Γιώργος Δώνης

akis_1987

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από akis_1987 »

Είμαι ικανοποιημένος πάντως από τον πλουραλισμό των τοποθετήσεων εδώ μέσα..Έχουμε προπονητές, μάνατζερ, σκάουτερ, γυμναστές, προέδρους, συμβούλους, ψυχολόγους, γιατρούς..Τα πάντα..

Εγώ θα πω, ότι είναι καλό να λέμε τη γνώμη μας, αλλά εφόσον δεν έχουμε ούτε επαγγελματική εμπειρία αλλά κυρίως και καμία επιστημονική γνώση, είναι άσχημο να γινόμαστε καθολικοί στις απόψεις μας..

Ας αφήσουμε λοιπόν την ελληνική συνήθεια της παντογνωσίας και της μπακαλίστικης ανάλυσης σε θέματα που δεν είμαστε καταρτισμένοι, και ας παραμείνουμε στα πλαίσια της κρίσης σαν οπαδοί εκφράζοντας απόψεις σ αυτά που βλέπουμε..

Το να διυλίζουμε τον κώνωπα στο πως τραυματίστηκε ο τάδε παίχτης ή γιατί δεν έγινε η αλλαγή ή αυτός δεν κάνει ή ο Μέσι δεν μπορεί για τον ΠΑΟΚ, δεν προσφέρει κάτι και τουλάχιστον σε κάποιους καταδεικνύει την απουσία ορθολογικής σκέψης..

Είτε θέλουμε είτε όχι, το ποδόσφαιρο είναι πλέον επιστήμη, η ΠΑΕ είναι εταιρεία και ευτυχώς την παρούσα στιγμή υπάρχουν όλοι αυτοί που θα διασφαλίσουν την πορεία προς ένα καλύτερο μέλλον για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας και θα πάρουν τις ορθότερες κατά το δυνατόν αποφάσεις..

Και κάνοντας και μία παράφραση μιας αγαπημένης φράσης,

"Επιτρέπεται να εκφέρεις τη γνώμη σου, επιβάλλεται να μην προσπαθείς να επιβληθείς(πόσο μάλλον εφόσον μιλάμε χωρίς επιστημονική γνώση ή επαγγελματική εμπειρία σε θέματα που απαιτούν κάτι τέτοιο)..

Φιλικά πάντα..
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Ακη έχεις δίκιο, από τότε που σταμάτησα να γκρινιάζω για τον σερ... όλο και περισσότερο σίγουρος γίνομαι για την αντικατάστασή του από καλύτερο[/size ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ!
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

xrisitsapa έγραψε:
angelheart έγραψε:Πρώτον είστε εκτός θέματος. Δε μαμείς, θα μου πείτε. Πότε δλδ ήμασταν εντός θέματος με τον ΓΔ ; (Σωστό)
Δεύτερον. Αφήστε τον O Neal έξω. Δεν φεύγει από το νησί.
Τρίτον. Τι σας κάνει δηλαδής να πιστεύεται οτι δεν έγιναν συζητήσεις με τον Adriaanse ;
Τέταρτο (και τελευταίο). Τα ποσά που λέτε είναι ΜΑΚΡΥΑ από την πραγματικότητα. (Και για να σας προλάβω). Βάλτε παραπάνω. ΠΟΛΥ παραπάνω.

ΥΓ : σας είπα οτι είστε off topic ; :D :D
1. Σορρυ, αλλα είπαμε " κουβεντα να γινεται"...!
2. Απο αυτα που διαβαζω σε ξενα σαιτ, πλεον θεωρουν οτι το μελλον του Ο' Νιλ ειναι μακρια απο το νησι.
3. Δεν το ξερω, μακαρι.
4. Δηλ η Τβεντε εδινε παραπανω απο 1εκ στον Αντριανσε; O O'Νιλ επαιρνε 3εκ λιρες δηλ 4εκ ευρω απο τη Σαντερλαντ, αλλα λογικα το κασε του πρεπει να εχει πεσει πολυ.
5. Εκεινος ο Γκρος που τον ειχε καψουρα ο Ζαγορ και ειχε ερθει μεχρι το Βιγιαρεαλ να δει την ομαδα, που ειναι;
6. Αν εγω που ειμαι τσαπάς απο ποδοσφαιρο ( εξ ου και το nickname) μπορω να σκεφτω 2-3 ονοματα καταλληλα για την επομενη μερα, τι να περιμενω απο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ;

Παίρνω αφορμή (ΑΦΟΡΜΗ, να μη λέμε συνέχεια τα ίδια) από το παραπάνω

1 Τα off topic έχουν γούστο και κάνουμε και χαβαλέ (που εγώ το γουστάρω) αλλά σε κάποια στιγμή χάνεται η μπάλα ρε παιδιά και καταλήγουν όλοι να μιλάνε με τον εαυτό τους, και περιστασιακά κάποιος να απαντάει σε κάποιον άλλο εν μέσω πολλών "ότι νάναι" post. Δεν γίνεται δουλειά έτσι. Εξ ου και γινόμαστε (εμείς οι μοντς) κακοί και τα σταματάμε.
2,3 και 5 Ας το αφήσουμε για άλλη στιγμή και άλλο τόπικ
4 Και αυτό οφ τόπικ αλλά πολύ επιγραμματικά. Ξεχνάς την εφορία. ΚΑΙ αυτά λεφτά είναι και μάλιστα ΠΟΛΛΑ. Θα μου πεις, από ποιον να τα διαβάσεις αυτά ; από τους ΑΡΔ που την εφορία την μετράνε όποτε τους βολεύει ;

