Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Dimg4

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από Dimg4 »

Περαστικα μ@λακες
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Α ρε Τεο που σε καταντησανε. Που να ηξερες οτι η αγαπη σου για την ομαδα θα σε οδηγησει σε τετοια απαξιωση. Μην αγχωνεσαι, ξερουμε οτι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ο ΠΑΟΚ. Κι εσυ πονας κι εμεις.

Το εχουμε αποδεχτει, αλλωστε δε γιναμε ΠΑΟΚ γιατι παιρναμε τιτλους. Αλλα γιναμε για διαφορετικους λογους απο οτι αυτοι που κατεστρεψαν τα ονειρα μας και με εκαναν εμενα προσωπικα να αποχωρησω για πρωτη φορα πριν ληξει ενας αγωνας.

Ενας αδερφος που καθοταν ενα σκαλι πιο κατω την ωρα της μπουκας, ανοιγει τα χερια κοιταει προς τα πανω και λεει "γιατι ρε Θεε δε μας αφηνεις να ησυχασουμε"...

Ειλικρινα εκεινη τη στιγμη και μετα σε βιντεο που ειδα, παρακολουθουσα τους τυπους με τις κουκουλες και ειλικρινα ενιωσα οπως εχω νιωσει οταν βλεπω εναν ο οποιος μου εχει βλαψει κατι που λατρευω...

ΕΑΝ φυγει ο Ζαγορακης, τα λεμε "μαγκες"
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

θεωρούσες ΣΙΓΟΥΡΗ ρε τίμο την παραμονή του θόδωρου κ μετά το καλοκαίρι,αν πχ περνούσαμε τελικό κ παίρναμε κύπελο;δεδομένα οι ""αντιδράσεις" κάποιων ... "αγανακτισμένων" την τετάρτη ενισχύσαν πολύ την πρόθεση του ζαγοράκη ως προς το χρονικόν της αποχώρησης.αμφιβάλλω ωστόσο ότι είναι η γεννεσιουργός αιτία της πρόθεσης αυτής.υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες,πέραν της υποκειμενικής ηλιθιότητας (;) μερίδας οπαδών,που τον οδηγούν σε αποχώρηση συντόμως.χωρίς φράγκα η ομάδα από εδώ κ πέρα δε θα γινόταν να διατηρηθεί σε σχετικά υψηλά επίπεδα.υπάρχει ήδη κ οικονομικό θέμα - θές ταμειακή δυσχέρεια,θές "άνοιγμα",ό,τι θές.από το καλοκαίρι θα κάνει,μιάς κ δε φαίνεται να μπορεί να το αποφύγει,τα αυτονόητα-πωλήσεις παιχτών να μπαλωθούν τρύπες,που δε νομίζω κ να ενθουσιάσουν τον κόσμο πάντως.το κλίμα απέναντί του όσο να πείς δε θα'ναι κ το θετικότερο.η αποδυνάμωση της ομάδας ΦΑΝΤΑΖΕΙ με τα τωρινά δεδομένα ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ.2 τινά μπορούν να φέρουν τούμπα τα πράγματα κ ενθουσιασμό στην ΤΟΥΜΠΑ:η εύρεση επενδυτή,που θα σπρώξει χρήμα,κρατώντας το ζαγοράκη μπροστάρη της νέας προσπάθειας,είτε η κατάκτηση στα πλέϊ-όφς της 1ης θέσης κ είσοδος στους ομίλους του τσού-λού του 2011-2012.το β σενάριο είναι πρακτικά ακόμα ανοιχτό.δεν υπάρχουν περιθώρια για μοιρολατρεία.στα πλέϊ-όφς παίζουμε πολύ περισσότερα από αυτά που χάσαμε ελέω αποκλεισμού στο κύπελο.η χρονιά είναι ακόμα στην αρχή της.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

