Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από eorptol1 »

samatta έγραψε:
PablitoV2 έγραψε:
samatta έγραψε:παρολο που ο μειτε σιγα σιγα ξεπερναει τα ορια, καλο ειναι να περιμενουμε λιγο γτ δεν υπαρχει καμια εμπιστοσύνη στο τμημα σκαουτινγκ οτι θα φερει κατι αξιολογο σαν αντι-μειτε
Τον Μείτε τον έφερε άλλο τμήμα; :lol:
Προφανος δεν παρακολουθεις πολυ ΠΑΟΚ διαφορετικα θα γνωριζες οτι αυτο το τμημα για να βγαλει 1 μειτε πρεπει να φερει 10 μαρκαντονιδες,τωρα αν για εσενα εχουμε καλο σκαουτινγκ τιμ που κατα κοινη ομολογια ειναι γτπ καβαλα τοτε δεν εχω να πω κατι , ο καθενας τα βλεπει οπως καταλαβαινει...
κοινη ομολογια ειναι γτπ καβαλα.....αυτου του ειδους κριτικη κανεις για στελεχη της ομαδας που πηρε αυτο το εκπληκτικο πρωταθλημα ......γτπ καβαλα......με αρεσει που λες οτι κανεις καλοπιστη κριτικη .....μια αθλιοτητα ειναι αυτο που κανεις.....ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 2024....... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Γιαλαντζί deadline
San4

Δημοσίευση από San4 »

Λογικα θα χουμε καποια διαρροη απο την ΠΑΕ για το deadline. Oχι οτι θα μαθουμε και σημαντικο απαραιτητα.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Unpsofable78 έγραψε:Ο kyri στο X επιμένει ότι ο Μεϊτέ θα μείνει. Από βδομάδα λέει θα τελειώσει το θέμα το αργότερο.

ΥΓ:Μην ασχολείστε με αυτούς που προσπαθούν να διασπειρουν την διχόνοια.

Αυτος ο Kyri η μας δουλευει ολους ψιλογαζι η οντως εχει ακρες.
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

samatta έγραψε:
PablitoV2 έγραψε:
samatta έγραψε:παρολο που ο μειτε σιγα σιγα ξεπερναει τα ορια, καλο ειναι να περιμενουμε λιγο γτ δεν υπαρχει καμια εμπιστοσύνη στο τμημα σκαουτινγκ οτι θα φερει κατι αξιολογο σαν αντι-μειτε
Τον Μείτε τον έφερε άλλο τμήμα; :lol:
Προφανος δεν παρακολουθεις πολυ ΠΑΟΚ διαφορετικα θα γνωριζες οτι αυτο το τμημα για να βγαλει 1 μειτε πρεπει να φερει 10 μαρκαντονιδες,τωρα αν για εσενα εχουμε καλο σκαουτινγκ τιμ που κατα κοινη ομολογια ειναι γτπ καβαλα τοτε δεν εχω να πω κατι , ο καθενας τα βλεπει οπως καταλαβαινει...
Παρακολουθώ ΠΑΟΚ τα τελευταία 30 χρόνια, το συγκεκριμένο scouting team έφερε τους παίχτες που πήραν δύο πρωταθλήματα και ένα που μας έκλεψαν.

Βρες μου ένα άλλο scouting team που να έχει 100% επιτυχία στις μεταγραφές για να καταλάβω τι έννοεις με το ΓΤΠ.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Πάλι από εβδομάδα;;
Βρε μήπως το παλικάρι μας θέλει να κάνει λίγα μπάνια παραπάνω;
Καλά αυτά περί διορίας έγραψα και εγώ ότι είναι ουτοπικά
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Κάθε φορά που διαβάω κάτι τέτοιες τοποθετήσεις και αντανακλαστικά πατάω δημιουργία απάντησης, πριν ξεκινήσω να πληκτρολογώ, κάνω μια παύση για δέκα δευτερόλεπτα και αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο να μπω στη διαδικασία. Εννιά στις δέκα φορές (ίσως και παραπάνω) καταλήγω στο πως δεν αξίζει και κλείνω το παράθυρο.

Αυτό που διάβασα κάπου οτι ο Meite θυμίζει λίγο τον υπέροχο Walter Berry ως προς το πόσο γουστάρουν τις καλοκαιρινές προετοιμασίες, ΟΚ από τη μια πλευρά άντε να πεις πάει στο διάολο οτι είναι τεμπέλης. Από την άλλη όμως είναι η περίοδος που η ομάδα θα κυνηγήσει το βασικό της στόχο για φέτος. Λέμε οτι καταφέραμε οτι καταφέραμε φέτος, κυρίως γιατί ήμασταν ομάδα. Με το να αποφέυγει το στάδιο στο οποίο γίνεται το δέσιμο της ομάδας μου δείχνει οτι ίσως και να μην είναι και τόσο 'ΠΑΟΚ material'. Χίλιες φορές να είναι οικονομικός ο λόγος για τον οποίο δεν έχει συμφωνήσει ακόμα, παρά το να θέλει να αποφύγει την προετοιμασία της ομάδας.
icue

Δημοσίευση από icue »

Εγω παντως πιστευω οτι η οριστικη ημερομηνια ειναι μια δυο μερες πριν φυγουμε για Ολλανδια. Τοτε ξεκιναει η πραγματικη προετοιμασια.
blackchaos

Δημοσίευση από blackchaos »

Kabamaru11 έγραψε:
Unpsofable78 έγραψε:Ο kyri στο X επιμένει ότι ο Μεϊτέ θα μείνει. Από βδομάδα λέει θα τελειώσει το θέμα το αργότερο.

ΥΓ:Μην ασχολείστε με αυτούς που προσπαθούν να διασπειρουν την διχόνοια.

Αυτος ο Kyri η μας δουλευει ολους ψιλογαζι η οντως εχει ακρες.
Όχι μόνο σας δουλεύει, τον διαφημίζεται κιόλας
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Προσωπικα δεν διαφημιζω κανεναν,καλα καλα δεν εχω twitter πως λεγεται.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Δηλωνω kyri fanboy
Τελος
blackchaos

Δημοσίευση από blackchaos »

Kabamaru11 έγραψε:Προσωπικα δεν διαφημιζω κανεναν,καλα καλα δεν εχω twitter πως λεγεται.
Ναι γενικά το λέω αγαπητέ μου
Athalos

Δημοσίευση από Athalos »

Γνωμη για Αlfred Duncan;
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Τσαλγατιδης λεει αυτός είναι η εναλλακτική https://www.transfermarkt.gr/razvan-mar ... ler/295183
dev

Δημοσίευση από dev »

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”