Ετσι ακριβώς είναι τα πράγματα. Δυστηχώς όσο νοήμων να είναι κάποιος όταν θολώσει το μυαλό και φανατιστεί γίνεται το ίδιο χαζός με τον χαζό.ariskatiforos έγραψε:δεν διαβασα λεπτομερως τα ποστ
ειδα κατι ποστ ετσι που πανε να μπερδεψουνε τα πραγματα δημιουργωντας εντυπωσεις
θα πω ξεκαθαρα οτι δεν μ ενδιαφερει κανενα προσωπο μ ενδιαφερει ο ΠΑΟΚ
ας φυγει ο Αγγελος αλλα ας ερθει επιιτελους ενας και να μεινει..
να στηριχτει ορθα και σε ροστερ αλλα και σε κλιμα
να σταματησουν να κανουν κουμαντο στο ΠΑΟΚ
καποια μμε καλυπτοντας με πολυ δεξιοτεχνια καποιους και στοχευοντας καποιους αλλους,ανεξαρτητως ονοματων..
δεν ανεχομαι να βλεπω οπαδους να τρωνε τοσο σανο τοσαο χρονια παρακολουθωντας το ιδιο εργο,ξανα και ξανα αδυνατωντας να βγαλουν καποιο σωστο νοημα..
το ιδιο σεναριο καθε χρονο..
τοσο κοντη μνημη...?
εγω εστιαζω και κρινω τη μεγαλη εικονα η οποια ειναι τοσο απλη..
υπαρχουν συμφεροντα..καποιοι τα κυνηγανε με πολυ θρασος..για τον βρυζα εχω πολλες υποψιες αλλα υποψιες οχι σιγουρια..για το μονο που ειμαι σιγουρος ειναι οτι μιλαει στα δικα του μεσα..αρα τα μεσα αυτα θα βαλουν πλατη και βαζουν πλατη με θρασος,,
αυτουςεχω σιχαθει και ειμαι σιγουρος για το ρολο τους..ποιος αα ?\ ..αυτος ποου ηταν ο θεος πριιν δυ ο μηνες τωρα ειναι ολο το προβλημα..
τρομακτικη στενοτητα αντιληψης..
Άγγελος Αναστασιάδης
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
Για να στηρίξεις κάποιον πρέπει να έχει προσφέρει και κάτι. Φτάνει πια με τον ΑΑ. Χαμένη χρονιά από τον Ιανουάριο σε όλα και παντού. Τίποτα σαν αποτέλεσμα. Ξεφτίλες από χωριά με τριαροτεσσάρες, νέοι παίκτες τίποτα, σύστημα εμετός, αποδυτήρια 00.000. Και συν τοις άλλοις το γήπεδο πιο άδειο από ποτέ. Αυτό που με τρελαίνει περισσότερο απ'όλα είναι ο τρόπος που δεν απαντά ποτέ στις ερωτήσεις και ένας ΑΡΔ δε βρέθηκε να του πει δε σε ρώτησα για την Παναγία. Φτάνει με αυτόν, φτάνει πονάνε τα μάτια μας και τα μυαλά μας. Είναι χειρότερος από κάθε άλλη φορά (από τις 3 που ήρθε). Φτάνει φύγε μόνος σου πια δεν πάει άλλο.
Κάτι προσέφερε κι αυτός, από πρωταθλητές Αυγούστου γίναμε πρωταθλητές Δεκεμβρίου. Λίγη υπομονή και την επόμενη φορά θα το πάμε μέχρι Μάρτη. Και την μεθεπόμενη τον Μάιο θα μαστε καλά.
E φυσικα δεν τα διαβασες φιλε μου..
Μπαινεις να δημιουργησεις εντυπωσεις, να συρεις τον κοσμο σε παιχνιδια συνωμοσιολογιας και να δωσεις αλλοθι στα προσωπα στα οποια τα ποστ σου δειχνουν σαφη προτιμηση...
Τη μια θα ειναι ο Ζησαο, τη μια θα ειναι οι παικτες, τη μια θα ειναι τα μμε...
Ολοι λυτοι και δεμενοι να τον φανε..
Και να μενει παντα η εντυπωση στον αδαη ΠΑΟΚτση οτι ο ΑΑ ειναι ο αποδιοπομπαιος τραγος...
