Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
simba

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από simba »

για καλο το λεω, διαβασε το κ σκεψου το..
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

goran θεωρώ ότι οι ερωτήσεις σου απαντήθηκαν στο πέρασμα των σελίδων, οπότε δεν χρειάζεται να κουράζω.

Δημήτρη, εγώ δε βλέπω ούτε πεσίματα ούτε τίποτα. βλέπω μια φανφαρολογία και μια διάθεση να το παίζεις και θιγμένος αντί να απαντάς στις ευθείς ερωτήσεις που σου κάνουν οι μοντερέϊτορ.

τελοσπάντων...

απο ότι κατάλαβα, μεγάλος άνθρωπος είσαι οπότε νιώσε λίγο.

υγ:
Δημητρης17 έγραψε:
Kostas_Peraia4 έγραψε:Nομιζω πως η καθαρα κομματικη αντιπαραθεση ειναι εντελως οff-topic,για να μην πω off-forum.Δεν χρειαζεται να συνεχισει να αναπαραγεται το θεμα,καθως αν γινει αυτο τα posts θα διαγραφονται.
Παντως Κωστα, αυτο περι γελοιου ΚΚΕ στα "σχολια για αλλες ομαδες", δεν σε ενοχλησε αρκετα ωστε να το σβησεις...
Η δικη μου απαντηση επεσε μεσα σε δευτερολεπτα. Χωρις μια υβριστικη, ειρωνικη, προσβλητικη φραση ή υπονοουμενο προς τον DimitrisS...
Ουτε την ιδια ευαισθησια εχω δει σε αλλες πολιτικες τοποθετησεις.
Γιατι τετοιο ηταν το ποσταρισμα μου, καμμια σχεση με κομματικη αντιπαραθεση. Δεν επροκειτο περι αντιπαραθεσης, αλλα περι τοποθετησης !!! Η αντιπαραθεση "takes two" και αλλον τονο "φωνης"!!!
Μαλλον ενοχλει ή φοβιζει η αντιπαραθεση με την εργοδοσια!!!
Δεν απευθυνομαι προσωπικα σ εσενα, γιατι ετσι κι αλλιως, δεν πιστευω οτι ηταν δικη σου αποφαση το να εξαφανιστει σε χρονο dt το ποσταρισμα μου.

Ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

Αυτο ρε Οντι γραφτηκε εντεκα και πεντε, διαβασε τι γραφεις και δες και τι σου απαντω, εδω περιμενω να ανακαλεσεις, με προσβαλλεις πολυ και δυστυχως δεν μπορω να κανω πισω ουτε για να παρω φορα.
Τα μπολντ ειναι τα δικα σου γραπτα.

Δημοσίευσηαπό Δημητρης17 » Τρί Αύγ 23, 2016 11:05 pm

Odi έγραψε:
Δημητρης17 έγραψε:
Δεν απευθυνομαι προσωπικα σ εσενα, γιατι ετσι κι αλλιως, δεν πιστευω οτι ηταν δικη σου αποφαση το να εξαφανιστει σε χρονο dt το ποσταρισμα μου.

Ευχαριστω

Θεωρίες συνωμοσίας Level 1.000.000.

Απειληθήκαμε με απόλυση για να μην λάμψει η αλήθεια για το περήφανο ΚΚΕ.Ο κακός εργοδότης χτύπησε και πάλι.

Το κεφάλαιο κινήθηκε άμεσα για την απόκρυψη της αλήθειας.

Πολλά θα έγραφα τώρα για την περηφάνια του κόμματος,αλλά δεν θέλω να το τραβήξω,δεν επιτρέπεται άλλωστε.

Τίποτα τέτοιο δεν ισχύει.Ξεκόλλα.Επιτρέπεται να λέμε την άποψη μας,όχι να γράφουμε κομματικό μανιφέστο.

Ασε ρε Οντι τις εξυπναδες σε παρακαλω...

