Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
renegade

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από renegade »

Να γι αυτό δεν θέλω να γίνονται τέτοια πράγματα.
Εκεί που έχεις την ησυχία σου,περιμένεις να πάει 6 να δεις λίγο Τσιοδρα, να θαυμάσεις λίγη από την αρρενωπότητα του Χαρδαλιά και μετά να πάρεις την σύριγγα που αγόρασες το πρωί και να πάρεις μια βαριά ενδοφλέβια δόση ντετολ, αναγκάζεσαι να ασχοληθείς πάλι Μ αυτά τα ξενερωτα τα δικαστικά.

Αποφάσισε τώρα αυτή η κυρία Σπανού να γίνει φίρμα και κατηγορεί το παιδί μας, γνωστό στην πιάτσα και ως " επαγγελματίας αθώος" και το καμάρι της Δημοκρατίας Της Ελλάδας ( οποιοσδήποτε συνειρμός με τη Δημοκρατία της Κορέας μόνο ως κακεντρεχης μπορεί να εκληφθεί) γνωστό στα πέρατα της οικουμένης με το όνομα πουστογαβρος...ότι δήθεν... άκουσον άκουσον χειραγωγουσαν αγώνες ποδοσφαίρου.

Ευτυχώς εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στην δημοκρατία και την δικαιοσύνη αυτού εδώ του σπουδαίου τόπου. Μιας δικαιοσύνης που θα λάμψει για μια ακόμη φορά ( με το αζημίωτο βέβαια) και ο καθένας θα πάρει αυτό που του αξίζει ( κάποιοι μερικά εκατομμύρια παραπάνω στις τσέπες τους και κάποιοι άλλοι μια θέση στον βυθό του λιμανιού του Πειραιά), γιατί η ( Νέα) δημοκρατία πάντα κερδίζει.
Και μην ξεχνάτε, στην ( Νέα) Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

abc_o_ karpouzas έγραψε:μαλλον...γρηγορη...για εδω μιλαει...

γινονται στον αθλητισμο ...εδω...αρα το...εκει που δεν ελενχονται....προφανως για εδω μιλαει...

ας πουμε ζιμενς νοβαρτις
Αυτό και πολλά άλλα

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Θα το θεσω κομψα για να μην με πειτε κακο.

Ευχομαι να τον ταλαιπωρησει μεχρι εκει που δεν παει η επαρατη νοσος ,αυτον ο οποιος νομοτελειακα στην διεφθαρμενη ελληνικη δικαιοσυνη, θα αθωωσει αυτον τον οχετο κατηγορητηριων με καποια ηλιθια δικαστικη αποφαση τυπου "ηπιο ξυλο" οπως τοτε με πλατανια η με βουλετικη τροπολογια που θα σωζει το μονιμο καρκινωμα του ελληνικου ποδοσφαιρου.

Και επειδη η αθωωση του εσκομπαρ θα συμβει με μαθηματικη ακριβεια μεγαλυτερη απο το νομο του νευτωνα που αφορα την βαρυτητα,τους ευχομαι ολους οσους θα εμπλακουν σε αυτην την βρομερη διαδικασια να βρουνε μονο μιζερια και αγωνια στην ζωη τους απτην στιγμη που θα διαπραξουν το εγκλημα αυτο

Νομιζω θα ναι και το τελευταιο μου ποσταρισμα για αυτη την ιστορια,μιας και η εξελιξη της θα ειναι απο δω και περα ενα σκηνοθετημενο θεατρο
renegade

Αυτόν που θα αθωώσει αυτό το σκουπίδι που του εύχεσαι όλα αυτά τα όμορφα, είσαι διατεθειμένος ( και μπορείς ) αν πράξει το αντίθετο να προστατέψεις αυτόν και κυρίως την οικογένεια του από τα οποία αντίποινα?
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

abc_o_ karpouzas έγραψε:μαλλον...γρηγορη...για εδω μιλαει...

γινονται στον αθλητισμο ...εδω...αρα το...εκει που δεν ελενχονται....προφανως για εδω μιλαει...

ας πουμε ζιμενς νοβαρτις
Έχει λίγη ομίχλη και δεν "βλέπω" καλά...
Συμπάθα με...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ρε Γρηγόρη πόσο πιο ξεκάθαρα να το πω;

Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

renegade έγραψε:Αυτόν που θα αθωώσει αυτό το σκουπίδι που του εύχεσαι όλα αυτά τα όμορφα, είσαι διατεθειμένος ( και μπορείς ) αν πράξει το αντίθετο να προστατέψεις αυτόν και κυρίως την οικογένεια του από τα οποία αντίποινα?

