Răzvan Lucescu
Re: Răzvan Lucescu
Χθες απλά τραγικός....Δεν μπορεις να προσαρμοστείς στον αντίπαλο,μάθαμε ένα πράμα και παίζουμε μόνο αυτό είτε με Μπάρτσα είτε με Λιβαδειά...ε κατσε...φτανει...κανεις ιδανικά το 1-0 και δεν μαζευεις την ομάδα να παγωσεις το παιχνιδι να ηρεμησει γιουρια αιντεεεε ολοι μπροστα παλι..τι θα κανεις?3-0 ημιχρονο?Δεν ειμαστε Μπαρτσα ακομα μιστερ θελουμε πολυ...
Γενικά πιστευω επιασες ταβανι,κακός δεν είσαι σίγουρα,αλλά νομίζω προπονητικά πας για ταβάνι.Πιο πολύ μ ενοχλεί ότι όποια ομάδα σε πιέσει ψηλά (αυτό που κάνουμε εμεις συνέχεια στους αντιπάλους) η ομάδα έχει πρόβλημα και δεν υπάρχει plan b ανάπτυξη από πίσω.Κι αυτό που είπα στην αρχη δένει μ αυτό μάθαμε ένα πράμα καλά και κάνουμε μόνο αυτό..Ναι αλλά σε ποιους τα κάνουμε...
Στο μόνο που σου δίνω 1000 δίκια είναι ότι η διοίκηση δεν σε στηριξε on time στο μεταγραφικό κομμάτι γιατί δεν σου φερε 6αρι σκληρό κόφτη που θα ταν πολυτιμος σ αυτα τα ματς και αρ μπακ.Και σ αυτο το επιπεδο μ αυτους τους αντιπαλους μετραει και η παραμικρη λεπτομερεια...δεν εχεις περιθωριο για λαθη ούτε την πολυτέλεια να ρισκάρεις..
Ρισκάραμε με Κάνιας και Βιερινια μας πήγε αλλά ως εδώ...σ αυτό δεν φταις εσύ...
Γενικά πιστευω επιασες ταβανι,κακός δεν είσαι σίγουρα,αλλά νομίζω προπονητικά πας για ταβάνι.Πιο πολύ μ ενοχλεί ότι όποια ομάδα σε πιέσει ψηλά (αυτό που κάνουμε εμεις συνέχεια στους αντιπάλους) η ομάδα έχει πρόβλημα και δεν υπάρχει plan b ανάπτυξη από πίσω.Κι αυτό που είπα στην αρχη δένει μ αυτό μάθαμε ένα πράμα καλά και κάνουμε μόνο αυτό..Ναι αλλά σε ποιους τα κάνουμε...
Στο μόνο που σου δίνω 1000 δίκια είναι ότι η διοίκηση δεν σε στηριξε on time στο μεταγραφικό κομμάτι γιατί δεν σου φερε 6αρι σκληρό κόφτη που θα ταν πολυτιμος σ αυτα τα ματς και αρ μπακ.Και σ αυτο το επιπεδο μ αυτους τους αντιπαλους μετραει και η παραμικρη λεπτομερεια...δεν εχεις περιθωριο για λαθη ούτε την πολυτέλεια να ρισκάρεις..
μαλιστα.. τραγικος, ταβανι κλπ επειδη δεν εκανε το θαυμα κι επειδη εκανε μια ηττα μετα απο εναν χρονο
τραγικοτατο τουλαχιστον το προηγουμενο μηνυμα
εδιτ: "Ναι αλλά σε ποιους τα κάνουμε..." : Βασιλεια, Σπαρτακ, ομαδες επιπεδου chl, δεν φτανει;
εδιτ: "Ναι αλλά σε ποιους τα κάνουμε..." : Βασιλεια, Σπαρτακ, ομαδες επιπεδου chl, δεν φτανει;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sic-4 την Πέμ 30 Αύγ 2018, 11:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άγιε, έκανε και μία ήττα σε έξι παιχνίδια απέναντι σε ομάδες Champions League. Ας μην χρησιμοποιούμε για χαρακτηρισμούς επιπέδου "τραγικός".
Αυτό που λες, όμως, κατ' ουσία, ισχύει.