μαρέσει ο τρόπος σκέψης σου, αλλά το "επενδυτής στον ΠΑΟΚ" είναι πλέον το πιο σύντομο ανέκδοτο.
πιστεύεις ότι μπορούμε να χτυπήσoυμε CL? και αυτό για ανέκδοτο το κόβω γιατί πολύ απλά δεν θα σε αφήσουν για 2η φορά.
γιατί χρησιμοποιείς αποσιωπητικά στις λέξεις "αντιδράσεις" και "αγανακτισμένων", λες να ήτανε στημένα για να διώξουν τον Ζαγοράκη?
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

το επενδυτικό από ότι διάβασες δεν το θίγω περαιτέρω.για την έξοδο στο τσού-λού,δικαιούμαι να διατηρώ ελπίδες.αν ήταν ο γαύρος αντί του βάζελου στα φετινά πλέϊ-όφ,δε θα το σκεφτόμουν ούτε γι'αστείο.αλλά με βάζελο κ αεκ,έχω μιάν κρυφή ελπίδα,φοβούμενος το χανούμι περισσότερο (όχι πως θα βγεί 1η αλλά πως μπορεί να μας κλείσει το σπίτι στα μεταξύ μας).αναγνωρίζω πως το εγχείρημα είναι ζόρικο κ θα βρούμε σθεναρές αντιστάσεις σε περίπτωση,που πάρουμε κανένα αποτέλεσμα-"έκπληξη" στην αρχή της διαδικασίας κ αναθαρρήσουμε.αλλά οι αγώνες της χρονιάς ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ έπονται.το κύπελο ευχάριστο θα ήταν σίγουρα να κατακτηθεί,αλλά η πορεία στα πλέϊ-όφ μπορεί να δημιουργήσει ελπίδα για αλλαγή σελίδας για τον ΠΑΟΚ.κ πρέπει η ομάδα να εξαντλήσει κ την απειροελάχιστη πιθανότητα να βγεί 1η.μακάρι να συνομωτήσει το γαμημένο σύμπαν κ να τα καταφέρουμε.προσωπικά,όχι απλά το ελπίζω αλλά ακόμα το πιστεύω.πιστεύω στην προσωπικότητα κ την ξεθωριασμένη νοοτροπία της ομάδας.

όσο για τα εισαγωγικά,τα χρησιμοποίησα για λόγους καθαρά ειρωνικούς προς τους γκασμάδες.πρός το παρόν ούτε να ασπαστώ ούτε να αποκηρύξω μπορώ οποιοδήποτε σενάριο για πάρτη τους.το τάϊμινγκ πάντως που διάλεξαν να εξοργιστούν αφήνει υποψίες η αλήθεια είναι ...
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.voria.gr/index.php?module=news&func=display&sid=43739
Επίκειται ραντεβού συνδέσμων-ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Στα σκαριά η συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων των συνδέσμων και μελών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με κυρίαρχο θέμα τη σωστή περιφρούρηση του γηπέδου.

Τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ αμαύρωσαν τα όσα είχαν χτίσει οι οπαδοί της ομάδας με την άριστη συμπεριφορά τους, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, την τελευταία τριετία. Οι 40 ανεγκέφαλοι που μπήκαν στο γήπεδο, προκάλεσαν την –ευτυχώς προσωρινή- διακοπή του αγώνα και επιδόθηκαν σε συνεχείς ρίψεις φωτοβολίδων σαφώς και δεν εκφράζουν τα μέλη των συνδέσμων της ομάδας και αποτελούν μειοψηφία. Η σωστή περιφρούρηση της Τούμπας και η πιθανή επανασύσταση της Συντονιστικής Επιτροπής θα τεθούν επί τάπητος στην επικείμενη συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων των συνδέσμων και ανθρώπων της ΠΑΕ. Μάλιστα, στην εν λόγω συνάντηση δεν αποκλείεται να δώσει το παρών και ο Θόδωρος Ζαγοράκης.
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Άντε μπράβο, κεφάλια μέσα, και πάμε όλοι μαζί ξανά!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Navigator

οχι ρε φιλε δεν το θεωρουσα σιγουρα... αλλα δε μπορει να καλυτερεψε την ψυχικη κατασταση του Τεο ολο αυτο..

