαφ,2 αμα λαχει!
-
mbison
Γιατί υπάρχει Ferrari φθηνότερη από 50.000 ?john4serres έγραψε:Περισσότερα από 50.000 αγορά και 150.000 συμβολαιο για Φεραρι ειναι οικονομικό έγκλημα.
Υ.Γ.
Μεταξύ σοβαρού κ αστείου να πω ότι κάπου Πρόεδρος κ Ρεμπε κανουν cheers μεσω skype για το κόλπο με τα 8,5 του Γιαννούλη (καλώς πωλήθηκε) τελειώνοντας προηγουμένως το εμπόδιο Φερειρα που είχε θέσει βέτο τη μη πώληση του σε δηλώσεις του.
Ενδιαφέρον θα έχει τι θα κάνει ο Πάμπλο το καλοκαίρι αν ζητήσει κάποιους παίκτες κ δεν παρθούν. Κάποιοι προκάτοχοι του φύγανε.
μπράβο ρε πετσί!loukas karadimos έγραψε:Αν δει κάποιος την αποστολή για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ θα πάθει κατάθλιψη .
Καλή δύναμη
και γω μαζί σου
ΠΑΟΚ σ'αυτή τη ζωή, και στην επόμενη
- buffalobill4
Δεν θέλει να έχεις βγάλει και την παντειο για να καταλάβεις ότι οι κάνουλες έχουν κλείσει. Μπορεί κάποιοι να ονειρευομαστε μεγάλες μεταγραφές και χορό εκατομμυρίων αλλά πλέον από το προηγούμενο καλοκαίρι η φάση είναι ισοσκελισμενοι προϋπολογισμοι κσι κέρδη εταιρείας. Και καλά κάνει ο Σαββίδης. Ιδιοκτήτης είναι στην τελική. Για ποιο λόγο να έχει εταιρεία η οποία κάθε χρόνο είναι μέσα από 10 μύρια και πάνω.
Εκεί που έχει κάνει λάθος είναι ότι για να γίνεται αυτό μακροπροθεσμα θέλεις ακαδημίες (τις έχει στήσει και έχει ρίξει λεφτά) αλλά και σοβαρά στελέχη και στο αγωνιστικό και στο διοικητικό. Να ξέρουν πότε να πουλήσουν και να ελάχιστοποιουν το ρίσκο των αποκτηματων.
Εκεί που έχει κάνει λάθος είναι ότι για να γίνεται αυτό μακροπροθεσμα θέλεις ακαδημίες (τις έχει στήσει και έχει ρίξει λεφτά) αλλά και σοβαρά στελέχη και στο αγωνιστικό και στο διοικητικό. Να ξέρουν πότε να πουλήσουν και να ελάχιστοποιουν το ρίσκο των αποκτηματων.
Πολλοί έχουν το δικό τους πλάνο για την ομάδα για να ικανοποιήσουν το εγώ τους..
Αν συμβαδίζει με αυτό της ομάδας άιντε ΠΑΟΚαρα αν όχι μιρλα και μιζέρια.
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
+++++++++++++++++++++++++gk.box16 έγραψε:Πολλοί έχουν το δικό τους πλάνο για την ομάδα για να ικανοποιήσουν το εγώ τους..
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
±+±+±+++++++++danirifle έγραψε:μπράβο ρε πετσί!loukas karadimos έγραψε:Αν δει κάποιος την αποστολή για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ θα πάθει κατάθλιψη .
Καλή δύναμη
και γω μαζί σου
ΠΑΟΚ σ'αυτή τη ζωή, και στην επόμενη
-
Dimg4
Το οποιο επιβεβαιωνει αυτο που ειπα, οτι παιζει ανετα και απο τις 2 πλευρες. Κατι που τον κανει υπερχρησιμο.laska4 έγραψε:https://repress.gr/transfer-analysis-to-styl-paichnidioy-toy-franko-fera/?fbclid=IwAR0rAEBMqjygNNkDSTZRl6XoKVUFX3exKEZPP190t5l8D3RcSNHAy0NU5Mg
ενα βιντεακι για τον φεραρι
Καταλαβαινετε οτι αυτο που γραφετε καποιοι δεν βγαζει καν νοημα αλλα δεν μαμιεται...
μας κανουν οι ταχυδυναμικοι , βεβαια θυμιζει λιγο σοαρες αλλα δεν πειραζει μονο ΠΑΟΚDimg4 έγραψε:Το οποιο επιβεβαιωνει αυτο που ειπα, οτι παιζει ανετα και απο τις 2 πλευρες. Κατι που τον κανει υπερχρησιμο.laska4 έγραψε:https://repress.gr/transfer-analysis-to-styl-paichnidioy-toy-franko-fera/?fbclid=IwAR0rAEBMqjygNNkDSTZRl6XoKVUFX3exKEZPP190t5l8D3RcSNHAy0NU5Mg
ενα βιντεακι για τον φεραρι