Άγγελος Αναστασιάδης
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
Στο 4-4-2 οταν ο αντιπαλος επιτιθεται απο τα δεξια ολη η αμυνα μετατοπιζεται προς τα εκει και μιας και παιζεις με 2 χαφ στον αξονα την ευθυνη να καλυψει το δεξι μπακ που κινειται προς το κεντρο της αμυνας την εχει το δεξι χαφ.
Σίμπα, μάλλον δεν καταλαβαίνεις τί θέλω να πω.
Δεν πειράζει, καλή καρδιά.
Όλοι τρελαμένοι είμαστε. Αν καθόμαστε και να τα αναλύουμε όλα παραπάνω από όσο μπορούμε να επέμβουμε, πιο πολύ καίμε τα μυαλά μας, παρά προσφέρουμε βοήθεια στην ομάδα.
Καληνύχτα από μένα, διότι σήμερα έκαψα δίσκο-πλατώ.
Δεν πειράζει, καλή καρδιά.
Όλοι τρελαμένοι είμαστε. Αν καθόμαστε και να τα αναλύουμε όλα παραπάνω από όσο μπορούμε να επέμβουμε, πιο πολύ καίμε τα μυαλά μας, παρά προσφέρουμε βοήθεια στην ομάδα.
Καληνύχτα από μένα, διότι σήμερα έκαψα δίσκο-πλατώ.
- aisiodoksos
ωραια αυτα που λες αν μου επιτρεπεις 3 παρατηρησεις μονο:
1) το αριστερο μπακ εχει την ευθυνη να καλυψει το δεξι σου χαφ καθως το δεξι σου μπακ γινεται κατι σαν 3ο στοπερ και
2) οτι ο δημουτσος δεν ηταν αριστερο μπακ χθες..ο κιβρακιδης ηταν.
3) στην φαση του γκολ ειναι 6 παικτες του ΠΑΟΚ (5 μεσα στην περιοχη και ο νομποα απ εξω) και απο τον Ατρομητο ειναι 3 παικτες ... οι 2 "επιθετικοι" καλυπτονται απο τα δυο στοπερ ...τον 3ο ποιος πρεπει να τον μαρκαρει? ο σαλπιγγιδης? σκεψου το! 3 ατομα 6 δικοι μας
edit: δες πως χτυπιεται ο σαλπιγγιδης και δες ολη την κινηση (αν εκανε) ο σκονδρας σε ολη την φαση..οχι φιλε μου εχεις λαθος σε αυτο.
1) το αριστερο μπακ εχει την ευθυνη να καλυψει το δεξι σου χαφ καθως το δεξι σου μπακ γινεται κατι σαν 3ο στοπερ και
2) οτι ο δημουτσος δεν ηταν αριστερο μπακ χθες..ο κιβρακιδης ηταν.
3) στην φαση του γκολ ειναι 6 παικτες του ΠΑΟΚ (5 μεσα στην περιοχη και ο νομποα απ εξω) και απο τον Ατρομητο ειναι 3 παικτες ... οι 2 "επιθετικοι" καλυπτονται απο τα δυο στοπερ ...τον 3ο ποιος πρεπει να τον μαρκαρει? ο σαλπιγγιδης? σκεψου το! 3 ατομα 6 δικοι μας
edit: δες πως χτυπιεται ο σαλπιγγιδης και δες ολη την κινηση (αν εκανε) ο σκονδρας σε ολη την φαση..οχι φιλε μου εχεις λαθος σε αυτο.
- Josey Wales
Στο 1-0 ο Σκόνδρας έπρεπε να καλύψει τον Δημούτσο. Τα δυο σεντερμπάκ είχαν πάρει έναν επιθετικό στο πέναλτι περίπου και ο επόμενος εκτός εκείνου που έχει την μπάλα είναι εκτός περιοχής. Ο Σαλπιγγίδης φταίει στο ότι δεν φώναξε στον Σκόνδρα για τον παίκτη στην πλάτη του.
