Răzvan Lucescu
Re: Răzvan Lucescu
Σερα στο μεταγραφικο το ειπα κι εγω συμφωνω απολυτα.Οπως και με καποιους που λενε οτι φαγαμε κρυα γκολ δικιο εχουν.Αντε σας πειραξε βγαζω το τραγικος.Δεν ηταν καλος,ηταν κακος οπως θες πες το.Επεσε σε παγιδα αιντε να παει στο διαολο πες το ετσι.Τον ειχα για πιο σφίχτη σε τετοια ματς.Του κατσε και το γκολ λεω καλα ειμαστε θα σφιξουμε.Τρως ενα απ το πουθενα και συνεχιζεις ετσι...τι να πω μπορει να το βλεπω λαθος ρε μαγκες απο την στεναχωρια μου...
όσο για το ταβάνι που λέω δεν το λεω για θεμα επιτυχιων αλλά για τροπο παιχνιδιου.
Δεν μπορω να φανταστω ας πουμε οτι θα παει πχ σε ομαδα καμπιονατο και θα δειξει κατι κανουριο διαφορετικο παικτικα.Κι εξηγουμαι.Κανει πολυ καλα αυτο που κανει πίεση ψηλά και κλεψιματα μπαλες να πνιξει τον αντιπαλο,αυτο το κανουμε ολο και καλυτερα οκ.
Οταν ομως στο κανει ο αντιπαλος το ιδιο ζοριζεσαι πολυ....Και δεν μιλαω μονο για Μπενφικα Σπαρτακ κτλ..στο εκανε περσι η ελεινη το σιχαμα η κουλα κατω στο πρωταθλημα κατι Αστερες και παντα υποφερεις.Ε εκει θελω να δω κατι αλλο και δεν το βλεπω....
Και αν βαλω στην εξισωση και τον Χατσεριδη που θα μπει και ειναι πιο αργο κορμι στην αναπτυξη απο πισω ε εκει ρε πουστη μου κανε κατι δουλεψε το...μονοκοματα παμε κολλαμε εκει...γνωμη μου.
όσο για το ταβάνι που λέω δεν το λεω για θεμα επιτυχιων αλλά για τροπο παιχνιδιου.
Δεν μπορω να φανταστω ας πουμε οτι θα παει πχ σε ομαδα καμπιονατο και θα δειξει κατι κανουριο διαφορετικο παικτικα.Κι εξηγουμαι.Κανει πολυ καλα αυτο που κανει πίεση ψηλά και κλεψιματα μπαλες να πνιξει τον αντιπαλο,αυτο το κανουμε ολο και καλυτερα οκ.
Οταν ομως στο κανει ο αντιπαλος το ιδιο ζοριζεσαι πολυ....Και δεν μιλαω μονο για Μπενφικα Σπαρτακ κτλ..στο εκανε περσι η ελεινη το σιχαμα η κουλα κατω στο πρωταθλημα κατι Αστερες και παντα υποφερεις.Ε εκει θελω να δω κατι αλλο και δεν το βλεπω....
Και αν βαλω στην εξισωση και τον Χατσεριδη που θα μπει και ειναι πιο αργο κορμι στην αναπτυξη απο πισω ε εκει ρε πουστη μου κανε κατι δουλεψε το...μονοκοματα παμε κολλαμε εκει...γνωμη μου.
sic-4 έγραψε:Απο που κι ως που ρε giapas εγω εχω κρυο αιμα; Μετα απο τετοια πικρα που φαγαμε εχει κανενας κρυο αιμα;
Δεν "εκμεταλλευομαι" το φαουλ του αλλου, απλα τα παιρνω στο κρανιο και απαντω αναλογως. Εχω ξαναπει και παλιοτερα... ειναι οκ να λεμε τραγικο τον προπονητη αλλα μην τυχον και πουμε τραγικη την αποψη του χ αγιου; Ε δεν στεκει.
Ολοι τον ειπαμε μαλακα τον Πασχαλακη μεσα μας οταν την εκανε την πατατα. Τωρα, αν εβγαινα κι εγραφα στο φορουμ "ο μ@λ@κ@ς ο Πασχαλακης", ε θα ηταν αδικο να με πει κι εμενα μαλακα κανενας φορτωμενος; Μην τα βλεπεις μονοπλευρα.