Σ εσας πηγαινε το "εργοδοσια";;;

Λες να μην γνωριζουμε οτι εθελοντες ειστε στο φορουμ;;;

Για τοσο βλακα με εχεις περασει δηλαδη ωστε να απευθυνομουν σε καποιους οι οποιοι αφιλοκερδως χαλουν τον προσωπικο τους χρονο ωστε να φερνουν σε μια ταξη το φορουμ;;;;;;

Η το φορουμ εγινε στο μεγεθος βιομηχανιας ή τραπεζας ωστε να το βλεπουμε σαν ταξικο αντιπαλο;;;

Πολυ υποτιμας την νοημοσυνη μου με το σχολιο σου!!! Πιο αστοχο δεν γινοταν!!!

Σε παρακαλω να ανακαλεσεις αμεσως και να διαγραφει απο το τοπικ, οχι σαν πολιτικο σχολιο, σαν και αυτα που απαγορεψατε προηγουμενως, αλλα σαν αστοχο και προσβλητικο για μενα και την ιδεολογια μου.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ποιανού απόφαση δλδ θεωρείς ότι ήταν το να σβηστεί το ποστ;
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Εγώ θα ρωτήσω τέταρτη φορά αν μετράω σωστά

ΠΟΙΟΣ έδωσε εντολή;
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

K_geo έγραψε:goran θεωρώ ότι οι ερωτήσεις σου απαντήθηκαν στο πέρασμα των σελίδων, οπότε δεν χρειάζεται να κουράζω.

Δημήτρη, εγώ δε βλέπω ούτε πεσίματα ούτε τίποτα. βλέπω μια φανφαρολογία και μια διάθεση να το παίζεις και θιγμένος αντί να απαντάς στις ευθείς ερωτήσεις που σου κάνουν οι μοντερέϊτορ.

απο ότι κατάλαβα, μεγάλος άνθρωπος είσαι οπότε νιώσε λίγο.

υγ:
Δημητρης17 έγραψε:
Kostas_Peraia4 έγραψε:Nομιζω πως η καθαρα κομματικη αντιπαραθεση ειναι εντελως οff-topic,για να μην πω off-forum.Δεν χρειαζεται να συνεχισει να αναπαραγεται το θεμα,καθως αν γινει αυτο τα posts θα διαγραφονται.
Παντως Κωστα, αυτο περι γελοιου ΚΚΕ στα "σχολια για αλλες ομαδες", δεν σε ενοχλησε αρκετα ωστε να το σβησεις...
Η δικη μου απαντηση επεσε μεσα σε δευτερολεπτα. Χωρις μια υβριστικη, ειρωνικη, προσβλητικη φραση ή υπονοουμενο προς τον DimitrisS...
Ουτε την ιδια ευαισθησια εχω δει σε αλλες πολιτικες τοποθετησεις.
Γιατι τετοιο ηταν το ποσταρισμα μου, καμμια σχεση με κομματικη αντιπαραθεση. Δεν επροκειτο περι αντιπαραθεσης, αλλα περι τοποθετησης !!! Η αντιπαραθεση "takes two" και αλλον τονο "φωνης"!!!

Ευχαριστω
Ακριβως επειδη ειμαι μεγαλος ανθρωπος κι επειδη η φανφαρολογια εξαντληθηκε με το περας της ζωης φανφαρας, δεν αντεχω ποσταρισματα οπως το παραπανω του Οντι. Ζητησα να κανετε στην ακρη, για εναν μινι - δημοσιο προσωπικο διαλογο, ειμαι ενας και πρεπει να απαντω ταυτοχρονα σε τρεις και σε τεσσερεις καμια φορα... Παμε, αν ετσι το θελετε. Περιμεν απ τον Οντι, κατοπιν οτι απαντηση τραβαει η ορεξη σας!!! Αλλα πρωτα με τον Οντι, ανακληση γεγραμμενων ή προσωπικος διαλογος!!!
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Α και θα πω πως ρωτάω τελευταία φορά γιατί κουράστηκα να μιλάω μόνος μου...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ποιανού εντολή; πιο απλή ερωτηση, δε γίνεται.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Δημητρης17 έγραψε:

Ευχαριστω
Τελευταία φορά το γράφω γιατί βαρέθηκα κιόλας και κουράστηκα σε βαθμό που τελείωσαν τα ποπ κορν του καταραμένου.

