i see waht you did there.giapas έγραψε:Αγιε,
Ναι το ματς ήθελε μεγαλύτερο ρεαλισμό ιδίως μετά το 1-0. Ίσως και πριν από αυτό.
Εκτός του ΠΑΟΚ τέτοιο 20λεπτο απέναντι σε τέτοια ομάδα έχει κάνει μόνο ο γαύρος στα καλά του στο καραιταβλι και να λιώνει ο αντίπαλος. Με Βαλβέρδε και Μιτσελ και παικταράδες μέσα.
Ανάμεσα στο κλωτσοσκούφι του ευρίτη τεχνικού , κληρονομιά του χυμένου και στο all in του Λουτσου που οδήγησε σε 4αρα , προτιμώ το λούτσο.
Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ , λάβα.
Έτσι ήταν , έτσι είναι και έτσι θα είναι μια ζωή .
Σέβομαι όμως τις ποδοσφαιρικά ρεαλιστικές προσεγγίσεις όπως η δική σου και αναγνωρίζω ότι οδηγούν πιο γρήγορα σε επιτυχία.
Răzvan Lucescu
- Sick Bastard
Re: Răzvan Lucescu
οκ sic τελος απλα επειδη οντως γραφω μια φορα το 6μηνο ο χαρακτηρισμος τραγικοτατο μυνημα στα καπακια δεν μ αρεσε μεσα σε 5' δυετερολεπτα μπορει να σ αδικησα αλλα επειδη οποτε καποιος γραφει κατι διαφορετικο τρωει πεσάδες εδώ εδώ και καιρό γι αυτό φορτωσα.Ολα καλα.Απλα μην γραφεις τραγικοτατο μυνημα..Ολα καλα σορυ...
Παντως μιλησα ΜΟΝΟ με ποδοσφαιρικα κριτηρια και τιποτα αλλο γι αυτο το ανελυσα για να μην παρεξηγουμε.Αντε δεν ηταν τραγικός..Αλλα ηταν πάρα πάρα πόλυ κακός χθες..ΓΙΑ ΧΘΕΣ ΛΕΩ ΜΗΝ ΟΡΜΗΞΕΤΕ ΑΛΛΟΙ..
Παντως μιλησα ΜΟΝΟ με ποδοσφαιρικα κριτηρια και τιποτα αλλο γι αυτο το ανελυσα για να μην παρεξηγουμε.Αντε δεν ηταν τραγικός..Αλλα ηταν πάρα πάρα πόλυ κακός χθες..ΓΙΑ ΧΘΕΣ ΛΕΩ ΜΗΝ ΟΡΜΗΞΕΤΕ ΑΛΛΟΙ..
- sourmenetes
- Moderator
Τα λες πολυ απλοποιημενα τα πραγματα θεωρω.agios έγραψε:Αυτό λέω Σουρμε.Έπρεπε χθες να μαζεψει λίγο χαλινάρι γαιτί απλά ήταν ιδανικές οι συνθήκες με το γρήγορο γκολ επρεπε να το σφιξει λιγο.Δεν πας μ ολους το ιδιο.Ηταν μεγαλο το κινητρο χθες και επρεπε να το διαχειριστει αλλιως.Αντε ενοχλησε το τραγικός να το πω παρα πολυ κακός να μη θυμωνουν καποιοι.Ακομα και μετα το 1-1 δεν ηρεμησαμε λεπτο ολοι μπροστα φαινοταν στο γηπεδο μ αυτον τον αντιπαλο ηθελε μεγαλυτερη ψυχραιμια.sourmenetes έγραψε:Να μαζευτεις για να κρατησεις σκορ;;;agios έγραψε:Χθες απλά τραγικός....Δεν μπορεις να προσαρμοστείς στον αντίπαλο,μάθαμε ένα πράμα και παίζουμε μόνο αυτό είτε με Μπάρτσα είτε με Λιβαδειά...ε κατσε...φτανει...κανεις ιδανικά το 1-0 και δεν μαζευεις την ομάδα να παγωσεις το παιχνιδι να ηρεμησει γιουρια αιντεεεε ολοι μπροστα παλι..τι θα κανεις?3-0 ημιχρονο?Δεν ειμαστε Μπαρτσα ακομα μιστερ θελουμε πολυ...
