Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Τα ζευγάρια στα φιλικά ήταν Κρέσπο-Πούγγουρας, Κρέσπο-Μαλεζάς, Μαλεζάς-Χάτζησαΐας, Τζαβέλας-Πούγγουρας, με τον Βαρέλα στο 1,83 νομίζω οτι πήραμε την εναλλακτική του, τον Κρέσπο. Στόπερ αν αποκτηθεί πρέπει να είναι στο 1,90+ Νομίζω ότι για τον προκριματικό θα πάμε όπως είμαστε με άμυνα Τζαβέλα-Μαλεζά και τις υπόλοιπες κινήσεις για στόπερ και φορ θα τις κάνουμε τον αύγουστο
- Δημητρης17
Ή ολων των εποχων απο 1980 και μετα;;;kayde έγραψε:Αμυντικό,επιθετικό και θα έχουμε την πληρέστερη ομαδα των τελευταίων χρόνων.Φόρτσα ομαδάρα.

Μλκ δε θα αντέξω τόση οργάνωση, πάει ο ΠΑΟΚ που ξέραμε, αλλοιώθηκεSekeris4 έγραψε:Ο Μιχελ παει Ολλανδια μαζι με Κανιας.Και καλα για να δει τα φιλικα.Βαρελας μυριζει
- Δημητρης17
Βεβαια εμεις κανουμε βουντου για Παπα Γκουεγιε και Ματος απο τωρα, για πριν το πρωτο ματς κι ας μην αγωνιστουν!!!GoMaRoS έγραψε:Τα ζευγάρια στα φιλικά ήταν Κρέσπο-Πούγγουρας, Κρέσπο-Μαλεζάς, Μαλεζάς-Χάτζησαΐας, Τζαβέλας-Πούγγουρας, με τον Βαρέλα στο 1,83 νομίζω οτι πήραμε την εναλλακτική του, τον Κρέσπο. Στόπερ αν αποκτηθεί πρέπει να είναι στο 1,90+ Νομίζω ότι για τον προκριματικό θα πάμε όπως είμαστε με άμυνα Τζαβέλα-Μαλεζά και τις υπόλοιπες κινήσεις για στόπερ και φορ θα τις κάνουμε τον αύγουστο