δεν μπορω εγω προσωπικα να τους προστατεψω,αλλα εχω ενα δογμα στην ζωη μου,αν φοβαμαι τα οπλα,δεν γινομαι αστυνομικος,αν αναγουλιαζω οταν βλεπω αιμα,δεν γινομαι χασαπης. Με το ιδιο σκεπτικο,αν φοβαμαι να δικασω εγκληματιες,δολοφονους,μαφιοζους,μεγαλοαπατεωνες και μπηκα στο δικαστικο σωμα για να αποφασιζω αν το διαζυγιο του Κωστα και της Μαριας ηταν με υπαιτιοτητα του ενος η του αλλου λογω κερατου,τοτε δεν αξιζω να βρισκομαι στην θεση αυτην και οφειλα να ειχα παραιτηθει προπολλου και να εκανα αλλο επαγγελμα

Αυτη ειναι η αποψη μου
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Προπαγάνδα και

Δημοσίευση από goran 64 »

pilotos έγραψε:Ρε Γρηγόρη πόσο πιο ξεκάθαρα να το πω;

Κιμ Γιονγκ Εσκομπάρ και Νέα Δουλοκρατία, είναι μια έκφραση που, ειλικρινά, θα με κάλυπτε...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ο Κιμ είναι καλός μπροστά τους

Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Live εκπομπή στις 9 στο sdna
Διαδωστε

renegade

Κοίτα δεν ζούμε στο γκοθαμ σιτυ.
Ο κάθε λειτουργός θα πρέπει να έχει από πίσω την απαραίτητη κάλυψη από το κράτος.
Το ότι εσύ για παράδειγμα ενταχθηκες στον στρατό δεν πάει να πει ότι θα πρέπει ή ότι είναι χρέος σου να πάρεις την Πόλη πίσω.
Δουλειά λοιπόν του καθενός από εμάς είναι όχι να καταριόμαστε αλλά να απαιτούμε από το κράτος να γίνονται αυτά που πρέπει να γίνονται έτσι ώστε ο κάθε λειτουργός να μπορεί να ενεργεί ανεπηρέαστος από εξωγενείς παράγοντες.
Αν γίνουν όλα αυτά και κάποιος λειτουργός παραβαίνει των καθηκόντων του...τότε να τιμωρηθεί παραδειγματικά.
Μέχρι τότε όμως αποκλειστικος υπεύθυνος είναι το κράτος
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Κάτι πρέπει να γίνει με τον σκοταδισμό που επικρατεί στην είδηση.

Να γουγλαρεις τις λέξεις της ομάδας των απογόνων στα αγγλικά με την λέξη relegation με όριο τις τελευταίες 24 ώρες και θα πρέπει να γεμίζει σελίδες με την είδηση ο γούγλης, όχι όπως τώρα.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Δύσκολα, γιατί η πηγή είναι μια το sdna και το αγγλικό κείμενο της καθημερινής μόνο προς το παρόν... Τίποτα άλλο

Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

renegade έγραψε:Κοίτα δεν ζούμε στο γκοθαμ σιτυ.
Ο κάθε λειτουργός θα πρέπει να έχει από πίσω την απαραίτητη κάλυψη από το κράτος.
Το ότι εσύ για παράδειγμα ενταχθηκες στον στρατό δεν πάει να πει ότι θα πρέπει ή ότι είναι χρέος σου να πάρεις την Πόλη πίσω.
Δουλειά λοιπόν του καθενός από εμάς είναι όχι να καταριόμαστε αλλά να απαιτούμε από το κράτος να γίνονται αυτά που πρέπει να γίνονται έτσι ώστε ο κάθε λειτουργός να μπορεί να ενεργεί ανεπηρέαστος από εξωγενείς παράγοντες.
Αν γίνουν όλα αυτά και κάποιος λειτουργός παραβαίνει των καθηκόντων του...τότε να τιμωρηθεί παραδειγματικά.
Μέχρι τότε όμως αποκλειστικος υπεύθυνος είναι το κράτος
αν ενταχθηκα με επιλογη μου στον στρατο,τοτε οφειλω να παρω την Πολη αν μου ζητηθει. Αυτο ελλειπε,να ρωτανε τον καθε στρατιωτη αν συμφωνει με την καθε διαταγη. Ωστοσο το παραδειγμα σου δεν ειναι απολυτως ευσταθες,διοτι στην Ελλαδα εχουμε υποχρεωτικη στρατευση οπου καποιος που δεν θα ηθελε καν να βρεθει σε ενδεχομενη κατασταση να παρει την πολη,δεν μπορει να το αποφυγει,σε αντιθεση με καποιον δικαστικο που εν γνωσει του μπαινει στο δικαστικο σωμα,γνωριζοντας πως μπορει να ερθει η μερα οπου θα βρεθει στην θεση που θα πρεπει να παρει μια μεγαλη αποφαση