εδιτ: αν εβλεπα πριν τον αγωνα καποιον να χαρακτηριζει τραγικο τον Λουτσεσκου, πιθανον δεν θα με πειραζε τοσο, ισως και να γελουσα. Ε μετα απο ολη αυτην την προσπαθεια, στην μια ηττα να σκαει το τραγικος με ενοχλησε. Φυσικα και δεν ειναι επαγγελματιας κλαψας ή ουρανοκατεβατος ο αγιος. Αλλα εγω δεν ειδα το αγιος, ειδα το τραγικος. Ολοι ειμαστε φορτωμενοι
Ο άλλος τα έχει με το Πασχαλάκη ή το Λούτσο γιατί εκεί ήταν το παιχνίδι. Λογικό να έχει πίκρα μαζί τους αυτός έφαγε το γκολ, υπερβολικό να πει μια κουβέντα παραπάνω. Εσύ δεν έχεις να χωρίσεις κάτι με μένα και το άγιο , την ίδια πίκρα φάγαμε χτες. Το κάνεις για να μας τη πεις , όσον αφορά το τρόπο έκφρασης. Ο άλλος το κάνει για να βγάλει τη πίκρα του .
Μπορεί να κάνω και λάθος , αν δε σε θεωρούσα εντάξει δε θα έμπαινα στη διαδικασία καν το σχολιάσω. Ιδίως που είχαμε σκοτωθεί παλιότερα.
Αλλά σου λέω δεν είναι ωραίο. Αστον στη πίκρα του να πει ότι θέλει , έχει φάει το ίδιο αγγούρι με σένα. Ας ξεσπάει ο καθένας μέσω κάποιας λεκτικής υπερβολής στο φόρουμ , δεν είναι δηλαδή και κανας μιρλας όπως ο ασε να μας τα κάνει τσουρέκια κάθε 3 και λίγο. Ανθρώπινο είναι.
Τέλος, δεν νομίζω υπάρχει ΠΑΟΚτσής στα καλά του που να θεωρεί τραγικό προπονητή το Λουτσο.
Ακόμα όμως κι ένας πραγματικά καλός προπονητής/παίκτης/διοικητικός μπορεί να έχει μια "τραγική" μέρα στη δουλειά....
Αυτά κι από μένα και σορυ που πετάχτηκα στο δικό σας θέμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Πέμ 30 Αύγ 2018, 12:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ομάδα έδωσε στο Λουτσέσκου τα εργαλεία για να παίζει τόσο καλή μπάλα.
Η ομάδα επίσης δεν έδωσε εγκαίρως τα εργαλεία στον Λουτσέσκου για να παίξει καλή μπάλα με επιπλέον ουσία (πρόκριση)
Εγώ χαίρομαι όταν η ομάδα παίζει το ίδιο με όλους τους αντιπάλους.
Το αν θα πετύχει, οφείλεται σε πολλούς παράγοντες:
1) Ατομικά λάθη, ποδόσφαιρο είναι γίνονται
2) Υλικό, επιλογές για να προσαρμόσει όχι το στυλ αλλά την δυναμική του στυλ στον αντίπαλο
3) Τύχη, γιατί ναι και στον ΠΑΟΚ υπαρχει αυτό, ρόδα είναι και γυρίζει απλά είναι πολύ μεγάλη και μέχρι να φτάσει η σειρά μας....
4) Επιλογές ενδεκάδας, και ο προπονητης θα έχει κακιά μερά στο μέτρημα του αντιπάλου ή θα κρίνει λάθος από κάποια προπόνηση πριν το ματς.
5) Διαιτικη απόφαση (υπάρχει κι αυτό)
Ελαφρυντικό για τον Λουτσέσκου οι 365 μερες περίπου που είναι στο τιμόνι, όταν και οι δύο αντίπαλοι Σπαρτάκ και Μπενφίκα έχουν σταθερό προπονητή καιρό τώρα...τουλ 2 χρόνια σίγουρα.
