Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Περσι έπαιξε αν χαφ
Φετος δεκαρ
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

zarathustra79 έγραψε:Και χθες γράφτηκε το όνομα του, δεν ήταν κάτι καινούργιο. Στο football manager το καλύτερο μου ήταν να πουλάω παίκτες και στη θέση τους να πέρνω ως ελεύθερους παίκτες μεγαλύτερης αξίας...

Με την επιφύλαξη βέβαια οτι ο κροάτης είναι μεν πολύ πιο ποιοτικός, αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να σταθεί ως αμυντικός μέσος.
Ο Μαουριτσιο θα παιζει 6αρι με τον κροατη στο 8 και μεχρι να δεθει με την ομαδα θα παιζουν Μαουριτσιο - Καντουρι
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Λαθος καταλαβατε .Δεν ερχεται ο κουρμπελης αλλα....
Εικόνα

Ψηλο δε θελαμε?
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει κ το άλογο εξάρι που θελουμε αλλά κ τον Κουρμπελη. Δεν με νοιάζει πόσα θα δώσουμε για τον Κουρμπελη, δεν πληρώνω εγω, όταν κυκλοφορεί κάτι καλό το μαζεύεις. Θέλω Κουρμπελη αντικαταστάτη του Κανιας, θέλω άλογο ψηλό εξάρι στην θέση Τσιμιροτ και θέλω κ τον Χαρίση πιςω.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Ο φιντο ντίντο καλός; Σε τι ακριβώς;
Να σκουπίζει τα παπούτσια του Μαουρίτσιο ή στο να δίνει την πετσέτα στον Πέλκα;

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Το οτι ο Mauricio παίζει αμυντικό χαφ και οτι ο caktas αγωνιστηκε φέτος ως αμυντικό χαφ στη rubin είναι η μισή ανάγνωση της αλήθειας. Γιατί ο βραζιλιάνος από όσο έχω δει έχει το νου του στο να πάρει τη μπάλα και να δημιουργήσει παιχνίδι από πίσω, παρά να τρέξει να κλείσει χώρους και να μαρκάρει αντιπάλους. Και αν καταλαβαίνω καλά πάνω κάτω το ίδιο συμβαίνει κ με τον κροάτη. Η άλλη μισή ανάγνωση έχει να κάνει με το ποιον έχει δίπλα του ο καθένας. Για παράδειγμα βλέπω οτι λίγο πιο πίσω από τον caktas υπήρχε ο m'vila οπότε λογικά είχε έναν πιο απελευθερωμένο ρόλο.
prax

Δημοσίευση από prax »

Λοιπον παιδια,

Θα ηθελα να καταθεσω την αποψη μου για τον τσιμι αλλα και για τον αντικαταστατη του.

Ενα ενα ομως, θεωρω οτι ο τσιμι εμεινε στασιμος, δεν ειναι ουτε 6-8 ποσο μαλλον 10.. το μονο που κανει το παιδι ειναι να κουβαλαει μπαλα και να τρεχει να καλυπτει ΧΩΡΙΣ να κοβει.

Δεν ειναι απωλεια μεγαλη γιατι πιστευω οτι μπορει να παιξει ο κανιας εκει και ο κουρμπελης (εαν ερ8ει πιστευω θα ειναι πολυ καλη προσθηκη, δεν ειναι λιγο το οτι ο μαρινος, που τον αντιπαθω πολυ, τον εχρισε αρχηγο... καλος θα ειναι)

Στα ον τοπικ τωρα, ο μαντσον δεν μ αρεσει, καλος σκληρος αλλα ψες εκανε αρκετα λαθη στην αναπτυξη της ομαδος του.

Πιστευω οτι εκει θελουμε παιχτη πρωτα να ειναι βραχος, να κοβει, να δινει ξυλο και να προωθει σωστα χωρις λαθη τη μπαλα μπροστα, προσ θεου ΟΧΙ λαθη ομως.

Γι αυτο ηθελαν την ντουλαπα απο βιγιαρεαλ το καλοκαιρι,
Οποτε ο κουρμπελης ειναι σκληρος, οχι ντουλαπας αλλα δινει ξυλο και εχει σιγουρια στις μεταβιβασεις του. Εαν εχει να παραθεσει κατι αλλο εχει καλως...