Γενικά πιστευω επιασες ταβανι,κακός δεν είσαι σίγουρα,αλλά νομίζω προπονητικά πας για ταβάνι.Πιο πολύ μ ενοχλεί ότι όποια ομάδα σε πιέσει ψηλά (αυτό που κάνουμε εμεις συνέχεια στους αντιπάλους) η ομάδα έχει πρόβλημα και δεν υπάρχει plan b ανάπτυξη από πίσω.Κι αυτό που είπα στην αρχη δένει μ αυτό μάθαμε ένα πράμα καλά και κάνουμε μόνο αυτό..Ναι αλλά σε ποιους τα κάνουμε...
Στο μόνο που σου δίνω 1000 δίκια είναι ότι η διοίκηση δεν σε στηριξε on time στο μεταγραφικό κομμάτι γιατί δεν σου φερε 6αρι σκληρό κόφτη που θα ταν πολυτιμος σ αυτα τα ματς και αρ μπακ.Και σ αυτο το επιπεδο μ αυτους τους αντιπαλους μετραει και η παραμικρη λεπτομερεια...δεν εχεις περιθωριο για λαθη ούτε την πολυτέλεια να ρισκάρεις..
Ρισκάραμε με Κάνιας και Βιερινια μας πήγε αλλά ως εδώ...σ αυτό δεν φταις εσύ...
Ποσο σιγουρος εισαι για αυτο;;;
Το εκανες μεσα στο ντα λουζ μετα το γκολ.δες ποσες φασεις κανανε.δε λεω οτι ειναι λαθος σαν λογικη,αλλα ο αντιπαλος θα σε πιεσει και χθες ειχανε αποτελεσματικοτητα φουλ.
Τι εκανε η μπενφικα μεχρι την ισοφαριση και επρεπε να κλειστουμε;;
Απλα τα τραγικα λαθη τους βαλανε στο παιχνιδι.
Σιγουρα επρεπε να τους ηρεμησει,ουτε στο ημιχρονο το καταφερε,αλλα γενικα δε νομιζω οτι ηταν τοσο μεγαλη η ευθυνη στο θεμα διαχειρισης του ματς.
Εγω δε θα εδινα τοσο χωρο σε τετοια ομαδα.
Βλεπεις το 1-0 ειναι σαστισμενοι,βασικα δεν υπαρχουν κακ το χεις στο χερι.δεν εχει τοση λογικη να μαζευτεις γιατι και λαθη ειχες στις πασες στα χαφ,αρα να παγωσεις ρυθμο με τοσες κακες πασες,παλι ειχε κινδυνο και αν θα δωσεις χωρο σε αυτον τον αντιπαλο παλι θα χεις ζητημα.
Ειναι τοσο κομβικος ο τροπος,ο χρονος που τρως τα γκολ που δε σου δινει καποιο αποκουμπι.
Ειναι σαν αυτομαστιγωμα.
Και ειναι οτι μιλαμε για πρωτογνορα λαθη,ειδικα του βαρελα.δε μιλαω για τις κακες πασες του κανιας που τις εχουμε ξαναδει.
Αλλα τοσο τρανταχτο λαθος απο πασχαλακη και βαρελα δεν ξαναδαμε.εκει χανεις πολυ σαν ψυχολογια κουραγιο χανεις πολλα.
Παντα βεβαια ολα αυτα θα μενουν αναπαντητα τι θα ηταν πιο σοφο να κανεις.
- sourmenetes
- Moderator
Και οι 2 και παμε παρακατω.sic-4 έγραψε:Ρε συ σουρμε; Γιατι ΚΑΙ ΟΙ 2? Στις παραπανω παραθεσεις που ακριβως δεν ειμαι ηρεμος; Τι ακριβως λαθος εχω κανει; Ενταξει, μετα απο αυτο που μου εγραψε θα απαντουσα αναλογως, αλλα μεχρι εκει που παραθετεις δεν νομζιω οτι δικαιολογειται το ηρεμα ΚΑΙ ΟΙ 2sourmenetes έγραψε:Ηρεμα και οι 2.agios έγραψε: Εδώ είναι φόρουμ ανταλλαγής απόψεων ή επιβολής απόψεων??Τι έγινε?τα ίδια συνεχίζετε το γνωστό παρεάκι του φόρουμ?????
Ναι χθες ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΧΘΕΣ ηταν τραγικός και θεωρώ λέγοντας ποδοσφαιρικά τι κάνει λάθος οτι παέι για ταβάνι.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να το πω δεν καταλαβα???????