Συν το άπλετο μπάτζετ από του τσουλου που παιζουν χρονια...
Η ομάδα επίσης δεν έδωσε εγκαίρως τα εργαλεία στον Λουτσέσκου για να παίξει καλή μπάλα με επιπλέον ουσία (πρόκριση)
Εγώ χαίρομαι όταν η ομάδα παίζει το ίδιο με όλους τους αντιπάλους.
Το αν θα πετύχει, οφείλεται σε πολλούς παράγοντες:
1) Ατομικά λάθη, ποδόσφαιρο είναι γίνονται
2) Υλικό, επιλογές για να προσαρμόσει όχι το στυλ αλλά την δυναμική του στυλ στον αντίπαλο
3) Τύχη, γιατί ναι και στον ΠΑΟΚ υπαρχει αυτό, ρόδα είναι και γυρίζει απλά είναι πολύ μεγάλη και μέχρι να φτάσει η σειρά μας....
4) Επιλογές ενδεκάδας, και ο προπονητης θα έχει κακιά μερά στο μέτρημα του αντιπάλου ή θα κρίνει λάθος από κάποια προπόνηση πριν το ματς.
5) Διαιτικη απόφαση (υπάρχει κι αυτό)
Ελαφρυντικό για τον Λουτσέσκου οι 365 μερες περίπου που είναι στο τιμόνι, όταν και οι δύο αντίπαλοι Σπαρτάκ και Μπενφίκα έχουν σταθερό προπονητή καιρό τώρα...τουλ 2 χρόνια σίγουρα.
Συν το άπλετο μπάτζετ από του τσουλου που παιζουν χρονια...
Όλοι είμαστε πικραμένοι ρε άγιε, που στην βρύση πήγαμε, κανάτι μεταλλικό κουβαλούσαμε, μα νερό δεν ήπιαμε...agios έγραψε:Σερα στο μεταγραφικο το ειπα κι εγω συμφωνω απολυτα.Οπως και με καποιους που λενε οτι φαγαμε κρυα γκολ δικιο εχουν.Αντε σας πειραξε βγαζω το τραγικος.Δεν ηταν καλος,ηταν κακος οπως θες πες το.Επεσε σε παγιδα αιντε να παει στο διαολο πες το ετσι.Τον ειχα για πιο σφίχτη σε τετοια ματς.Του κατσε και το γκολ λεω καλα ειμαστε θα σφιξουμε.Τρως ενα απ το πουθενα και συνεχιζεις ετσι...τι να πω μπορει να το βλεπω λαθος ρε μαγκες απο την στεναχωρια μου...
Οταν ομως στο κανει ο αντιπαλος το ιδιο ζοριζεσαι πολυ....Και δεν μιλαω μονο για Μπενφικα Σπαρτακ κτλ..στο εκανε περσι η ελεινη το σιχαμα η κουλα κατω στο πρωταθλημα κατι Αστερες και παντα υποφερεις.
Ε εκει θελω να δω κατι αλλο και δεν το βλεπω....
Εκεί, όταν δεις Ζέντσον Φερνάντες στην θέση του Κάνιας και Ζομπνίν στου Μαουρίσιο, θα αλλάξουν πολλά...

Ως τότε όμως έχουμε πολλά σκαλοπάτια μπροστά μας σαν οργανισμός-μέλος της λίγδας, οπότε υπομονή και ΜΑΧΗ...

- kataramenos5
Ετσι το βλεπω κι εγω.Εχεις τη ψυχολογια της στιγμης με το μερος σου ,κανεις ευκαιριες,το γηπεδο γερνει απ την κερκιδα-φωτια,οι αλλοι παραπατανε.Πας να βαλεις και το 2ο να καθαρισεις το παιχνιδι γιατι μ αυτη την ομαδα οταν συνερθει πιθανοτατα θα φας ενα.Δεν εκατσε.sourmenetes έγραψε: Βλεπεις το 1-0 ειναι σαστισμενοι,βασικα δεν υπαρχουν κακ το χεις στο χερι.δεν εχει τοση λογικη να μαζευτεις γιατι και λαθη ειχες στις πασες στα χαφ,αρα να παγωσεις ρυθμο με τοσες κακες πασες,παλι ειχε κινδυνο και αν θα δωσεις χωρο σε αυτον τον αντιπαλο παλι θα χεις ζητημα.