Από τη μία κερδίζουμε την Μπενφίκα και συνεχίζουμε να παίζουμε το παιχνίδι μας. Πάμε να βάλουμε κι άλλα, να σκοτώσουμε τον όποιο αντίπαλο. ΠΑΟΚ νοοτροπία.
Από την άλλη, αν είχε γυρίσει την ομάδα πίσω, να πάγωνε τον ρυθμό, να πέφταμε κάτω και να κάναμε καθυστερήσεις, να κακοποιούσαμε το άθλημα, μπορεί να είχαμε περάσει.
Αλλά αλήθεια δεν ξέρω τι θα προτιμούσα.
Το ότι η ομάδα έχει θέμα να βγάλει την μπάλα από πίσω και όλα τα σχετικά δεν με πειράζουν. 12 μήνες είναι εδώ. Η ομάδα έχει μάθει ένα βασικό σύστημα και μέρα με τη μέρα θα προσθέτει πράγματα. Ας μην προτρέχουμε.
Με ρόστερ χειρότερο από Σπαρτάκ και Βασιλεία, τους παίξαμε στα ίσια. Με ρόστερ σαφώς κατώτερο από Μπενφίκα, τους κοιτάξαμε στα μάτια και πέσαμε με ψηλά το κεφάλι.
Χαίρομαι που ανανέωσε για άλλα 2 χρόνια.
Αυτό που λες, όμως, κατ' ουσία, ισχύει.
Δεν ξέρω αν μου αρέσει ή αν με τρομάζει.agios έγραψε:Δεν μπορεις να προσαρμοστείς στον αντίπαλο,μάθαμε ένα πράμα και παίζουμε μόνο αυτό είτε με Μπάρτσα είτε με Λιβαδειά..
Από τη μία κερδίζουμε την Μπενφίκα και συνεχίζουμε να παίζουμε το παιχνίδι μας. Πάμε να βάλουμε κι άλλα, να σκοτώσουμε τον όποιο αντίπαλο. ΠΑΟΚ νοοτροπία.
Από την άλλη, αν είχε γυρίσει την ομάδα πίσω, να πάγωνε τον ρυθμό, να πέφταμε κάτω και να κάναμε καθυστερήσεις, να κακοποιούσαμε το άθλημα, μπορεί να είχαμε περάσει.
Αλλά αλήθεια δεν ξέρω τι θα προτιμούσα.
Το ότι η ομάδα έχει θέμα να βγάλει την μπάλα από πίσω και όλα τα σχετικά δεν με πειράζουν. 12 μήνες είναι εδώ. Η ομάδα έχει μάθει ένα βασικό σύστημα και μέρα με τη μέρα θα προσθέτει πράγματα. Ας μην προτρέχουμε.
Με ρόστερ χειρότερο από Σπαρτάκ και Βασιλεία, τους παίξαμε στα ίσια. Με ρόστερ σαφώς κατώτερο από Μπενφίκα, τους κοιτάξαμε στα μάτια και πέσαμε με ψηλά το κεφάλι.
Χαίρομαι που ανανέωσε για άλλα 2 χρόνια.

Ραζβάν αδερφέ, από εκεί που όλοι σε φοβόμασταν όταν ήρθες με την στάμπα του αμυντικογενή προπονητή, που ξέρει μόνο να κλέβει αποτελέσματα, μας έχεις βγει Γκουαρντιόλα.
Δεν είναι κακό να σηκώνεις και λίγο το πόδι απ' το γκάζι σε τέτοια ματς όπου ξέρεις καλά ότι απέναντι ο αντίπαλος είναι πιό ποιοτικός από σένα.
Μετά το 1-0, παίξε λίγο με το χρόνο και με το μυαλό τους, δεν χρειάζεται να γίνει το ματς ροντέο όπου σαφώς η πιό ποιοτική ομάδα υπερτερεί ενώ η λιγότερο ποιοτική και έμπειρη αγχώνεται με αποτέλεσμα τα τραγικά λάθη που στοίχισαν.
Όταν η ομάδα μαζεύεται έχει το χρόνο να το διαχειριστεί καλύτερα μέσα στο μυαλό.