Αλλωστε δε μας ειχε δωσει κανα σημαδι φυγης για το καλοκαιρι σωστα? Μιλαω για σοβαρα σημαδια, οχι κολκαικα και ραπτοπουλικα
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

μακαρι επιτελους να μπει περιφορυρηση οπως τα 2 πρωτα χρονια.......
τρελαg4

Δημοσίευση από τρελαg4 »

Είναι άραγε τόσο δύσκολο για μας τους ΠΑΟΚτζήδες να αγκαλιάσουμε την ομάδα μας με στοργή και αγάπη;
Κάθε φορά που αδικείται ο ΠΑΟΚ από εξωγενείς παράγοντες,ξεσηκωνόμαστε και φωνάζουμε πνιγμένοι από το δίκιο μας.Κατηγορούμε τον Ζαγοράκη επειδή δεν μπορεί να προστατέψει τον ΠΑΟΚ.Κι όμως στην πραγματικότητα, αυτοί που πραγματικά πληγώνουν,ζημιώνουν και χτυπούν πισώπλατα τον ΠΑΟΚ, είμαστε εμείς οι ίδιοι.Δεν ξέρω, αλλά και ούτε μπορώ να το εξηγήσω,πως γίνεται, από την μια να λέμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι για μας τα πάντα και ότι παλεύουμε για την ομάδα,ενώ ταυτόχρονα να δίνουμε μια και να τα καταστρέφουμε όλα.Μερικές φορές έχω την εντύπωση ότι ο μεγαλύτερος εχθρός του ΠΑΟΚ είμαστε εμείς οι οπαδοί του.Και δεν έχετε ιδέα πόσο πολύ αυτό με πονάει και με θλίβει.Αφού ο ΠΑΟΚ είναι η μεγαλύτερη μας αγάπη,γιατί του κάνουμε τόσο κακό;ΓΙΑΤΙ;
Άβαταρ μέλους
Jordi_ 04

Δημοσίευση από Jordi_ 04 »

Kolokotronis_4 έγραψε:

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.voria.gr/index.php?module=news&func=display&sid=43739
Επίκειται ραντεβού συνδέσμων-ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Στα σκαριά η συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων των συνδέσμων και μελών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με κυρίαρχο θέμα τη σωστή περιφρούρηση του γηπέδου.

Τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ αμαύρωσαν τα όσα είχαν χτίσει οι οπαδοί της ομάδας με την άριστη συμπεριφορά τους, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, την τελευταία τριετία. Οι 40 ανεγκέφαλοι που μπήκαν στο γήπεδο, προκάλεσαν την –ευτυχώς προσωρινή- διακοπή του αγώνα και επιδόθηκαν σε συνεχείς ρίψεις φωτοβολίδων σαφώς και δεν εκφράζουν τα μέλη των συνδέσμων της ομάδας και αποτελούν μειοψηφία. Η σωστή περιφρούρηση της Τούμπας και η πιθανή επανασύσταση της Συντονιστικής Επιτροπής θα τεθούν επί τάπητος στην επικείμενη συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων των συνδέσμων και ανθρώπων της ΠΑΕ. Μάλιστα, στην εν λόγω συνάντηση δεν αποκλείεται να δώσει το παρών και ο Θόδωρος Ζαγοράκης.
Nα και κατι καλο...
Και οπως ειπε ο αδερφος yiannisPAOKitalia πιο πανω...
παμε ολοι μαζί ξανα...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Federacion έγραψε:αν θέλει πρέπει να εκτονώσει τη κατασταση εστω κι ετσι.
αν δε θέλει δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε.

