Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
μια χαρα ηληκια για 2ος πισω απο το πριγιο!3 χρονια τα εχει ΑΝΕΤΑ ως παιχτης ροτεσιον!
Γιατι πουλαμε τον Πριγιοβιτς? Θα μεινει κανενας απο την περσινη επιθεση? Το θεωρω δυσκολο εως απιθανο.
Υ.Γ Ποιος δευτερος πισω απο τον Πριγιοβιτς ρε γεωργιε?
- Petros1988
Χατσεριδη Βερνμπλουμ Μπερκ εννοείτε ότι αλλάζεις επίπεδο μπαίνεις ομίλους Τσου λου και κάνεις πλάκα στην Ελλάδα!
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Δηλαδή αποκλείεται η συνάντηση με τον μάνατζερ του Μπεργκ(αν όντως υπήρξε) να έγινε για άλλον Σουηδό;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασπρόμαυρος Εβρίτης την Τρί 26 Ιουν 2018, 20:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- navigator11
joshua έγραψε:Γιατι πουλαμε τον Πριγιοβιτς? Θα μεινει κανενας απο την περσινη επιθεση? Το θεωρω δυσκολο εως απιθανο.
οι ΜΕΓΑΛΕΣ ομαδες θελουν 2 εξαιρετικους φορ στο ροτεσιον.αν εσυ θες πουκι,κοντε ακουγεσαι

Παρτε βρε πρωτα εναν επιθετικο για δευτερο και αν και οταν με το καλο φυγει ο Πριγιοβιτς φερτε και τον Μπερκ και οποιον αλλο θελετε.Μην κανετε παλι τον σχεδιασμο της ομαδας τατιανα...
Υ.Γ Γιωργο αν πραγματικα πιστευεις οτι υπαρχει περιπτωση να εχουμε και Μπερκ και Πριγιοβιτς και ο ενας να καθεται στον παγκο πες μου τι πινεις να το παρω και εγω...
Υ.Γ Γιωργο αν πραγματικα πιστευεις οτι υπαρχει περιπτωση να εχουμε και Μπερκ και Πριγιοβιτς και ο ενας να καθεται στον παγκο πες μου τι πινεις να το παρω και εγω...

navigator11 έγραψε:Μακριά αυτή η π@υστρα από τον ΠΑΟΚ! Όσο πιο μακριά γίνεται!
Αυτά και από εμένα,μακρια αυτός ο σιχαμένος.
δηλαδη ο 32 χρονος μπεργκ αν παιξει πχ 35 ματς αλλα τα 2/3 ως βασικος,θα τον χαλασει;;εχουμε ΑΝΕΒΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ!ΞΥΠΝΗΣΤΕ!
Παιχταράς ο Μπεργκ. Αλλά και λωκοχαρακτήρας! Μακριά από τον ΠΑΟΚ μας αυτοί οι τύποι! Ξεχάσατε μωρέ με τι μίσος μας αντιμετώπιζε? Όχι ρε σεις! Ο περήφανος λαός του Πανθεσσαλονίκειου Αθλητικού Ομίλου Κωνσταντινουπολιτών, δεν γλύφει όσους φτύνει! Να ξέρουνε εκεί στην ΠΑΕ, ότι αν έρθει στον ΠΑΟΚ μας αυτός ο καρ...λης, ο ΠΟΡΚΥ-5 ΔΕΝ θα πάρει διαρκείας στα τσιμέντα της '7', όπως κάνει χρόνια τώρα...!!!
Τι προτιμάει λοιπόν ο κόσμος του ΠΑΟΚ..? Μπεργκ στο χορτάρι ή ΠΟΡΚΥ-5 στην κερκίδα..???
Τι προτιμάει λοιπόν ο κόσμος του ΠΑΟΚ..? Μπεργκ στο χορτάρι ή ΠΟΡΚΥ-5 στην κερκίδα..???
- kataramenos5
Θελει και ρωτημα? Ποιος μπεργκ τωρα
Πορκυ-5 αλλα στην 7?" Μπερδεμενο" κι εσυ?
Πορκυ-5 αλλα στην 7?" Μπερδεμενο" κι εσυ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Τρί 26 Ιουν 2018, 20:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Γιατι πρεπει να πουλησεις τον πριγιο για να εχεις δευτερο καλο σεντερ φορ;;;joshua έγραψε:Γιατι πουλαμε τον Πριγιοβιτς? Θα μεινει κανενας απο την περσινη επιθεση? Το θεωρω δυσκολο εως απιθανο.
- Petros1988
Σοβαρευτειτε ρε εδώ μέσα Θα έχεις επιθετικούς Πριγιοβιτς Μπεργκ Μυστακιδη ποτέ ρε ξαναείδαμε τέτοια 3αδα είστε καλά? Λέτε για τον Μπεργκ ο Άνθρωπος είναι παικταράς μακάρι να κλείσει σε εμας θα κάνουνε με τον Πριγιοβιτς 60 γκολ όλη την χρόνια!Ας σοβαρευτούμε λίγο εδω μέσα Σεβαστείτε τουλάχιστον τον Ιβάν που σκάει ένα κάρο λεφτά για να μπούμε ομίλους Τσουλου και να πάρουμε Πρωτάθλημα! Και ακούω δεν τον θέλω και μλκιες! Μακάρι να έρθει ο Μπεργκ!
Τα χρυσόψαρα πιο πολλή μνήμη έχουν από κάποιους εδώ στο φόρουμ...!!!
- thanos-xanthi
και μονο που το εχει βγαλει το χαζετα και κανενα ντοπιο η το dna τι να συζηταμε
νομιζω παραπανω θελουμε αλλο στυλ φορ, και οχι κι αλλο ψηλο κορμι βαρυ
νομιζω παραπανω θελουμε αλλο στυλ φορ, και οχι κι αλλο ψηλο κορμι βαρυ