Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI

Δημοσίευση από trel@menos »

GEOL έγραψε:Η μεγάλη Λίβερπουλ 4-0 (!!!) την Άρσεναλ από το 19ο λεπτό. Όλα τα λεφτά διαγαλαξιακό σουτ του Σουάρες στο δοκάρι! Το γκολ της χρονιάς αν έμπαινε!
5-0 :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΔΙΚΕΦΑΛΕΕΕΕ :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

trel@menos έγραψε:
GEOL έγραψε:Η μεγάλη Λίβερπουλ 4-0 (!!!) την Άρσεναλ από το 19ο λεπτό. Όλα τα λεφτά διαγαλαξιακό σουτ του Σουάρες στο δοκάρι! Το γκολ της χρονιάς αν έμπαινε!
5-0 :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΔΙΚΕΦΑΛΕΕΕΕ :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Είμαστε πολλοί τελικά :D :D
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

angelheart έγραψε:Έτσι μπράβο παίδες. Δείξτε ότι δικαιωθήκατε. Κάντε σύγκριση της ομάδας μας με την (κάθε) Ξάνθη για να καταλάβουμε και μεις οι ΑΣΧΕΤΟΙ, πόσο ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ της γνώσης είστε.

Κάντε και την ομάδα πουτανάκι σας, στο οποίο επειδή δίνετε 20 ευρώ νομίζετε οτι πρέπει να σας κάνει και όλα τα γούστα. Βρίστε τους παίκτες που δεν γουστάρετε, πέστε άσχετο τον προπονητή και αναμασήστε ότι σας ταΐζουν οι φωτορεπόρτερς. Και αν κάποιος σας πει "ρε φίλε τι κάνεις ; πας καλά ;" μη τον αφήσετε έτσι. ΚΟΠΑΝΙΣΤΕ ΤΟΝ.

Τα συγχαρητήριά μου.

Ούτε να σας μπανάρω δεν αξίζετε κάποιοι
ρε συ αγγελοκαρδε για ποιους τα γραφεις αυτα???
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Δεν μπορώ να το χωνέψω κάναμε τον αναστό μάγκα.Μέχρι και ο εργοτελάκος τον κέρδισε!Δεν χωνεύεται με τίποτα!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Αστο φίλε...πίκρα μεγάλη...
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

2 ομαδες και 4 προπονητες ειπαν κατι...
καποιος δν θελει να το καταλαβει...
αλλα παντα δικιο εχει ο καποιος...
μαλιστα...
Άβαταρ μέλους
mitsotakis

Δημοσίευση από mitsotakis »

psykoman έγραψε:2 ομαδες και 4 προπονητες ειπαν κατι...
καποιος δν θελει να το καταλαβει...
αλλα παντα δικιο εχει ο καποιος...
μαλιστα...

Δεν είναι 4 οι προπονητές. Είναι πολύ περισσότεροι εδώ και χρόνια. Αλλά προφανώς δεν τα ξέρουν τόσο καλά σαν το Μάκη το σουγιά.
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

abg12d34 έγραψε:
angelheart έγραψε:Έτσι μπράβο παίδες. Δείξτε ότι δικαιωθήκατε. Κάντε σύγκριση της ομάδας μας με την (κάθε) Ξάνθη για να καταλάβουμε και μεις οι ΑΣΧΕΤΟΙ, πόσο ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ της γνώσης είστε.

Κάντε και την ομάδα πουτανάκι σας, στο οποίο επειδή δίνετε 20 ευρώ νομίζετε οτι πρέπει να σας κάνει και όλα τα γούστα. Βρίστε τους παίκτες που δεν γουστάρετε, πέστε άσχετο τον προπονητή και αναμασήστε ότι σας ταΐζουν οι φωτορεπόρτερς. Και αν κάποιος σας πει "ρε φίλε τι κάνεις ; πας καλά ;" μη τον αφήσετε έτσι. ΚΟΠΑΝΙΣΤΕ ΤΟΝ.

Τα συγχαρητήριά μου.