- thanos-xanthi
περιπτερε ειναι λιγο υπερβολικο και πολυ θεωρια συνωμοσιας..Περιπτερος έγραψε:Μια συμβουλή προς όλους :
Προσπαθήστε να δείτε τι κάνουν και τι δεν κάνουν οι παίκτες μας στο γήπεδο.
Μην ασχολείστε με το σκορ, αλλά παρατηρήστε τους.
Δείτε π.χ. πως δίνουν πάσα στον αντίπαλο ... πως πασάρουν με μύτο ή εξωτερικά φάλτσα στον συμπαίκτη τους
πως βρίσκονται μπροστά στο τέρμα του αντιπάλου και σκέφτονται τι να κάνουν για να μην ...
πως ξεμαρκάρουν στην άμυνά μας τους αντιπάλους τους και αυτοί μένουν στο πουθενά ... .
Εγραψα να φύγει ο Αγγελος γιατί κάτι συμβαίνει με αυτούς, αλλά να πάρει και πάρα πολλούς μαζί του.
Αυτά που βλέπουμε δεν γίνονται υπό νορμάλ συνθήκες.
.
εγω αλλο θεωρω πιθανοτερο παντως...
να ειναι τοσο λιωμα, τοσο χαλια τα εργομετρικα τους, τοσο αγυμναστοι και απροπονητοι
που δε τους βγαινει τιποτα, τα ποδια ειναι βαρια, και δε μπορουν να παιξουν οπως θελουν
γι αυτο φταιει το ιδιο το προπονητικο τιμ το ερασιτεχνικο..
10 χρονια ειχε να κανει επαγγελματικη προετοιμασια ο αα, και το λεγαμε απο το καλοκαιρι
ανθρωπος ειδικων αποστολων, δεν κανει για τιποτα παραπανω..
παρομοιως και το σκαουτινγκ των αντιπαλων που φαινεται ανυπαρκτο
- mitsotakis
Tι μαλακίες είναι αυτές ρε; Φταίνε όλοι οι παίκτες τώρα;
Δεν ήταν μόνο ο Τζαβέλας;
Ε να κρατήσουμε τον Άγγελο και να διώξουμε τους παίκτες...
Μόνο στον ΠΑΟΚ αυτά ρε!
Σκεφτείτε τώρα να συνέβαιναν τα ίδια στις ομάδες του ΠΟΚ. Να έτρωγαν απανωτές τριαροτεσσάρες για δυο μήνες και να κρατούσαν τον προπονητή. Θα είχε γίνει χαμός.
Ρε Άγγελε, με κλωτσιές θες να φύγεις; Τι αγύριστο ποντιακό κεφάλι έχεις ρε; Τη λέξη ευθιξία δεν την έχεις ακουστά; Δεν μπορώ να το πιστέψω πως είσαι ακόμα εδώ...
Ε να κρατήσουμε τον Άγγελο και να διώξουμε τους παίκτες...
Μόνο στον ΠΑΟΚ αυτά ρε!
Σκεφτείτε τώρα να συνέβαιναν τα ίδια στις ομάδες του ΠΟΚ. Να έτρωγαν απανωτές τριαροτεσσάρες για δυο μήνες και να κρατούσαν τον προπονητή. Θα είχε γίνει χαμός.
Ρε Άγγελε, με κλωτσιές θες να φύγεις; Τι αγύριστο ποντιακό κεφάλι έχεις ρε; Τη λέξη ευθιξία δεν την έχεις ακουστά; Δεν μπορώ να το πιστέψω πως είσαι ακόμα εδώ...
- PAOK_Antarctica
Ότι δηλαδή οι παίκτες βρέθηκαν μπροστά στην ευκαιρία να πάρουν πρωτάθλημα και αποφάσισαν να το μαμήσουνε επειδή δεν χωνεύουν τον Άγγελο...
Δυσκολάκι.