Αυτο ειναι το σανο που αναμασιεται τοσα χρονια...
Ποτε δεν ειπατε ευθαρσως τις αντικειμενικα τραγικες ευθυνες του για το φετινο χαλι...
Μονο ενα "ας φυγει ο Αγγελος" με λυπη..
Ολοι εμεις με την τρομακτικη στενοτητα αντιληψης, ειπαμε ποτε οτι ειναι η πηγη ολων των προβληματων ή δεν καργιολισαμε τις πρακτικες των ανευθυνουπευθυνων στα thread του Ζησαο αλλα και του Ιβαν, αποδιδοντας ομως παντα τα του Καισαρος τω Καισαρι?
Που αν τα λεγαμε, θα εβγαιναν τα μαχαιρια μεσα απ'τις οθονες και τα ποστς?
Που ολοι οι ρεαλιστες τα λεγαν απ'το καλοκαιρι το τι θα δουμε φετος?
Αλλοι λεγαν μεχρι φλεβαρη,αλλοι γεναρη, εγω νομιζα μαρτη, γιατι δεν περιμενα να αποκλειστουμε απ'το κυπελλο..
Που οι παικτες (πριν καουν με 14-15 συνεχομενα ματς) ετρεχαν σαν τρελοι και επνιγαν τους αντιπαλους με λυμμενα ποδια οταν οι αλλοι ηταν πιασμενοι και την παλικαρια, καναμε 7 νικες με 4 αγωνες στην Τουμπα με λιμα, το χαλι του Ατρομητου στις αρχες και την αφελη Βεροια, εκτος τον πλατανια, τον προτελευταιο εργοτελη και μια μεστη εμφανιση με Παναιτωλικο πριν αρχισει να ρολαρει?
Και τσουπ με το που ηρθαν 3 σοβαρες ομαδες, Παναθηναικος, Γκιγκαμπ κ Γιαννενα εχασες τα αυγα και τα πασχαλια?
Ηρθε το διπλο με το γαυρο και ξαφνικα αντι να το πανε στα μουλωχτα, χασαν ολοι το μυαλο τους με πρωταθληματα κλπ?
Και καπου εκει ερχεται το breaking point της φυσικης καταστασης και μηδενικης τακτικης αντιμετωπισης με Ξανθη, Γκιγκαμπ και Γιαννενο, και κλεινουν τα φωτα...
Ο ΑΑ βυθιζεται ακομη περισσοτερο στη θολουρα που τον χαρακτηριζει, δε μπορει να υποστηριξει τους παικτες καταλληλα ψυχολογικα και τακτικα, αρχιζουν οι εμμονες και οι αλχημειες, τρως φασεις και γκολ απ'τους παντες, η φυσικη κατασταση πεφτει ραγδαια την ιδια στιγμη που οι αλλες ομαδες αρχιζουν σιγα σιγα να ρολαρουν, σε σφαζουν κιολας, και πλεον αρχιζει η ελευθερη πτωση...
Δεν το χουμε καταλαβει ακομα οτι ειναι για ειδικες αποστολες και για 10-15 μαξιμουμ αγωνιστικες, και ποτε να μην κανει την προετοιμασια το τιμ του?
Δε μπορουμε να καταληξουμε σα νοημονες ανθρωποι, για το ποιες ειναι οι ευθυνες του καθενος?
Αρνηθηκε κανεις την ανεπαρκεια του Ζησαο?
Δε θελουν ολοι να γινει πραξη η λογικη, σωστες δομες, πλανο με 2-3ετη στηριξη σωστου προπονητη?
Μπαινεις να δημιουργησεις εντυπωσεις, να συρεις τον κοσμο σε παιχνιδια συνωμοσιολογιας και να δωσεις αλλοθι στα προσωπα στα οποια τα ποστ σου δειχνουν σαφη προτιμηση...
Και να μενει παντα η εντυπωση στον αδαη ΠΑΟΚτση οτι ο ΑΑ ειναι ο αποδιοπομπαιος τραγος...
Ποτε δεν ειπατε ευθαρσως τις αντικειμενικα τραγικες ευθυνες του για το φετινο χαλι...
