Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
paok87

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από paok87 »

7sins έγραψε:Δινεις τζαβελα παιρνει πιερο..ουσιαστικα τον παιρνεις με μηδεν επιβαρυνση και μενουν και ρεστα
Τζαβέλλα και 1 μύριο μινιμουμ θα ζητησουν οι κουμπαροι...το 2020 ληγει το συμβολαιο του καπου διαβασα..

ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΑΤΕΧΝΟΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΕ
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Demir έγραψε:Ο Πιέρρου εχει τρομερή κεφάλια,σε αντίθεση με τους δικούς μας που έχουν το κεφάλι διακοσμητικό ...
Ειναι πιο εκρηκτικός και γρήγορος και εχει καλό,κράτημα.... λογικά το καλοκαιρι που χαιρετάει ο κλαους θα πάρουμε κ άλλον...
Ο Κλάους έχει συμβόλαιο μέχρι 30.06.2018
Πως κ δεν του κάνανε καμιά ανανέωση αυτουνού ?!
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

thanos-xanthi έγραψε:αν ειναι ο αντι-φακουντο..
και ερθει και φορ απο το πανω ραφι ειναι καλη οπτικη
αν ξεφορτωθει συγχρονως και τζαβελα τοτε ακομα καλυτερη
πολυ αισιοδοξο ομως για να ειναι και ΠΑΟΚτσιδικο...
Το αυτό...
Άβαταρ μέλους
denyparxeisalio

Δημοσίευση από denyparxeisalio »

stelyk έγραψε:Εικόνα
Μπαμ παταγος για οσους γνωριζουν...
Μου θυμησες τα νιατα μου....
Πωωωωω
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

Γεμίσαμε στα εξτρέμ με τον Αντελίνο τον Στοχ και τον Λεονάρντο έχουμε καβάτζα και τον Μύστα και δίνουμε και τον Λάμπρου δανεικό γιατί είμαστε large... Στα φορ επί εποχή Σαββίδη παίζω βασικό με τον Κουλούρη... Τι άλλο θέλω ασχέτως που επειδή είμαστε large θα έχουμε και Μπολί, Ανσαριφάντ και Σωτηρίου με το ταξίδι αστραπή του Μίχελ... Θα έχω και 5ο φορ τον παλαίμαχο Κλάους... Τώρα μη με πείτε για τον Φανούρη ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να παίξει στα πλάγια, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ φορ, με 2 επιθετικούς ο ΠΑΟΚ δεν παίζει άρα απορώ γιατί είναι στο ρόστερ της ομάδας... Αλλά βλαντανάκο χθες έκανες κάτι ΤΡΑΓΙΚΟ!!! Σορρυ κιόλας γιατί σ'αγαπάω και σε θεωρώ και πολύ έξυπνο στον αγώνα με την αλλαγή του Φανούρη τον παίκτη κορόϊδεψες με την αλλαγή του... Και στο αναφέρω αυτό γιατί εσύ ήσουν αυτός που είπε "ΕΓΩ ΚΡΑΤΗΣΑ ΤΟΝ ΦΑΝΟΥΡΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ"...

Ο γιαλός είναι τελικά στραβός!!! :nairepaok:

Και επειδή πολλοί από εσάς έχετε τα κονέ σας ξέρετε από εκείνον και από τον άλλον ποιον παίκτη-ες θα φέρουμε από την άλλη οι γνωστοί ΑΡΔ ο ένας έφερε τον Μπολί που έγινε παικταράς επειδή είχε ωραία video ο άλλος μας έφερε τον Ανσαριφάντ που τον κλέψαμε από τους μεγάλους της Χαβούζας και μόλις τώρα το ARENA FM με το αποκλειστικό του Πετρουλάκη εδώ και καιρό χρόνια μη πω φέρνει τον Σωτηρίου στον ΠΑΟΚ.