Τι κανω κακό στην ομάδα?Διαβάζει τα ποστ μου και θα χαλάσω το κλίμα??????
ΜΠΑΜΠΟΥΛΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΟΣΤ ΜΟΥ...
ΜΑΖΕΨΟΥ ΑΥΤΑ ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΚΟΥΣΕΣ?ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?ΑΙΝΤΕ.......
Ημαρτον δηλαδη.
Ηρεμια.
- Sick Bastard
Μπάσταρδε , ανοιγμα προς το κέντρο λέγεται αυτό , να τσιμπήσουμε και εναλλακτικούς ψηφοφόρους.

- Sick Bastard
Σεβομαι την εξηγηση σου αγιε.
Αλλα ρε φιλε, οταν γραφεις τραγικος ο προπονητης, μου δινεις το δικαιωμα να χρησιμοποιησω την ιδια λεξη στην κριτικη μου για την αποψη σου. Αν εκφραζοσουν ηπιοτερα, ισως ηταν και ηπιοτερη η δικη μου εκφραση. Αν δεν θελεις να γραφω τραγικο μηνυμα, μην γραφεις τραγικος προπονητης, απλο.
Επισης, αυτο που λες εσυ οτι οποιος γραφει κατι διαφορετικο τρωει πεσιμο, εγω το βλεπω και απο μια αλλη οπτικη γωνια: Οποιος αντιδραει σε μηδενιστικες αποψεις, τρωει πεσιμο απο "παρεακια" και βαφτιζεται σεριφης, μπαμπουλας, γραφικος. Θεωρω πως και τα δυο εχουν καποια βαση (και ειναι και τα 2 τραβηγμενα).
Και οκ.. βγαινεις μετα απο μια ηττα και λες "τραγικος", "επιασε ταβανι" κλπ... Θεωρω πως ουτε το timing ειναι σωστο για τετοια κριτικη, αλλα και η κριτικη η ιδια ειναι τραβηγμενη απο τα μαλλια. Αλλα οκ, αποψη σου και αποψη μου, ολα καλα.
Αλλα ρε φιλε, οταν γραφεις τραγικος ο προπονητης, μου δινεις το δικαιωμα να χρησιμοποιησω την ιδια λεξη στην κριτικη μου για την αποψη σου. Αν εκφραζοσουν ηπιοτερα, ισως ηταν και ηπιοτερη η δικη μου εκφραση. Αν δεν θελεις να γραφω τραγικο μηνυμα, μην γραφεις τραγικος προπονητης, απλο.
Επισης, αυτο που λες εσυ οτι οποιος γραφει κατι διαφορετικο τρωει πεσιμο, εγω το βλεπω και απο μια αλλη οπτικη γωνια: Οποιος αντιδραει σε μηδενιστικες αποψεις, τρωει πεσιμο απο "παρεακια" και βαφτιζεται σεριφης, μπαμπουλας, γραφικος. Θεωρω πως και τα δυο εχουν καποια βαση (και ειναι και τα 2 τραβηγμενα).
Και οκ.. βγαινεις μετα απο μια ηττα και λες "τραγικος", "επιασε ταβανι" κλπ... Θεωρω πως ουτε το timing ειναι σωστο για τετοια κριτικη, αλλα και η κριτικη η ιδια ειναι τραβηγμενη απο τα μαλλια. Αλλα οκ, αποψη σου και αποψη μου, ολα καλα.
- navigator11
Φύσει ορθολογιστής και ρεαλιστής, δε θεωρώ ότι μπορεί να γίνει σοβαρή κριτική για το χτεσινό παιχνίδι. Η ίδια ομάδα έσπασε πλάκα με την Μπενφίκα το πρώτο εικοσάλεπτο. Δε θεωρώ ότι μπορούσε στο συγκεκριμένο παιχνίδι να παίξει η ομάδα συγκρατημένα. Συγκεντρωμένα έπρεπε να παίξει. Απόλυτα συγκεντρωμένα! Όταν τρως δυο γκολ, και τόσο αστεία, μέσα σε χρόνο dt όμως, δυστυχέστατα θα αποκλειστείς. Νομοτελειακά. Αν "απέτυχε" κάπου χτες ο Λουτσέσκου, γνώμη μου, δεν ήταν στην προσέγγιση και το στήσιμο παιχνιδιού. "Απέτυχε" στο να παρουσιάσει έναν πνευματικά ... αναίσθητο ΠΑΟΚ.
