Χωρίς τζιτζιμπρίζες, ας πούμε, όλα θα ήτανε γαμάτα;Ale έγραψε:Τί φταίει ο Ιβάν, ρε φίλε Άσιμε;
Που σε αφαιρούν βαθμούς για ένα κιλό ψάρια; Και τί να κάναμε δηλαδή για να μην δυσαρεστήσουμε τον νταβατζή; Να δώσουμε κώλ# ομάδα και κόσμος σαν τις Κέρκυρες και τις Λιβαδειές;
Εδώ στο εξωτερικό, την επομένη του ημιτελικού όλοι είχαν να λένε για την ατμόσφαιρα της Τούμπας και πόσο μεγάλοι είναι οι οπαδοί μας.
Και όταν τους εξηγώ πέντε πράγματα για αυτά που συμβαίνουν με τον πουστόγ@υρο, ανοίγουν ένα στόμα ΝΑ και αρνούνται να πιστέψουν ότι αυτά συμβαίνουν σε ευρωπαική λίγκα.
Τί να κάνουμε εμείς; Να πούμε "σφάξε με πασά μου να αγιάσω";
Το μόνο που φταίει για το κακό μας ριζικό είναι η δοσίλογη παε. Που χαριεντίζεται με τους αλαφούζους, αντί να κηρύξει τον πόλεμο στην σαπίλα.
Εμείς οι οπαδοί είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε, αλλά οι τζιτζιμπρίτζες κοιτάνε να κάνουν μικροπολιτική.
Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Αν θέλουμε να μιλήσουμε υποθετικά, μπορούμε να υποστηρίξουμε τα πάντα. Η πραγματικότητα όμως λέει ότι η σημερινή παε, αν δεν είναι στημένη, είναι εντελώς ανίκανη.
Δεν μπορεί να έχει κατακλυστεί το διαδίκτυο από την φωτογραφία των π#ύστηδων να καίνε τον πάγκο ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ, και την ίδια ώρα εμείς να ζητάμε και συγγνώμη.
Δεν δέχομαι οι συνοπαδοί μου να τραβούν τα πάνδεινα για να παρακολουθήσουν τον τελικό, να κάνουν επεισόδια οι β@ζελοι σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια και οι φταίχτες να είναι πάλι οι συνοπαδοί μου.
Δεν είναι δυνατόν να είμαστε απροστάτευτοι στην Λισαβώνα, για να πάμε και λίγο πίσω, να μας κοπανάνε και να μας μαζεύουν οι μπάτσοι χωρίς λόγο και η παε να είναι εκεί μόνο για τις φωτογραφίες.
Δεν ξέρω αν θα ήταν γαμάτα, αλλά αν αντί για τον εκπρόσωπο του Φλωρίδη και του Σαχπατζίδη είχαμε στην διοίκηση κάποιον πραγματικό ΠΑΟΚΤΣΗ, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα πηγαίναμε σαν τις παρθένες στα αγγούρια.
Από εμένα πίστωση χρόνου και συγχωροχάρτια τέλος. Να σηκωθεί να φύγει ο τεχνικός διευθυντής του βάζελου. Να κάνει παρέα τον φίλο του τον Δ&νη.-
Δεν μπορεί να έχει κατακλυστεί το διαδίκτυο από την φωτογραφία των π#ύστηδων να καίνε τον πάγκο ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ, και την ίδια ώρα εμείς να ζητάμε και συγγνώμη.
Δεν δέχομαι οι συνοπαδοί μου να τραβούν τα πάνδεινα για να παρακολουθήσουν τον τελικό, να κάνουν επεισόδια οι β@ζελοι σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια και οι φταίχτες να είναι πάλι οι συνοπαδοί μου.
Δεν είναι δυνατόν να είμαστε απροστάτευτοι στην Λισαβώνα, για να πάμε και λίγο πίσω, να μας κοπανάνε και να μας μαζεύουν οι μπάτσοι χωρίς λόγο και η παε να είναι εκεί μόνο για τις φωτογραφίες.
Δεν ξέρω αν θα ήταν γαμάτα, αλλά αν αντί για τον εκπρόσωπο του Φλωρίδη και του Σαχπατζίδη είχαμε στην διοίκηση κάποιον πραγματικό ΠΑΟΚΤΣΗ, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα πηγαίναμε σαν τις παρθένες στα αγγούρια.
