Abel Fernando Moreira Ferreira

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
jibbie

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από jibbie »

το μονο σιγουρο ειναι οτι ο Αμπελ υπεγραψε μειωση που συνδεεται με τους στοχους. αυτο σημαινει οτι αν τελειωσει η χρονια ή/και χαθει μαθηματικα ενας στοχος, θα δικαιουται και μικροτερη αποζημιωση. αρα με λιγα λογια, αν ισχυει οτι κατι τετοιο περιμενουν, αν τερματισουμε τριτοι, θα πρεπει να περιμενουν και το CAS, δηλαδη τελη Ιουλη :twisted:
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

Πολλά τα σενάρια που διαβάζω για τον τρόπο αποχώρησης του προπονητή.
Αναρωτιέμαι...
Περνάει από κάποιου το μυαλό ότι μπορεί η ΠΑΕ να μείνει πιστή στο πλάνο της και να συνεχίσει με τον Φερέιρα;
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Χωρίς καμία διάθεση ειρωνείας πιστεύω πως έχει τελειώσει και για παε και για παίκτες. Νομίζω απλά ψάχνουν τον επόμενο
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Mitsospaoki4 έγραψε:
Doomlord4 έγραψε:Υπάρχει περίπτωση να περιμένει η διοίκηση την 1/7 για να μπορεσει να τον απολύσει με αποζημίωση;
Μήπως ισχύουν κάποιοι όροι του FFP για μέχρι 30/6?
Αν το ξέρει κανείς το θέμα....
Απο την στιγμή που το ffp θα εξετάσει αυτήν και την επόμενη χρονιά σαν μια, είτε τον διώξουμε τώρα είτε σε ένα μήνα, είναι το ίδιο πράγμα.
Άρα θα την βγάλει την σεζον...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

xrisitsapa έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:
xrisitsapa έγραψε:Αυτη η λογικη οτι πρεπει να εχω UEFA Pro για να κρινω, τη στιγμη που αυτοι που κρινουν πραγματικα ειναι το ιδιο ασχετοι, κι εμενα μου τη δινει.
Τοτε να μην πηγαινω σε καμια συναυλια γιατι δεν ειμαι μουσικος, ουτε να κρινω το φαγητο σε ενα εστιατοριο γιατι δεν ειμαι σεφ !!
Ε αφου επειδη τρως σημαινει πως μπορεις και να κρινεις ενα πιατο τοτε μπορεις να κανεις και τη δουλεια των κριτων στο μαστερ σεφ.Κι εσυ κι εγω και ολοι μας. Τζαμπα μουρη μας πουλανε δηλαδη.Ολα ισιωμα
Αλλο το αν μ αρεσει ενα φαγητο κι αλλο το αν μπορω να κρινω τεχνικα αν ενα πιατο ειναι αρτιο σε τετοιο υψηλο επιπεδο. Αποσταση απ τη γη στη σεληνη.
Περι πασιεντζα τζος, το πως κατεληξε τωρα δε σημαινει σιγουρα πως οσοι ειπαν οτι ειναι ταλεντο εκαναν λαθος . Μπορει ν απαγοητευτηκε,να ψωνιστηκε, να το ριξε στα ναρκωτικα ξερω γω, χιλια δυο εμποδια μπορει να του τυχαν.Εγγυση οτι ο καλος θα πετυχει σιγουρα σ αυτο το επιπεδο δεν υπαρχει.
Τώρα δηλαδή να διαφωνούμε και για τα αυτονόητα; σαν πελάτες ( οπαδοί) μιλάμε όλοι, όχι σαν επαγγελματίες. Δεν είπα ποτέ να γίνουμε κριτές στο Masterchef, ούτε έκανα τη δουλειά κανενός ισωμα.
Λέω αυτό που βλέπω: μια ομάδα ασύνδετη, απροπονητη και ξενερωμενη. Και αυτό φαίνεται στα αποτελέσματα. Μακάρι να μη φαινόταν.
Αντιδρώ στο επιχείρημα που ακούω περί γνώσης η μη και ικανότητας να κρίνουμε, και λέω ότι μια χαρά μπορεί να κρίνει ο κάθε "πελάτης " για το αν αυτό που του προσφέρουν είναι του γούστου του.
Η ενσταση μου αυτη ακριβως ειναι. Οτι δε μιλαμε σαν οπαδοι αλλα σαν επαγγελματιες που ξερουν καλυτερα και γνωριζουν τα παντα.
Βγαινουμε και λεμε με βεβαιοτητα οτι αυτος ο προπονητης δε κανει φυσικη κατασταση, οτι δε διδασκει αυτοματισμους κομπινες στα στημενα, οτι ειναι looser σε νοοτροπια επειδη ο μπισεσβαρ η ο λαμπρου μπαινουν μεσα και περπατανε? Η εμφανιση και μονο της ομαδας αποδεικνυει οτι ισχυουν ολα αυτα?Και καλα μεχρι τον δεκεμβρη ηξερε να διδασκει στημενα και τωρα ξεχασε? ???Πως γινεται αυτο?
Το οτι δε μας αρεσει αυτο που βλεπουμε(κι εγω δε γουσταρω) δε σημαινει οτι ο προπονητης ειναι πουθενας, αμπαλος και πηγη ολων των δεινων της χωρας οπως τον παρουσιαζουν καποιοι με βεβαιοτητα.
Διαβασε λιγο το υφος των ποστ πριν το πρωτο δικο μου σημερα και θα καταλαβεις γιατι εγραψα αυτα που εγραψα.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

keep_paokizein έγραψε:Πολλά τα σενάρια που διαβάζω για τον τρόπο αποχώρησης του προπονητή.
Αναρωτιέμαι...
Περνάει από κάποιου το μυαλό ότι μπορεί η ΠΑΕ να μείνει πιστή στο πλάνο της και να συνεχίσει με τον Φερέιρα;

Άν θέλουν να τον κρατήσουν να του πάρουν κ τους παίκτες που ζητήσει κ ν κριθεί βάση αυτού. Το να μείνει με μία ομάδα που δε τον γουστάρει κ δε τη γουστάρει τζάμπα κόπος.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Κυκλοφορει η forza με αρθρο:

Ενας χρονος Αμπελ Φερειρα: ο ΠΡΩΤΟΣ απολογισμος.