Συγνωμη για το σεντονι αλλα καλο ειναι να το συνηθισουμε γιατι απο σεπτεμβρη θα το βλεπουμε συχνα!! :twisted: :twisted: :twisted:

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΑΑΡΑΑΑΑ
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ο Κουλούρης θα μπορούσε να γίνει καλό 6άρι πιστεύω
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Και ο Σαχοφ φορ...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ρε παιδιά συγγνώμη, χτες ο προπονητής της ομάδας δήλωσε δημόσια οτι ΔΕΝ θέλει στιβαρό εξάρι και οτι προτιμά πιο δημιουργικούς χαφ ναι ή οχι;

Άρα εμείς τι εστιάζουμε στο πόσο αμυντικογενής είναι ο Κάκτας;;

Από εκεί και πέρα το βασικό πρόβλημα όλα αυτά τα χρόνια είναι οι περίεργες διαδρομές, συμπεριφορές και κλίκες των μάνατζερ με ομάδες.

Και το γεγονός οτι ρεπόρτερ του γαύρου έβγαλαν ειδήσεις για τον ΠΑΟΚκαι πιθανώς θα ξαναβγάλουν στο μέλλον, είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑ του προβλήματος που καλείται να αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ. Δεν είναι πρόβλημα αυτό καθεαυτό.

Γιατί απλούστατα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο έχει ισχυροποιηθεί αφάνταστα η θέση των μάνατζερ και των.. παικτών σε αντίθεση με τις ομάδες που καλούνται να κάνουν χατίρια για να έχουν στο μέλλον καλή αντιμετώπιση.

Γι αυτό και οι ομάδες στρέφονται σε στρατηγικές συμμαχίες και αλλαξοκωλίκια με μάνατζερ αντί να κάνουν σοβαρό σκάουτινγκ και να επιλέγουν παίκτες.

Εν προκειμένω ο γαύρος που έχει ΕΛΕΕΙΝΗ ομάδα εδώ και 15 τουλάχιστον χρόνια, απλά εστίασε από νωρίς στο να... επενδύσει τα λεφτά που παίρνει απ το τσ.λ. σε τέτοιου είδους συμμαχίες ώστε να μπορεί να ορίζει ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει απ την Ελλάδα σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, για να μην μπορέσει κανείς να τον προσπεράσει. Εξ ου και η δυστοκία του ΠΑΟΚ σε μεταγραφές, εξ ου και η εμμονή στη Ρωσία (όπου παίζει μπάλα ο Ιβάν).

Αυτό είναι που πρέπει να λύσουμε.

Τώρα για Κάκτας τι να πω, δεν τον ξέρω. Θέλω όμως ΠΟΛΥ ποιοτικό παίκτη.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

ε αυτο που ζητησε ο προπονητης ειναι αυτο που φευγει

απο εκει και περα πιο μπροστα μονο δημιουργικους χαφ εχουμε

αλλα καποιος χριστιανος πρεπει να τρεχει και να κοβει για να κανουν τις ομορφιες τους οι αλλοι
prax

Δημοσίευση από prax »

egw pisteuw 8a pane kai caktas kai kourmpelh...
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

παντως τα λεφτα μπορεις να τα επενδυσεις σε ενα ποιοτικο 6ρι και σε ενα φορ που χρειαζεσαι οπωσδηποτε
απο κει και περα, καλο ειναι να βλεπουμε και ηλικιες, ας προσθεσουμε και φρεσκο αιμα
γιατι πολυ ανεβαινει ο μεσος ορος ηλικιας, αν παιρνουμε 30ρηδες και πουλαμε 25ρηδες
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αστο thanos το φορ το ξεχναμε ανοιξαμε αλλες δουλειες βλεπεις...Το γεγονος παντως πως ο Σερετης,βαζελοδημοσιογραφος που εκτιμω δεν τρεφει ιδιαιτερη εκτιμηση για τον Κουρμπελη με αγχωσε λιγο.Ας μεινουμε μακρια...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Πέμ 25 Ιαν 2018, 15:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Παλαιολόγος έγραψε:ε αυτο που ζητησε ο προπονητης ειναι αυτο που φευγει

απο εκει και περα πιο μπροστα μονο δημιουργικους χαφ εχουμε

αλλα καποιος χριστιανος πρεπει να τρεχει και να κοβει για να κανουν τις ομορφιες τους οι αλλοι
Συμφωνώ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”