Από εμένα πίστωση χρόνου και συγχωροχάρτια τέλος. Να σηκωθεί να φύγει ο τεχνικός διευθυντής του βάζελου. Να κάνει παρέα τον φίλο του τον Δ&νη.-
- ΑποστόληςΑ
Η αλήθεια είναι ότι πάντοτε θα υπάρχει μια μερίδα οπαδών που θα κινείται σε δικούς της νοητικούς χώρους, μη επικοινωνώντας με τους υπολοίπους. Είναι αυτοί οι εκατό - διακόσιοι που λερώνουν την εικόνα των υπόλοιπων χιλιάδων και κυρίως της ΠΑΕ.
Η μέχρι τώρα αντιμετώπισή τους από την ΠΑΕ είναι ανύπαρκτη. Αν ήμουν Σαββίδης δεν θα άφηνα ΟΥΤΕ έναν από τους συμβουλάτορές του, εκτός και αν αυτοί τον συμβούλεψαν σωστά κι εκείνος διαφώνησε.
Η περίπτωση του ΠΑΟ είναι πιο τραγική. Θυμάμαι στον τελικό, που μια μικρή μερίδα οπαδών του, από την ώρα που μπήκαν στο γήπεδο, ήρθαν στο πλησιέστερο σημείο προς τις δικές μας θύρες μόνο για να βρίζουν και να ρίχνουν φωτοβολίδες προς εμάς. Κατέβηκαν και στην τάφρο οι ανόητοι για να πλησιάσουν περισσότερο. Κάποια στιγμή τα ΜΑΤ (που την πρώτη ώρα απλά τους έβλεπαν) αποφάσισαν να τους ρίξουν νερό για να τους διώξουν από την τάφρο. Απο κείνη τη στιγμή και μετά οι κάφροι τους πετούσαν ΣΥΝΕΧΩΣ καρέκλες και άλλα αντικείμενα. Ήταν τόσο ανόητοι που κάποια στιγμη κι εμείς δεν αντέξαμε και τους πετάξαμε το σύνθημα "Πόσο μα@#$ες ήσαστε".
Με τέτοιος κάφρους δεν μπορείς να πετύχεις τίποτε. Μόνο κακό κάνουν στην ΠΑΕ. Αυτούς λοιπόν ή τους περιορίζεις και προχωράς, ή τους φοβάσαι και σε παίρνουν από κάτω.
Η μέχρι τώρα αντιμετώπισή τους από την ΠΑΕ είναι ανύπαρκτη. Αν ήμουν Σαββίδης δεν θα άφηνα ΟΥΤΕ έναν από τους συμβουλάτορές του, εκτός και αν αυτοί τον συμβούλεψαν σωστά κι εκείνος διαφώνησε.
Η περίπτωση του ΠΑΟ είναι πιο τραγική. Θυμάμαι στον τελικό, που μια μικρή μερίδα οπαδών του, από την ώρα που μπήκαν στο γήπεδο, ήρθαν στο πλησιέστερο σημείο προς τις δικές μας θύρες μόνο για να βρίζουν και να ρίχνουν φωτοβολίδες προς εμάς. Κατέβηκαν και στην τάφρο οι ανόητοι για να πλησιάσουν περισσότερο. Κάποια στιγμή τα ΜΑΤ (που την πρώτη ώρα απλά τους έβλεπαν) αποφάσισαν να τους ρίξουν νερό για να τους διώξουν από την τάφρο. Απο κείνη τη στιγμή και μετά οι κάφροι τους πετούσαν ΣΥΝΕΧΩΣ καρέκλες και άλλα αντικείμενα. Ήταν τόσο ανόητοι που κάποια στιγμη κι εμείς δεν αντέξαμε και τους πετάξαμε το σύνθημα "Πόσο μα@#$ες ήσαστε".
Με τέτοιος κάφρους δεν μπορείς να πετύχεις τίποτε. Μόνο κακό κάνουν στην ΠΑΕ. Αυτούς λοιπόν ή τους περιορίζεις και προχωράς, ή τους φοβάσαι και σε παίρνουν από κάτω.
Ρε συ Αλε δεν ειναι δυνατον να φταει ο Βρυζας&σια και να μην φταιει ο Σαββιδης.Αυτος τους υπαγορευει τι θα κανουν.
Αν φταει η διοικηση πρωτα απο ολους φταιει ο Ιβαν.
Οποιος και να ηταν προεδρος τα ιδια θα εκανε αφου αυτο θελει ο Ιβαν.
Αν φταει η διοικηση πρωτα απο ολους φταιει ο Ιβαν.
