Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
- Petros1988
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Εγω πιστέυω θα χουμε πωλήσεις σήμερα Λεοβατς Τσίμιροτ Μπρίκιτς Ανακοινωσεις Μαουρίτσιο Βιερήνια και εναν ακόμη παίκτη για πίσω έστω και μπάκ!
- Petros1988
mbison έγραψε:Θα παιξουμε με gay αεκ βαζελο και θα λεμε ποιος θα μαρκαρει εμενικε τσαβες αραουχο.
Ποιοι θα μαρκαρουν τους δικους μας που θα τους σφυροκοπαμε κατα κυματα δεν αναρωτηθηκες;
H αλήθεια είναι ότι για να μας κάνουν επιθέσεις πρέπει να έχουν την μπάλα οι αντίπαλοι.
Με τέτοιο κέντρο, αναμένω την κατοχή να φτάσει 75 τοις εκατό στα παιχνίδια.
Όσο για τον Πούγγουρα, πιστεύω μας έχει επηρεάσει το τελευταίο ματς με το λαγό, όπου η παγοκολώνα δεν έπιασε ούτε την πάσα από τα ball boys για ελεύθερο.
Με τέτοιο κέντρο, αναμένω την κατοχή να φτάσει 75 τοις εκατό στα παιχνίδια.
Όσο για τον Πούγγουρα, πιστεύω μας έχει επηρεάσει το τελευταίο ματς με το λαγό, όπου η παγοκολώνα δεν έπιασε ούτε την πάσα από τα ball boys για ελεύθερο.
αστους μπανε δεν θα καταλαβουν απο που τους ηρθε...μονο τον αποστολο να προσεχουμε και ολα θα πανε καλαobanebane έγραψε:Θα σου ελεγα τι ειναι σοφτ αλλα θα σε αφησω να δεις μονος σου οτι κανεις λαθος.

υγ δεν ειναι ο πουγγουρας που με ανησυχει αλλα ο στελιος...και ο χατζη αυτη τη στιγμη ειναι ενα σκαλι πανω :ugeek:
- Petros1988
Απο την άμυνα και μπροστά θα είμαστε φωτιά πίσω δεν μας βλέπω καλά!Θα κάνουμε ανατροπές επικες θα τρώμε 3 θα βάζουμε 4!Η 11αδα διαμορφώνεται ως εξής:ΡΕΥ,ΛΕΟΒΑΤΣ,ΒΑΡΕΛΑ,ΚΡΕΣΠΟ,ΜΑΤΟΣ,ΤΣΙΜΙΡΟΤ,ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ,ΕΛ ΚΑΝΤΟΥΡΙ,ΒΙΕΗΡΗΝΙΑ,ΜΑΚ,ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ!!!!ΠΑΓΚΟΣ:ΓΛΥΚΟΣ,ΛΕΒΕΚ,ΜΑΛΕΖΑΣ,ΚΑΝΙΑΣ,ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ,ΣΑΧΟΦ,ΤΖΑΛΜΑ.ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΛΗΜΝΙΟΣ ΚΑΤΣΕ ΠΕΛΚΑΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ ΠΟΥΓΓΟΥΡΑΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΑΟΚ!
- Disharmonic
Μόνο εγώ θέλω να δω το Βιερινια αριστερό μπακ; Θα έχουμε Βιερινια - Μακ και Ματος - Τζαλμα στα άκρα. Στο οβερλαπ δεν θα παιζόμαστε. Ποιον να πρώτο μαρκάρεις;
Κώδικας: Επιλογή όλων
Ρευ
Ματος Κρεσπο/Βαρελα Ζαμπρανο Βιερινια
Κανιας/Κατσε Μαουριτσιο
Τζαλμα Ελ Καντουρι Μακ
Πριγιο
- Petros1988
- Petros1988
Δεν μπορείτε να καταλάβετε ο Βιερηνια δεν έρχεται για μπακ αυτα τα πειράματα τα εκαναν οι Γερμανοι γιατι στα άκρα είχανε παικταράδες!Ο ΜΑΚ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΕΡΗΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΤΡΕΜ!Disharmonic έγραψε:Μόνο εγώ θέλω να δω το Βιερινια αριστερό μπακ; Θα έχουμε Βιερινια - Μακ και Ματος - Τζαλμα στα άκρα. Στο οβερλαπ δεν θα παιζόμαστε. Ποιον να πρώτο μαρκάρεις;
Κώδικας: Επιλογή όλων
Ρευ Ματος Κρεσπο/Βαρελα Ζαμπρανο Βιερινια Κανιας/Κατσε Μαουριτσιο Τζαλμα Ελ Καντουρι Μακ Πριγιο
Σερα ο Στέλιος έχει μεγαλώσει πια και το μόνο που έχουμε να ελπίζουμε είναι σωματικά να είναι απλά σε υποφερτή κατάσταση και να παίζει με το μυαλό. Πέρυσι για παράδειγμα έκανε κάποια αξιοπρεπή έως καλά παιχνίδια στο καλό μας διάστημα , αλλά βέβαια έκανε κι άσχημα.