Σχεδόν πάντα υπερτιμούσαμε αντιπάλους, χθες είναι η πρώτη φορά που τους υποτιμήσαμε, που δεν διαβάσαμε σωστά το πρώτο παιχνίδι και το πως ήρθε αυτό το 1-1 και την πατήσαμε ενώ ξεκινήσαμε ιδανικά.
Δεν είναι κακό να σηκώνεις και λίγο το πόδι απ' το γκάζι σε τέτοια ματς όπου ξέρεις καλά ότι απέναντι ο αντίπαλος είναι πιό ποιοτικός από σένα.
Μετά το 1-0, παίξε λίγο με το χρόνο και με το μυαλό τους, δεν χρειάζεται να γίνει το ματς ροντέο όπου σαφώς η πιό ποιοτική ομάδα υπερτερεί ενώ η λιγότερο ποιοτική και έμπειρη αγχώνεται με αποτέλεσμα τα τραγικά λάθη που στοίχισαν.
Όταν η ομάδα μαζεύεται έχει το χρόνο να το διαχειριστεί καλύτερα μέσα στο μυαλό.
Σχεδόν πάντα υπερτιμούσαμε αντιπάλους, χθες είναι η πρώτη φορά που τους υποτιμήσαμε, που δεν διαβάσαμε σωστά το πρώτο παιχνίδι και το πως ήρθε αυτό το 1-1 και την πατήσαμε ενώ ξεκινήσαμε ιδανικά.
Εδώ είναι φόρουμ ανταλλαγής απόψεων ή επιβολής απόψεων??Τι έγινε?τα ίδια συνεχίζετε το γνωστό παρεάκι του φόρουμ?????sic-4 έγραψε:μαλιστα.. τραγικος, ταβανι κλπ επειδη δεν εκανε το θαυμα κι επειδη εκανε μια ηττα μετα απο εναν χρονο
Ναι χθες ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΧΘΕΣ ηταν τραγικός και θεωρώ λέγοντας ποδοσφαιρικά τι κάνει λάθος οτι παέι για ταβάνι.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να το πω δεν καταλαβα???????
Τι κανω κακό στην ομάδα?Διαβάζει τα ποστ μου και θα χαλάσω το κλίμα??????
ΜΠΑΜΠΟΥΛΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΟΣΤ ΜΟΥ...
ΜΑΖΕΨΟΥ ΑΥΤΑ ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΚΟΥΣΕΣ?ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?ΑΙΝΤΕ.......
Ρε για χαλαρωσε απο εκει που θα μας πεις μπαμπουλες και μαζεψου. ΜΑΖΕΨΟΥ εσυ ρε, πως την ειδες; Το ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ??? βρε αϊντε απο εκει. Γραφω ενα ποστ το μηνα και θα μας πεις και παρεακι.
Φορουμ ανταλλαγης αποψεων οπως το ειπες, οχι φορουμ καταθεσης της ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΤΡΑΓΙΚΗΣ αποψης μονο. ΓΚΕ ΓΚΕ;
Τα "κανω κακο στην ομαδα" ειναι φαντασματα δικα σου, τιποτα τετοιο δεν ειπα. Εσυ βλεπεις τραγικο τον Λουτσεσκου, εγω βλεπω τραγικα τα οσα εγραψες; ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ; Τι εισαι κανενας σεριφης και θα μου απαγορευσεις να πω κι εγω την αποψη μου; ΜΑΖΕΨΟΥ, ΑΥΤΑ ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΚΟΥΣΕΣ? ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ? ΑΙΝΤΕ
Φορουμ ανταλλαγης αποψεων οπως το ειπες, οχι φορουμ καταθεσης της ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΤΡΑΓΙΚΗΣ αποψης μονο. ΓΚΕ ΓΚΕ;
Τα "κανω κακο στην ομαδα" ειναι φαντασματα δικα σου, τιποτα τετοιο δεν ειπα. Εσυ βλεπεις τραγικο τον Λουτσεσκου, εγω βλεπω τραγικα τα οσα εγραψες; ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ; Τι εισαι κανενας σεριφης και θα μου απαγορευσεις να πω κι εγω την αποψη μου; ΜΑΖΕΨΟΥ, ΑΥΤΑ ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΚΟΥΣΕΣ? ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ? ΑΙΝΤΕ
- sourmenetes
- Moderator
Να μαζευτεις για να κρατησεις σκορ;;;agios έγραψε:Χθες απλά τραγικός....Δεν μπορεις να προσαρμοστείς στον αντίπαλο,μάθαμε ένα πράμα και παίζουμε μόνο αυτό είτε με Μπάρτσα είτε με Λιβαδειά...ε κατσε...φτανει...κανεις ιδανικά το 1-0 και δεν μαζευεις την ομάδα να παγωσεις το παιχνιδι να ηρεμησει γιουρια αιντεεεε ολοι μπροστα παλι..τι θα κανεις?3-0 ημιχρονο?Δεν ειμαστε Μπαρτσα ακομα μιστερ θελουμε πολυ...
