Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Μου περνάει από τοι μυαλό ότι δεν θέλουν να εμπλακεί ο ΤΔ στις δρομολογημένες πωλήσεις και για αυτό θα "βρεθεί" όταν αυτές ολοκληρωθούν. Η αίσθηση ότι πουλάμε και ασημικά και χρυσαφικά μου γίνεται όλο και εντονότερη.
Και βγαίνει και το σκηνικό ότι Ομάδα στην Πρέμιερ θα ήταν ευχαριστημένη να κατεβάζει στην ενδεκάδα της δύο παίχτες του ΠΑΟΚ και εμείς ψάχνουμε (αν το κάνουμε και αυτό) στα αποφάγια των Ιταλοουκρανών.
Αν δεν απαντήσει ο Ιταλός θα πάμε να ψαχτούμε παρακάτω γράφουν, αλλά αν στην πορεία συνεναίσουν μπορεί και να το ξαναδούμε το θέμα. Ένας ένας στο παζάρι, όχι στο συνωστισμό.
Το να γίνουν συγκεκριμένες προτάσεις σε όλους όσους είναι στη λίστα και αποδέχεται ο προπονητής, με καταληκτική ημερομηνία για την απάντηση την έναρξη της προετοιμασίας, δεν τους έχει περάσει από το μυαλο? Θέλει κόσμο και συντονισμό όμως αυτή η δουλειά και μάλλον δεν είναι τα ¨στεγανά" που δεν μας επιτρέπουν τη γνώση ενεργειών που "γίνονται" αλλά δεν προβάλλονται.
Και βγαίνει και το σκηνικό ότι Ομάδα στην Πρέμιερ θα ήταν ευχαριστημένη να κατεβάζει στην ενδεκάδα της δύο παίχτες του ΠΑΟΚ και εμείς ψάχνουμε (αν το κάνουμε και αυτό) στα αποφάγια των Ιταλοουκρανών.
Αν δεν απαντήσει ο Ιταλός θα πάμε να ψαχτούμε παρακάτω γράφουν, αλλά αν στην πορεία συνεναίσουν μπορεί και να το ξαναδούμε το θέμα. Ένας ένας στο παζάρι, όχι στο συνωστισμό.
Το να γίνουν συγκεκριμένες προτάσεις σε όλους όσους είναι στη λίστα και αποδέχεται ο προπονητής, με καταληκτική ημερομηνία για την απάντηση την έναρξη της προετοιμασίας, δεν τους έχει περάσει από το μυαλο? Θέλει κόσμο και συντονισμό όμως αυτή η δουλειά και μάλλον δεν είναι τα ¨στεγανά" που δεν μας επιτρέπουν τη γνώση ενεργειών που "γίνονται" αλλά δεν προβάλλονται.
Αυτή τη στιγμή η Γκοντσάρεβα, ο Γκαγκάτσης και το όποιο scouting team τρέχει την ομάδα μας.
Για τις επιχειρήσεις του έχει άτομα που τις τρέχουν στα σίγουρα και ήδη στο Πόρτο Καρράς τρέχει το project για ριζική αναδόμηση σε βάθος διετίας. Φέτος θα λειτουργήσει μόνο το Μελίτων.
Για τις επιχειρήσεις του έχει άτομα που τις τρέχουν στα σίγουρα και ήδη στο Πόρτο Καρράς τρέχει το project για ριζική αναδόμηση σε βάθος διετίας. Φέτος θα λειτουργήσει μόνο το Μελίτων.
Τον τελευταιο ενα χρονο παντως οποτε μπαινω στα "δικα" μας σαιτ, τελικα καταληγω να διαβαζω για αλλα αθληματα του ΠΑΟΚ. Για την μπαλα εχω σταματησει γιατι οι αρδ μας ειτε δεν ξερουν το παραμικρο ή κατι ξερουν αλλα δεν θελουν να το πουν. Οποτε δεν υπαρχει λογος να τους δινω καν σημασια.
Και τους υπολοιπους της πολης απο σαιτ ραδιοφωνα κλπ τους αντιμετωπιζω σαν τα πρωτοσελιδα της ελευθερης ωρας. Που και που βλεπω για να γελασω.
Και τους υπολοιπους της πολης απο σαιτ ραδιοφωνα κλπ τους αντιμετωπιζω σαν τα πρωτοσελιδα της ελευθερης ωρας. Που και που βλεπω για να γελασω.
Τότε γιατί να προετοιμαζόμαστε ?johnpet έγραψε:Τη βιώνουμε ήδη.TheCursed έγραψε:Ποια ειναι η επομενη μερα?johnpet έγραψε:Σιγά σιγά πρέπει να προετοιμαζόμαστε για την επόμενη μέρα...
- Kabamaru11
+ 4Kabamaru11 έγραψε:Johnpet,Καραπαπα εσυ;Με τρομαξες καταραμενε,σε περασα για χταποδι.
Πάντως στο να δίνουμε από εδώ μέσα μασημένη τροφή στα σκουλήκια, στις Γαβαλούδες, στα βοθρο-σάιτ, ΑΡΔ και σε παρεπιδημούντες στην πόλη μας φαλακρο-κόρακες και ταυτόχρονα κόλακες και pay roll του προϊστορικού και δολοφονικού κτήνους, Master of Science και PhD κατέχουμε!
Γύρνα πλευρό αγόρι μου, μην χαλάς τον ύπνο σου...Kabamaru11 έγραψε:Johnpet,Καραπαπα εσυ;Με τρομαξες καταραμενε,σε περασα για χταποδι.
Εγω κουρευτηκα ηδη παντωςjohnpet έγραψε:Σιγά σιγά πρέπει να προετοιμαζόμαστε για την επόμενη μέρα...
Είναι ο υπ. αριθμ. 2 μετά τη Γκοντζάρεβα, αν θεωρήσουμε ότι ο Γιώργος δεν είναι... "μετρήσιμος" επειδή είναι ιδιοκτήτηςpaok re niamou έγραψε:Aye4 δεκτά και κατανοητά όλα αυτό σε με μεγάλο ποσοστό. Αλλά οτι τις επιχειρήσεις του τις τρεχουν άνθρωποι με γνώση και εμπειρία και τον ΠΑΟΚ τον τρέχει ο Γκαγκατσης μονο γέλιο προκαλεί.
Α ξέχασα εχει και τον κυρ κυρ και τον δούκα
- ΑποστόληςΑ
Μην τσιμπάς ρε...barlow4 έγραψε:Δεν εχει μονο τον ΠΑΟΚ στην ελλαδα.Εχει 1002.Για να μην ερχεται, καποιος αλλος λογος υπαρχει κ ευχομαι να μην ειναι σοβαρος.ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ είμαι πεπεισμένος ότι ο Ιβάν έχει παρατήσει την ομάδα. Αυτός είναι ο λόγος που δεν εμφανίζεται στην Ελλάδα, δεν έχει φέρει ΤΔ, ούτε κάνει μεταγραφές.
Έριξε λευκή (ασπρόμαυρη για την ακρίβεια) πετσέτα.
Λυπάμαι που το λέω, αλλά το μέλλον του ΠΑΟΚ, απλά δεν υφίσταται.

- Kabamaru11
- ΑποστόληςΑ
Γι αυτό δεν βλέπουμε προκοπή...prist64 έγραψε:ο γιωργηςς δεν εχει ασχοληθει με τα μεταγραφικα......ακομη
- Kabamaru11