Αν κλεινοσουν τοσο νωρις και ετρωγες σφυροκοπημα θα λεγαμε αλλα.Δε μπορεις να πεις με βεβαιοτητα τι ειναι σωστο και τι οχι σε τετοιες καταστασεις.
Στο ποδοσφαιρο πολλες φορες ειναι απλες στιγμες. Οπως και με τον Αστερα ο αντιπαλος τερματοφυλακας εγινε μπουφον βγαλαμε πολλες καλες ευκαιριες αμα μπαιναν θα γραφαν ολοι οδρωστροτηρας ΠΑΟΚ και οχι για αμφισβητουμενα πεναλτι. Ο ΠΑΟΚ εμενα μαρεσει ακομα και χθες που εχανε ναι υπηρχαν ατομικα λαθοι αλλα επαιζαν καλα οπως ειπε και Razvan. Στην καφετερια στον Βολο μονο εγω χειροκροτησα στο τελος και ολοι οι αλλοι βριζαν τον Razvan πραγματικα δεν μας αξιζει σαν πλειοψηφια ο ΠΑΟΚ σαν συγχρονο ευρωπαικο club. Το ματς μας πηγαν στραβα ολα και ουτε σφυριγματα πηραμε ουτε λιγο ενω η ΑΕΚ πηρε ανυπαρκτο πεναλτι ο ΠΑΟΚ πηρε κατα του με σπαρτακ και benfica μουφα πεναλτι.
Απο Κυριακη με καθαρο μυαλλο με ορθολογικο ποδοσφαιρο θα διαλυσουμε των Πανιωνιο. Η λογικη στο τελος επικρατει σχεδον παντα η Benfica ηταν καλυτερη σε συνολο και επικρατησε ακομα και ετσι στο τελος το ιδιο θα γινει και στο πρωταθλημα με τον ΠΑΟΚ στο τελος θα επικρατησει δεν θα γινουν καθε μερα μπουφον οι αντιπαλοι τερματοφυλακες πιστη στον προπονητη ακομα και στραβα να γινονται.
Απο Κυριακη με καθαρο μυαλλο με ορθολογικο ποδοσφαιρο θα διαλυσουμε των Πανιωνιο. Η λογικη στο τελος επικρατει σχεδον παντα η Benfica ηταν καλυτερη σε συνολο και επικρατησε ακομα και ετσι στο τελος το ιδιο θα γινει και στο πρωταθλημα με τον ΠΑΟΚ στο τελος θα επικρατησει δεν θα γινουν καθε μερα μπουφον οι αντιπαλοι τερματοφυλακες πιστη στον προπονητη ακομα και στραβα να γινονται.
Δεκτες οι παρατηρησεις σου giapas. Απλα εχε κατα νου οτι κι εγω αυτο που κανω δεν το κανω με προθεση να την πω στον αλλον ντε και καλα. Δεν εχω να κερδισω κατι απο αυτο. Τρελαινομαι με την υπεραυστηρη κριτικη και αντιδρω. Και στο κατω κατω, δεν εκανα και καμια επιθεση ρε γμτ. Απλα απαντησα χαρακτηριζοντας τραγικο το μηνυμα. Τοσο εγκλημα πια ηταν αυτο; Δικαιολογουσε την επιθεση που δεχθηκα στο καπακι; Τελος, παντων, ηταν μια κακη στιγμη, δοθηκαν εξηγησεις, εληξε.
δεν απανταω σε παντσερ λοβερ, εεεε μπαγιερν λοβερ ηθελα να γραψωSera4 έγραψε:τεοντ να διαφωνησουμε καμια φορα ρε γαμωτο ετσι για αλλαγη

οντοπικ περα από οποιες δυνατοτητες προπονητικές οφείλουμε να παραδεχτουμε και το καλό κλίμα στην ομάδα που βαοηθάει στην απόδοση των παικτων
- sourmenetes
- Moderator
Το κλιμα ειναι το 70-80%.οποιος εχει λειτουργησει σε ομαδα οποιουδηποτε τυπου ξερει.