Σε ποιον απευθύνεσαι αν όχι στον Κώστα;
Ποιος είναι αυτός που έδωσε εντολή στον Κωστα να διαγράψει το ποστ αν όχι εργοδότης;
Τι δεν καταλαβαίνεις από αυτά που σε ρωτάω;
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Κ σεις ρε μαγκες κολλησατε ποιος κ ποιος..

μπορει να το εγραψε υπο την εννοια της αποφασης των διαχειριστων του φορουμ για να μη δημιουργουνται κομματικες αντιπαραθεσεις,
οχι οτι το αποφασισε καποια σκιωδης δυναμη..
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

simba έγραψε:Κ σεις ρε μαγκες κολλησατε ποιος κ ποιος..

μπορει να το εγραψε υπο την εννοια της αποφασης των διαχειριστων του φορουμ για να μη δημιουργουνται κομματικες αντιπαραθεσεις,
οχι οτι το αποφασισε καποια σκιωδης δυναμη..
Αφού είναι έτσι απλό ας απαντήσει :)

Edit: Και όχι, δε φαίνεται αυτό από το πως το λέει, μιας και το διάβασα ξανά
Perestroika_G4

Δημοσίευση από Perestroika_G4 »

Θα θελα να ξερα αν 3-4 χρήστες καναν αυτό που κάνουν οι μοντ εδω και μερικές σελίδες πόσα μπαν θα φεύγανε.
Άμα ο ace :mrgreen: μιλούσε σα τον Όντι συγκεκριμένα θα φευγε για κανά χρόνο.
Πολύ ειρωνία και δεν είναι η πρώτη φορα.

Μόλις διάβασα τα σχόλια του Δημήτρη17 και τα σχετιζόμενα ποστ των μοντς και για μένα είναι προφανές ότι δεν αναφερόταν συγκεκριμένα σε σας με την εργοδοσία και τους οπαδούς πρόβατα αλλά ήταν γενικα σχόλια προς γνώση και συμμόρφωση. Το σχόλιο του για τη διαγραφή απο τον Περαιώτη όντως άστοχο, όπως και είναι αλήθεια ότι το ποστ για ΚΚΕ δεν έφυγε όπως λέτε ότι πρέπει και όπως έγινε με το δικό του.

Πραγματικά δεν έχω καμία διάθεση να τον υπερασπιστώ και δεν έχω καμία σχέση με το ΚΚΕ επίσης :mrgreen: ,
αλλά αυτό που κάνετε στις τελευταίες σελίδες πραγματικα απαράδεκτο. :redcard:
Perestroika_G4

Δημοσίευση από Perestroika_G4 »

pgetsos έγραψε:Α και θα πω πως ρωτάω τελευταία φορά γιατί κουράστηκα να μιλάω μόνος μου...
σπαμάρεις σα το γκόραν
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ούτε καν ρε simba..

Εδώ του λέω οτι ΑΝ νομίζει πως είμαστε επί πληρωμή, τότε να μάθει πως δεν ισχύει.ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ,ΑΝ.Δεν είπα οτι έγραψε αυτό.Είπα ΑΝ το νομίζει.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Perestroika_G4 έγραψε:
pgetsos έγραψε:Α και θα πω πως ρωτάω τελευταία φορά γιατί κουράστηκα να μιλάω μόνος μου...
σπαμάρεις σα το γκόραν
:lol:

Πάντως ποιο ποστ του οντι θα έκανε τον ace να φύγει κάνα μήνα; Από περιέργεια, μήπως του το ρίξουμε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”