Ποσο σιγουρος εισαι για αυτο;;;
Το εκανες μεσα στο ντα λουζ μετα το γκολ.δες ποσες φασεις κανανε.δε λεω οτι ειναι λαθος σαν λογικη,αλλα ο αντιπαλος θα σε πιεσει και χθες ειχανε αποτελεσματικοτητα φουλ.
Τι εκανε η μπενφικα μεχρι την ισοφαριση και επρεπε να κλειστουμε;;
Απλα τα τραγικα λαθη τους βαλανε στο παιχνιδι.
Σιγουρα επρεπε να τους ηρεμησει,ουτε στο ημιχρονο το καταφερε,αλλα γενικα δε νομιζω οτι ηταν τοσο μεγαλη η ευθυνη στο θεμα διαχειρισης του ματς.
Εγω δε θα εδινα τοσο χωρο σε τετοια ομαδα.
Συμφωνώ πως έπρεπε να μαζέψει την ομάδα μετα το 1-0, με την αμυντική γραμμή πιο πίσω. Επρεπε να διαχειριστεί καλύτερα αυτή τη στιγμη του ματς και να πάμε με προβάδισμα στο ημίχρονο. Μαθημα είναι και για τον Λουτσεσκου αυτό.agios έγραψε:Χθες απλά τραγικός....Δεν μπορεις να προσαρμοστείς στον αντίπαλο,μάθαμε ένα πράμα και παίζουμε μόνο αυτό είτε με Μπάρτσα είτε με Λιβαδειά...ε κατσε...φτανει...κανεις ιδανικά το 1-0 και δεν μαζευεις την ομάδα να παγωσεις το παιχνιδι να ηρεμησει γιουρια αιντεεεε ολοι μπροστα παλι..τι θα κανεις?3-0 ημιχρονο?Δεν ειμαστε Μπαρτσα ακομα μιστερ θελουμε πολυ...
Διαφωνω πως η ομάδα δεν έχει plan b στην αναπτυξη. Εχει και plan b και plan c το οποίο έχει φανεί πολλές φορες. Με τον Κανιας να γίνεται 3ο στόπερ, με τον Ελ καντουρι να πηγαινει στο 8 και τον Μάτος να γίνεται εξτρέμ. Μπορεί να μην τα είδαμε χθες αλλά υπάρχουν ελαφρυντικά όπως η ποιοτητα του αντιπάλου και η ψυχολογία που έπεσε μετα το 1-2. Μην ξεχνάς πως ο ΠΑΟΚ σκοράρει σχεδόν σε όλα τα ματς και έτρεχε απίστευτο σερι. Αυτό δε γίνεται με μονοδιάστατο τροπο παιχνιδιού.
Διαφωνω επίσης και περί μεταγραφων χωρίς να ξέρω τα ενδότερα της ομάδας. Το πρώτο θέλω του Λουτσεσκου ηταν να διατηρηθεί ο βασικός κορμός και αυτό έγινε. Με εξαίρεση τον Τζαλμα, δεν έφυγε βασικός παικτης. Μετα είχε αναφέρει την προσθήκη 8αριου που να είναι aggressive. Για να ερθει κάποιος παικτης πανω απο το επίπεδο του Κανιας θα πρεπει να κανεις υπομονή. Τι να το κάνω αν έχω το 8αρι την πρώτη μέρα της προετοιμασιας και αυτος είναι ο Μουλέν ή ο κάθε Μουλέν;
Αντε καλά sic εγω γράφω ενα ποστ το 6μηνο κι εσυ ενα το μηνα....και μολις δεν αρεσει αυτο που γραφω τραγικοτατο το μυνημα μου..οκ..ας σε κρινουν οι υπολοιποι..δεν ασχολουμαι οκ..πες οτι θες οκ....
Αγιε,
Ναι το ματς ήθελε μεγαλύτερο ρεαλισμό ιδίως μετά το 1-0. Ίσως και πριν από αυτό.
Εκτός του ΠΑΟΚ τέτοιο 20λεπτο απέναντι σε τέτοια ομάδα έχει κάνει μόνο ο γαύρος στα καλά του στο καραιταβλι και να λιώνει ο αντίπαλος. Με Βαλβέρδε και Μιτσελ και παικταράδες μέσα.
Ανάμεσα στο κλωτσοσκούφι του ευρίτη τεχνικού , κληρονομιά του χυμένου και στο all in του Λουτσου που οδήγησε σε 4αρα , προτιμώ το λούτσο.
Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ , λάβα.
Έτσι ήταν , έτσι είναι και έτσι θα είναι μια ζωή .
Σέβομαι όμως τις ποδοσφαιρικά ρεαλιστικές προσεγγίσεις όπως η δική σου και αναγνωρίζω ότι οδηγούν πιο γρήγορα σε επιτυχία.
Ναι το ματς ήθελε μεγαλύτερο ρεαλισμό ιδίως μετά το 1-0. Ίσως και πριν από αυτό.
Εκτός του ΠΑΟΚ τέτοιο 20λεπτο απέναντι σε τέτοια ομάδα έχει κάνει μόνο ο γαύρος στα καλά του στο καραιταβλι και να λιώνει ο αντίπαλος. Με Βαλβέρδε και Μιτσελ και παικταράδες μέσα.
Ανάμεσα στο κλωτσοσκούφι του ευρίτη τεχνικού , κληρονομιά του χυμένου και στο all in του Λουτσου που οδήγησε σε 4αρα , προτιμώ το λούτσο.
Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ , λάβα.
Έτσι ήταν , έτσι είναι και έτσι θα είναι μια ζωή .
Σέβομαι όμως τις ποδοσφαιρικά ρεαλιστικές προσεγγίσεις όπως η δική σου και αναγνωρίζω ότι οδηγούν πιο γρήγορα σε επιτυχία.
- sourmenetes
- Moderator
Ηρεμα και οι 2.agios έγραψε:Εδώ είναι φόρουμ ανταλλαγής απόψεων ή επιβολής απόψεων??Τι έγινε?τα ίδια συνεχίζετε το γνωστό παρεάκι του φόρουμ?????sic-4 έγραψε:μαλιστα.. τραγικος, ταβανι κλπ επειδη δεν εκανε το θαυμα κι επειδη εκανε μια ηττα μετα απο εναν χρονο
Ναι χθες ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΧΘΕΣ ηταν τραγικός και θεωρώ λέγοντας ποδοσφαιρικά τι κάνει λάθος οτι παέι για ταβάνι.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να το πω δεν καταλαβα???????
Ημαρτον δηλαδη.
Ειπες την αποψη σου και αντιπαρεθεσα τη δικη μου. Χαρακτηρισες τραγικο τον προπονητη, χαρακτηρισα τραγικο το μηνυμα σου. Μεχρι εκει ολα καλα και κοσμια. Στη συνεχεια κανεις μια απαραδεκτη επιθεση, με απαραδεκτους χαρακτηρισμους, μπαμπουλες, παρεακια, μαζεψου κλπ απλα επειδη δεν αντεξες να σχολιαστει το μηνυμα σου. Οι υπολοιποι λοιπον, μπορουν να δουν και τον τροπο σου και να κρινουν. Και αν δεν θελεις να σχολιαζονται οι αποψεις σου, μπορεις απλα να μην τις εκφραζεις δημοσια και οχι να κανεις χυδαιες επιθεσεις σε οσους τις σχολιαζουν.agios έγραψε:Αντε καλά sic εγω γράφω ενα ποστ το 6μηνο κι εσυ ενα το μηνα....και μολις δεν αρεσει αυτο που γραφω τραγικοτατο το μυνημα μου..οκ..ας σε κρινουν οι υπολοιποι..δεν ασχολουμαι οκ..πες οτι θες οκ....