Ολοι εμεις με την τρομακτικη στενοτητα αντιληψης, ειπαμε ποτε οτι ειναι η πηγη ολων των προβληματων ή δεν καργιολισαμε τις πρακτικες των ανευθυνουπευθυνων στα thread του Ζησαο αλλα και του Ιβαν, αποδιδοντας ομως παντα τα του Καισαρος τω Καισαρι?
Θεος απ'τις φυλλαδες και απο σας μωρε?αυτος που ηταν ο θεος πριν δυο μηνες
Αλλοι λεγαν μεχρι φλεβαρη,αλλοι γεναρη, εγω νομιζα μαρτη, γιατι δεν περιμενα να αποκλειστουμε απ'το κυπελλο..
Που οι παικτες (πριν καουν με 14-15 συνεχομενα ματς) ετρεχαν σαν τρελοι και επνιγαν τους αντιπαλους με λυμμενα ποδια οταν οι αλλοι ηταν πιασμενοι και την παλικαρια, καναμε 7 νικες με 4 αγωνες στην Τουμπα με λιμα, το χαλι του Ατρομητου στις αρχες και την αφελη Βεροια, εκτος τον πλατανια, τον προτελευταιο εργοτελη και μια μεστη εμφανιση με Παναιτωλικο πριν αρχισει να ρολαρει?
Και τσουπ με το που ηρθαν 3 σοβαρες ομαδες, Παναθηναικος, Γκιγκαμπ κ Γιαννενα εχασες τα αυγα και τα πασχαλια?
Ηρθε το διπλο με το γαυρο και ξαφνικα αντι να το πανε στα μουλωχτα, χασαν ολοι το μυαλο τους με πρωταθληματα κλπ?
Και καπου εκει ερχεται το breaking point της φυσικης καταστασης και μηδενικης τακτικης αντιμετωπισης με Ξανθη, Γκιγκαμπ και Γιαννενο, και κλεινουν τα φωτα...
Ο ΑΑ βυθιζεται ακομη περισσοτερο στη θολουρα που τον χαρακτηριζει, δε μπορει να υποστηριξει τους παικτες καταλληλα ψυχολογικα και τακτικα, αρχιζουν οι εμμονες και οι αλχημειες, τρως φασεις και γκολ απ'τους παντες, η φυσικη κατασταση πεφτει ραγδαια την ιδια στιγμη που οι αλλες ομαδες αρχιζουν σιγα σιγα να ρολαρουν, σε σφαζουν κιολας, και πλεον αρχιζει η ελευθερη πτωση...
Δεν το χουμε καταλαβει ακομα οτι ειναι για ειδικες αποστολες και για 10-15 μαξιμουμ αγωνιστικες, και ποτε να μην κανει την προετοιμασια το τιμ του?
Δε μπορουμε να καταληξουμε σα νοημονες ανθρωποι, για το ποιες ειναι οι ευθυνες του καθενος?
Δε θελουν ολοι να γινει πραξη η λογικη, σωστες δομες, πλανο με 2-3ετη στηριξη σωστου προπονητη?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Τρί 17 Φεβ 2015, 01:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
@simba
Γενικα θα ελεγα οτι συμφωνουμε στα περισσοτερα απ΄αυτα που γραφεις.
Εγω βεβαια επειδη εχω βιώματα, απο ολες τις περιοδους που ηταν ο Αγγελος στον Π.Α.Ο.Κ.,
εχω διαμορφωσει την γνωμη που εχω γι αυτον,πολυ νωριτερα.
Στις σελιδες 343,346 και 446 υπαρχουν δυο σχολια μου.
Ριξτα μια ματιά και πες μου αν μου αρμοζει ο χαρακτηρισμος Βιβη.
Με τον buffo,εν μερει συμφωνω,απλα ο τροπος που τα λέει και το οτι
εχει τον Ζηση στην απ΄εξω,θυμιζει τα γραφομενα του Θωμα,
Καλα ρε Περιπτερε μη βαρας, του Πετρου ηθελα να πω.
Γενικα θα ελεγα οτι συμφωνουμε στα περισσοτερα απ΄αυτα που γραφεις.
Εγω βεβαια επειδη εχω βιώματα, απο ολες τις περιοδους που ηταν ο Αγγελος στον Π.Α.Ο.Κ.,
εχω διαμορφωσει την γνωμη που εχω γι αυτον,πολυ νωριτερα.
