Αυτές είναι τεράστιες λεπτομέρειες (αδόκιμος όρος? ) που αλλάζουν όλη τη φανέλα φιλαράκι.GI4NNEN4 έγραψε: Και η πλάτη σίγουρα δεν θα είναι ωραία γιατί θα έχει ή δεν θα έχει ρίγεςΤο ίδιο θα ισχύει και για τα μανίκια
![]()
Φανέλα ΠΑΟΚ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Προτιμώ ρίγες και στην πλάτη και στα μανίκια αλλά έχω μόνο μία κόκκινη γραμμή. Τον γιακά. Επίσης δεν μου αρέσουν καθόλου οι λευκές εμφανίσεις.
- PAOKevolution
- john4serres
- john4serres
- PAOKevolution
Η ασπρόμαυρη είναι ΜΟΥΡΛΑ!
Η μαύρη ιδιαίτερη.
Η πορτοκαλί θέλει να τη συνηθίσουμε!
Για νταμπλ κάνουν πάντως!

Η μαύρη ιδιαίτερη.
Η πορτοκαλί θέλει να τη συνηθίσουμε!
Για νταμπλ κάνουν πάντως!

Ασπρόμαυρη τέλεια. Πορτοκαλί μου αρέσει πολυ (παντα μου άρεσε η πορτοκαλί ) . Μαυρη με χαλάει το πλαισιο του χορηγου αλλά το ξεπερνάω. Ξαναλέω η ασπρόμαυρη αψογη
Edit. Κ η ασπρόμαυρη τελικά καυλα είναι.
Πολύ ρετρό για τα γούστα μου οι φανέλες και πολύ μοντέρνο για τα γούστα μου το τραγούδι 

- Μπαρκαρούτσος
dragon έγραψε:Ασπρόμαυρη τέλεια. Πορτοκαλί μου αρέσει πολυ (παντα μου άρεσε η πορτοκαλί ) . Μαυρη με χαλάει το πλαισιο του χορηγου αλλά το ξεπερνάω. Ξαναλέω η ασπρόμαυρη αψογη
Μα είπες ήδη ότι σε άρεσε η ασπρόμαυρη!

Ζαλιστήκατε με τις φανέλες με φαίνεται...

Καταπληκτική παρουσίαση ...
γούσταρα τρελά τους δύο αρχηγούς ... και τον Ζίφκο ...
αλλά πάνω από όλους Τσιγγάρα ... ΠΑΟΚόφατσα ρε μουνιά ...
Ωραίες φανέλες ... μία ζωή ασπρόμαυρη
γούσταρα τρελά τους δύο αρχηγούς ... και τον Ζίφκο ...
αλλά πάνω από όλους Τσιγγάρα ... ΠΑΟΚόφατσα ρε μουνιά ...
Ωραίες φανέλες ... μία ζωή ασπρόμαυρη
Όντως ζαλάδαΜπαρκαρούτσος έγραψε:dragon έγραψε:Ασπρόμαυρη τέλεια. Πορτοκαλί μου αρέσει πολυ (παντα μου άρεσε η πορτοκαλί ) . Μαυρη με χαλάει το πλαισιο του χορηγου αλλά το ξεπερνάω. Ξαναλέω η ασπρόμαυρη αψογη
Μα είπες ήδη ότι σε άρεσε η ασπρόμαυρη!![]()
Ζαλιστήκατε με τις φανέλες με φαίνεται...
Η μαυρη

Με μια καλύτερη ματιά

Τσιγγαρας έτοιμος για CSI
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dragon την Τρί 27 Ιούλ 2021, 11:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
[youtube]698linY_5Vo[/youtube]
Εγώ να πω ένα μπράβο στα μοντέλα αυτού του βίντεο, που με περίσσειο θάρρος βγήκαν σε σημεία της πόλης με ασπρόμαυρες φανέλες...
Θέλει πολλά κιλά αρχίδια να φοράς ΠΑΟΚτσήδικα στη πόλη του κίτρινου θεού. Πώς δεν έφαγαν ξύλο, απορίας άξιο..
Μάλλον ο Σαντάμ και ο S3 πήγαν διακοπές.
Εγώ να πω ένα μπράβο στα μοντέλα αυτού του βίντεο, που με περίσσειο θάρρος βγήκαν σε σημεία της πόλης με ασπρόμαυρες φανέλες...
Θέλει πολλά κιλά αρχίδια να φοράς ΠΑΟΚτσήδικα στη πόλη του κίτρινου θεού. Πώς δεν έφαγαν ξύλο, απορίας άξιο..
Μάλλον ο Σαντάμ και ο S3 πήγαν διακοπές.
Πως γίνεται στα πρώτα 10 δευτερόλεπτα να μου φαίνονται χάλια, στα επόμενα 10 να μου αρέσουν και στο τέλος να τις λατρεύω, ένας Θεός ξέρει!!!
Μου φαίνεται πως κάτι έχει αλλάξει στην συνεργασία με τον χορηγό (τροποποίηση σύμβασης στο οικονομικό;) με αποτέλεσμα να καδραριστεί καλύτερα στην μαύρη φανέλα που κάνει και δυνατή αντίθεση.
Για τον παραπάνω λόγο και μόνο, εκτιμώ πως η μαύρη θα είναι η 1η φανέλα και η ασπρόμαυρη 2η.
Η πορτοκαλί δεν είναι κάτι που δεν το έχουμε ξαναδεί και προσωπικά μου άρεσε πάντα το χρώμα αυτό.
Καλή χρονιά να έχουμε και ευελπιστώ και αυτές οι φανέλες να μείνουν στην ιστορία.
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
Μου φαίνεται πως κάτι έχει αλλάξει στην συνεργασία με τον χορηγό (τροποποίηση σύμβασης στο οικονομικό;) με αποτέλεσμα να καδραριστεί καλύτερα στην μαύρη φανέλα που κάνει και δυνατή αντίθεση.
Για τον παραπάνω λόγο και μόνο, εκτιμώ πως η μαύρη θα είναι η 1η φανέλα και η ασπρόμαυρη 2η.
Η πορτοκαλί δεν είναι κάτι που δεν το έχουμε ξαναδεί και προσωπικά μου άρεσε πάντα το χρώμα αυτό.
Καλή χρονιά να έχουμε και ευελπιστώ και αυτές οι φανέλες να μείνουν στην ιστορία.
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
- Μπαρκαρούτσος
Πόσο ωραία δένει ο χορηγός με τη φανέλα στη μαύρη και τη πορτοκαλί.. Στην ασπρόμαυρη ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ είναι σαν αυτοκόλλητο. Ας έβρισκαν άλλη πατέντα γαμώτο...
Πάντως η ριγέ είναι καύλα. Η μαύρη με φάνηκε οριακά φανέλα προπόνησης.
Πάντως η ριγέ είναι καύλα. Η μαύρη με φάνηκε οριακά φανέλα προπόνησης.