+ 1...
Και η ποιότητα παιχτών και προπονητή, που συμβάλουν στο πολύ καλύτερο (αναλογικά) κλίμα της ομάδας, όμως...
Και η ποιότητα παιχτών και προπονητή, που συμβάλουν στο πολύ καλύτερο (αναλογικά) κλίμα της ομάδας, όμως...
Ο ΠΑΟΚ παιζει με λυμενα τα λουρια μες το γηπεδο.
Ανεβάζει πολλους παικτες.
Παίζει το ριπρες συνεχεια.
Θελει να εχει την μπαλα και να δημιουργει.
Στα 3 τελευταια παιχνίδια οπως και περσυ με τον αστερα παρατηρησα οτι οταν δεν του βγαινει το παιχνιδι τα χάνει.
Δηλαδη αμα δεν κανει γκολ δεχεται ευκολα φάσεις.
Πήρες ενα βαρβατο εξάρι για να μαζέψεις το κενο στα χαφ που δημιουργειτε στις αντεπιθεσεις.
Πάλι ομως αυτο δεν θα αλλαξει.
Θα δεχεσαι αντεπιθέσεις.
Ο ΠΑΟΚ και στα 90 λεπτα χθες έπαιξε με λυσα και επιθετικο πνεύμα.
Πας στο γηπεδο και βλέπεις ποδοσφαιρο.
Ομως τι γινεται οταν η αποτελεσματικοτητα παει με την μερια του αντίπαλου;
Οκ καταφερες να γυρισεις ενα ροντεο ματς σου βγήκαν οι φασεις με σπαρτακ δεν θα γινεται συνεχεια ομως.
Θελω να δω απο τον ραζβαν μια πιο κλειστη προσέγκιση παιχνιδιου.
Για μένα εκανες λαθος με μπενφικα και μας πρικρανες.
Αλλα η ζωη συνεχίζεται.
Απλα θα ηθελα να δω στο προσεχες μελλον και κατι αλλο απο την ομαδα.
Οχι συνεχεια το ιδιο πολυ ομορφο αλλα προβλέψιμο στυλ.
Το ποδοσφαιρο ειναι πρωτα απο ολα εξυπνο αθλημα.
Για εμένα δεν ειμαστε εκει που φανταζόμαστε εχουμε πολλα καρβέλια να φαμε μεχρι τοτε.
ΥΓ Δεν με νοιαζει τι κανουν οι αλλοι πραγματικα.
Ανεβάζει πολλους παικτες.
Παίζει το ριπρες συνεχεια.
Θελει να εχει την μπαλα και να δημιουργει.
Στα 3 τελευταια παιχνίδια οπως και περσυ με τον αστερα παρατηρησα οτι οταν δεν του βγαινει το παιχνιδι τα χάνει.
Δηλαδη αμα δεν κανει γκολ δεχεται ευκολα φάσεις.
Πήρες ενα βαρβατο εξάρι για να μαζέψεις το κενο στα χαφ που δημιουργειτε στις αντεπιθεσεις.
Πάλι ομως αυτο δεν θα αλλαξει.
Θα δεχεσαι αντεπιθέσεις.
Ο ΠΑΟΚ και στα 90 λεπτα χθες έπαιξε με λυσα και επιθετικο πνεύμα.
Πας στο γηπεδο και βλέπεις ποδοσφαιρο.
Ομως τι γινεται οταν η αποτελεσματικοτητα παει με την μερια του αντίπαλου;
Οκ καταφερες να γυρισεις ενα ροντεο ματς σου βγήκαν οι φασεις με σπαρτακ δεν θα γινεται συνεχεια ομως.
Θελω να δω απο τον ραζβαν μια πιο κλειστη προσέγκιση παιχνιδιου.
Για μένα εκανες λαθος με μπενφικα και μας πρικρανες.
Αλλα η ζωη συνεχίζεται.