Στις σελιδες 343,346 και 446 υπαρχουν δυο σχολια μου.
Ριξτα μια ματιά και πες μου αν μου αρμοζει ο χαρακτηρισμος Βιβη.
Με τον buffo,εν μερει συμφωνω,απλα ο τροπος που τα λέει και το οτι
εχει τον Ζηση στην απ΄εξω,θυμιζει τα γραφομενα του Θωμα,
Καλα ρε Περιπτερε μη βαρας, του Πετρου ηθελα να πω.
Τα θυμαμαι φιλε μου και για τη φασουλαδα και τα παλια για το χαρακτηρα κ τη ψυχοσυνθεση του..
Βλεπω ανα 100 σελιδες το πας
Παντως νισαφι, δε νομιζω ακομα και οι εγκεφαλικα νεκροι γαυροι να καθονταν 450 σελιδες να διαφωνουν για την επαρκεια του Αλεφαντου...........
Βλεπω ανα 100 σελιδες το πας
Παντως νισαφι, δε νομιζω ακομα και οι εγκεφαλικα νεκροι γαυροι να καθονταν 450 σελιδες να διαφωνουν για την επαρκεια του Αλεφαντου...........
Φιλε μου τεσσερεις(4) φορες ηρθε.alejio4 έγραψε:Για να στηρίξεις κάποιον πρέπει να έχει προσφέρει και κάτι. Φτάνει πια με τον ΑΑ. Χαμένη χρονιά από τον Ιανουάριο σε όλα και παντού. Τίποτα σαν αποτέλεσμα. Ξεφτίλες από χωριά με τριαροτεσσάρες, νέοι παίκτες τίποτα, σύστημα εμετός, αποδυτήρια 00.000. Και συν τοις άλλοις το γήπεδο πιο άδειο από ποτέ. Αυτό που με τρελαίνει περισσότερο απ'όλα είναι ο τρόπος που δεν απαντά ποτέ στις ερωτήσεις και ένας ΑΡΔ δε βρέθηκε να του πει δε σε ρώτησα για την Παναγία. Φτάνει με αυτόν, φτάνει πονάνε τα μάτια μας και τα μυαλά μας. Είναι χειρότερος από κάθε άλλη φορά (από τις 3 που ήρθε). Φτάνει φύγε μόνος σου πια δεν πάει άλλο.
Απλα την πρωτη φορα που ηρθε,εφυγε τον Μάιο και επεστρεψε τον Σεπτεμβριο.
Ξερεις τωρα,τον Μάιο το αμπελι εχει δουλεια,κλαδεματα κ.λ.π.,το καλοκαιρι θελει και κανα ποτισμα,
που να τρεχεις για προετοιμασια.
Τον Σεπτεμβριο εγινε ο τρυγος,μπηκανε και οι καζανιες και μολις βγηκε το τσιπουρο,
επεστρεψε ο................................σωτηρας.
Βεβαια δε χασαμε και τις επαφες,ο κουμπαρος και οι συν αυτω,το τσουζανε παραθαλλασια,
απ΄το περσινο φυσικα.
-
ariskatiforos
ρε φιλε εισαι με τα καλα σου?ξαναδιαβασε σε παρακαλω το ποστ μου .γενικα και στο παρελθον..simba έγραψε:E φυσικα δεν τα διαβασες φιλε μου..
Θεος απ'τις φυλλαδες και απο σας μωρε?αυτος που ηταν ο θεος πριν δυο μηνες
τι κανω λεει?παρασυρω τον κοσμο?
τι λες ανθρωπε μου..δηλαδη πως αλλιως να σου πω οτι δε δινω δεκαρα για τον Αγγελο και τον καθε Αγγελο..
τι πρεπει να κανω πες μου?
ρε μανια που την εχετε μερικοι με το ζορι μαχες και αγγελοσκυλα..
παρακολουθω εδω ποσα χρονια για δες τα ποστ μου σε αριθμο ποσο λιγα ειναι..
αλλη ορεξη δεν εχω απλα εχουμε φτασει στο απροχωρητο βλακειας...
δε με νοιαζει φυγει δε φυγει γιατι η χρονια τελειωσε για μενα..