Δυσκολάκι.
- Josey Wales
Αυτό που κατάλαβα δεν είναι κάτι τέτοιο. Για συγκεκριμένα λάθη νομίζω μιλάνε οι προηγούμενοι και αυτό βέβαια έχει να κάνει με την αμυντική λειτουργία της ομάδας και την κακή ψυχολογία της. Και φυσικά έχει πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης ο προπονητής σε όλα αυτά.
Φιλε μου aisiodokse, σ'αυτη τη λογικη αντιτιθεμαι εγω, των "σκυλων" οπως ειπες κ συ..
Θελω να πιστευω πως ειμαστε σκυλια του ΠΑΟΚ, οχι των προσωπων και παντα κατα το δοκουν..
Δηλαδη με το Δωνη που τοοοσο βαναυσα λιδωρηθηκε γιατι δεν υπηρχε η ιδια λογικη του "σκυλιου" και τοτε ηταν καθαρο το μυαλο να επισημαινει τις βλακειες και τα λαθη που οντως εκανε?
Μηπως επειδη ηταν στη μεση και ενα αλλο προσωπο, ο Παμπλο?
Που στην τελικη επαιζε Αποστολοπουλο, Λορενς, Καμαρά, Ρομπερ, Φωτακη που μη σου πω που βρισκονται ολοι αυτοι τωρα..Ο Α.Α τουλαχιστον παιζει με 8-9 διεθνεις..
Ξερω οτι υπαρχει θολουρα τετοιες στιγμες, αλλα υπηρχαν τρομερες αντιφασεις στα λεγομενα σου και μια προφανης προσπαθεια (εκουσια/ακουσια δεν ξερω) καλυψης του ΑΑ επειδη βγηκε ενα παιδακι και μες στη θολουρα του και αυτος ειπε οτι καποιοι δεν παιζουν...
Επισης, αυτο που κατεκρινα σε σενα κ αλλα παιδια ειναι οι αστηρικτες βολες σε παικτες και η ευκολη καταφυγη σε ενα αρρωστημενο παιχνιδι συνωμοσιολογιας χωρις να ειπωθουν ονοματα..
Σας ρωτησα, ποιος πιστευετε οτι φταιει, και ξαφνικα θελουν να φανε τον ΑΑ οπως ειπε o Antarctica?
Στιγμες που ειναι, παρασυρονται και καποιοι χαζοι, και παλι θα εχουμε φαινομενα με κυνηγητα παικτων και σπασιματα αμαξιων, και αυτο ειναι επικινδυνο..
Γι'αυτο mods μην πετατε χαρταετο σ'αυτα τα θεματα...
Υ.Γ. Και κολλησε το μυαλο του Σκονδρα, που σ'εχει σωσει φετος απο τοσα γκολ...Που και εδω που τα λεμε δεν ειναι και the sharpest knife in the drawer..
Τι σημαινει αυτο?
Υ.Γ. Μηπως να φαμε και τον Ρατς τωρα? Μηπως εννουσε αυτον ο Μακ? Βεβαια οταν επαιζε στην εθνικη σλοβακιας και ειχε τον ΠΑΟΚ ως μοναδα αποθεραπειας καλα ηταν..
http://thessports.gr/%CE%BD%CE%B1-%CF%8 ... %BE%CE%AF/
Υ.Γ.
Θελω να πιστευω πως ειμαστε σκυλια του ΠΑΟΚ, οχι των προσωπων και παντα κατα το δοκουν..
Δηλαδη με το Δωνη που τοοοσο βαναυσα λιδωρηθηκε γιατι δεν υπηρχε η ιδια λογικη του "σκυλιου" και τοτε ηταν καθαρο το μυαλο να επισημαινει τις βλακειες και τα λαθη που οντως εκανε?
Μηπως επειδη ηταν στη μεση και ενα αλλο προσωπο, ο Παμπλο?