6 Και αυτό δλδ αντί να σε κάνει να σκεφτείς οτι αυτά ΗΔΗ τα έχουν σκεφτεί (που ΑΥΤΟ είναι και το πιο λογικό) σε οδηγεί στο συμπέρασμα οτι δεν μπορούν να σκεφτούν ούτε τα εντελώς στοιχειώδη ;

Εντελώς πληροφοριακά ΚΑΙ στον Γκρός είχε γίνει κανονική πρόταση (επί προεδρίας ΘΖ) την οποία αρνήθηκε ο Ελβετός και πήγε στην Σεντ Γκάλεν (νομίζω), και στον Αντριάνσε είχε γίνει. Και με τους δυο, οι συζητήσεις είχαν προχωρήσει ΠΟΛΥ, είχαν συζητηθεί λεπτομέρειες των συμβολαίων, πριμ στόχων κτλ κτλ. Απλά οι άνθρωποι για δικούς τους λόγους ο καθένας αρνήθηκαν.

Τι πρέπει δλδ να κάνει η εκάστοτε διοίκηση ; να βγάζει αναφορές για το τι κινήσεις έκανε αυτή τη βδομάδα ; και συγνώμη κιόλας, αλλά να το κάνουν γιατί ; για να μη κράζει ο καθένας στα φόρουμ και στα ράδια ;

Αυτό ακριβώς συμβαίνει, τώρα που μιλάμε, και με τον ΓΔ (on topic πλέον). Τα κάποια ΕΝΤΕΛΩΣ στοιχειώδη για τα οποία γίνεται τόσο πολύ κουβέντα, και σας πνίγει και το δίκιο μερικούς για τους "χαζούς της διοίκησης που δεν ξέρουν τίποτα", θεωρώ δεδομένο οτι ήδη τα έχουν σκεφτεί. Το τι θα κάνουν βέβαια είναι άλλο θέμα. Αλλά δεν αμφιβάλω καθόλου οτι τα έχουν υπ' όψιν τους.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

angelheart έγραψε: 4 Και αυτό οφ τόπικ αλλά πολύ επιγραμματικά.
:lol: :lol: :opaokara: Αφου δε κόβεται το άτιμο.

Όσο για τα υπόλοιπα που λές ο επαγγελματισμός που έχουν δείξει μέχρι τώρα Ιβαν και Γκερμαν με κάνουν να κοιμάμαι ήσυχος για το μέλλον.Λάθη μπορεί να έγιναν και θα γίνουν αλλα πλέον πιστεύω οτι βαδίζουμε σε άλλα μονοπάτια.Ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει επίπεδο.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Πίστευε και μή, ΕΡΕΥΝΑ!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

:?:
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Αναφέρομαι στα άλλα μονοπάτια που πιστεύεις ότι βαδίζουμε.Μέχρι να τα δούμε καθαρά, εγώ τουλάχιστον είμαι επιφυλακτικός για το που οδηγούν και φυσικά ελπίζω να μην χαθούμε στην διαδρομή.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ο επαγγελματισμός τους φαινετε καθαρά του Ιβαν και του τσιστιακοφ ,όλες οι πράξεις κρίνονται εκ του αποτελέσματος εκεί θα φανεί κατα πόσο πετύχαμε η όχι μονο σαν σύλλογος αλλά και ο Ιβαν προσωπικά .....το ερεύνα - τωρα τι να ερευνησεις απλά βλέπεις και σχόλιαζεις θετικά η αρνητικά προς το παρών τα θετικά ειναι συντριπτικά περισσότερα περιμένουμε και αγωνιστικα να έχουμε επιτυχίες για να πούμε ότι πάμε πολύ καλα παντού ......
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Δυστυχώς είμαστε σε λάθος τόπικ!
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

angelheart έγραψε:

Παίρνω αφορμή (ΑΦΟΡΜΗ, να μη λέμε συνέχεια τα ίδια) από το παραπάνω

1 Τα off topic έχουν γούστο και κάνουμε και χαβαλέ (που εγώ το γουστάρω) αλλά σε κάποια στιγμή χάνεται η μπάλα ρε παιδιά και καταλήγουν όλοι να μιλάνε με τον εαυτό τους, και περιστασιακά κάποιος να απαντάει σε κάποιον άλλο εν μέσω πολλών "ότι νάναι" post. Δεν γίνεται δουλειά έτσι. Εξ ου και γινόμαστε (εμείς οι μοντς) κακοί και τα σταματάμε.
2,3 και 5 Ας το αφήσουμε για άλλη στιγμή και άλλο τόπικ
4 Και αυτό οφ τόπικ αλλά πολύ επιγραμματικά. Ξεχνάς την εφορία. ΚΑΙ αυτά λεφτά είναι και μάλιστα ΠΟΛΛΑ. Θα μου πεις, από ποιον να τα διαβάσεις αυτά ; από τους ΑΡΔ που την εφορία την μετράνε όποτε τους βολεύει ;