- sourmenetes
- Moderator
Κανεις δε χρειαζεται να επιβαλλει τη γνωμη του.
Την λεει κι οποιος θελει συμφωνει ή διαφωνει.
Δεν μπορειτε δηλαδη να συνενοηθειτε με ωραιο τροπο;;;
Την λεει κι οποιος θελει συμφωνει ή διαφωνει.
Δεν μπορειτε δηλαδη να συνενοηθειτε με ωραιο τροπο;;;
Αυτό λέω Σουρμε.Έπρεπε χθες να μαζεψει λίγο χαλινάρι γαιτί απλά ήταν ιδανικές οι συνθήκες με το γρήγορο γκολ επρεπε να το σφιξει λιγο.Δεν πας μ ολους το ιδιο.Ηταν μεγαλο το κινητρο χθες και επρεπε να το διαχειριστει αλλιως.Αντε ενοχλησε το τραγικός να το πω παρα πολυ κακός να μη θυμωνουν καποιοι.Ακομα και μετα το 1-1 δεν ηρεμησαμε λεπτο ολοι μπροστα φαινοταν στο γηπεδο μ αυτον τον αντιπαλο ηθελε μεγαλυτερη ψυχραιμια.sourmenetes έγραψε:Να μαζευτεις για να κρατησεις σκορ;;;agios έγραψε:Χθες απλά τραγικός....Δεν μπορεις να προσαρμοστείς στον αντίπαλο,μάθαμε ένα πράμα και παίζουμε μόνο αυτό είτε με Μπάρτσα είτε με Λιβαδειά...ε κατσε...φτανει...κανεις ιδανικά το 1-0 και δεν μαζευεις την ομάδα να παγωσεις το παιχνιδι να ηρεμησει γιουρια αιντεεεε ολοι μπροστα παλι..τι θα κανεις?3-0 ημιχρονο?Δεν ειμαστε Μπαρτσα ακομα μιστερ θελουμε πολυ...
Ποσο σιγουρος εισαι για αυτο;;;
Το εκανες μεσα στο ντα λουζ μετα το γκολ.δες ποσες φασεις κανανε.δε λεω οτι ειναι λαθος σαν λογικη,αλλα ο αντιπαλος θα σε πιεσει και χθες ειχανε αποτελεσματικοτητα φουλ.
Τι εκανε η μπενφικα μεχρι την ισοφαριση και επρεπε να κλειστουμε;;
Απλα τα τραγικα λαθη τους βαλανε στο παιχνιδι.
Σιγουρα επρεπε να τους ηρεμησει,ουτε στο ημιχρονο το καταφερε,αλλα γενικα δε νομιζω οτι ηταν τοσο μεγαλη η ευθυνη στο θεμα διαχειρισης του ματς.
Εγω δε θα εδινα τοσο χωρο σε τετοια ομαδα.
Ρε συ σουρμε; Γιατι ΚΑΙ ΟΙ 2? Στις παραπανω παραθεσεις που ακριβως δεν ειμαι ηρεμος; Τι ακριβως λαθος εχω κανει; Ενταξει, μετα απο αυτο που μου εγραψε θα απαντουσα αναλογως, αλλα μεχρι εκει που παραθετεις δεν νομζιω οτι δικαιολογειται το ηρεμα ΚΑΙ ΟΙ 2sourmenetes έγραψε:Ηρεμα και οι 2.agios έγραψε:Εδώ είναι φόρουμ ανταλλαγής απόψεων ή επιβολής απόψεων??Τι έγινε?τα ίδια συνεχίζετε το γνωστό παρεάκι του φόρουμ?????sic-4 έγραψε:μαλιστα.. τραγικος, ταβανι κλπ επειδη δεν εκανε το θαυμα κι επειδη εκανε μια ηττα μετα απο εναν χρονο
Ημαρτον δηλαδη.