Οποιος και να ηταν προεδρος τα ιδια θα εκανε αφου αυτο θελει ο Ιβαν.
Έχουμε καταλάβει πως έχουμε μεγαλομέτοχο μεγαλωμένο και γαλουχημένο στη Σοβιετική Ένωση; Έχουμε καταλάβει πως αυτοί οι άνθρωποι - ειδικά όσοι έχουνε πετύχει - έχουνε μια διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων;
Στον τελικό έτυχε να είμαι κι εγώ, για τα γεγονοτα της Τούμπας δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη αλλά σε πολλά εκτός που ήμουν κι έχουν γίνει μανούρες δεν μπορώ να εκφραστώ όπως θέλω. Για ευνόητους λόγους.
Ο Αποστόλης έχει δίκιο, και πλέον όπως δικαίωμά σου είναι να μην δεν δίνεις πίστωση χρόνου στο παρεάκι κλπ κλπ, έτσι και δικαίωμα δικό μου είναι να μην δώσω ξανά πίστωση χρόνου σε 10-30-50-100 που τα κάνουνε πουτάνα συνεχώς, αδιαλείπτως, κατ' εξακολούθηση και χωρίς κανένα φραγμό.
Κάπου διάβασα πως ο Σαββίδης ρώτησε γιατί δεν συνελήφθη ο bananaman της Τούμπας. Είναι μια καλή αρχή.
Δεν μπορώ να δεχτώ πως τσιμπήσαμε κανένα τυράκι και από ότι διαβάζω με το που μπήκαμε στη Λεωφόρο - αφήνω στην άκρη τα βρισίδια και τα καρεκλάκια - πετάξαμε πρώτοι φωτοβολίδες. Εκτός του ότι δεν έχω δει ούτε ένα βίντεο από την είσοδο των δικών μας και την έναρξη των επεισοδίων δεν πιστεύω πως εμείς προκαλέσαμε το χάος για 10 λεπτά.
Ούτε είμαι αφελής πιστεύοντας πως γίναμε φιλαράκια με τις βαζέλες, ούτε πιστεύω πως στο οπαδικό κίνημα υπάρχουν φιλίες. Αν πχ είχανε φάει το τετράμπαλο οι βάζελοι σιγά μην ερχόταν στη ΓΑΔΑ και μετά συνόδευαν τους δικούς μας μέχρι τις Αφίδνες.
Στο διαταύτα, οι παρωχημένες τακτικές οπαδικής κουλτούρας (επεισόδια - ξύλο - ανταλλαγή φωτοβολίδων - πιστόλια κλπ) αντιμετωπίζονται πολύ διαφορετικά από την σύγχρονη πολιτεία και τα θεσμικά της όργανα, ειδικά για μια ομάδα που είναι μέσα στις top 10 των υπότροπων για επεισόδια στην Ευρώπη.
Όσο για την ατμόσφαιρα της Τούμπας, ναι με γράφτηκαν πολύ όμορφα άρθρα στο εξωτερικό για την φαντασμαγορική ατμόσφαιρα αλλά γράφτηκαν και άρθρα τα οποία δεν ήταν καθόλου κολακευτικά.
Στον τελικό έτυχε να είμαι κι εγώ, για τα γεγονοτα της Τούμπας δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη αλλά σε πολλά εκτός που ήμουν κι έχουν γίνει μανούρες δεν μπορώ να εκφραστώ όπως θέλω. Για ευνόητους λόγους.
Ο Αποστόλης έχει δίκιο, και πλέον όπως δικαίωμά σου είναι να μην δεν δίνεις πίστωση χρόνου στο παρεάκι κλπ κλπ, έτσι και δικαίωμα δικό μου είναι να μην δώσω ξανά πίστωση χρόνου σε 10-30-50-100 που τα κάνουνε πουτάνα συνεχώς, αδιαλείπτως, κατ' εξακολούθηση και χωρίς κανένα φραγμό.
Κάπου διάβασα πως ο Σαββίδης ρώτησε γιατί δεν συνελήφθη ο bananaman της Τούμπας. Είναι μια καλή αρχή.
Δεν μπορώ να δεχτώ πως τσιμπήσαμε κανένα τυράκι και από ότι διαβάζω με το που μπήκαμε στη Λεωφόρο - αφήνω στην άκρη τα βρισίδια και τα καρεκλάκια - πετάξαμε πρώτοι φωτοβολίδες. Εκτός του ότι δεν έχω δει ούτε ένα βίντεο από την είσοδο των δικών μας και την έναρξη των επεισοδίων δεν πιστεύω πως εμείς προκαλέσαμε το χάος για 10 λεπτά.