6 Και αυτό δλδ αντί να σε κάνει να σκεφτείς οτι αυτά ΗΔΗ τα έχουν σκεφτεί (που ΑΥΤΟ είναι και το πιο λογικό) σε οδηγεί στο συμπέρασμα οτι δεν μπορούν να σκεφτούν ούτε τα εντελώς στοιχειώδη ;

Εντελώς πληροφοριακά ΚΑΙ στον Γκρός είχε γίνει κανονική πρόταση (επί προεδρίας ΘΖ) την οποία αρνήθηκε ο Ελβετός και πήγε στην Σεντ Γκάλεν (νομίζω), και στον Αντριάνσε είχε γίνει. Και με τους δυο, οι συζητήσεις είχαν προχωρήσει ΠΟΛΥ, είχαν συζητηθεί λεπτομέρειες των συμβολαίων, πριμ στόχων κτλ κτλ. Απλά οι άνθρωποι για δικούς τους λόγους ο καθένας αρνήθηκαν.

Τι πρέπει δλδ να κάνει η εκάστοτε διοίκηση ; να βγάζει αναφορές για το τι κινήσεις έκανε αυτή τη βδομάδα ; και συγνώμη κιόλας, αλλά να το κάνουν γιατί ; για να μη κράζει ο καθένας στα φόρουμ και στα ράδια ;

Αυτό ακριβώς συμβαίνει, τώρα που μιλάμε, και με τον ΓΔ (on topic πλέον). Τα κάποια ΕΝΤΕΛΩΣ στοιχειώδη για τα οποία γίνεται τόσο πολύ κουβέντα, και σας πνίγει και το δίκιο μερικούς για τους "χαζούς της διοίκησης που δεν ξέρουν τίποτα", θεωρώ δεδομένο οτι ήδη τα έχουν σκεφτεί. Το τι θα κάνουν βέβαια είναι άλλο θέμα. Αλλά δεν αμφιβάλω καθόλου οτι τα έχουν υπ' όψιν τους.
Angel,

Δεν εχω καμια αμφιβολια για το οτι σκεφτονται πολυ παραπανω απο τα στοιχειωδη. Αυτο ηταν το νοημα οσων εγραψα. Οτι αφου ειναι επαγγελματιες, σιγουρα σκεφτονται για την προοδο της ομαδας και εχουν εναλλακτικες.

Το ζουμι ειναι οτι αφου εγιναν τετοιες σκεψεις και προτασεις επι ΘΖ που δεν ειχαμε τοσο μεγαλες απαιτησεις και περιορισμενες οικονομικες δυνατοτητες, τοτε το μονο λογικο ειναι να περιμενουμε κατι αναλογο η και καλυτερο τωρα που ειναι πολυ καλυτερες οι συνθηκες.

Δε μου φαινεται λογικο ο αφραγκος ΠΑΟΚ να ειχε Σαντος- Μπολονι και να μιλουσε με Αντριανσε- Γκρος και ο ΠΑΟΚ του Σαββιδη να αρκεστει στο Δωνη. Δε στεκει με τιποτα.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Αυτα που γραφω δε σημαινουν οτι θεωρω τον ΓΔ κακο. Ηταν μια καλη επιλογη ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ. Απλα νομιζω οτι πλεον ο ΠΑΟΚ τον ξεπερασε και θα ειναι λαθος να ανανεωθει το συμβολαιο του οτι και να γινει. Μακαρι να φυγει επιτυχημενος και φιλος απο τον ΠΑΟΚ οπως τοσοι αλλοι.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Μη παρασυρθείς απ το 5-1 και το τι ζητά ο κόσμος.Αν ανοιχτούμε πολύ θα πέσει κλάμα.Πρώτος στόχος το 0 πίσω.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πρώτα πρέπει να περάσουμε τον Αστέρα!
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

kataramenos5 έγραψε:Μη παρασυρθείς απ το 5-1 και το τι ζητά ο κόσμος.Αν ανοιχτούμε πολύ θα πέσει κλάμα.Πρώτος στόχος το 0 πίσω.
+4

αν και δύσκολο το βλέπω να μην παρασυρθεί η ομάδα
η ΤΟΥΜΠΑ θα είναι καμίνι, θα βγούμε φουλ μπροστά
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Γι αυτό ακριβώς πρέπει να υπάρχει κάποιος που τους θα συγκρατήσει .Αυτό είναι μέρος της δουλειάς του,να παραμένει ψύχραιμος όταν γύρω του "καίγεται" το σύμπαν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”