Ο Μίχελ πήγε εκεί για να κλείσει τον Σωτηρίου ναι. Θέλει πολλά χρήματα ο ΑΠΟΕΛ το τζάμπα πέθανε... Και για να μη βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη δίνουν και τον Τζαβέλλα για να πέσει η τιμή του Σωτηρίου... Δεν θέλει ο ΑΠΟΕΛ τον Τζαβέλλα που γράφουν οι ΑΡΔ ο ΠΑΟΚ δίνει τον Τζαβέλλα εκεί για να αγοράσουν φθηνότερα τον Σωτηρίου. Έχει μεγάλη διαφορά το ένα από το άλλο... Το αν δεχτούν θα φανεί... Μακάρι να κλείσει και να κάνει παπάδες το παλικάρι... Αλλά να χαρώ εγώ με αυτό;;; Όχι γιατί περισσότερο με προβληματίζει ότι πουλήσαμε τον Γκάρι και δεν έχουμε φέρει ακόμα τον αντικαταστάτη του σύμφωνα με τον Γιώργο Σαββίδη... Αυτός είπε ότι είπε δεν το λέω εγώ. Περισσότερο με προβληματίζει που μας έγραψε μη πω που ο Ανσαριφάντ... Περισσότερο με προβληματίζει που στο τέλος θα πάρουν παίκτες αλλά δεν θα πάρουν αυτούς που θέλουν στην πραγματικότητα τρέχουν και δεν φτάνουν εκεί στην ΠΑΕ και όποιος τρέχει κάπου θα σκοντάψει δεν υπάρχει περίπτωση και άλλη μια φορά αυτό θα το πληρώσει ο Π.Α.Ο.Κ.

Ο Τζαβέλλας είναι ότι είναι αλλά αυτός σας φταίει που τον ανανεώσατε πριν αποφασίσετε ότι τελικά θα τον διώξετε;;; Ποιος κοροϊδεύει ποιον;;; Ποιος τα παίρνει ας μη το πω και χαλάλι αλλά τα δικά μας μυαλά ΠΟΝΑΝΕ ΡΕ!!!

Υπάρχουν παίκτες και παίκτες με ρήτρες σε ομάδες τους... Ότι πληρώσεις παίρνεις... Η Γαλατά πλήρωσε λίγα πολλά αυτοί ξέρουν αλλά πλήρωσε και πήρε... Τζάμπα λογικό είναι δεν υπάρχουν επιλογές τον Ιανουάριο...

Αν αυτή την στιγμή που βρίσκεται στην Κύπρο ο Μίχελ χτυπήσει το τηλέφωνο και πει ο μάνατζερ του Ανσαριφάντ οκ έρχεται ο παίκτης μου σε εσάς ο Μίχελ εκείνη την στιγμή επιστρέφει πίσω... Πόσα χρήματα παίζονται με τον έναν παίκτη και πόσα με τον άλλον;;; Μπορεί πχ ο ένας να είναι κλάσεις καλύτερος αλλά καλός μωρέ είναι και ο άλλος μας κάνει από την στιγμή που θα μας βγει και πολύ φθηνότερα... Αλλά και αυτό το λέω για να το πω δικά του τα λεφτά δεν μπορώ να κάνω - κάνουμε κάτι και είναι λογικό... Αλλά την Κοροϊδία λίγοι την καταλαβαίνουν κανένας δεν την ανέχεται...

Υ.Γ. Δεν είμαι μίζερος γι'αυτό και δεν θα δείτε κανένα παρόμοιο post μου... Εγώ ποστάρω πχ στο Βόλεϊ γιατί το τμήμα εκεί μου αποπνέει υγεία και εγώ θέλω να ΖΗΣΩ! 30 χρονών με ψυχολογικά για τον ΠΑΟΚ δεν θα αποκτήσω γιατί έχω και μια οικογένεια που με χρειάζεται...

Υ.Γ.1 Μπορεί να είμαι ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ μπορεί... μπορεί... μπορεί... αλλά δεν τα βλέπω όλα μαύρα... Τα έχω πάρει άσχημα με τον Μίχελ αλλά με έφερε πχ έναν Κάνιας που κάνει την διαφορά, έναν Μάτος που δεν υπάρχει άλλος στην Ελλάδα, έναν χοντρό με μπυροκοιλιά μη τα ξεχνάμε αυτά Μπίσεσβαρ που σιγά σιγά δείχνει πόσα κιλά μπάλα γνωρίζει... Ξέραμε και ξέρουμε τι εστί Ελληνικό πρωτάθλημα και πως μπορείς να πάρεις πρωτάθλημα από τον αιώνιο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ του ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ. Αλλα εμείς είμαστε και ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ και όταν το πάρουμε θα το πάρουμε 50αρίσια!!! Όπως 50αρίσια τα πήρε μια φορά και έναν καιρό η Κούλα όπως 50αρίσια τα έπαιρνε ο άλλος ο Ύπουλος η βρωμιάρικη πράσινη λέρα...

Υ.Γ.2 Χρειαζόμαστε φορ οκ συμφωνώ... Όντως πάμε να χτυπήσουμε τον Σωτηρίου... Για ποιον στόχο;;; Να υποθέσω για το Κύπελλο μόνο... Με την Σάλκε η θα αναστηθεί ο Κλάους ή θα τα καρφώσει ο Κουλούρης... ΠΑΩ ΠΑΣΟ!!!
Άβαταρ μέλους
Yupis

Δημοσίευση από Yupis »

Λογικά θα του γίνει πρόταση για ανανέωση.