Που στην τελικη επαιζε Αποστολοπουλο, Λορενς, Καμαρά, Ρομπερ, Φωτακη που μη σου πω που βρισκονται ολοι αυτοι τωρα..Ο Α.Α τουλαχιστον παιζει με 8-9 διεθνεις..
Ξερω οτι υπαρχει θολουρα τετοιες στιγμες, αλλα υπηρχαν τρομερες αντιφασεις στα λεγομενα σου και μια προφανης προσπαθεια (εκουσια/ακουσια δεν ξερω) καλυψης του ΑΑ επειδη βγηκε ενα παιδακι και μες στη θολουρα του και αυτος ειπε οτι καποιοι δεν παιζουν...
Επισης, αυτο που κατεκρινα σε σενα κ αλλα παιδια ειναι οι αστηρικτες βολες σε παικτες και η ευκολη καταφυγη σε ενα αρρωστημενο παιχνιδι συνωμοσιολογιας χωρις να ειπωθουν ονοματα..
Σας ρωτησα, ποιος πιστευετε οτι φταιει, και ξαφνικα θελουν να φανε τον ΑΑ οπως ειπε o Antarctica?
Στιγμες που ειναι, παρασυρονται και καποιοι χαζοι, και παλι θα εχουμε φαινομενα με κυνηγητα παικτων και σπασιματα αμαξιων, και αυτο ειναι επικινδυνο..
Γι'αυτο mods μην πετατε χαρταετο σ'αυτα τα θεματα...
Υ.Γ. Και κολλησε το μυαλο του Σκονδρα, που σ'εχει σωσει φετος απο τοσα γκολ...Που και εδω που τα λεμε δεν ειναι και the sharpest knife in the drawer..
Τι σημαινει αυτο?
Υ.Γ. Μηπως να φαμε και τον Ρατς τωρα? Μηπως εννουσε αυτον ο Μακ? Βεβαια οταν επαιζε στην εθνικη σλοβακιας και ειχε τον ΠΑΟΚ ως μοναδα αποθεραπειας καλα ηταν..
http://thessports.gr/%CE%BD%CE%B1-%CF%8 ... %BE%CE%AF/
Υ.Γ.
το αυτο!thanos έγραψε:τοσο αγυμναστοι και απροπονητοι που δε τους βγαινει τιποτα, τα ποδια ειναι βαρια, και δε μπορουν να παιξουν οπως θελουν γι αυτο φταιει το ιδιο το προπονητικο τιμ το ερασιτεχνικο..
10 χρονια ειχε να κανει επαγγελματικη προετοιμασια ο αα, και το λεγαμε απο το καλοκαιρι
ανθρωπος ειδικων αποστολων, δεν κανει για τιποτα παραπανω..
παρομοιως και το σκαουτινγκ των αντιπαλων που φαινεται ανυπαρκτο
- aisiodoksos
Η προσπαθεια καλυψης ισως να μου βγαινει οτι οντως πιστεψα σε κατι ομορφο απο αυτα που βλεπαμε τους πρωτους μηνες και μπορει στο μυαλο μου να μη θελω να παραδεχτω οτι τελειωσε..για αυτο και βλεπεις εναλλαγες ψυχολογιας πιο πολυ στα ποστ μου..αλλα οταν μιλαω με κρυο κεφαλι η αποφαση ειναι οτι ο αα εχει τρομερα μεγαλο μεριδιο ευθυνης..για μενα φταινε ομως ολοι!
Φταιει ο Ιβαν , ο ζβ , ο αα αλλα και οι παικτες..δεν ειπα να παμε να βανδαλισουμε και ειμαι κατα τετοιων καφρων οι οποιοι δεν θα πρεπε να υπαρχουν σε καμια ομαδα . Αλλα η κριτικη πρεπει να τους πιανει ολους..
Ο μακ οπως λες στη θολουρα του παρολαυτα ειπε κατι σημαντικο το οποιο δεν εχει αμφισβητηθει απο κανεναν..μπορει οντως να υπαρχουν προβληματα μεταξυ των παικτων..