Σίγουρα δεν είναι το ιδανικότερο σενάριο να είναι 3ο μπακ , σίγουρα ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο. Αλλά ο άνθρωπος κάνει καλή ζωή , ξέρει τη λίγκα και την ομάδα και αν η ομάδα ρολάρει θα αναγκαστεί λιγότερες φορές να βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά και να κυνηγάει αριστερά κι δεξιά τους αντιπάλους επιθετικούς. Και είναι και ο πιο παλιός εκεί , με ότι αυτό συνεπάγεται.
Ξαναλέω , συμφωνώ με τους φόβους σας . Αλλά για μένα πιο μεγάλο ρίσκο είναι αν θα καταφέρει ο προπονητής να κάνει ομάδα αυτό το σύνολο από πολύ καλούς παίκτες που έχουμε , παρά να δουλεύουν όλα ρολόι και να είναι ο Στέλιος ο αδύναμος κρίκος.
Σίγουρα δεν είναι το ιδανικότερο σενάριο να είναι 3ο μπακ , σίγουρα ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο. Αλλά ο άνθρωπος κάνει καλή ζωή , ξέρει τη λίγκα και την ομάδα και αν η ομάδα ρολάρει θα αναγκαστεί λιγότερες φορές να βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά και να κυνηγάει αριστερά κι δεξιά τους αντιπάλους επιθετικούς. Και είναι και ο πιο παλιός εκεί , με ότι αυτό συνεπάγεται.
Ξαναλέω , συμφωνώ με τους φόβους σας . Αλλά για μένα πιο μεγάλο ρίσκο είναι αν θα καταφέρει ο προπονητής να κάνει ομάδα αυτό το σύνολο από πολύ καλούς παίκτες που έχουμε , παρά να δουλεύουν όλα ρολόι και να είναι ο Στέλιος ο αδύναμος κρίκος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Τετ 30 Αύγ 2017, 09:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αντε οτι γινει θα μαθευτει σημερα φανταζομαι.Θα ελπιζω μεχρι τελος για ενισχυση ειτε στην αμυνα ειτε στην επιθεση εκτος του Βιερινια,κατα προτιμηση το πρωτο και δεχομαι μεχρι 2 αποχωρησεις απο διαφορετικη γραμμη.Δεν θα ηθελα πχ να φυγει και Ενρικε και Μπισεσβαρ,ουτε φυσικα ο Λεοβατς αν δεν αντικατασταθει την στιγμη που ηδη ειμαστε χλωμοι στα ακραια μπακ.Εχω την εντυπωση τελος πως κατι θα γινει με Ζαμπρανο απο την στιγμη που δεν υπολογιζεται και δεν εχει ακουστει κατι σοβαρο απο καποια αλλη ομαδα.
- anekfrastos
Αυτό εννοώ προφανώς. Έπρεπε να βάλω το συμπληρώματα σε εισαγωγικά. Από άλλη με "διορθώνεις" σε κάτι που είναι γνωστό και αυτονόητο και σε 10χρονα. Δεν πιστεύω κάποιος άλλος εκτος από σένα να κατάλαβε ότι εννοούσα ότι τους δίνουν βιταμίνη C και τζινσενγκ.Mpoz έγραψε:κουλουβαχατα τα εκανες αδερφε..που κολλανε τα συμπληρωματα με τα στεροιδη; μην καταπινετε αμασητο οτι σας δινουν. και η γυναικα σου στην εγκυμοσυνη παιρνει συμπληρωματα(σιδηρο κτλ) υπαρχει περιπτωση να σκασει η καρδια της? τελοσπαντων δεν ειναι το καταλληλο θεμα.με 22 παιχτες εδω δεν βγαζουμε ουτε μιση σεζον με καρτες τραυματισμους κλπ..παντως το επιπεδο απο τον αποκλεισμο και μετα ανεβηκε.ειδικα αν ερθει και αυτος που εχω αβαταρ παμε αλλου.και ασε τους αλλους με μανταλο και γκαλο να ονειρευονται τιτλοanekfrastos έγραψε:Σωστό αλλά αναγκαστικά το μυαλό μου πάει σε αυτό που βουιζει ο τόπος για τα συμπληρώματα διατροφής που παίρνουν εκεί αρκετοί...και μετά σκάνε κάτι καρδιές, κάτι σκώτχια και κάτι σπληνες ...
Αγχωμένος είσαι;
- Petros1988