Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Παιδιά αυτή η συγκεκριμένη υπόθεση ήταν ιδιαίτερα περίεργηEagle1980 έγραψε:Τι θυμήθηκες οντως υπύρχε αυτό....Mīngus έγραψε:O λαός διψάει για παπά.
Θυμάμαι τι γινόταν κάποτε στον 103 στον έξτρασπορτ, όταν ο Συρίγος και ο Χύτας κάθε μέρα λέγανε για Γιάννα Αγγελοπούλου.
Γυμνάσιο ήμουν τότε σε σχολείο που ήταν πρωί/απόγευμα. Περίμενα πώς και πώς να είμαι απογευματινός για να τους ακούσω το πρωί να μας φλωμώνουν στον παπά με αποκλειστικά για τη Γιάννα, το ενδιαφέρον της οικογένειας για τον ΠΑΟΚ και το ρόλο του Βαρθολομαίου.
Καταρχάς σιχαίνομαι Συρίγο και τον άλλον. Τρισαθλια σαλιαρικη εκπομπή
Από εκεί και πέρα δεν το προωθούσαν μόνο αυτοί το θέμα όμως
Ήταν μέσα απ' τον ΠΑΟΚ και από γνωστούς παικτσηδες, μέχρι και ο Μητσιάς (ναι ο γνωστός τραγουδιστής) έβγαινε κάθε μέρα και έλεγε για εξελίξεις
Και υπήρχε εκατό τοις εκατό επαφή με το σόι εκείνο
Όσο απατεώνας κι αν ήταν ο Γούμενος, εκείνη την εποχή είχε κατουρήσει τα βρακιά του απ' τη χαρα, δεν υποσχόταν ότι θα πουλήσει όπως ο Μπατατούδης
Μετά όταν έκαναν πίσω οι Αγγελόπουλοι έδωσαν χορηγία σε όλες τις ομάδες της πόλης (ότι ναναι και χωρίς να υποχρεούνται)
Μπόνους μνήμη: Ο ξάδερφος του Αγγελόπουλου, επίσης επιχειρηματίας, είχε τριφτει αρκετά με την ΠΑΕ επί Μπατατούδη και είχε κάνει και δηλώσεις σε κάμερες ότι μπαίνει στο ΔΣ και κάποια στιγμή θα αναλάβει
Οφ τοπικ, μου ρίχνω πεντάλεπτο Μπαν
Πιο χρήσιμο πάντως απ' τις αερολογιες του τουιτερ
Nα πω την αμαρτια μου με τα 3 Κ απο τη στιγμη που ειναι θεμα χρονου να φυγουν γιατι ειναι και οι 3 παιχταραδες , προτιμω να φυγουν σιγα σιγα και να μαθει η ομαδα σταδιακα χωρις αυτους παρα να φυγουν και οι 3 σε ενα καλοκαιρι.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Ακριβώς αυτό για τον Κεντζιορα,αναπληρει κ στα δύσκολα ματς,του Φθινοπωρου-Χειμωνα Τσάμπιονς λιγκ,την θέση του δεξιού Μπακ(αν χρειαστεί ανάγκη για οποιοδήποτε λόγο),εκτός του Δεξιού Στόπερ.Napoli4 έγραψε:Θεωρώ υπερβολή την απόκτηση δεξιού Μπακ αν έρθει όντως στόπερ ηγέτης.
Στα δύσκολα ματς μπορεί να παίξει και ο Κεντζιορα δεξιά χωρίς ανεβάσματα, στα εύκολα είσαι καλά με Σαστρε, Ότο.
Ίσως μετά τις 15 Αυγούστου,πώληση Ενγκογκ κ ερχομός δεξιου στόπερ ηγέτη .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theo-drama την Παρ 19 Ιούλ 2024, 17:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- john4serres
Ενεργοποίηση Λύρατζης!Frans van Rooij έγραψε:ίσως πάμε και για δεξί μπακ.

γιατι παει ο νους σας στον Κουλιε, εγω θεωρώ οτι θα πάρει την θεση του εκονγκ
- Σουριναμέζος
Γιατί ο Κεντζιόρα δεν είναι ρεζέρβαs44 έγραψε:γιατι παει ο νους σας στον Κουλιε, εγω θεωρώ οτι θα πάρει την θεση του εκονγκ
Τζάμπα δεν φεύγει, θέλουμε χρήματα και ας πάει στο καλό. Στο μεταξύ είναι παίκτης μας και θα βοηθάει όπου τού ζητήσει ο προπονητής.
-
Για τη θέση του 'Εκονγκ προορίζεται ο στόπερ.cartman έγραψε:Αν η ομαδα ψαχνει στοπερ ηγετη σημαινει οτι τελος του καλοκαιριου Κουλιερακης φευγει , γιατι αυτος ειναι ΗΔΗ ΗΓΕΤΗΣ στην αμυνα
- AlxNeapoli1
Περσι ομως σαν ρεζερβα ξεκινησε. Ισως σκεφτονται 2 στοπερ να μοιραζονται τη θεσηΣουριναμέζος έγραψε:Γιατί ο Κεντζιόρα δεν είναι ρεζέρβαs44 έγραψε:γιατι παει ο νους σας στον Κουλιε, εγω θεωρώ οτι θα πάρει την θεση του εκονγκ
Το επιπεδο του Κετζιορα δεν είναι για βασικός και ειδικά στο ch.league.
Και γω πιστεύω ότι δεξί μπακ θα αποκτηθεί βασικός με αναπληρωματικο τον Πολωνο.
Και γω πιστεύω ότι δεξί μπακ θα αποκτηθεί βασικός με αναπληρωματικο τον Πολωνο.
- Σουριναμέζος
Εγώ βλέπω Κεντζιόρα και μεταγραφή να είναι το βασικό δίδυμο και Κουλιεράκη να πωλείται μέσα στο καλοκαίρι. Ίσως έρθει και άλλο στόπερ αργότερα για αλλαγή εφόσον αποχωρήσουν Εκόνγκ και Νάσμπεργκ. Διαίσθηση απλά, ούτε πληροφορίες έχω ούτε στα viber είμαι 

- ΑποστόληςΑ
Και ζήσαμε εμείς καλά κι αυτοί καλύτεραgergeo4 έγραψε:Frans van Rooij έγραψε:Κάποια Updates από τη δική μου πλευρά.
1) Ο Τσαλόφ είναι όντως ο Ν1 στόχος στην επίθεση αυτή τη στιγμή. Λένε ότι είναι κοντά.
2) Κανένα νεότερο από τον Μεϊτέ, εξακολουθεί να ζει στον κόσμο του.
3) Η ομάδα κινείται εντατικά για την απόκτηση στόπερ-ηγέτη.
4) Δεδομένη η απόκτηση πρωτοκλασάτου αριστερού εξτρέμ, αλλά δεν είναι προτεραιότητα αυτή τη στιγμή.
5) Θα κινηθούμε σίγουρα για αριστερό μπακ, ίσως πάμε και για δεξί μπακ.
Συνοπτικά πάμε για 5+1 προσθήκες. Φορ, χαφ, στόπερ, εξτρέμ, αριστερό μπακ και ίσως δεξί μπακ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()