Ούτε είμαι αφελής πιστεύοντας πως γίναμε φιλαράκια με τις βαζέλες, ούτε πιστεύω πως στο οπαδικό κίνημα υπάρχουν φιλίες. Αν πχ είχανε φάει το τετράμπαλο οι βάζελοι σιγά μην ερχόταν στη ΓΑΔΑ και μετά συνόδευαν τους δικούς μας μέχρι τις Αφίδνες.
Στο διαταύτα, οι παρωχημένες τακτικές οπαδικής κουλτούρας (επεισόδια - ξύλο - ανταλλαγή φωτοβολίδων - πιστόλια κλπ) αντιμετωπίζονται πολύ διαφορετικά από την σύγχρονη πολιτεία και τα θεσμικά της όργανα, ειδικά για μια ομάδα που είναι μέσα στις top 10 των υπότροπων για επεισόδια στην Ευρώπη.
Όσο για την ατμόσφαιρα της Τούμπας, ναι με γράφτηκαν πολύ όμορφα άρθρα στο εξωτερικό για την φαντασμαγορική ατμόσφαιρα αλλά γράφτηκαν και άρθρα τα οποία δεν ήταν καθόλου κολακευτικά.
Ότι ο Σαββίδης έχει ευθύνες είναι αλήθεια. Ωστόσο, αυτό που βλέπω είναι μία απίστευτη μοιρολατρία εκ μέρους των ανθρώπων που είναι σε θέσεις υπεύθυνες για να προλαβαίνουν καταστάσεις. Και τοποθετήθηκαν εδώ και χρόνια σε αυτές τις θέσεις όχι από κανέναν άλλον, αλλά από τα "δερβισόπαιδα" με τα ντου. Αυτή για μένα είναι η μεγαλύτερη ευθύνη του Ιβάν. Κρατάει στην διοίκηση αυτούς που έφεραν τον Σύλλογο ένα βήμα από την καταστροφή και θα είναι για πάντα δέσμιοι των μικροσυμφερόντων που έχουν μάθει να εξυπηρετούν. Πώς δηλαδή ο Βρύζας να πάει κόντρα σε αυτούς που τον έφεραν στην διοίκηση όπως τον έφεραν;
- ΑποστόληςΑ
Επειδή όλοι βρίζουμε τους ΧΑγίτες πρέπει κάποια στιγμή να βρίζουμε και όσους υιοθετούν τις δικές τους συμπεριφορές. Τέρμα μόνο στα λόγια!
Συμφωνουμε...Ale έγραψε:Ότι ο Σαββίδης έχει ευθύνες είναι αλήθεια. Ωστόσο, αυτό που βλέπω είναι μία απίστευτη μοιρολατρία εκ μέρους των ανθρώπων που είναι σε θέσεις υπεύθυνες για να προλαβαίνουν καταστάσεις. Και τοποθετήθηκαν εδώ και χρόνια σε αυτές τις θέσεις όχι από κανέναν άλλον, αλλά από τα "δερβισόπαιδα" με τα ντου. Αυτή για μένα είναι η μεγαλύτερη ευθύνη του Ιβάν. Κρατάει στην διοίκηση αυτούς που έφεραν τον Σύλλογο ένα βήμα από την καταστροφή και θα είναι για πάντα δέσμιοι των μικροσυμφερόντων που έχουν μάθει να εξυπηρετούν. Πώς δηλαδή ο Βρύζας να πάει κόντρα σε αυτούς που τον έφεραν στην διοίκηση όπως τον έφεραν;
ΥΓ:Αποστολε θα στην πεσουνε τωρα...τι ειναι αυτα που γραφεις...
- ΑποστόληςΑ
Η μπανάνα που ανεφερε παραπάνω ο αδελφός είναι αυτό που με ώθησε να το γράψω. Τα μπουκάλια (φωτοβολίδες κλπ) που ρίχνουμε στον αντίπαλο μέσα στον αγωνιστικό χώρο γιατί δεν μας αρέσει επειδή ανήκει στην αντίπαλη ομάδα είναι κάτι παρόμοιο.
Ή το παίρνεις το παιχνίδι πάνω σου ή συνεχίζονται οι φάπες μέσα και έξω από το γήπεδο.