να φυγει και να μπουν επιτελους θεμελια καθαρα..
ρε με το ζορι ρε??μαχη στη μαχη?να κουτουλαμε τα κεφαλια μας σαν κριαρια?
αλλου ειναι το μεγαλο προβλημα..
ελπιζω να μη μου απαντησεις παλι το ιδιο ελεος
-
ariskatiforos
ειπα οτι εχει εμμονες με τα χριστιανικα..
οτι βαζει τον σαλπιγγιδη επειδη πιστευει οτι ως αδικημενος και κατατρεγμενος η παναγιτσα θα του βαλει το ποδαρακι να βαλει γκολ..
εχει μια παιδικη αφελεια ο αα να φανταζεται ωραια χριστιανικα παραμυθακια...
τι αλλο να σου πω ?οτι ειναι τελειως αχρηστος?
δεν θα το πω...ισα ισα..
απο κει και περα δεν ασχολουμαι με τον εκαστοτε Αγγελο οσο αναφερεται το ονομα γχ ως αντικαταστατη ξερουμε απο που...τη στιγμη που δεν εχει τεθει θεμα προπονητη οπως φανηκε..
γιατι παιζει αυτο το ονομα ξανα χωρις επισημη πληροφορηση
μηπως να προκαταβαλλουμε εξελιξεις?εστω να προσπαθησουμε..
αυτο δεν αντεχω αλλο ..
διαβασε την ανακοινωση τη σημερινη
ειμαι 100% συμφωνως μ αυτη
οτι βαζει τον σαλπιγγιδη επειδη πιστευει οτι ως αδικημενος και κατατρεγμενος η παναγιτσα θα του βαλει το ποδαρακι να βαλει γκολ..
εχει μια παιδικη αφελεια ο αα να φανταζεται ωραια χριστιανικα παραμυθακια...
τι αλλο να σου πω ?οτι ειναι τελειως αχρηστος?
δεν θα το πω...ισα ισα..
απο κει και περα δεν ασχολουμαι με τον εκαστοτε Αγγελο οσο αναφερεται το ονομα γχ ως αντικαταστατη ξερουμε απο που...τη στιγμη που δεν εχει τεθει θεμα προπονητη οπως φανηκε..
γιατι παιζει αυτο το ονομα ξανα χωρις επισημη πληροφορηση
μηπως να προκαταβαλλουμε εξελιξεις?εστω να προσπαθησουμε..
αυτο δεν αντεχω αλλο ..
διαβασε την ανακοινωση τη σημερινη
ειμαι 100% συμφωνως μ αυτη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ariskatiforos την Τρί 17 Φεβ 2015, 02:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Είναι δουλειά του Αγγέλου ρε πουστη μου να λέει στους παίκτες "δεν πρόκειται να φύγω μαζί θα το παλέψουμε" ;
Δηλαδη εάν ειναι αλήθεια κατι τέτοιο μας τρολάρει κάποιος, δεν εξηγείται.
Δεν απευθυνεσαι κατα αυτόν τον τροπο Άγγελε στους παίκτες. Δεν ειναι δουλειά σου να τους ενημερώνεις για το τι θα κανείς. Και επίσης στο ρόστερ πλέον έχουμε και αρκετούς ξένους που ειναι κ προσωπικότητες και ίσως να σε κοίταζαν απορημένοι γιατί δεν σε ξέρουν.
Τι αλλο θα τραβήξουμε ρε πούστη μου φέτος;
Δηλαδη εάν ειναι αλήθεια κατι τέτοιο μας τρολάρει κάποιος, δεν εξηγείται.
Δεν απευθυνεσαι κατα αυτόν τον τροπο Άγγελε στους παίκτες. Δεν ειναι δουλειά σου να τους ενημερώνεις για το τι θα κανείς. Και επίσης στο ρόστερ πλέον έχουμε και αρκετούς ξένους που ειναι κ προσωπικότητες και ίσως να σε κοίταζαν απορημένοι γιατί δεν σε ξέρουν.
Τι αλλο θα τραβήξουμε ρε πούστη μου φέτος;
Καλα ρε Αγγελε,εκτος του Σαλπιγγιδη(φτου-φτου-φτου) και του Τζανδαρη,
νομιζεις οτι σε θελει-πιστευει,καποιος αλλος?
Εσυ το καθηκον σου το εκανες,αντε στο καλο και ο Ιβαν
δε θα σε αφησει ετσι.
νομιζεις οτι σε θελει-πιστευει,καποιος αλλος?
Εσυ το καθηκον σου το εκανες,αντε στο καλο και ο Ιβαν
δε θα σε αφησει ετσι.
- sakis_the_fraud
Δεν ασχολουμαι με το αν θα μεινει η θα φυγει τωρα, αλλα ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ να παρει και αλλους μαζι του και ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.
Ελπιζω να το καθυστερουμε γιατι ψαχνουμε προπονητη και για του χρονου, οχι για 10 ματς.
Ελπιζω να το καθυστερουμε γιατι ψαχνουμε προπονητη και για του χρονου, οχι για 10 ματς.
Οι βουβοι μπορει να μιλησουν,αυτος μαλλον..........οχι.
Αν και θα ειχε ενδιαφερον να ξεκινησει απο το 2004.
Αν και θα ειχε ενδιαφερον να ξεκινησει απο το 2004.
Τουλάχιστον κάνει καλή δουλειά εκεί; Να τον στηρίξουμε στα τσίπουρα, δε θα τα χαλάσουμε στο γλυκάνισσο.prist64 έγραψε:Φιλε μου τεσσερεις(4) φορες ηρθε.alejio4 έγραψε:Για να στηρίξεις κάποιον πρέπει να έχει προσφέρει και κάτι. Φτάνει πια με τον ΑΑ. Χαμένη χρονιά από τον Ιανουάριο σε όλα και παντού. Τίποτα σαν αποτέλεσμα. Ξεφτίλες από χωριά με τριαροτεσσάρες, νέοι παίκτες τίποτα, σύστημα εμετός, αποδυτήρια 00.000. Και συν τοις άλλοις το γήπεδο πιο άδειο από ποτέ. Αυτό που με τρελαίνει περισσότερο απ'όλα είναι ο τρόπος που δεν απαντά ποτέ στις ερωτήσεις και ένας ΑΡΔ δε βρέθηκε να του πει δε σε ρώτησα για την Παναγία. Φτάνει με αυτόν, φτάνει πονάνε τα μάτια μας και τα μυαλά μας. Είναι χειρότερος από κάθε άλλη φορά (από τις 3 που ήρθε). Φτάνει φύγε μόνος σου πια δεν πάει άλλο.
Απλα την πρωτη φορα που ηρθε,εφυγε τον Μάιο και επεστρεψε τον Σεπτεμβριο.
Ξερεις τωρα,τον Μάιο το αμπελι εχει δουλεια,κλαδεματα κ.λ.π.,το καλοκαιρι θελει και κανα ποτισμα,
που να τρεχεις για προετοιμασια.
Τον Σεπτεμβριο εγινε ο τρυγος,μπηκανε και οι καζανιες και μολις βγηκε το τσιπουρο,
επεστρεψε ο................................σωτηρας.
Βεβαια δε χασαμε και τις επαφες,ο κουμπαρος και οι συν αυτω,το τσουζανε παραθαλλασια,
απ΄το περσινο φυσικα.
Ετσι οπως το βλεπω εγω το προβλημα του προπονητη ειναι οτι πλεον μας εχουν παρει ολοι χαμπαρι ως προς τον τροπο αναπτυξης της ομαδας κ μας χτυπανε στα αδυνατα μας σημεια,ειναι ΛΑΘΟΣ να μην προσαρμοζεις τα συστηματα σου κ τις τακτικες σου αφου βλεπεις ΞΕΚΑΘΑΡΑ που ακριβως ειναι το προβλημα.
Εννοειτε οτι οι παικτες θα εχουν μειωμενη αποδοση οταν ο αντιπαλος εχει προσαρμοστει 100% στην αντιμετωπιση του δικου σου παιχνιδιου κ οχι στο πως θα κανει αυτος παιχνιδι,δεν ειναι οτι δεν μπορουν οι παικτες ειναι κ οτι δεν τους αφηνει ο αντιπαλος.
Δειξτε μου ενα παιχνιδι που ειχαμε αλλαγη τακτικης η συστηματος απο την ξανθη,δεν υπαρχει παντου τα ιδια κ οσα ματς δεν χασαμε ηταν λογω καλης μερας του τερματα η των 2 σεντερ μπακ.
