Άσπρο Μαυρο,τι το ψάχνεις....Το Γαλατικό χωριό με τους τρελους ΓαλατεςBlackgr4 έγραψε:Δηλαδή μία μέση άποψη που να συμφωνούμε αποκλείεται να βρεθεί.
.

Άσπρο Μαυρο,τι το ψάχνεις....Το Γαλατικό χωριό με τους τρελους ΓαλατεςBlackgr4 έγραψε:Δηλαδή μία μέση άποψη που να συμφωνούμε αποκλείεται να βρεθεί.
.
Ναι οκ καταλαβες τι εννοωjoshua έγραψε:Δεν μπορω να ακουω το 4ρτο στοπερ...Δεν θελουμε 4ρτο στοπερ,αλλα επι της ουσιας 1-2ο δεξι στοπερ...Εχει σημαντικη διαφορα...
psykoman έγραψε:
Προβληματισμο για το στοπερ πχ εχω κι εγω...αλλα δεν θα μου φταιν ολα και ολοι γιατι δεν ηρθε...
Γιατι το τι γινεται εκει μεσα στα γραφεια...το οικονομικο πλανο...το αγωνιστικο πλανο...και την ολη οργανωση και φιλοσοφια της ομαδος δεν την ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...
Εγιναν 10 μεταγραφες ως τωρα υπηρχε ψαξιμο και πλανο και λιστες πχ για τον Σορετιρε...για τον Τσαλοφ...για τον ΤΤ...για τον Γκομεζ...για τον Κολευ...για τον Μπακαγιοκο....και ξαφνικα δεν υπηρχαν λιστες και δεν δουλεψαν για στοπερ;;;;Οι ιδιοι που εφεραν τους παραπανω ξαφνικα εγιναν ανικανοι και δεν εχουν σχεση με ποδοφαιρο και ποδοσφαιρικη λογικη...
Δεν θελω να δικαιολογησω κανεναν εκει μεσα...ουτε να κανω τον συνηγορο...
Αλλα δεχομαι οτι οπως σε οποιαδηποτε δουλεια στον πλανητη μπορουν να υπαρχουν αστοχειες...ετσι εχουμε και εδω.
Κατά τη γνώμη μου το πρωτάθλημα δεν είναι μια λογική συνέχεια της ομάδας. Εκείνη σταμάτησε στο Νταμπλ. Η κοινή συνισταμένη είναι ο Λουτσεσκου και στις δυο επιτυχίες. Στην πρώτη ήταν απωθημένο και ο Ιβαν έριχνε χρημα χωρίς να το σκέφτεται , στο δεύτερο πρωτάθλημα συμπάθα με αλλά χωρίς Λουτσεσκου δε θα το παίρναμε ποτε. Έχει μπει ένα φρένο στην επένδυση που προφανώς οφείλεται σε αιτία τα οποία δεν είναι γνωστά σε εμάς. Πάνω σε αυτή τη λογική και κουρασμένος κάθε χρόνο να ζω τα ίδια γράφω ο,τι γράφω.. Σημειωτέον ότι η αυτάρκεια θέλει έσοδα και εμείς τα ψάχνουμε κυρίως από τις πωλήσεις.aivas19 έγραψε:Μακη δε γινεται να γραφεις για διαδοχη κατασταση και συμπαικτη μετα απο πρωταθλημα και εισοδο στο Γιουροπα Λιγκ και μια χαρα μεταγραφες. Απλα δεν γινεται. Επειδη δεν ηρθε 4ο στοπερ και 5/6ο χαφ
Ε κόψε-ράψε κι εσύ τα δικά μου, να δούμε τι θα βγει. Δεν έχω πρόβλημα.makispaspartou έγραψε:Φίλε Μπαρκαρουτσε το κόψε ράψε δεν είναι καλό. Αν κάποιος κόψει και ράψει αυτά που κατά καιρούς έχεις γράψει εδώ μέσα δε θα πιστεύεις ούτε εσύ ο ίδιος..