ΥΓ: Μόνο σαν αστείο το εκλαμβάνω για τον Πιέρο. Να ναι καλά το παιδί αλλά είπαμε
speedy.g

Δημοσίευση από speedy.g »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
pilotos έγραψε:πάντως εδώ έχουμε άσπρο βράδυ το έστρωσε κανονικότατα!
Και στην Αθήνα χιονίζει.
Και χιονίζει και καλά για τα δεδομένα της. Βρε λέτε να αρχίσουν τα μπαμ μπουμ?
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Παντως ειναι γραφτό να μη δουμε τριπλα ΠΑΟ φορ γαμωτο
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Βλεπω να φεύγει κ φακου κ να ρχεται κ μπόλι σαν πιο περιφερειακός φορ
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Mapogo έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:
Demir έγραψε:Ο Πιέρρου εχει τρομερή κεφάλια,σε αντίθεση με τους δικούς μας που έχουν το κεφάλι διακοσμητικό ...
Ειναι πιο εκρηκτικός και γρήγορος και εχει καλό,κράτημα.... λογικά το καλοκαιρι που χαιρετάει ο κλαους θα πάρουμε κ άλλον...
Ο Κλάους έχει συμβόλαιο μέχρι 30.06.2018
Πως κ δεν του κάνανε καμιά ανανέωση αυτουνού ?!

Του κάναμε άλλη χρονιά, υπό τη λαϊκή απαίτηση, αν θυμάστε. Αλλά τώρα θυμηθήκαμε πως έχει ξοφλήσει.

Αφήστε το παιδιά. Να γινόμαστε πουτανα κάθε λεπτό μπορούμε χαλαρά, αν μπούμε σε διαδικασία να θυμόμαστε τι έχει γραφεί στο πρόσφατο και απώτερο παρελθόν εδώ μέσα και για τα του ΠΑΟΚ και για αντίπαλες ομάδες. Δε νομίζω ότι θα βοηθήσει σε κάτι ...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μήπως να πάρουμε τον Berg;
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

denyparxeisalio έγραψε:
stelyk έγραψε:Εικόνα
Μπαμ παταγος για οσους γνωριζουν...
Μου θυμησες τα νιατα μου....
Πωωωωω
To Madeira και τα μυαλά στα μπλέντερ... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Μήπως να πάρουμε τον Berg;
Τέτοιες μαλακιες έλεγαν στον Γιωργάκη κάποιοι το καλοκαίρι και το πίστεψε...

SM-G935F
aver4a

Δημοσίευση από aver4a »

Δεν τ βλέπω καλά τ πράγματα το άκυρο πέφτει σαν το χιόνι στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Απο πλευρά Κύπρο

Παρόλα αυτά οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι δύσκολα ο ποδοσφαιριστής θα επιλέξει τον ΠΑΟΚ για να συνεχίσει την καριέρα του όπως επίσης και το ΑΠΟΕΛ να τον παραχωρήσει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Το πιο σίγουρο είναι να συνεχίσει να βρίσκεται στο ΑΠΟΕΛ μέχρι τον Μάιο.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Εμενα δεν με τρελαίνει αλλα δεν με χαλάει κι όλας ο Κύπριος.Ειδικά από τον Ιρανό πυροτέχνημα του Πανιωνιου τον προτιμώ 1000 φορες. Από τα παιχνίδια με τον γαύρο που είδα και από μερικά βιντεάκια φαίνεται πολύ γρήγορος. Δεν είναι σαν τον Klaus και τον Κουλούρη. Είναι πολύ πιο αθλητικός. Το χει το γκολ και το έχει με μια ομάδα που παίζει για το πρωτάθλημα απέναντι σε κλειστές άμυνες όχι με τον Πανιώνιο η τον Λεβαδειακό. Είναι κυνηγός κι αυτό θέλει ο ΠΑΟΚ έναν παίχτη να μυρίζεται τις φάσεις και να εκτελεί σωστά. Δεν είναι κακός με τη μπάλα στα πόδια.

Ξαναλέω δεν τρελαίνομαι αλλα δεν με χαλάει όσο ο Ιρανός. Τον λένε και Πιερο του κολλάμε το Del στην αρχή και τον λέμε και Del Πιερο για μας τους Γιουβεντίνους είναι ένα συν κι αυτό :lol: :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”