Igor Tudor
Re: Igor Tudor
pilotos έγραψε:Sfinas έγραψε:έγινε η σύσκεψη ανάμεσα στους ιβάν σαββίδη ,Ιάκωβο Αγγελίδη, Νίκο Βεζυρτζή, Φρανκ Άρνεσεν, Γιώργο Κούδα και Λούμπος Μίχελ. και διέρρευσε στο arena ότι τούντορ τέλος πριν καν ανακοινωθεί από την παε ! μέσα σε όλα τα άσχημα του διημερου, τουλάχιστον μάθαμε ποιος είναι ο ρουφιάνος , που παρλάρει στα μμε ...
Λογικά ο Μίνχελ, δεύτερη φορά που ρουφιανεύει...

Ρουφιανε μιχελ τα γράφω στην υπογραφή μου πριν απο την άφιξη σου! Κολλητε των ΑΡΔ μιχελ 
Sent from my mind using boobs power

Sent from my mind using boobs power
Δεν είσαι ο μόνος ...xpan έγραψε:εμένα αυτό που με ανησυχεί είναι πως ο Γ.Χ είναι χωρίς ομάδα....
βεζυρτζης: δεν υπαρχει θεμα τουντορ και μαλιστα ο πετρωτος τον ξανα ρωταει και ο βεζυρτζης νευριασμενος του λεει θα σας το ξανα πω γιατι μαλλον δεν καταλαβαινετε ελληνικα. θεμα τουντορ δεν υπαρχει

Μήπως είναι δύο ή ένας από τους δύο;Sfinas έγραψε:έγινε η σύσκεψη ανάμεσα στους ιβάν σαββίδη ,Ιάκωβο Αγγελίδη, Νίκο Βεζυρτζή, Φρανκ Άρνεσεν, Γιώργο Κούδα και Λούμπος Μίχελ. και διέρρευσε στο arena ότι τούντορ τέλος πριν καν ανακοινωθεί από την παε ! μέσα σε όλα τα άσχημα του διημερου, τουλάχιστον μάθαμε ποιος είναι ο ρουφιάνος , που παρλάρει στα μμε ...
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- john4serres
- 
				paokpantou
- 
				giannistoumpa4
- sourmenetes
- Moderator
Αν ισχυει καταλαβετε τι σανο πουλανε οι αρδ...paoktzis έγραψε:βεζυρτζης μολις ειπε οτι παραμενει ο τουντορ
αδερφε live μιλησεsourmenetes έγραψε:Αν ισχυει καταλαβετε τι σανο πουλανε οι αρδ...paoktzis έγραψε:βεζυρτζης μολις ειπε οτι παραμενει ο τουντορ
- PAOK_Antarctica
- aisiodoksos