Γεμίσαμε στα εξτρέμ με τον Αντελίνο τον Στοχ και τον Λεονάρντο έχουμε καβάτζα και τον Μύστα και δίνουμε και τον Λάμπρου δανεικό γιατί είμαστε large... Στα φορ επί εποχή Σαββίδη παίζω βασικό με τον Κουλούρη... Τι άλλο θέλω ασχέτως που επειδή είμαστε large θα έχουμε και Μπολί, Ανσαριφάντ και Σωτηρίου με το ταξίδι αστραπή του Μίχελ... Θα έχω και 5ο φορ τον παλαίμαχο Κλάους... Τώρα μη με πείτε για τον Φανούρη ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να παίξει στα πλάγια, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ φορ, με 2 επιθετικούς ο ΠΑΟΚ δεν παίζει άρα απορώ γιατί είναι στο ρόστερ της ομάδας... Αλλά βλαντανάκο χθες έκανες κάτι ΤΡΑΓΙΚΟ!!! Σορρυ κιόλας γιατί σ'αγαπάω και σε θεωρώ και πολύ έξυπνο στον αγώνα με την αλλαγή του Φανούρη τον παίκτη κορόϊδεψες με την αλλαγή του... Και στο αναφέρω αυτό γιατί εσύ ήσουν αυτός που είπε "ΕΓΩ ΚΡΑΤΗΣΑ ΤΟΝ ΦΑΝΟΥΡΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ"...
Ο γιαλός είναι τελικά στραβός!!!
Και επειδή πολλοί από εσάς έχετε τα κονέ σας ξέρετε από εκείνον και από τον άλλον ποιον παίκτη-ες θα φέρουμε από την άλλη οι γνωστοί ΑΡΔ ο ένας έφερε τον Μπολί που έγινε παικταράς επειδή είχε ωραία video ο άλλος μας έφερε τον Ανσαριφάντ που τον κλέψαμε από τους μεγάλους της Χαβούζας και μόλις τώρα το ARENA FM με το αποκλειστικό του Πετρουλάκη εδώ και καιρό χρόνια μη πω φέρνει τον Σωτηρίου στον ΠΑΟΚ.
Ο Μίχελ πήγε εκεί για να κλείσει τον Σωτηρίου ναι. Θέλει πολλά χρήματα ο ΑΠΟΕΛ το τζάμπα πέθανε... Και για να μη βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη δίνουν και τον Τζαβέλλα για να πέσει η τιμή του Σωτηρίου... Δεν θέλει ο ΑΠΟΕΛ τον Τζαβέλλα που γράφουν οι ΑΡΔ ο ΠΑΟΚ δίνει τον Τζαβέλλα εκεί για να αγοράσουν φθηνότερα τον Σωτηρίου. Έχει μεγάλη διαφορά το ένα από το άλλο... Το αν δεχτούν θα φανεί... Μακάρι να κλείσει και να κάνει παπάδες το παλικάρι... Αλλά να χαρώ εγώ με αυτό;;; Όχι γιατί περισσότερο με προβληματίζει ότι πουλήσαμε τον Γκάρι και δεν έχουμε φέρει ακόμα τον αντικαταστάτη του σύμφωνα με τον Γιώργο Σαββίδη... Αυτός είπε ότι είπε δεν το λέω εγώ. Περισσότερο με προβληματίζει που μας έγραψε μη πω που ο Ανσαριφάντ... Περισσότερο με προβληματίζει που στο τέλος θα πάρουν παίκτες αλλά δεν θα πάρουν αυτούς που θέλουν στην πραγματικότητα τρέχουν και δεν φτάνουν εκεί στην ΠΑΕ και όποιος τρέχει κάπου θα σκοντάψει δεν υπάρχει περίπτωση και άλλη μια φορά αυτό θα το πληρώσει ο Π.Α.Ο.Κ.
Ο Τζαβέλλας είναι ότι είναι αλλά αυτός σας φταίει που τον ανανεώσατε πριν αποφασίσετε ότι τελικά θα τον διώξετε;;; Ποιος κοροϊδεύει ποιον;;; Ποιος τα παίρνει ας μη το πω και χαλάλι αλλά τα δικά μας μυαλά ΠΟΝΑΝΕ ΡΕ!!!
Υπάρχουν παίκτες και παίκτες με ρήτρες σε ομάδες τους... Ότι πληρώσεις παίρνεις... Η Γαλατά πλήρωσε λίγα πολλά αυτοί ξέρουν αλλά πλήρωσε και πήρε... Τζάμπα λογικό είναι δεν υπάρχουν επιλογές τον Ιανουάριο...
Αν αυτή την στιγμή που βρίσκεται στην Κύπρο ο Μίχελ χτυπήσει το τηλέφωνο και πει ο μάνατζερ του Ανσαριφάντ οκ έρχεται ο παίκτης μου σε εσάς ο Μίχελ εκείνη την στιγμή επιστρέφει πίσω... Πόσα χρήματα παίζονται με τον έναν παίκτη και πόσα με τον άλλον;;; Μπορεί πχ ο ένας να είναι κλάσεις καλύτερος αλλά καλός μωρέ είναι και ο άλλος μας κάνει από την στιγμή που θα μας βγει και πολύ φθηνότερα... Αλλά και αυτό το λέω για να το πω δικά του τα λεφτά δεν μπορώ να κάνω - κάνουμε κάτι και είναι λογικό... Αλλά την Κοροϊδία λίγοι την καταλαβαίνουν κανένας δεν την ανέχεται...
Υ.Γ. Δεν είμαι μίζερος γι'αυτό και δεν θα δείτε κανένα παρόμοιο post μου... Εγώ ποστάρω πχ στο Βόλεϊ γιατί το τμήμα εκεί μου αποπνέει υγεία και εγώ θέλω να ΖΗΣΩ! 30 χρονών με ψυχολογικά για τον ΠΑΟΚ δεν θα αποκτήσω γιατί έχω και μια οικογένεια που με χρειάζεται...
Υ.Γ.1 Μπορεί να είμαι ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ μπορεί... μπορεί... μπορεί... αλλά δεν τα βλέπω όλα μαύρα... Τα έχω πάρει άσχημα με τον Μίχελ αλλά με έφερε πχ έναν Κάνιας που κάνει την διαφορά, έναν Μάτος που δεν υπάρχει άλλος στην Ελλάδα, έναν χοντρό με μπυροκοιλιά μη τα ξεχνάμε αυτά Μπίσεσβαρ που σιγά σιγά δείχνει πόσα κιλά μπάλα γνωρίζει... Ξέραμε και ξέρουμε τι εστί Ελληνικό πρωτάθλημα και πως μπορείς να πάρεις πρωτάθλημα από τον αιώνιο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ του ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ. Αλλα εμείς είμαστε και ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ και όταν το πάρουμε θα το πάρουμε 50αρίσια!!! Όπως 50αρίσια τα πήρε μια φορά και έναν καιρό η Κούλα όπως 50αρίσια τα έπαιρνε ο άλλος ο Ύπουλος η βρωμιάρικη πράσινη λέρα...
Υ.Γ.2 Χρειαζόμαστε φορ οκ συμφωνώ... Όντως πάμε να χτυπήσουμε τον Σωτηρίου... Για ποιον στόχο;;; Να υποθέσω για το Κύπελλο μόνο... Με την Σάλκε η θα αναστηθεί ο Κλάους ή θα τα καρφώσει ο Κουλούρης... ΠΑΩ ΠΑΣΟ!!!