Να δειτε που θα μεινει η προπονηταρα, και τσαμπα τραβαμε τα μαλλια μας τοσο καιρο. Και σε αυτην την περιπτωση απορω που ειναι χαμενος ο Γιωργης να ανεβασει στορυ στηριξης.
Άβαταρ μέλους
ToMousiTouCrespo

Δημοσίευση από ToMousiTouCrespo »

Ούτε για αστείο μην τα λέτε αυτά... Προπονητή κρατάς όταν σου έχει δείξει έστω και μισό θετικό δείγμα. Ο πιο γρήγορος δρόμος προς τα 1000 διαρκείας και 3η θέση ταβάνι είναι να αφήσεις τον απίθανο να σου ξηλώσει το ρόστερ και να φέρει αυτούς που θέλει.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Ο πρώτος απολογισμός δεν αποκλείεται να είναι και ο τελευταίος, καθώς υπάρχει και άρθρο:

Η ΤΑΣΗ για τον Φερέιρα και οι ΑΛΛΑΓΕΣ, που ετοιμάζονται... :D
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

keep_paokizein έγραψε:Πολλά τα σενάρια που διαβάζω για τον τρόπο αποχώρησης του προπονητή.
Αναρωτιέμαι...
Και μόνο που το αναφέρεις....μου σηκώθηκε η τρίχα!43 είμαι, περίεργη ηλικία για εγκεφαλικά και τα συναφή....Αλλον ένα χρόνο με αυτόν και δεν θα την βγάλω καθαρή!Αν θέλουν να τον κρατήσουν ας μας πουν ξεχάστε τους τίτλους,συμβιβαστείτε να σας γλεντάνε γαύρος,Βαζελος,αεχ και οαρης μήπως και το χωνέψουμε
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Έβλεπα τώρα συνέντευξη του αρχηγού της Λίβερπουλ (Χεντερσον) κ πραγματικά η περιγραφή του για τον Κλοπ κ πως επηρέασε όλους τους παίκτες απ την πρώτη στιγμή που μπήκε στην ομάδα με εντυπωσίασε. Καλώς η' κακώς αν δεν καταφέρεις να εμπνευσεις τους παίκτες σου, τα υπόλοιπα είναι δευτερευοντα
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ο Άμπελ έχει 3ετες κλειστό ή τύπου 1+2 ή 2+1;
icue

Δημοσίευση από icue »

Luigi Vampa έγραψε:Έβλεπα τώρα συνέντευξη του αρχηγού της Λίβερπουλ (Χεντερσον) κ πραγματικά η περιγραφή του για τον Κλοπ κ πως επηρέασε όλους τους παίκτες απ την πρώτη στιγμή που μπήκε στην ομάδα με εντυπωσίασε. Καλώς η' κακώς αν δεν καταφέρεις να εμπνευσεις τους παίκτες σου, τα υπόλοιπα είναι δευτερευοντα
Βεβαια τον αφησαν και 3 χρονια να κανει την δουλεια του μεχρι που περυσι εδειξε οτι εκανε ομαδα που χτυπαει πρωταθλημα.
Άβαταρ μέλους
Argaliad

Δημοσίευση από Argaliad »

Εγώ θεωρώ σωστή κίνηση να μείνει στην ομάδα και άμα το κάνει η ΠΑΕ θα πιστεψω ότι ωρίμασαν. Πρέπει να μειωθεί το salary cap μας . Να φύγουν όλοι οι ανενεργοί γέροι. Πρέπει να γίνουν πωλήσεις όπως είπε ο νέος τεχνικός διευθυντής. Πρέπει να ανέβουν παιδιά σαν τον Τζολη και να μπουν στο κορμό τις ομάδας και ας εκτεθουμε. Φέρτε του ένα χαφ σύγχρονο σκύλο όπως το Μένσα να δέσει με Misic Esiti, τσιγγαρας, Αουγκούστο όταν επιστρέψει. Οπότε υπομονή. Κρίνεται τον Φερέιρα με συν 7 βαθμούε μην το ξεχνάτε αυτό. Και μια σερμενη ομάδα με λίγα ματς την είχε μέχρι το φιάσκο Βικελίδης να διεκδικει Πρωταθλήμα. Μετά πολλά γίναν και φέρνει ευθύνες και ο Φερέιρα αλλά ήταν και γκαντεμης και αβοήθητος. Κραξτε με ελεύθερα

Sent from my Mi A3 using Tapatalk
icue

Δημοσίευση από icue »

Καποιες φορες οταν καιγεται ενα χαρτι, δεν εχει νοημα να το παιδευεις. Εχει τελειωσει απο τον ΠΑΟΚ. Και οταν φυγει αν κανει παπαδες σε αλλη ομαδα, δεν σημαινει οτι τον κραξαμε αδικα. Περα απο καποιες υπερβολες, αντικειμενικα δεν εδειξε τιποτα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”