Συγγνωμη αλλα ο Λουτσεσκου επιλεχθηκε απο τον Ιβαν. Δουλεψε 3 χρονια επειδη ο Ιβαν τον στηριξε (και καλα εκανε) και ανανεωσε αλλα 3 χρονια. Ολοι μαζι κρινονται, ειναι προφανεστατο. Δηλαδη μονος του ηρθε ο Αντριγια ο Ντεσποτοφ ο Κοταρσκι ο Ντελιας ο Κουλιε ο Κετζιορα ο Μειτε ο Οζντοεφ κτλ κτλ; ΟΧΙ. Αν ηταν μονο ο Λουτσεσκου το θεμα γιατι δεν πηρε και τα πρωτα 2 χρονια; Ειναι αδικο αυτο που λες για τον οργανισμο του ΠΑΟΚ. Το νταμπλ η ομαδα το πηρε μετα απο 7 χρονια ξοδεμα χρηματων. Οποτε το να ζητας να κανει το ιδιο ειναι ατοπο. Εκει το πηρε δηλαδη λογω Ιβαν; Οχι.makispaspartou έγραψε:Κατά τη γνώμη μου το πρωτάθλημα δεν είναι μια λογική συνέχεια της ομάδας. Εκείνη σταμάτησε στο Νταμπλ. Η κοινή συνισταμένη είναι ο Λουτσεσκου και στις δυο επιτυχίες. Στην πρώτη ήταν απωθημένο και ο Ιβαν έριχνε χρημα χωρίς να το σκέφτεται , στο δεύτερο πρωτάθλημα συμπάθα με αλλά χωρίς Λουτσεσκου δε θα το παίρναμε ποτε. Έχει μπει ένα φρένο στην επένδυση που προφανώς οφείλεται σε αιτία τα οποία δεν είναι γνωστά σε εμάς. Πάνω σε αυτή τη λογική και κουρασμένος κάθε χρόνο να ζω τα ίδια γράφω ο,τι γράφω.. Σημειωτέον ότι η αυτάρκεια θέλει έσοδα και εμείς τα ψάχνουμε κυρίως από τις πωλήσεις.aivas19 έγραψε:Μακη δε γινεται να γραφεις για διαδοχη κατασταση και συμπαικτη μετα απο πρωταθλημα και εισοδο στο Γιουροπα Λιγκ και μια χαρα μεταγραφες. Απλα δεν γινεται. Επειδη δεν ηρθε 4ο στοπερ και 5/6ο χαφ
Σορι, για ποιον δεν δοθηκε ενοικιο 200.000; Καινουριο ειναι αυτο;joshua έγραψε:Ελα ρε ρενε τωρα που δεν βρεθηκε ουτε ενα δεξι στοπερ 4 μηνες που να καλυπτει τα θελω 4-5 να μην τους χαρακτηρισω μεσα στη παε...Μια ζωη αυτα διαβαζουμε και ακουμε,μια ζωη αυτα περιμενουμε,να πεσει ο ενας,να μη ζητησει ενοικιο ο αλλος,να κοψει 100.000 ο τριτος και οκ το κανεις μια,δυο,τρεις.Οταν φτανεις 4 Σεπτεμβριου λες οκ οτι καταφερα καταφερα σε αλλες περιπτωσεις.Τωρα η θα πληρωσω κατιτις παραπανω η θα αφησω την ομαδα με μια τρυπα νααααα...Δεν γινεται να εχεις 8 αγωνες αξιας 500.000 ο καθενας μπροστα σου και να λες δεν δινω ενοικιο 200.000...Δεν απαιτησε κανενας να δωσουμε τα ποσα που δινουν οι αλλοι της αθηνας αλλα εμεις ωρες ωρες δεν δινουμε αυτα που θα εδινα ο αστερας τριπολης απο πεισμα...
Jim_Chatz έγραψε:Καλά εδώ διαβάσαμε για ανάγκη συμπαίκτη του Ιβάν. Λες και είμαστε στο φόρουμ του ρουλη.
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk