Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ
Περιμένετε να βγει η Forza μην έχει και άλλο εξτραδακι
- Kabamaru11
Ειναι πολυ σημαντικο να ειναι οι οποιες μεταγραφες,γρηγορα στην πρωτη της ομαδας,για να δεθουν το συντομοτερο με το υπολοιπο τιμ και να κατανοησουν το γρηγοροτερο την φιλοσοφια του Λουτσε.
Ειναι επισης πολυ σημαντικο,οποιοι παικτες ερθουν,ανεξαρτητως αν μας κανουν η οχι το γκελ,να τους εχουν διαλεξει οι αρμοδιοι.Αν βγουν πετυχημενοι,θα παρουν τα ευσημα,αν οχι θα φανε την απαιτουμενη κριτικη.
Οπως εχω ξαναματαπει σε πολλους μου φιλους,ο ΠΑΟΚ,θα ειναι φετος το καλοκαιρι,ενα απο τα πιο ενδιαφερον προτζεκτ στην Ευρωπη.
Ειναι επισης πολυ σημαντικο,οποιοι παικτες ερθουν,ανεξαρτητως αν μας κανουν η οχι το γκελ,να τους εχουν διαλεξει οι αρμοδιοι.Αν βγουν πετυχημενοι,θα παρουν τα ευσημα,αν οχι θα φανε την απαιτουμενη κριτικη.
Οπως εχω ξαναματαπει σε πολλους μου φιλους,ο ΠΑΟΚ,θα ειναι φετος το καλοκαιρι,ενα απο τα πιο ενδιαφερον προτζεκτ στην Ευρωπη.
- sourmenetes
- Moderator
Αραχτο φρεντο στη Δράμα!theo-drama έγραψε:Και μεις τι θα κάνουμε νταλα καλοκαίρι χωρίς μεταγραφές.
Χάχαχαχα
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- PAOKevolution
Ε μα δεν τρωγεστε. Περσυ σας βαλαμε να περιμετε μεχρι τον Σεπτεμβριο και δεν φεραμε και κανεναν (καναμε γκαφα με τις ημερομηνιες) και γκρινιαζατε. Φετις σας φερνουμε πριν αρχισει η περιοδος παικτες παλι γκρινιαζεται γιατι ειναι νωρις. Αμα πια…..
Ανικανοποιητοι ειστε (ειμαστε ) ολοι.
Ανικανοποιητοι ειστε (ειμαστε ) ολοι.
Που πας με τους ψαράδες από την βαλερεγκα
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Άιντε να συμμαζευομαστε σιγά σιγά, έχουμε αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Τα μεταγραφικά στο κατάλληλο τοπικ και μετά τις 21 Μαΐου παρακαλώ.
Τα μεταγραφικά στο κατάλληλο τοπικ και μετά τις 21 Μαΐου παρακαλώ.
- WeWillRockYou
Μία ανάσα από Νάσμπεργκ ο ΠΑΟΚ!
Δεύτερο χτύπημα σε μία ημέρα από τον ΠΑΟΚ που σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA από την Νορβηγία βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 26χρονου στόπερ της Βαλερένγκα, Ιβάν Νάσμπεργκ!
Πριν καν τελειώσει η φετινή σεζόν, ο ΠΑΟΚ με στοχευμένες κινήσεις χτίζει το ρόστερ του για την επόμενη χρονιά!
Μετά τον Ουρουγουανό μεσοεπιθετικό Νικολάς Κουαλιάτα, ο Δικέφαλος πάει να «κλείσει» και δεύτερο παίκτη, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA από την Νορβηγία βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με την Βαλερένγκα για την απόκτηση του 26χρονου (γεννηθείς στις 22 Απριλίου του 1996) κεντρικού αμυντικού Ιβάν Νάσμπεργκ!
Ο αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος είναι γέννημα - θρέμμα του συλλόγου από το Όσλο (την αποχωρίστηκε μόνο μία σεζόν το 2016 όταν αγωνίστηκε δανεικός στην σουηδική Βάρμπεργκ), είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Νορβηγίας (4 φορές διεθνής με την Ελπίδων) και μετρά 144 συμμετοχές με την Βαλερένγκα (οι 83 την τελευταία τριετία, όπου είναι αναντικατάστατος), με την οποία έκανε ντεμπούτο σε ηλικία μόλις 17 ετών.
Τα τελευταία τρία χρόνια είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της άμυνας της (ενίοτε και αρχηγός της), ενώ αυτή βρίσκεται σε φουλ αγωνιστική δράση αφού το νορβηγικό πρωτάθλημα μόλις ξεκίνησε, με τον Νάσμπεργκ να έχει παίξει βασικός στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της ομάδας του.
Με ύψος 1,86 θεωρείται πολύ καλός και συνεπής αθλητής, ενώ με το αριστερό του πόδι (κάτι σπάνιο για αμυντικό) είναι αυτός που ξεκινάει το build-up της ομάδας του, κάτι απαραίτητο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Πέρσι βρέθηκε στο στόχαστρο αγγλικών ομάδων (Κρίσταλ Πάλας, Φούλαμ), ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πηγές εκτός του ΠΑΟΚ, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον (όχι μόνο φιλολογικό) από δύο ακόμα ευρωπαϊκούς συλλόγους.
Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο παίκτης βρίσκεται εδώ και καιρό στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ και του Ζοσέ Μπότο, ενώ μία λεπτομέρεια που έχει την σημασία της είναι πως τον περασμένο Ιούλιο αγωνίστηκε με την Βαλερένγκα στις δύο αναμετρήσεις με την Γάνδη (ομάδα που αντιμετώπισε μετέπειτα ο ΠΑΟΚ) για τον 2ο προκριματικό του Conference League.
Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες τις επόμενες ημέρες, αφού το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ είναι πολύ προχωρημένο και όλες οι πλευρές δείχνουν να βρίσκονται κοντά σε μία συμφωνία…
ΠΑΟΚ: Πρώτος στόχος για την άμυνα ο 26χρονος Νορβηγός Ιβάν Νάσμπεργκ της Βαλερέγκα
Ο 26χρονος Νορβηγός στόπερ της Βαλερέγκα, Ιβάν Νάσμπεργκ, αποτελεί τον πρώτο στόχο του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής το προσεχές καλοκαίρι.
Κοντά σε μια ακόμη μεταγραφή, μετά τον Νικολάς Κουαλιάτα, βρίσκεται ο ΠΑΟΚ με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του 26χρονου (22 Απριλίου 1996) στόπερ της Βαλερέγκα Ιβάν Νάσμπεργκ ο οποίος μένει ελεύθερος από την ομάδα του στο τέλος Ιουνίου .
Ο Ζοζέ Μπότο έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του διεθνή με όλες τις μικρές ομάδες της Νορβηγίας ο οποίος είναι αριστεροπόδαρος και μπορεί να παίξει και ως αριστερό μπακ εδώ και αρκετό καιρό και έχει προχωρήσει ήδη τις διαπραγματεύσεις μαζί του.
Ο Νάσμπεργκ είναι γέννημα - θρέμμα της Βαλερέγκα από την οποία έφυγε μόνο για μια σεζόν, το 2016, όταν και πήγε δανεικός στη Σουηδία και τη Βάρμπεργκ. Τα τελευταία χρόνια όμως είναι ο ηγέτης της άμυνας της Βαλερέγκα ενώ και φέτος είναι βασικός καθώς έχει παίξει στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της ομάδας του.
Ο ΠΑΟΚ δεν παίζει μόνος του καθώς την περίπτωση του παρακολουθούν και άλλες ομάδες από το εξωτερικό και τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά η συγκεκριμένη υπόθεση.
Όσο για τις επόμενες κινήσεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης έχουν να κάνουν με την απόκτηση ενός εξτρέμ και ενός αριστερού μπακ.
Με τις ευλογιες μου! Εξαλλου πλεον με ξερεις, γκρινιαζω αλλα τα καλα τα λεω!sourmenetes έγραψε:Να το πάρω ένα copy paste???Gospi έγραψε:Εγω παντως πεθαινω για τετοιες κινησεις! Δωσε μου τετοιες κινησεις και παρε μου την ψυχη!
Ακομη κι αν δεν βγει ειναι στον σωστο δρομο και δειχνει σωστη φιλοσοφια και οργανωση!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Xaxaxa
In Boto and Razvan we trust!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Αντε να δούμε φέτος!
Λες να μην προλάβει να ανοίξει μεταγραφές καλοκαιριού έτσι όπως πάει

- abc_o_ karpouzas
σιγα να μην ξερουν στην δραμα τι ειναι το...φρεντο....sourmenetes έγραψε:Αραχτο φρεντο στη Δράμα!theo-drama έγραψε:Και μεις τι θα κάνουμε νταλα καλοκαίρι χωρίς μεταγραφές.
Χάχαχαχα
- Metagrafakias
Και οι 2 παικτες που εμφανιστηκαν κλεισμενοι σημερα μας ηταν αγνωστοι μην κοροιδευομαστε κατι που σημαινει οτι και οι 2 ειναι προιον σκαουτινγκ Μποτο με τον συνεργατη του οχι τυχαιες επιλογες....Αυτο το μοτιβο πρεπει να ακολουθησει ο ΠΑΟΚ,σκαουτινγκ,ακαδημιες παραγωγη υπεραξιας πωληση στο ταβανι τους και ξανα απο την αρχη...Εχει την οικονομικη δυνατοτητα να το κανει ο ΠΑΟΚ αυτο και αφηστε τους αλλους να κανουν ομαδες μια χρησης με 30ρηδες...ο ΠΑΟΚ εχει παρων αλλα και μελλον!!!
-
MrSam1926apc
Λοιπόν πείτε με χαζο ή ονειροπόλο αλλά γνωρίζοντας ένα δυο πράγματα από το πως κινούνται οι μεγαλες εταιρίες πιστεύω πως αυτές οι κινήσεις δεν είναι οι "παικταράδες" που περιμένουμε και ίσως να προορίζονται για την Β ομάδα.
Και εξηγώ. Όταν έχεις ένα προσωπικό το οποίο είναι υπ ατμών και το χρειάζεσαι δεν φέρνεις το νεο προσωπικό που θα τους αντικαταστήσει στην δουλειά τους γιατί έτσι χαλάς την ομοιογένεια του γκρουπ, οποτε δεν θα έχεις τα αποτελέσματα που περιμενεις.
Έχω εμπιστοσύνη στην Ρουμανική αλεπού και στον Vor απ την Πορτογαλία. Πάμε για μεγάλα πράγματα φετος. Γκρινιάρηδες κρατηθείτε!
Και εξηγώ. Όταν έχεις ένα προσωπικό το οποίο είναι υπ ατμών και το χρειάζεσαι δεν φέρνεις το νεο προσωπικό που θα τους αντικαταστήσει στην δουλειά τους γιατί έτσι χαλάς την ομοιογένεια του γκρουπ, οποτε δεν θα έχεις τα αποτελέσματα που περιμενεις.
Έχω εμπιστοσύνη στην Ρουμανική αλεπού και στον Vor απ την Πορτογαλία. Πάμε για μεγάλα πράγματα φετος. Γκρινιάρηδες κρατηθείτε!