λεμε τωρα...
Ωραιος αλλα μη συγκρίνεις τωρα, εσυ θα εχεις δουλέψει στο εξωτερικό για χρονια σε Τσελσι,Ρεαλ και Μπάγιερν. Εδω οι δικοί μας που να τα ξέρουν αυτά.Τι ξερουν αλλα δε τα κάνουν?vs40 έγραψε:..........
Δυστυχώς σήημερα η διαχείρηση μιας ΠΑΕ μοιάζει με την πολιτική και το σωστό timing και οι εντυπώσεις μετράνε. Για αυτό και εγώ είχα πει προχθές ότι οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ ήδη αποτύχαν. Γιατί θεωρώ ότι έπρεπε να προκαλέσουν συσπείρωση και όχι την αίσθηση σε πολύ κόσμο ότι η ομάδα δεν έχει διοίκηση.
Οι διαπραγματεύσεις για μη ελεύθερους παίκτες στιλ Βιεϊρίνια έπρεπε να γίνουν από το Νοέμβρη και μετά το παιχνίδι με γαύρο να σκάσει η πρώτη βόμβα. Η ενεργοποίηση του συμβολαίου να γίνει την 1/1/2015, όμως το deal να έχει κλείσει. Πόσα στόματα κλείνεις αν το κάνεις? Θα γίνονταν οι επόμενες σφαγές με τον κόσμο συσπειρωμένο να αποθεώνει τη διοίκηση για τη (μεταγραφική) βόμβα που έσκασε? Μετά κλείνεις και ότι κενά έχεις με παίκτες στιλ Ουσέρο γύρω στις 21 Δεκεμβρίου, και κλείνεις και 1 κεντρικό αμυντικό (ποιοτικό) μέχρι τις 6 Γενάρη, και τέλος κλείνεις τις μεταγραφές σου με Νομπόα και είσαι κομπλέ για το ντέρμι με γαύρο, και μερικούς αγώνες πριν από αυτό.
Νομιζω ότι η ΠΑΕ θα είχε τα μέγιστα επικοινωνιακά οφέλη αν χτυπούσε Βιεϊρίνια. Μετά ακριβώς το παιχνίδι με το γαύρο. Σκάσε μία πρόταση καλή στη Βόλσμπουρκ και βάλε και τον κόσμο στο παιχνίδι της μεταγραφής (και τους συνδέσμους). Ο κόσμος του ΠΑΟΚ, όπως και κάθε ομάδας στην Ελλάδας είναι πανυγηρτζήδες. Για κάτι τέτοια ζούμε - να νομίζουμε ότι κάναμε και εμείς κάτι, ότι εμείς τον φέραμε τον Αντελίνο, όπως παλιά επί Ζαγοράκη. Αυτό φέρνει συσπείρωση. Υπό αυτές τις συνθήκες, δύσκολα θα μας σφάζανε λέω εγώ.
Και εγω αυτο σκεφτηκα χθες αλλα σημερα εμαθα οτι πηγε στο Βιεσοπαντεν...δυστηχος για εμας ειναι στα 400χλμ. μεχρι το βολφσμπουργκ.Demir έγραψε:αυτο το βισμπαντεν που πηγε ο ιβαν να κοψει πιτα ειναι κοντα στο wolsburg??![]()
λεμε τωρα...
Ενα τσιγαρο δρομος με το ελικοπτερο..Black_White_Heart έγραψε:Και εγω αυτο σκεφτηκα χθες αλλα σημερα εμαθα οτι πηγε στο Βιεσοπαντεν...δυστηχος για εμας ειναι στα 400χλμ. μεχρι το βολφσμπουργκ.Demir έγραψε:αυτο το βισμπαντεν που πηγε ο ιβαν να κοψει πιτα ειναι κοντα στο wolsburg??![]()
λεμε τωρα...
Η μετάφραση του google είναι σαν τα Ελληνικά του Μπάγιεβιτς...οπότε άντε να βγάλεις άκρηPaokPatraG4 έγραψε:Παντως ο Luis Ibanez ειναι free agent με βαση αυτα που λεει ενα δημοσιευμα απο Κροατια μερια....
http://www.hrsport.net/vijesti/480788/n ... ebao-biti/
Τουλάχιστον αυτο βγαζει η μεταφραση του Google.....![]()
![]()
![]()
οκace79grpaok έγραψε:Sivoksourmenetes έγραψε:Για ποιον μιλας τωρα??