περυσι να σου θυμισω με τον σαλπι που οταν τον βραβευσανε ειπε για τον Στεφενς οτι θελει να παιξουμε ενα στυλ παιχνιδιου που δεν μπορουμε..μετα απο 1 μηνα ο χουμπ ειχε αποτελεσει παρελθον. Δεν ειναι τοσο αγια και τα παιδακια μας εκει περα. Φταινε ολοι και οταν λεμε ολοι εννοουμε ολοι! Και το γαμωτο ξες ποιο ειναι?
Εμεις που ειμαστε μαλακες και θεατες σε ενα εργο οπως τα προηγουμενα χρονια..μας γαμανε τα αισθηματα καθε σκ επειδη ολοι τους ειναι ευθυνοφοβοι και καρεκλοκενταυροι ..ΟΛΟΙ τους. Ανικανοι? Οπως θες πες τους.
Το θεμα το δικο μου ειναι οτι δεν μου φταιει ο αα και εξηγουμε σε αυτο που λεω..δεν μου φταιει ο αα οτι πλεον ο ΠΑΟΚ αντι να φτιαχνει οπαδους διωχνει..εδω και καποια χρονια συμβαινει αυτο..
Ισως να ειναι τσομπανης , ισως να ειναι ο χειροτερος ολων των εποχων αλλα δεν ειναι η ΡΙΖΑ τους προβληματος οπως θελουν να μας παρουσιασουν! Αυτο προσπαθω να πω και για αυτο φαινομαι και υπερασπιστης! Ισως να σου φαινομαι και αγγελοσκυλο αλλα δεν ειμαι!
Την χρονια του δωνη εγω ημουν με τον προπονητη και οχι με τον παμπλο. Για μενα ο παικτης οταν αντιμιλαει εχει αδικο. Εκει τελειωνουν ολα!
Και να σου πω γιατι λεω οτι αν δεν φυγουν αυτοι που πρεπει δεν κατηγορω τον Αγγελο? Γιατι κλαιω και μονο στην σκεψη οτι θα μας ερθει παλι καμια ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ οπως ο ΧΟΥΜΠ και παλι θα τον ΚΑΨΟΥΝ . Δεν μας αξιζουν τετοιοι προπονητες.... Να σου το πω και αλλιως...με αυτους που εχουμε.. Αγγελος και πολυ μας ειναι
Φταιει ο Ιβαν , ο ζβ , ο αα αλλα και οι παικτες..δεν ειπα να παμε να βανδαλισουμε και ειμαι κατα τετοιων καφρων οι οποιοι δεν θα πρεπε να υπαρχουν σε καμια ομαδα . Αλλα η κριτικη πρεπει να τους πιανει ολους..
Ο μακ οπως λες στη θολουρα του παρολαυτα ειπε κατι σημαντικο το οποιο δεν εχει αμφισβητηθει απο κανεναν..μπορει οντως να υπαρχουν προβληματα μεταξυ των παικτων..
περυσι να σου θυμισω με τον σαλπι που οταν τον βραβευσανε ειπε για τον Στεφενς οτι θελει να παιξουμε ενα στυλ παιχνιδιου που δεν μπορουμε..μετα απο 1 μηνα ο χουμπ ειχε αποτελεσει παρελθον. Δεν ειναι τοσο αγια και τα παιδακια μας εκει περα. Φταινε ολοι και οταν λεμε ολοι εννοουμε ολοι! Και το γαμωτο ξες ποιο ειναι?
Εμεις που ειμαστε μαλακες και θεατες σε ενα εργο οπως τα προηγουμενα χρονια..μας γαμανε τα αισθηματα καθε σκ επειδη ολοι τους ειναι ευθυνοφοβοι και καρεκλοκενταυροι ..ΟΛΟΙ τους. Ανικανοι? Οπως θες πες τους.