Όσον αφορά στο αν έχει ή αν τείνει να πιάσει το ταβάνι του, κρίνω εξαιρετικά πρώιμη και παρακινδυνευμένη μια τέτοια συζήτηση. Θέλει να εμφυσήσει μια πολύ συγκεκριμένη ταυτότητα και νοοτροπία στον ΠΑΟΚ. Δε νομίζω ότι μπορεί να "κατηγορηθεί" πως ποδοσφαιρικά στερείται των γνώσεων να σχεδιάζει αγωνιστικά εναλλακτικά πλάνα.
Όσον αφορά στο αν έχει ή αν τείνει να πιάσει το ταβάνι του, κρίνω εξαιρετικά πρώιμη και παρακινδυνευμένη μια τέτοια συζήτηση. Θέλει να εμφυσήσει μια πολύ συγκεκριμένη ταυτότητα και νοοτροπία στον ΠΑΟΚ. Δε νομίζω ότι μπορεί να "κατηγορηθεί" πως ποδοσφαιρικά στερείται των γνώσεων να σχεδιάζει αγωνιστικά εναλλακτικά πλάνα.
Στην διαχειριση του ματς μετα το 1-0.Αντε εφαγες ενα στημενο ενα γαμογκολ απο το πουθενα,ενα κρυο και αδικο γκολ.Φρεναρε το λιγο φαινοταν ολοι στο γηπεδο το βλεπαμε ολοι μπροστα.Οκ κι εγω το γουσταρω δε λεω αλλα να μας παιρνει..χθες ο σκοπος αγιαζε τα μεσα...παγωσε το λιγο ηρεμησε το αφου το βλεπεις οι αλλοι ειναι διαολοι...Κι αυτο που λεει ο σουρμε για τις λαθος πασες στο κεντρο ισχυει ενισχυσε το λιγο δεν ειπα να δωσεις χωρο σ αυτους τους δαιμονες.Βαλε εναν να συγκλινει στον κεντρο να γινει τριτο χαφ τον Καντουρι ας πουμε.το κανε με την Σπαρτακ και τους εδεσε κομπο...χθες φαινοταν πολυ αερα πατερα πηγαιναμε ασταματητα...Sick Bastard έγραψε:Απλά από περιέργεια, πάρα πάρα πάρα πολύ κακός σε τι;
Ελαχιστες ομαδες μπορουν να παιζουν διαφορετικα στυλ παιχνιδιου αναλογα τον αντιπαλο.Θυμαστε πως κατηγορούσαμε τον Σαντος για το αποκλειστικά αμυντικογενες παιχνίδι.Το πρόβλημα για τον Λουτσεσκου ήταν η έλλειψη ανταγωνιστικών παιχνιδιών.Δεν χρειάστηκε ποτέ να αλλάξει πλάνο και επιπλέον πως να αλλάξει όταν όπως λέει ο αγιος έμεινε χωρίς αριστερό μπακ και μόνη λύση τον σε απαράδεκτη κατάσταση Βιερινια; Όταν περιμέναμε ως Πηνελοπες τον Βερνμπλουμ ο οποίος ήρθε τώρα και θα πάρει κάνα τρίμηνο να συνελθει; Δεν μπορούσε να αλλάξει κάτι σημαντικά ο Ρουμάνος. Όταν έπαιζες αμυντικά στο Βεστφαλεν είχες έναν Τσιμιροτ που σκούπιζε τα πάντα μπροστά από τα χαφ. Να γυρίσεις χτες την ομάδα πισω και να βγάζεις την μπάλα από την άμυνα πως; Με τον Κανιας να δίνει συνεχώς την μπάλα σε αντιπαλο; Εγώ αυτό που κατηγορώ τον Ρουμάνο είναι πως μοιάζει να υπακούει πιστά τους σχεδιασμούς άλλων χωρίς να απαιτεί και επιπλέον είναι και αρκετά εμμονικος στον τρόπο που διαχειρίζεται ένα κλειστό κλαμπ παικτών.
- sourmenetes
- Moderator
Κι ο καντουρι ειχε κακες πασες,ασχετα αν ηταν καλος.σιγουρα ηθελε καπως καλυτερη διαχειριση,αλλα και παλι τα γκολ δεν τα τρως λογω κακης διαχειρισης.
Εκει ειναι που σε τρελαινει.
Εκει ειναι που σε τρελαινει.
