Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Καλημέρα παλικάρια!
Εντός της ημέρας θα ανεβάσω λεπτομερή ανάλυση του Inganson και συγκριτική ανάλυση σε σχέση με Βαρέλα και Κρέσπο.
Συντονιστείτε!!!
Εντός της ημέρας θα ανεβάσω λεπτομερή ανάλυση του Inganson και συγκριτική ανάλυση σε σχέση με Βαρέλα και Κρέσπο.
Συντονιστείτε!!!
Αυτος ο Μεμισεβιτς μπορει να ειναι το μπακ απ του Ισλανδου σε περιπτωση που χαλασει.
Μαλλον ο Χατσε χαιρεταει οριστικα και καιγομαστε να βρουμε κεντρικο αμυντικο!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μαλλον ο Χατσε χαιρεταει οριστικα και καιγομαστε να βρουμε κεντρικο αμυντικο!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επιβεβαιώνω, like σε ένα σχόλιο.Mauricio-8- έγραψε:Κάποιος μου είπε ότι ο Ισλανδος πατάει like σε σχόλια ΠΑΟΚτσηδων στο instagram που του λένε έλα στον ΠΑΟΚ οποίος έχει instagram ας το επιβεβαίωση αυτό παιδιά γιατί είναι σημαντική πληροφορία αν ισχύει!! Δεν έχω instagram για να το ψάξω εγώ.
κ ο Ουαρντα εκανε λαικ σε αναρτησεις της γουεστ μπρομ, καμια φορα αυτα δε λενε τιποταMauricio-8- έγραψε:Κάποιος μου είπε ότι ο Ισλανδος πατάει like σε σχόλια ΠΑΟΚτσηδων στο instagram που του λένε έλα στον ΠΑΟΚ οποίος έχει instagram ας το επιβεβαίωση αυτό παιδιά γιατί είναι σημαντική πληροφορία αν ισχύει!! Δεν έχω instagram για να το ψάξω εγώ.
- Mauricio-8-
Άρα αρχικά υπάρχει φωτιά και όχι μόνο καπνός αντε να δούμε....!Napoli4 έγραψε:Επιβεβαιώνω, like σε ένα σχόλιο.Mauricio-8- έγραψε:Κάποιος μου είπε ότι ο Ισλανδος πατάει like σε σχόλια ΠΑΟΚτσηδων στο instagram που του λένε έλα στον ΠΑΟΚ οποίος έχει instagram ας το επιβεβαίωση αυτό παιδιά γιατί είναι σημαντική πληροφορία αν ισχύει!! Δεν έχω instagram για να το ψάξω εγώ.
κατι ασχετο,
στην μεταγραφη του Πριγιο μπηκε κααμια ρητρα για τυχον επιστροφη του σε αλλη Ελληνικη ομαδα?
οπως π.χ εγινε με τον Μπερκ???
θυμηθηκα Κοντρερας τωρα

στην μεταγραφη του Πριγιο μπηκε κααμια ρητρα για τυχον επιστροφη του σε αλλη Ελληνικη ομαδα?
θυμηθηκα Κοντρερας τωρα
Dini μη σε ανησυχούν οι από κάτω. Αν θέλει ο ΠΑΟΚ έναν παίκτη τότε τον κρατάει. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε ανταγωνισμό στην Ελλάδα.
- Mauricio-8-
Πάντως απτό sportime βγαίνει ότι θα βρεθεί λύση με Βαρελα είναι σίγουρο καθώς και οι 2 πλευρές θέλουνε ανανέωση αλλά θα αργήσει μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα στο οικονομικό καθώς υπάρχει μια διαφορά, Επίσης λέει για Πελκα ότι πιθανόν το καλοκαίρι να πουληθεί γιατί ζητάει νέο συμβόλαιο με μεγάλη αύξηση των αποδοχών του απτά 400.000 χιλιάρικα που παίρνει τώρα ζητάει πάνω από 1.000.000 ετησίως.