Ευελπιστώ οτι το έπιασες το νόημα και τέλος του μήνα θα δούμε ουσιαστικές αλλαγές και όχι να αλλάξει ο μανωλιός τα ρούχα του...
ΥΓ. Εάν δεν φάει η ζέλα τουλ 2 κεκλεισμένων για το ντου και το μπουκάλι στο Σκόνδρα, νομίζω οτι θα αρχίσουν να μας φωνάζουν Τζανετάκους.
ΥΓ2. Για Θέρμη και χρέη, εκλογές έρχονται, πίεσέ τους εκεί. Μετά πέταξε το πουλάκι.
ΥΓ3. Για τις τιμωρίες και τους βαθμούς μείον έχω χάσει τη μπάλα. Ελπίζω να σου πρότειναν κάποιον να προσλάβεις να τα παρακολουθεί αυτά για να έχεις σωστή ενημέρωση.
ΥΓ4. Διάλεξε: ή όλα για τους ομίλους και πάπαλα πρωτάθλημα από Σεπτέμβρη ή ξεκινάς στα ίσα πρωτάθλημα και Europa περιμένει. Και στα δύο θες προπονητή και πλάνο. Κατά προτίμηση πριν τον Ιούλιο.
Ευελπιστώ οτι το έπιασες το νόημα και τέλος του μήνα θα δούμε ουσιαστικές αλλαγές και όχι να αλλάξει ο μανωλιός τα ρούχα του...
ΥΓ. Εάν δεν φάει η ζέλα τουλ 2 κεκλεισμένων για το ντου και το μπουκάλι στο Σκόνδρα, νομίζω οτι θα αρχίσουν να μας φωνάζουν Τζανετάκους.
ΥΓ2. Για Θέρμη και χρέη, εκλογές έρχονται, πίεσέ τους εκεί. Μετά πέταξε το πουλάκι.
ΥΓ3. Για τις τιμωρίες και τους βαθμούς μείον έχω χάσει τη μπάλα. Ελπίζω να σου πρότειναν κάποιον να προσλάβεις να τα παρακολουθεί αυτά για να έχεις σωστή ενημέρωση.
ΥΓ4. Διάλεξε: ή όλα για τους ομίλους και πάπαλα πρωτάθλημα από Σεπτέμβρη ή ξεκινάς στα ίσα πρωτάθλημα και Europa περιμένει. Και στα δύο θες προπονητή και πλάνο. Κατά προτίμηση πριν τον Ιούλιο.
Φαπ και στη θερμή μετά τα χρέη. Μας πολεμάει η αθινα ασουμ. Το μεγαλυτερο σαιτ φιλάθλων του ΠΑΟΚ.
- ΑποστόληςΑ
Το ότι δεχόμαστε πόλεμο είναι γνωστό τοις πάσι. Πίστευα όμως πως όταν έλεγε μπροστά στις κάμερες ότι "και την Barcelona να έφερνα πάλι δεύτεροι θα βγαίναμε" είχε κατανοήσει το μέγεθος του εχθρού και προετοίμαζε τον τρόπο αντιμετώπισής του.
Το μέγεθος του εχθρού μάλλον το είχε κατανοήσει, τις δυνατότητες των συμμάχων του εντός και εκτός ομάδας μάλλον υπερεκτίμησε...
- navigator11
Ξεκάθαρα επιχειρείται πλήρης αποδόμηση της παρουσίας Σαββίδη στον ΠΑΟΚ και στα της χώρας.Αναμένεται αντίδραση.Δεν ξέρω ποια μπορεί να'ναι αυτή.Ειλικρινά,πέραν των όποιων εσωτερικών μας οργανικών ανεπαρκειών-δυσλειτουργιών,αυτό που συμβαίνει με την ακυβέρνηση αυτού του πορνείου που ζούμε,ξεπερνά τα όρια της ΑΛΗΤΕΙΑΣ.Νομίζω πως δε χωρούν πλέον προσπάθειες προσέγγισης και σύμπλευσης με το παρακράτος.
Εδώ,αν διαθέτει πυγμή και ισχύ ο Πόντιος,τον θέλω!!Έχει τα κάκαλα να τους επιστρέψει τα βέλη,που δε χάνουν αφορμή να του ρίχνουν;;
Εδώ,αν διαθέτει πυγμή και ισχύ ο Πόντιος,τον θέλω!!Έχει τα κάκαλα να τους επιστρέψει τα βέλη,που δε χάνουν αφορμή να του ρίχνουν;;