Λαθος. Καποιος ξεκινησε την επιθεση και μαλιστα με ασχημο τροπο. Δεν ειναι δυνατον να δεχθω ευθυνη γιατι ο αλλος αρχισε να λεει για μπαμπουλες και μαζεψου. Και ο ιδιος αλλωστε αναγνωρισε πως μαλλον το παρακανε. Δοθηκαν εξηγησεις και λυθηκε.sourmenetes έγραψε: Και οι 2 και παμε παρακατω.
Ηρεμια.
Παμε παρακατω.
Τώρα αυτή η συζήτηση με το πως έπρεπε να παίξει ο Λουτσέσκου είναι λίγο ανούσια. Πόσες φορες έχουμε πει σ αυτό το forum σε ήττες όπου κλειστήκαμε πίσω ότι έπρεπε να παίξουμε μπάλα και ότι βγει. Εγώ να πω την αλήθεια είμαι της άποψης oτι η ομάδα πρέπει να παίζει πάντα αυτό που ξέρει οποιος και να είναι αντίπαλος. Έτσι χτίζονται οι μεγάλες ομάδες. Δεν νομίζω πάντως να είχε κάποια διαφορα όπως και να παίζαμε. Η διαφορα ποιοτητας ηταν τεραστια.
Η ομάδα 470 λεπτά απέναντι σε ομάδες παρα παρα πολύ δύσκολες ήταν άψογη. Έδωσε το 100% κι αυτό είναι έργο του Λουτσέσκου. Δυστυχώς το 100% του ΠΑΟΚ και γενικά οποιασδήποτε Ελληνικής ομάδας δεν φτάνει να αποκλίσεις ομάδες επιπεδου Μπενφίκα.
agios
Mακάρι το ταβάνι του Λουτσέσκου να είναι αυτό που είδαμε σ αυτά τα 6 παιχνίδια. Για τα Ελληνικά δεδομένα είναι παρα πολύ ψιλό ταβάνι. Κάπου μπερδευτήκαμε όλοι πιστεύω, κι εγώ μέσα, και νομίζαμε ότι ξαφνικά ο ΠΑΟΚ έγινε ομάδα επιπεδου Μπενφίκα. Αν ο ΠΑΟΚ περνούσε στους ομίλους του CL θα ήταν τεραστια έκπληξη. Αυτή είναι η αλήθεια.
Η ομάδα 470 λεπτά απέναντι σε ομάδες παρα παρα πολύ δύσκολες ήταν άψογη. Έδωσε το 100% κι αυτό είναι έργο του Λουτσέσκου. Δυστυχώς το 100% του ΠΑΟΚ και γενικά οποιασδήποτε Ελληνικής ομάδας δεν φτάνει να αποκλίσεις ομάδες επιπεδου Μπενφίκα.
agios
Mακάρι το ταβάνι του Λουτσέσκου να είναι αυτό που είδαμε σ αυτά τα 6 παιχνίδια. Για τα Ελληνικά δεδομένα είναι παρα πολύ ψιλό ταβάνι. Κάπου μπερδευτήκαμε όλοι πιστεύω, κι εγώ μέσα, και νομίζαμε ότι ξαφνικά ο ΠΑΟΚ έγινε ομάδα επιπεδου Μπενφίκα. Αν ο ΠΑΟΚ περνούσε στους ομίλους του CL θα ήταν τεραστια έκπληξη. Αυτή είναι η αλήθεια.
Και κατι ακόμα εγραψα οτι του δινω 1000 δικια για το γεγονος οτι δεν τον βοηθησαν on time στο μεταγραφικο.Δηλαδη ελεος ρε πουστη μου βαρεθηκα να βλεπω την ιδια φαση στην Ευρωπη ενα χρονο τωρα...Αυτο το γαμω 6αρι το σκληρο που θα κοβει στα λιγα μετρα στο χωρο του εξω απ την περιοχη καναμε να το φερουμε 250 μηνες...Τωρα?Για την Λιβαδεια?Δειτε απο περιεργεια την πρωτη φαση της Βασιλειας,το πρωτο γκολ της Σπαρτακ,το τριτο της Μπενφικα ακόμη και το περσινο της Εστερσουντ....Ε ΝΥΣΑΦΙ 30 ΜΥΡΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΛΟΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΠΙΑ ΟΧΙ ΠΕΝΤΕ.............σαν να βλεπω ps ειναι αυτο το βρωμο γκολ φτανει...