Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Έτσι είναι επειδή έκανε 1 ματς δεν σημαίνει κάτι για ανανέωση (πιάνει και θέση ξένου) εκεί θες άτομο αν πάρουμε το Πρωτάθλημα με το καλό γιατί θα έχουμε και 2 προκριματικά όχι και με Shakhov έλεος έχει 10.000 παίχτες να πάρεις.
Ποιος το έβγαλε για ανανέωση; Shakhov;
Ο Λεβεκ είναι το γούρι. Δε πάει πουθενά.barlow4 έγραψε:Για λεβεκ μην παίρνεις όρκο.
barlow4 έγραψε:Για λεβεκ μην παίρνεις όρκο.
- Mauricio-8-
χααχαχαχα ο.κ!D4rKShaDow έγραψε:barlow4 έγραψε:Για λεβεκ μην παίρνεις όρκο.Απορώ πως ακόμα δεν βγάλαμε άκρη με αυτόν και δεν πήρε 'πόδι'.
Αν τον θέλει ο προπονητής και ο τδ που σχεδιάζουν την ομάδα για την επόμενη ή επόμενες χρονιές ας τον κρατήσουν
- Mauricio-8-
https://paokvoice.com/219601/ektakto-an ... -o-sakchofD4rKShaDow έγραψε:Έτσι είναι επειδή έκανε 1 ματς δεν σημαίνει κάτι για ανανέωση (πιάνει και θέση ξένου) εκεί θες άτομο αν πάρουμε το Πρωτάθλημα με το καλό γιατί θα έχουμε και 2 προκριματικά όχι και με Shakhov έλεος έχει 10.000 παίχτες να πάρεις.
Επιβράβευση για τον Ουκρανό χαφ για τα όσα έχει προσφέρει μέχρι σήμερα στον Δικέφαλο του Βορρά , με τον ΠΑΟΚ να του έχει προσφέρει ήδη νέο συμβόλαιο συνεργασίας , και τον Σάκχοφ αυτή την ώρα να βρίσκεται στα γραφεία για τις τελικές υπογραφές.
Η διάρκεια του συμβολαίου θα είναι τουλάχιστον για 2 χρόνια.
Πες τα χρυσοστομεrainmaker έγραψε:Εγώ ξέρω ότι απ την ώρα π ήρθε ο λεβεκ η ομάδα πάει τρενο
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τον ζηλεύουμε τον Λεβέκ εγώ αυτό ξέρω... ΜΑΓΚΑΣ!!! Τα μοναδικά του έξοδα ήταν ο κομμωτής που πλήρωσε για να τον βάψει το μαλλί... Από εκεί και πέρα μόνο ΜΑΖΕΥΕΙ!!!
Συμφωνώ!rainmaker έγραψε:Εγώ ξέρω ότι απ την ώρα π ήρθε ο λεβεκ η ομάδα πάει τρενο
Και επειδή δεν είναι για μπαλα να του προσφέρουν πόστο Φυσιοθεραπευτη στη ΠΑΕ
Επίσης στο χρυσό ρόστερ που θα μας φέρει μετά από τόσα χρόνια το πρωτάθλημα θα γράφει με χρυσά γράμματα και το όνομα του.Θα έχει στο βιογραφικό του πρωτάθλημα με ΠΑΟΚ.
-
xrisitsapa
Ας παραδειγματιστει και ο Βαρελα από όσα γράφει ο Κρεσπουρας.
" Ο σεβασμός και η τιμιότητα δεν αγοράζονται "
Αυτά ήταν κτήμα του ΠΑΟΚ ΠΆΝΤΑ, ποσω μάλλον στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη.
" Ο σεβασμός και η τιμιότητα δεν αγοράζονται "
Αυτά ήταν κτήμα του ΠΑΟΚ ΠΆΝΤΑ, ποσω μάλλον στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη.
ΩραίοςΠαλαιολόγος έγραψε:βεβιασμενο το σχολιο μου για τον καλοκαγαθο γιγαντα μας και το κατω σχολιπ και τα παραπανω κινουνται σε σωστο ορθολογικο πλαισιο
αλλα κατανοητες και οι ενστασεις που διαβαζω.