- giagoylas4
Δηλαδή από αυτό κρίνεις αν υπάρχει φωτιά?Mauricio-8- έγραψε:Άρα αρχικά υπάρχει φωτιά και όχι μόνο καπνός αντε να δούμε....!Napoli4 έγραψε:Επιβεβαιώνω, like σε ένα σχόλιο.Mauricio-8- έγραψε:Κάποιος μου είπε ότι ο Ισλανδος πατάει like σε σχόλια ΠΑΟΚτσηδων στο instagram που του λένε έλα στον ΠΑΟΚ οποίος έχει instagram ας το επιβεβαίωση αυτό παιδιά γιατί είναι σημαντική πληροφορία αν ισχύει!! Δεν έχω instagram για να το ψάξω εγώ.
Το ότι στο επιβεβαίωσε ο υπεύθυνος μεταγραφών δεν σου φτάνει?
Σαφώς, αφού ο Γιώργης επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον. Τώρα αν θα έρθει δεν το ξέρω, πάντως αν έρθει μιλάμε για την πιο ακριβή μεταγραφή μας (ακούγεται για 4 μύρια).Mauricio-8- έγραψε:Άρα αρχικά υπάρχει φωτιά και όχι μόνο καπνός αντε να δούμε....!Napoli4 έγραψε:Επιβεβαιώνω, like σε ένα σχόλιο.Mauricio-8- έγραψε:Κάποιος μου είπε ότι ο Ισλανδος πατάει like σε σχόλια ΠΑΟΚτσηδων στο instagram που του λένε έλα στον ΠΑΟΚ οποίος έχει instagram ας το επιβεβαίωση αυτό παιδιά γιατί είναι σημαντική πληροφορία αν ισχύει!! Δεν έχω instagram για να το ψάξω εγώ.
- Mauricio-8-
Ελπιζω οτι δεν ειναι τοσο ξεφτιλας ο Σερβος να κανει κανα τετοιο. Κι αν το κανει ομως στα π@παρια μας, ας παει στον gay να βλεπει τ @ρχιδια του ΠΑΟΚ στην κορυφηdini26 έγραψε:κατι ασχετο,
θυμηθηκα Κοντρερας τωρα![]()
![]()
![]()
Συμφωνία ΠΑΟΚ-Ροστόφ για Ίνγκασον!
Ο ΠΑΟΚ διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του Ευγένιου Χατσερίδη με ομάδα του εξωτερικού, η οποία έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της και θέλει να αγοράσει τον Ουκρανό αμυντικό.
Εφόσον πραγματοποιηθεί αυτό το «deal» ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει στην απόκτηση του Σβέριρ Ίνγκι Ίνγκασον.
Οι Θεσσαλονικείς έχουν συμφωνήσει με τη Ροστόφ για τη μεταγραφή του παίκτη και απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες με τον ποδοσφαιριστή για να μετακομίσει ο διεθνής Ισλανδός στη Θεσσαλονίκη.
Το κυριότερο όμως για είναι να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Ίνγκασον είναι επισημοποιηθεί η μεταγραφή Χατσερίδη ώστε να αδειάσει θέση στο ρόστερ του ΠΑΟΚ…
toskitsis
Ο ΠΑΟΚ διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του Ευγένιου Χατσερίδη με ομάδα του εξωτερικού, η οποία έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της και θέλει να αγοράσει τον Ουκρανό αμυντικό.
Εφόσον πραγματοποιηθεί αυτό το «deal» ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει στην απόκτηση του Σβέριρ Ίνγκι Ίνγκασον.
Οι Θεσσαλονικείς έχουν συμφωνήσει με τη Ροστόφ για τη μεταγραφή του παίκτη και απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες με τον ποδοσφαιριστή για να μετακομίσει ο διεθνής Ισλανδός στη Θεσσαλονίκη.
Το κυριότερο όμως για είναι να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Ίνγκασον είναι επισημοποιηθεί η μεταγραφή Χατσερίδη ώστε να αδειάσει θέση στο ρόστερ του ΠΑΟΚ…
toskitsis
-
panpangr77
Όταν μιλάμε για παίκτη από την Ροστόφ δεν πιστεύω πως θα είναι ακριβώς μεταγραφή. Έχει δώσει κάτι δάνεια,χορηγιες ο Ιβαν στην Ροστόφ.Αν μας θέλει ο παίκτης θα έρθει.Στα βίντεο ο παίκτης είναι πολύ γρήγορος και ξέρει και μπάλα.