Έτσι πως πάνε οι μεταγραφές δεν αποκλείω τίποτα. Ίσως και να πάρουμε Κ.Αμυντικό πολύ σύντομα. Αν σήμερα οι μεταγραφές τελειωσουν, θεωρώ ότι έγινε ήδη ένα βήμα παραπάνω - για να μην πω δύο, με ένα ρόστερ πολύ πιο ποιοτικό και γεμάτο. Μακάρι να έρθει πάντως ένας αξιόλογος ψηλός αμυντικός. Βλέπω ότι έχουμε 1 θέση ελεύθερη για μη κοινοτικό, μιας που οι Σέρβοι λογίζονται κοινοτικοί. Άρα υπάρχει η δυνατότητα για έναν εκ των:
Douglas (μόνο αυτός είναι μη κοινοτικός από τους 3), Samba, Xandao που είναι ελεύθεροι. Μετά από πολύ σκέψη θα συμφωνήσω ότι ένα εξαιρετικό φορ στιλ Σισέ θα μας απογείωνε. Θα πρέπει όμως να τα σκάσουμε χοντρά για τέτοιο παίκτη. Από ελεύθερους μόνο ο Ibrahima Baldé μου άρεσε.
Έχω ενθουσιαστεί με την ομάδα και περιμένω πως και πως να τη δω να παίζει στο χόρτο. Τα διαρκείας γιατί τόσο χαμηλά?
Το τελευταίο φιλικό το έχω χάσει. Υπάρχει κάπου να τον δω streaming ή να τον κατεβάσω?
Douglas (μόνο αυτός είναι μη κοινοτικός από τους 3), Samba, Xandao που είναι ελεύθεροι. Μετά από πολύ σκέψη θα συμφωνήσω ότι ένα εξαιρετικό φορ στιλ Σισέ θα μας απογείωνε. Θα πρέπει όμως να τα σκάσουμε χοντρά για τέτοιο παίκτη. Από ελεύθερους μόνο ο Ibrahima Baldé μου άρεσε.
Έχω ενθουσιαστεί με την ομάδα και περιμένω πως και πως να τη δω να παίζει στο χόρτο. Τα διαρκείας γιατί τόσο χαμηλά?
Το τελευταίο φιλικό το έχω χάσει. Υπάρχει κάπου να τον δω streaming ή να τον κατεβάσω?
- Δημητρης17
Δηλαδη αν ερθει σεντερ μπακ και σεντερ φορ τετοιου επιπεδου, που μπορουν να σταματησουν τα ονειρα μας;;;
- Δημητρης17
Ναι, απ οσο ειδα, συμφωνω μαζι σου.vs40 έγραψε: Μετά από πολύ σκέψη θα συμφωνήσω ότι ένα εξαιρετικό φορ στιλ Σισέ θα μας απογείωνε. Θα πρέπει όμως να τα σκάσουμε χοντρά για τέτοιο παίκτη. Από ελεύθερους μόνο ο Ibrahima Baldé μου άρεσε.
- Kostas_Peraia4
Νομιζω 2,5 εκατομμυριαGoMaRoS έγραψε:πρόκριση στα play-off του ch.l πόσα λεφτά δίνει;
-
Αν υποθέσουμε ότι η ομάδα ολοκλήρωσε τις κινήσεις της.Μακ και Κάτσε μείνουν. Προσωπική άποψη ο ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα και είναι ετοιμος,μπορεί να το διεκδικήσει.Για το Ευροπα ε
προκρινετε και κάνει πορεια στους ομίλους. Για Chl ? Προσωπικά για μένα όλα εξαρτονται από την κλήρωση. Αντερλεχτ θεωρώ ότι την παίρνανε,Σαχταρ όχι ,δεν πας να πάρεις και σεντερφοραρα και δύο μέτρα στόπερ ,μάταιο.Δεν προλαβαίνει να δεθεί μία ομάδα για να αντιμετωπίσει ομάδα στα κυβικά της Σαχταρ.
Ή ομαδα θα έχει αποτύχει αν δεν περάσει την Σαχταρ? Για μένα όχι .
Ή ομάδα φαίνεται να έχει μεγάλες προοπτικές και η φετινή χρονιά θα πρέπει να μαςς βρε ενωμένους και μία γροθιά.Ανάλογα τι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις θα έχει η ομάδα πιστεύω ότι αντίστοιχα θα ενισχυθεί από εδώ και πέρα.
.
προκρινετε και κάνει πορεια στους ομίλους. Για Chl ? Προσωπικά για μένα όλα εξαρτονται από την κλήρωση. Αντερλεχτ θεωρώ ότι την παίρνανε,Σαχταρ όχι ,δεν πας να πάρεις και σεντερφοραρα και δύο μέτρα στόπερ ,μάταιο.Δεν προλαβαίνει να δεθεί μία ομάδα για να αντιμετωπίσει ομάδα στα κυβικά της Σαχταρ.
Ή ομαδα θα έχει αποτύχει αν δεν περάσει την Σαχταρ? Για μένα όχι .
Ή ομάδα φαίνεται να έχει μεγάλες προοπτικές και η φετινή χρονιά θα πρέπει να μαςς βρε ενωμένους και μία γροθιά.Ανάλογα τι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις θα έχει η ομάδα πιστεύω ότι αντίστοιχα θα ενισχυθεί από εδώ και πέρα.
.
Αμα αποκλειστεις στα play off 3ΜGoMaRoS έγραψε:πρόκριση στα play-off του ch.l πόσα λεφτά δίνει;
Αμα περασεις στους ομιλους CL 2M.
Ξερουμε με ποσα υπεγραψε ο Κανιας?
Ποιο chl και αποτυχια ρε πανπαν?
Εκει ουτως η αλλως, θα πάμε χωρις αγχος κ ο,τι γίνει..
Οι καλοι παίκτες κ το δεσιμο ειναι για το πρωτάθλημα φετος και για αυξημενες πιθανότητες στα προκριματικα του χρονου
Εκει ουτως η αλλως, θα πάμε χωρις αγχος κ ο,τι γίνει..
Οι καλοι παίκτες κ το δεσιμο ειναι για το πρωτάθλημα φετος και για αυξημενες πιθανότητες στα προκριματικα του χρονου

η κλήρωση είναι την παρασκευή και θα ξέρουμε με ποιον παίζουμε, με την Πράγα αν παίξουμε η πρόκριση είναι 50-50 τα πλει οφ του τσ.λ δίνουν καλά λεφτά και σου εξασφαλίζουν τους ομίλους του ευρώπα. Ίσως γίνει κανένα άνοιγμα στις μεταγραφές αν είναι καλή η κλήρωση, στο φορ αν θέλουμε επίπεδο Πάτο, πρέπει να τα σκάσουμε χοντρά