Στις συγχρονες δυτικες κοινωνιες,παρολο που εχει περισσοτερη καλυψη το δικαστικο σωμα απο πισω οπως λες,παντα υπαρχει πιθανοτητα και εχουν υπαρξει πολλα περιστατικα αποπειρας η και εντελει δολοφονιας δικαστικων απο μαφια η/και συμφεροντα που παιζοντουσαν μεγαλα λεφτα και συμφεροντα απο πισω. Παραυτα καποιοι χτυπησαν το δικαστικο σφυρι ακομα και απεναντι στο κρατος(πολιτικους/κυβερνησεις),γιατι οπως οι γιατροι παιρνουν τον ορκο του Ιπποκρατη,οι δικαστικοι εχουν εναν "ορκο" στο συνταγμα και στους νομους του κρατους. Και οπως ενας γιατρος στην Αφρικη οφειλει να δειχνει το ιδιο σθενος απεναντι στους ασθενεις,παρολες τις ελλειψεις σε φαρμακα και ιατρικα υλικα,σε σχεση με εναν γιατρο σε μια προηγμενη χωρα,το ιδιο οφειλει και ενας δικαστικος που μπορει το κρατος να του παρεχει εστω και λιγοτερη καλυψη σε σχεση με μια χωρα που υπερτερει σε αυτον τον τομεα.

Δηλαδη φαντασου επειδη δεν ειχαν εγκαταστασεις σε καποιες υποαναπτυκτες χωρες,ο γιατρος να αρνουταν να περιθαλψει τον ασθενη λογω ελλειψεις των καθωσπρεπει συνθηκων και να τους αφηνε να πεθαινουν αβοηθητους στον δρομο. Θα μπορουσε να το κανει,αν φερθει εγωιστικα για να προστατεψει τον εαυτο του,αλλα θα ηταν κοντρα στην ολη ουσια του επαγγελματος. Το ιδιο στεκει και στο παραδειγμα με τους δικαστικους
pilotos έγραψε:Δύσκολα, γιατί η πηγή είναι μια το sdna και το αγγλικό κείμενο της καθημερινής μόνο προς το παρόν... Τίποτα άλλο

παραδοξως το εχει και το sport-fm στα κεντρικα θεματα,το οποιο ειναι του αλαφουζου αν δεν κανω λαθος,οπου παρολο που στηριζει με 2 χερια ΝΔ,φαινεται σαν να εχει αποστασιωποιηθει καπως απο τον εσκομπαρ τον τελευταιο καιρο,τουλαχιστον απτις κατευθυνσεις των MME. Και η καθημερινη αν δεν κανω λαθος,ειναι του αλαφουζου
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Καλά, υπάρχουν πολλά παραδείγματα, ας το περιορίσουμε αποκλειστικά στο ποδοσφαιροαθλητικό, που η ... κλίση ακόμα και τακτικών δικαστών προς τον "παραλογισμό" έχει υπάρξει προκλητική. Η συγκάλυψη πήγαινε, πηγαίνει και θα συνεχίσει, το πιθανότερο, να πηγαίνει σύννεφο. Δε θυμάμαι σε πολλές, ας μην πω αφοριστικά καμιά, περιπτώσεις οι χλευάζοντες νόμους και το περί δικαίου αίσθημα, άχρηστοι απλά ή πιανόλες ή και τα δυο, δικαστές, αθλητικοί εισαγγελείς κλπ να υπέστησαν το παραμικρό πειθαρχικά για τις πράξεις / παραλείψεις τους. Για μια συντεχνία θλιβερή πρόκειται, που έχει φτάσει πλέον στο έσχατο (;) των σημείων να ομολογεί σε κοινή θέα πως τους "δένουν" νομικά τα χέρια μια χούφτα από απλά ηλιθίους, στη χειρότερη περίπτωση από πιθανώς εντεταλμένα πιόνια κάτι συμμοριτών, αρνούμενοι να κάνουν το καθήκον τους, να δικάσουν ουσιαστικά κάποιους, που κατηγορούνται. Δηλαδή με ποιά λογική αξίζουν τέτοιοι τύποι του ενδιαφέροντός μου (όπου μου του όποιου) για την προστασία τους, όταν δεν έχουν αποδείξει παρά ελάχιστες φορές ότι έχουν πραγματικά διάθεση να εξυπηρετήσουν το δικαιο κι όχι συγκεκριμένα συμφέροντα; Θα μου βγάλουν καμιά εκτρωματική κρίση στη συγκεκριμένη υπόθεση όπως με το ήπιο ξυλοδαρμό των παιχτών του Πλατανιά και θα κάτσω να ασχοληθώ σοβαρά για τη σωματική τους ακεραιότητα, ξέρω γω; Μπα, δε νομίζω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”