Για εμένα δεν ειμαστε εκει που φανταζόμαστε εχουμε πολλα καρβέλια να φαμε μεχρι τοτε.
ΥΓ Δεν με νοιαζει τι κανουν οι αλλοι πραγματικα.
Mao_Mao έγραψε:Ο ΠΑΟΚ παιζει με λυμενα τα λουρια μες το γηπεδο.
(.....)
(....)
.

Δλδ τι?Να παίξουμε άσχημα και απρόβλεπτα???

Και ζητάμε από τον Λου, ο οποίος όταν είχε έρθει τον κατηγορήσαμε ότι παίζει μόνο άμυνα και δν μπορεί να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο και είναι μόνο για Ξανθες κτλ., να παρατήσει ότι μας ενθουσιάζει και να ξαναγυρίσει στα πούλμαν της Ξάνθης???
Κι ολ αυτά γιατί? Επειδή έχασε 1 ματς από μια σαφώς ανώτερη ομάδα κι αυτό από προσωπικά λάθη 2 παικτών???

Νταξ, μιλαμε....

Καστρακη δεν λεω αυτο ισα ισα.
Απλα με την χ ομάδα οταν βλέπουμε οτι χανεται η συγκεντρωση ή οτι θελουν να μας τρέξουν με μπαλιές στην πλατη θα ήθελα να δω κατι διαφορετικο απο την ομαδα.
Ή θα ηθελα να το δω και αυτο σε καποια ματς απο την ομαδα να το κανουμε εμεις.
Μπορει να κανω λάθος αλλα αυτο πιστεύω
Απλα με την χ ομάδα οταν βλέπουμε οτι χανεται η συγκεντρωση ή οτι θελουν να μας τρέξουν με μπαλιές στην πλατη θα ήθελα να δω κατι διαφορετικο απο την ομαδα.
Ή θα ηθελα να το δω και αυτο σε καποια ματς απο την ομαδα να το κανουμε εμεις.
Μπορει να κανω λάθος αλλα αυτο πιστεύω
οκ.
Έχουμε να φάμε γκολ από στημένο 6 ή 8 μήνες, δεν θυμάμαι πόσο...
Έχουμε να κάνουμε διπλό αμυντικό λάθος για να φάμε γκολ από την εποχή του Στανογεβιτς (σίγουρος...
)
Αξία ροστερ Μπενφικα 230 μύρια, αξία ροστερ ΠΑΟΚ 30 μύρια.
Ο Λου έκανε και θα κάνει λάθη . Έτσι είναι το ποδόσφαιρο...κι ακόμη ο γερο-Σαντος έκανε φουλ λάθη.
Το σημαντικοτερο όμως όλων είναι ότι έκανε ένα τουρλουμπουκι , ΟΜΑΔΑ.
Κι αν καταφέρει να την διατηρήσει ως ΟΜΑΔΑ κι αυτή την χρονιά θα είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής του ΠΑΟΚ.
Τα υπόλοιπα για ταβάνια και άλλα ωραία είναι, κατά την γνωμη μου, ασχετα.

Έχουμε να φάμε γκολ από στημένο 6 ή 8 μήνες, δεν θυμάμαι πόσο...
Έχουμε να κάνουμε διπλό αμυντικό λάθος για να φάμε γκολ από την εποχή του Στανογεβιτς (σίγουρος...

Αξία ροστερ Μπενφικα 230 μύρια, αξία ροστερ ΠΑΟΚ 30 μύρια.

Ο Λου έκανε και θα κάνει λάθη . Έτσι είναι το ποδόσφαιρο...κι ακόμη ο γερο-Σαντος έκανε φουλ λάθη.
Το σημαντικοτερο όμως όλων είναι ότι έκανε ένα τουρλουμπουκι , ΟΜΑΔΑ.
Κι αν καταφέρει να την διατηρήσει ως ΟΜΑΔΑ κι αυτή την χρονιά θα είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής του ΠΑΟΚ.
Τα υπόλοιπα για ταβάνια και άλλα ωραία είναι, κατά την γνωμη μου, ασχετα.