Ο coach επηρεασμένος από το πρωτάθλημα-πορείες με μας και τις διακρίσεις στην Αραπιά, στην αρχή της σεζόν υπερεκτίμησε και τις ικανότητές του και τις ικανότητες της ομάδας.
Νομίζω ότι μετά κανένα δίμηνο κατάλαβε τί υλικό έχει.
Τους γκάζωσε και έτσι ήρθαν τα αποτελέσματα που μας έχουν τώρα σε μιά καλή θέση.
Αυτό το διάστημα, χωρίς τόσο πολλούς βασικούς και έχοντας γκαζώσει για πολλά ματς χτυπήσαμε πάτο, αναμενόμενα κατά τη γνώμη μου.
Γυρίζοντας κάποιοι βασικοί θα το πάρουμε το κύπελλο.
Δεν πρέπει να τρελλαινόμαστε αν χάσουμε και τα δύο εναπομείνοντα του πρωταθλήματος - εννοείται ότι δεν πρέπει να ρίξουμε και λευκή πετσέτα- αλλά να μην τρελλαθούμε κι αν τα χάσουμε.
Αν ήμουν στη θέση του Coach για τα δύο εναπομείναντα του πρωταθλήματος, θα έβαζα μπόλικους νέους για ενέργεια και φιλοσοφία "ταμπούρι και άντε και καμμιά κόντρα". Όταν είσαι στην άκρη του γκρεμού δεν υπάρχει λόγος να κάνεις μαγκιές.
Μετά φουλ ενέργεια και όσο το δυνατό περισσότερες επιστροφές για να κάνουμε στιφάδο με πράσινο λαγό.
Προβλέπω γκολ Ολιβέϊρα εκεί.
Πιστεύω ότι ήδη έχει γίνει δουλίτσα με το Μπότοξ για τις μεταγραφές και αναμένω τη νέα σεζόν με ενθουσιασμό, με τον coach πιό ώριμο και "εξοπλισμένο".
Δεν ξενερώνουμε ποτέ, ΠΑΟΚΑΡΑ πάντα.