ρε συ αγγελοκαρδε για ποιους τα γραφεις αυτα???
Για τους rebels,για ποιούς άλλους φίλε μου;ήμαρτον δηλαδή!!!!!
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

KOSTAS54 έγραψε:
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:
KOSTAS54 έγραψε:Αν δεν είναι αυτό ξεφτίλα τότε δεν ξέρω τι άλλο είναι ξεφτίλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι σόι φρούτο είσαι εσύ ρε;;
Καλά θα ήταν να σέβεσαι όλες τις απόψεις και να εκθέτεις απλώς τις δικές σου χωρίς χαρακτηρισμούς.
Το ρε και τα υπόλοιπα στους φίλους σου και σε όποιον έχει υποχρέωση να σε ανέχεται.
O ΠΑΟΚτσής δεν είναι αχάριστος φίλε μου.. όσο για τις ψορομετοχές σου τί τις αναφέρεις νομίζεις έκανες κάτι και έχεις δικαίωμα να πιάνεις στο στόμα σου και να χαρακτηρίζεις ένα σύμβολο της ομάδας? Γιατί ο ΓΚΑΡΣΙΑ είναι και θα είναι σύμβολο ! Κατάλαβες? Άντε τράβα να να φωνάξεις κάνα σύνθημα με παίχτη που παίζει στο βάζελο και μη μας διαολίζεις σαββατιάτικα..
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

Πάμπλο Γκαρσία λοιπόν.
πάλι παράτησες προπόνηση ομάδας και σηκώθηκες και έφυγες επειδή τόλμησε ο κόουτς να σου πει οτί δεν θα παίξεις.
είμαι από αυτούς που σε υποστήριζουν τρελά μεγάλε ελ κανάριο και έχω διαφώνησει τόσες φορές με αυτούς που σε στρέφονταν εναντίον σου στον ΠΑΟΚ. μέχρι και στημένους τους θεωρούσα. ίσως και να ήταν μερικοί. πραγματικά λυπάμαι που βλέπω ότι ίσως έχουν δίκιο με τη περίπτωση σου.
εν τέλει (σε εμένα τουλάχιστον) αποδεικνύεις οτί είσαι τσεγκεβάρα της φακής, άνθρωπος με ψευτοτσαμπουκά, εγωϊσμό και ερασιτεχνισμό.
ναι. γύρισες και έπαιξες όταν πέθανε η μητέρα σου. ναι, όταν σε έβλεπα στο γήπεδο ήταν σαν να έβλεπα τη θύρα 4 στο γήπεδο. ναι, πέφτανε πάνω σου για φάουλ και αρνιόσουνα να πέσεις. ναι, θέλω παίκτες με τσαμπουκά και ψυχή σα τη δική σου και όχι τιτίκες μοδάτους και φραντζάτους. σε ερωτεύτηκαμε ποδοσφαιρικά και μακάρι να ξαναερχόσουνα στην ΠΑΟΚάρα 25 χρονών. αλλά με άλλα μυαλά.
καλά όλα τα θετικά σου τα λατρεύω ποδοσφαιρικά, αλλά δυστυχώς τα δείχνεις ΜΟΝΟ όταν σου κάνουν τα χατήρια, ΜΟΝΟ όταν ο προπονητής κάνει ότι θέλεις, ΜΟΝΟ όταν γίνεται το δικό σου και ΜΟΝΟ μια μικρή ομάδα πρέπει να δέχεται τα παραπάνω.
ο Μπερέτα σου έφταιγε, ο βλακοΔώνης σου έφταιγε, ο Στέφενς σου έφταιγε, η διοίκηση σου έφταιγε, ο ΠΑΟΚ σου έφταιγε τώρα σου φταίει και η Ξάνθη και ο προπονητής της.
στραβά αρμενίζεις μεγαλέ ελ κανάριο. καλός ο τσαμπούκας αλλά αντρισμός είναι και η υπογραφή που βάζεις και ο σεβασμός που δέιχνεις σε μια ομάδα και στους θεσμούς της.
εσύ ακολουθείς πάντα και παντού το ''ο εγωισμός μου πάνω απόλα'' και αυτό είναι δείγμα γυμνασιόπαιδου και όχι άντρα που θέλει να μιλά και για τσαμπουκά, δύναμη και ψυχή.
να σαι καλά, καλή συνέχεια.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Parolos έγραψε:

O ΠΑΟΚτσής δεν είναι αχάριστος φίλε μου.. όσο για τις ψορομετοχές σου τί τις αναφέρεις νομίζεις έκανες κάτι και έχεις δικαίωμα να πιάνεις στο στόμα σου και να χαρακτηρίζεις ένα σύμβολο της ομάδας? Γιατί ο ΓΚΑΡΣΙΑ είναι και θα είναι σύμβολο ! Κατάλαβες? Άντε τράβα να να φωνάξεις κάνα σύνθημα με παίχτη που παίζει στο βάζελο και μη μας διαολίζεις σαββατιάτικα..
Ο καθένας εκπροσωπεί την πάρτη του.Όλες οι άλλες απόπειρες συλλογικοποίησης της λατρείας του ΠΑΟΚτσή για τον Γκαρσία,που συνεισέφερε στην ανοδική αγωνιστική πορεία των τελευταίων ετών,είναι ... .
Για μένα,τη ΔΕΔΟΜΕΝΗ χρονική στιγμή,κάτι σαν "σύμβολο" μπορεί να χαρακτηριστεί ο Βραζιλιάνος και μόνον.Τέτοιου είδους,ήθους και ύφους συμπεριφορές εγώ καταχωρίζω στη συνείδησή μου σαν άξιες για σεβασμό απεριόριστο.
Ας χαλαρώσουμε λοιπόν κι ας αντιληφθεί ο καθένας την αξία,ποιοτικά και ποσοτικά,της άποψής του,μέσα σε όλα και για τον Πάμπλο!
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Θα σου θυμίσω navi μια λέξη που χρησιμοποιείται κατά κόρον και για άλλον παίχτη της ομάδας μας..
ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.. ;)

Η πλειοψηφία λοιπόν τον θεωρεί σύμβολο και άσε τους 20-30 μεμονομένους.. (δανεικά).
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Τα συγχαρητήριά μου.

Έτσι ακριβώς και χειρότερα, μπράβο "angelheart".
Ακόμη δεν κατάλαβαν μερικοί, οτι η κωλοπροπαγάνδα τους έχει μόνο ένα σκοπό: Τον πόλεμο εναντίον του ΠΑΟΚ παντού και πάντα. Μη πέφτετε ρε σεις στην παγίδα τους.
Μας φοβούνται τόσο πολύ, που τρέμουν ρε σεις κι ας μη το δείχνουν φανερά. Το κάνουν πάντα βρώμικα απο πίσω, με όλα τα αθέμιτα μέσα που διαθέτουν. Αυτοί οι ύπουλοι κατάλαβαν ποιο γρήγορα απο μας τη δυναμική και του Γκαρσία, που έφερε συσπείρωση και άλλο αέρα στον κόσμο του ΠΑΟΚ και του ΙΒΑΝ.
Πάρτε το χαμπάρι, ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ. Τον βάζελο δεν τον δίνουν σημασία, αλλά εμάς μας τρέμουν, γι αυτό η άθλια προπαγάνδα τους και λασπολογία σε κάθε τι, που έχει σχέση με την ομάδα μας.
ΗΜΑΡΤΟΝ πλέον, ρε μάγκες, πόλεμο και εμφύλιο εκ των έσω για να μας κάνουν άνω-κάτω οι @αμημένοι;
:evil: :oops:
Άβαταρ μέλους
thanasakiss4
Bet Guru 2019

Δημοσίευση από thanasakiss4 »

βλεπει κανεις τι σφυριζει το κορακι στην βεροια;; :twisted:
και αυριο παλι τπτ στα μμε..εδω θα μου πεις εμεις δεν ασχολουμαστε θα ασχοληθουν οι στημενοι αρδ
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Μόνον αν βγει αίμα παίρνει φάουλ η Βέροια.
Πάντως το παλεύει καλά, μπράβο της - αν και έχει τους μισούς βασικούς της έξω (ω τι πρωτότυπο...!)
Για τη διαιτησία δε χρειάζεται να πούμε κάτι καινούριο..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”