Το θεμα το δικο μου ειναι οτι δεν μου φταιει ο αα και εξηγουμε σε αυτο που λεω..δεν μου φταιει ο αα οτι πλεον ο ΠΑΟΚ αντι να φτιαχνει οπαδους διωχνει..εδω και καποια χρονια συμβαινει αυτο..
Ισως να ειναι τσομπανης , ισως να ειναι ο χειροτερος ολων των εποχων αλλα δεν ειναι η ΡΙΖΑ τους προβληματος οπως θελουν να μας παρουσιασουν! Αυτο προσπαθω να πω και για αυτο φαινομαι και υπερασπιστης! Ισως να σου φαινομαι και αγγελοσκυλο αλλα δεν ειμαι!
Την χρονια του δωνη εγω ημουν με τον προπονητη και οχι με τον παμπλο. Για μενα ο παικτης οταν αντιμιλαει εχει αδικο. Εκει τελειωνουν ολα!
Και να σου πω γιατι λεω οτι αν δεν φυγουν αυτοι που πρεπει δεν κατηγορω τον Αγγελο? Γιατι κλαιω και μονο στην σκεψη οτι θα μας ερθει παλι καμια ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ οπως ο ΧΟΥΜΠ και παλι θα τον ΚΑΨΟΥΝ . Δεν μας αξιζουν τετοιοι προπονητες.... Να σου το πω και αλλιως...με αυτους που εχουμε.. Αγγελος και πολυ μας ειναι
Αυτή τη στιγμή ο Αναστασιάδης θέλει άμεση υποστήριξη ή άμεση απόλυση. Οτιδήποτε μεσοβέζικο θα διαιωνίζει την ίδια κατάσταση.
Η τελευταια προταση,ειναι για Νομπελ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!alejio4 έγραψε:Eσύ σα ΠΑΟΚτσής που είσαι, είσαι χαρούμενος για το θέαμα που παρουσιάζει η ομάδα που προετοίμασες όλη τη χρονιά; Δηλαδή δε ντρέπεσαι; Και περιμένεις να σε διώξουν; Αξιοπρέπεια δεν έχεις; Τί άλλη ξεφτίλα θα ζήσουμε; Δεν υπάρχει αυτό που γίνεται στην ομάδα, ανίκανη διοίκηση να πάρει μια απόφαση, τραγική ομάδα καθρέπτης του προπονητή της. Καμμένη γη ΑΑ όποτε έρχεσαι και όποτε φεύγεις!
-
ariskatiforos
δεν διαβασα λεπτομερως τα ποστ
ειδα κατι ποστ ετσι που πανε να μπερδεψουνε τα πραγματα δημιουργωντας εντυπωσεις
θα πω ξεκαθαρα οτι δεν μ ενδιαφερει κανενα προσωπο μ ενδιαφερει ο ΠΑΟΚ
ας φυγει ο Αγγελος αλλα ας ερθει επιιτελους ενας και να μεινει..
να στηριχτει ορθα και σε ροστερ αλλα και σε κλιμα
να σταματησουν να κανουν κουμαντο στο ΠΑΟΚ
καποια μμε καλυπτοντας με πολυ δεξιοτεχνια καποιους και στοχευοντας καποιους αλλους,ανεξαρτητως ονοματων..
δεν ανεχομαι να βλεπω οπαδους να τρωνε τοσο σανο τοσαο χρονια παρακολουθωντας το ιδιο εργο,ξανα και ξανα αδυνατωντας να βγαλουν καποιο σωστο νοημα..
το ιδιο σεναριο καθε χρονο..
τοσο κοντη μνημη...?
εγω εστιαζω και κρινω τη μεγαλη εικονα η οποια ειναι τοσο απλη..
