Κορώνια μου, ας εχουμε υγιεις και χωρις καρτες απο δω και περα ολους τους παικτες μας και ας κοψουμε τις εριδες μεταξυ μας τωρα(εχουμε παντα ....απειρο καιρο, αργοτερα, για το αγαπημενο μας ....αθλημα

) και θα δουν ολοι τους τι εστι Π.Α.Ο.Κ.
Αυτοι ειμαστε τωρα,αυτοι φορανε τη φανελλα,αυτους στηριζουμε,με αυτους θα δωσουμε τις επομενες μαχες και μ αυτους θα κερδισουμε-γιατι εμεις θα κερδισουμε- και τον πολεμο.
Ψηλα ρε το κεφαλι τωρα,ΨΗΛΑ και ΠΕΡΗΦΑΝΑ και με ΑΥΘΑΔΕΙΑ απεναντι σε ολους, και αφηστε τη μιζερια ,τη γκρινια,τη μιρλα και το ποιος "φταιει" και σε "τι".Δεν ειναι η στιγμη και η ωρα τωρα ουτε για εριδες αλλα ουτε ,καν,και για αυτοκριτικη.Τωρα χρειαζονται αλλα πραγματα......
Και αν σας λενε απο δω και περα τιποτα για την ομαδα μας ,για τα "κακως κειμενα",για τα λαθη μας(που,σαφεστατα, υπαρχουν...),αν σας κανουν τους "γνωστες" και τους καλοθελητες καποιοι,αν σας λενε "αυτο,το ταδε και το δεινα" κλπ κλπ απαντηστε τους "Αντε και γ..... σου ρε μ.... που θα μου πεις εσυ τι θα κανω μεσα στην οικογενεια μου λες και δεν ξερω εγω καλυτερα η σε βαλαμε δικηγορο στη διαφορετικη αποψη που εχω με τα αδελφια μου"

ΥΓ στα "δικα μου" τα μερη. ανεκαθεν, υπηρχαν ..."διαφορετικες αποψεις" (γδικιωμος δηλ η ,κατα το γνωστοτερον,βεντετα)ακομα και μεταξυ αδελφων.Σκληροτατες.Οι πιο σκληρες απο παντου.Αλλα παντα υπηρχε "τρέβα"(ανακωχη)οταν αυτο πηγαιναν να το εκμεταλλευτουν οι εξωτερικοι εχθροι.....Δεν απετυχε ποτε αυτη η προσεγγιση της πραγματικοτητας,οι εξωτερικοι εχθροι τρεπονταν παντα σε φυγη ντροπισαμενοι και μετα εμεις,ηρεμοι πια απο εξωτερικες παρεμβασεις,μπορουσαμε να... ξαναφαγωθουμε ελευθερα μεταξυ μας για... το καλο του τοπου

....
Κλειστε το τοπικ και την εσωστρεφεια