5-0GEOL έγραψε:Η μεγάλη Λίβερπουλ 4-0 (!!!) την Άρσεναλ από το 19ο λεπτό. Όλα τα λεφτά διαγαλαξιακό σουτ του Σουάρες στο δοκάρι! Το γκολ της χρονιάς αν έμπαινε!

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΔΙΚΕΦΑΛΕΕΕΕ

5-0GEOL έγραψε:Η μεγάλη Λίβερπουλ 4-0 (!!!) την Άρσεναλ από το 19ο λεπτό. Όλα τα λεφτά διαγαλαξιακό σουτ του Σουάρες στο δοκάρι! Το γκολ της χρονιάς αν έμπαινε!
Είμαστε πολλοί τελικάtrel@menos έγραψε:5-0GEOL έγραψε:Η μεγάλη Λίβερπουλ 4-0 (!!!) την Άρσεναλ από το 19ο λεπτό. Όλα τα λεφτά διαγαλαξιακό σουτ του Σουάρες στο δοκάρι! Το γκολ της χρονιάς αν έμπαινε!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΔΙΚΕΦΑΛΕΕΕΕ![]()
![]()
![]()
ρε συ αγγελοκαρδε για ποιους τα γραφεις αυτα???angelheart έγραψε:Έτσι μπράβο παίδες. Δείξτε ότι δικαιωθήκατε. Κάντε σύγκριση της ομάδας μας με την (κάθε) Ξάνθη για να καταλάβουμε και μεις οι ΑΣΧΕΤΟΙ, πόσο ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ της γνώσης είστε.
Κάντε και την ομάδα πουτανάκι σας, στο οποίο επειδή δίνετε 20 ευρώ νομίζετε οτι πρέπει να σας κάνει και όλα τα γούστα. Βρίστε τους παίκτες που δεν γουστάρετε, πέστε άσχετο τον προπονητή και αναμασήστε ότι σας ταΐζουν οι φωτορεπόρτερς. Και αν κάποιος σας πει "ρε φίλε τι κάνεις ; πας καλά ;" μη τον αφήσετε έτσι. ΚΟΠΑΝΙΣΤΕ ΤΟΝ.
Τα συγχαρητήριά μου.
Ούτε να σας μπανάρω δεν αξίζετε κάποιοι
psykoman έγραψε:2 ομαδες και 4 προπονητες ειπαν κατι...
καποιος δν θελει να το καταλαβει...
αλλα παντα δικιο εχει ο καποιος...
μαλιστα...
Για τους rebels,για ποιούς άλλους φίλε μου;ήμαρτον δηλαδή!!!!!abg12d34 έγραψε:ρε συ αγγελοκαρδε για ποιους τα γραφεις αυτα???angelheart έγραψε:Έτσι μπράβο παίδες. Δείξτε ότι δικαιωθήκατε. Κάντε σύγκριση της ομάδας μας με την (κάθε) Ξάνθη για να καταλάβουμε και μεις οι ΑΣΧΕΤΟΙ, πόσο ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ της γνώσης είστε.
Κάντε και την ομάδα πουτανάκι σας, στο οποίο επειδή δίνετε 20 ευρώ νομίζετε οτι πρέπει να σας κάνει και όλα τα γούστα. Βρίστε τους παίκτες που δεν γουστάρετε, πέστε άσχετο τον προπονητή και αναμασήστε ότι σας ταΐζουν οι φωτορεπόρτερς. Και αν κάποιος σας πει "ρε φίλε τι κάνεις ; πας καλά ;" μη τον αφήσετε έτσι. ΚΟΠΑΝΙΣΤΕ ΤΟΝ.
Τα συγχαρητήριά μου.
O ΠΑΟΚτσής δεν είναι αχάριστος φίλε μου.. όσο για τις ψορομετοχές σου τί τις αναφέρεις νομίζεις έκανες κάτι και έχεις δικαίωμα να πιάνεις στο στόμα σου και να χαρακτηρίζεις ένα σύμβολο της ομάδας? Γιατί ο ΓΚΑΡΣΙΑ είναι και θα είναι σύμβολο ! Κατάλαβες? Άντε τράβα να να φωνάξεις κάνα σύνθημα με παίχτη που παίζει στο βάζελο και μη μας διαολίζεις σαββατιάτικα..KOSTAS54 έγραψε:Καλά θα ήταν να σέβεσαι όλες τις απόψεις και να εκθέτεις απλώς τις δικές σου χωρίς χαρακτηρισμούς.ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Τι σόι φρούτο είσαι εσύ ρε;;KOSTAS54 έγραψε:Αν δεν είναι αυτό ξεφτίλα τότε δεν ξέρω τι άλλο είναι ξεφτίλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το ρε και τα υπόλοιπα στους φίλους σου και σε όποιον έχει υποχρέωση να σε ανέχεται.
Ο καθένας εκπροσωπεί την πάρτη του.Όλες οι άλλες απόπειρες συλλογικοποίησης της λατρείας του ΠΑΟΚτσή για τον Γκαρσία,που συνεισέφερε στην ανοδική αγωνιστική πορεία των τελευταίων ετών,είναι ... .Parolos έγραψε:
O ΠΑΟΚτσής δεν είναι αχάριστος φίλε μου.. όσο για τις ψορομετοχές σου τί τις αναφέρεις νομίζεις έκανες κάτι και έχεις δικαίωμα να πιάνεις στο στόμα σου και να χαρακτηρίζεις ένα σύμβολο της ομάδας? Γιατί ο ΓΚΑΡΣΙΑ είναι και θα είναι σύμβολο ! Κατάλαβες? Άντε τράβα να να φωνάξεις κάνα σύνθημα με παίχτη που παίζει στο βάζελο και μη μας διαολίζεις σαββατιάτικα..
Έτσι ακριβώς και χειρότερα, μπράβο "angelheart".angelheart έγραψε:Έτσι μπράβο παίδες. Δείξτε ότι δικαιωθήκατε. Κάντε σύγκριση της ομάδας μας με την (κάθε) Ξάνθη για να καταλάβουμε και μεις οι ΑΣΧΕΤΟΙ, πόσο ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ της γνώσης είστε.
Τα συγχαρητήριά μου.