Οταν επι 30 λεπτα η ομαδα κανει οτι θελει μεσα στο γηπεδο (γιατι ετσι ειναι) κ δεν μπορει να σκοραρει δεν φταει κανεις (αποψη μου) αλλα οταν η ομαδα δεχετε συνεχως (απο την ξανθη κ μετα) τα ιδια ακριβως γκολ (ειτε αντεπιθεση ειτε λαθη απο γυρισμα της μπαλας) τοτε πρεπει να αλλαξεις τακτικη να το πας λιγακι πιο ηρεμα πιο συντονισμενα πιο αμυντικα ρε παιδι αλλαξε συστημα κανε κατι αφου βλεπεις δεν τραβαει.
Αν αφησεις στην ακρη τα λαθη του προπονητη κ του ιατρικου τιμ (μιας κ υπαρχουν) υπαρχουν 2 σοβαρα λαθη της διοικησης (κ ξεκαθαρα του Τεχνικου Δ. Ζηση Βρυζα) δεν προεβησαν στην αποκτηση 2-3 ακομα αξιοπιστων λυσεων για την 11αδα κ δεν ξεκαθαρισαν το τοπιο με τους υπολοιπους παικτες.
Κατσικας,Τσανδαρης ηταν 2 απο τους κινητηριους μοχλους της μηχανης του προπονητη κ ενω διαφαινοταν οτι θα ειχαμε αρνητικες εξελιξεις δεν εγινε καμμια κινηση αναπληρωσης τους.
Δεν θα σταθω στις ατυχες επιλογες κ τακτικες του προπονητη με ορισμενους παικτες μιας κ νομιζω οτι υπαρχει σφαλμα κ απο τις 2 πλευρες
Εννοειτε οτι οι παικτες θα εχουν μειωμενη αποδοση οταν ο αντιπαλος εχει προσαρμοστει 100% στην αντιμετωπιση του δικου σου παιχνιδιου κ οχι στο πως θα κανει αυτος παιχνιδι,δεν ειναι οτι δεν μπορουν οι παικτες ειναι κ οτι δεν τους αφηνει ο αντιπαλος.
Δειξτε μου ενα παιχνιδι που ειχαμε αλλαγη τακτικης η συστηματος απο την ξανθη,δεν υπαρχει παντου τα ιδια κ οσα ματς δεν χασαμε ηταν λογω καλης μερας του τερματα η των 2 σεντερ μπακ.
Οταν επι 30 λεπτα η ομαδα κανει οτι θελει μεσα στο γηπεδο (γιατι ετσι ειναι) κ δεν μπορει να σκοραρει δεν φταει κανεις (αποψη μου) αλλα οταν η ομαδα δεχετε συνεχως (απο την ξανθη κ μετα) τα ιδια ακριβως γκολ (ειτε αντεπιθεση ειτε λαθη απο γυρισμα της μπαλας) τοτε πρεπει να αλλαξεις τακτικη να το πας λιγακι πιο ηρεμα πιο συντονισμενα πιο αμυντικα ρε παιδι αλλαξε συστημα κανε κατι αφου βλεπεις δεν τραβαει.
Αν αφησεις στην ακρη τα λαθη του προπονητη κ του ιατρικου τιμ (μιας κ υπαρχουν) υπαρχουν 2 σοβαρα λαθη της διοικησης (κ ξεκαθαρα του Τεχνικου Δ. Ζηση Βρυζα) δεν προεβησαν στην αποκτηση 2-3 ακομα αξιοπιστων λυσεων για την 11αδα κ δεν ξεκαθαρισαν το τοπιο με τους υπολοιπους παικτες.
Κατσικας,Τσανδαρης ηταν 2 απο τους κινητηριους μοχλους της μηχανης του προπονητη κ ενω διαφαινοταν οτι θα ειχαμε αρνητικες εξελιξεις δεν εγινε καμμια κινηση αναπληρωσης τους.
Δεν θα σταθω στις ατυχες επιλογες κ τακτικες του προπονητη με ορισμενους παικτες μιας κ νομιζω οτι υπαρχει σφαλμα κ απο τις 2 πλευρες