ΥΓ όσο τα περι αίματος είναι κοτσάνες ολκής άλλο τόσο δεν συγκρίνεται ο ναζισμός με εναν Σ.Φ.ΠΑΟΚ. Τα θεωρω αντιπαραθετικά (εαν όχι εξορισμού) τότε σίγουρα στη σημερινή κατασταση. Άσε που διακεκριμένα φασιστάκια της Τούμπας βρήκαν ευκαιρία και τι ζητάνε:
1.κρεμασμα, φυλακη κτλ στους "μπουκαδόρους"
2.καμερες
3.επιστροφή της αστυνομιας
4.διάλυση των συνδέσμων.
5.μοντελο ντεμη ("Ζαγόρ δωστους")
6.μην ξανακουσω για λευτερια

και άλλα τέτοια υπέροχα Θατσερικού τύπου "λύσεις" που μονο βια και νεα βία θα φέρουν.
Ναι και, τι προτείνεις να γίνει για να σταματήσει αυτό το πράγμα;
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Πάω στοίχημα ότι αν θα φύγει ο ζαγορ τα ρεπορτάζ συμπάθειας προς τον ΠΑΟΚ θα αυξηθούν πολυ απο αθηνα μεριά απλά γιατί πλέον δεν θα είμαστε επικυνδινοι......
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τα εξής.

Αυτά τα περί και καλά ''φασιστικών μεθόδων που δεν γίνονται ανεκτές'', γιατί ανεχόμαστε των φασισμό των λίγων;
Αν τα κάνανε αυτά οπαδοί άλλων ομάδων (gay που διέλυσαν την Τούμπα τότε) δεν θα ζητούσαμε όλοι την παραδειγματική τιμωρία τους; Τι διαφορά έχουν αυτό οι μπερδεμένοι με τους gay; Ότι και καλά είναι ΠΑΟΚ; Δικά μας παιδιά; Δεν νομίζω, η υγιείς ΜΑΖΑ του κόσμου του ΠΑΟΚ δεν έχει σχέση με αυτά τα μιάσματα.

Εγώ θεωρώ τη Τούμπα, 2ο σπίτι μου. Έχω περάσει χιλιάδες μέρες τις ζωής μου εκεί. Εκεί έχω βγάλει γούστα, έχω μείνει μ@λ@κ@ς, στεναχωρέθηκα, πικράθηκα, έφαγα δακρυγόνα, όπως όλοι, όπως τόσοι και τόσοι. Αν γυρνώντας από τη δουλειά στο σπίτι σας, βλέπατε κάτι τύπους να σας το κάνουν λαμπόγυαλο, δεν θα παίρνατε την αστυνομία γιατί θα ήταν ρουφιανιλίκι; Φυσικά και όχι, θα κινούσατε γή και ουρανό για να πιαστούν. Εδώ, γιατί είναι ρουφιανιλίκι; Στην τελική τελική, ρουφιάνεμα είναι η διαβολή, κάποιος βαλτός δηλαδή να λέει κάτι για σένα, που εσύ ΔΕΝ έκανες. Μήπως όλα μπερδύονται γλυκά μες στο μυαλό μας;

Αν δηλαδή η κροτίδα έβρισκε στα γεμάτα τον Σάχα κι είχαμε αναγούλες και αυτός που την πέταξε φαινόταν σε τίποτα βίντεα ή σε κάμερες, τότε τι θα λέγαμε; Στα ρχίδια μας οι μπάτσοι και οι κάμερες; Δε νομίζω Τάκη.
Το επεισόδιο της ζαρντινιέρας κάμερες δεν το έδειξαν; Τότε ήταν καλές οι κάμερες επειδή το έκαναν οι μπάτσοι;

Έχουμε φτάσει το 2011, αν τα ζώα δεν δείχνουν τον παραμικρό σεβασμό, δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να τους σεβαστούμε εμείς, ειδικά όταν έχουμε το δίκιο και το νόμο με το μέρος μας.

Κι εγώ, δεν λέω να πάνε φυλακή. Μια βολτίτσα από ένα Α.Τ. κάθε φορά που παίζει ο ΠΑΟΚ επί 5 χρόνια.
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Karelias έγραψε: Κι εγώ, δεν λέω να πάνε φυλακή. Μια βολτίτσα από ένα Α.Τ. κάθε φορά που παίζει ο ΠΑΟΚ επί 5 χρόνια.
+100
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”