υπαρχουν συμφεροντα..καποιοι τα κυνηγανε με πολυ θρασος..για τον βρυζα εχω πολλες υποψιες αλλα υποψιες οχι σιγουρια..για το μονο που ειμαι σιγουρος ειναι οτι μιλαει στα δικα του μεσα..αρα τα μεσα αυτα θα βαλουν πλατη και βαζουν πλατη με θρασος,,
αυτουςεχω σιχαθει και ειμαι σιγουρος για το ρολο τους..ποιος αα ?\ ..αυτος ποου ηταν ο θεος πριιν δυ ο μηνες τωρα ειναι ολο το προβλημα..
τρομακτικη στενοτητα αντιληψης..
ειδα κατι ποστ ετσι που πανε να μπερδεψουνε τα πραγματα δημιουργωντας εντυπωσεις
θα πω ξεκαθαρα οτι δεν μ ενδιαφερει κανενα προσωπο μ ενδιαφερει ο ΠΑΟΚ
ας φυγει ο Αγγελος αλλα ας ερθει επιιτελους ενας και να μεινει..
να στηριχτει ορθα και σε ροστερ αλλα και σε κλιμα
να σταματησουν να κανουν κουμαντο στο ΠΑΟΚ
καποια μμε καλυπτοντας με πολυ δεξιοτεχνια καποιους και στοχευοντας καποιους αλλους,ανεξαρτητως ονοματων..
δεν ανεχομαι να βλεπω οπαδους να τρωνε τοσο σανο τοσαο χρονια παρακολουθωντας το ιδιο εργο,ξανα και ξανα αδυνατωντας να βγαλουν καποιο σωστο νοημα..
το ιδιο σεναριο καθε χρονο..
τοσο κοντη μνημη...?
εγω εστιαζω και κρινω τη μεγαλη εικονα η οποια ειναι τοσο απλη..
υπαρχουν συμφεροντα..καποιοι τα κυνηγανε με πολυ θρασος..για τον βρυζα εχω πολλες υποψιες αλλα υποψιες οχι σιγουρια..για το μονο που ειμαι σιγουρος ειναι οτι μιλαει στα δικα του μεσα..αρα τα μεσα αυτα θα βαλουν πλατη και βαζουν πλατη με θρασος,,
αυτουςεχω σιχαθει και ειμαι σιγουρος για το ρολο τους..ποιος αα ?\ ..αυτος ποου ηταν ο θεος πριιν δυ ο μηνες τωρα ειναι ολο το προβλημα..
τρομακτικη στενοτητα αντιληψης..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ariskatiforos την Τρί 17 Φεβ 2015, 00:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ευγε τεκνο μου,εισαι πραγματικος Χριστιανος.Περιπτερος έγραψε:Αυτός είναι ο Πέτρος, παπά μου !prist64 έγραψε:Τοτε θα ειναι Θωμας.
Και πριν αλεκτωρ λαλησει τρις....................
Μηπως είσαι μαϊμού παπάς ?
Ο μονος που προσεξε το εκουσιο λαθος μου.
Κερδιζεις διαμονητηριο για τη μονη Εσφιγμενου.
Αμα δεις και τον πνευματικο του Αγγελου,πες του καμμιά κουβεντα
για το ολισθημα του πνευματικου του τεκνου,μηπως και τον συνετισει.
Αντε με το καλο κι Παναγιά μαζι μας.
-
ariskatiforos
ειναι τοσο απλο ,,εισαι παικτης προπονητης τεχνικος διευθυντης στη γραμματεια οπουδηποτε και μιλας σε μεσο..
θα σε στηριξει θα σε αποθεωσει θα σε συντηρησει θα σου δωσει προστιθεμενη αξια..
αρκει να εισαι εκει και να τους μιλας..
να τους δινεις το αιμα για να ζησουνε
ποσο αθωοι ειστε μερικοι
θα σε στηριξει θα σε αποθεωσει θα σε συντηρησει θα σου δωσει προστιθεμενη αξια..
αρκει να εισαι εκει και να τους μιλας..
να τους δινεις το αιμα για να ζησουνε
ποσο αθωοι ειστε μερικοι