Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
- Μπαρκαρούτσος
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Εκατοντάδες χιλιάδες, εκατομμύρια ίσως με το πέρασμα τόσων χρόνων από μας κλονίζονταν εσωτερικώς με την ίδια λογική απορία σου...δεκαετίες τώρα μάλιστα...RoMaN έγραψε:Κλονίζομαι εσωτερικά με κάτι που μόλις σκέφτηκα....
Αφού ο Π.Α.Ο.Κ. είναι "ο", αρσενικός...
γιατί λέμε "ΠΑΟΚάρα" που είναι θηλυκό;;;

Άκου τι θα σε πω όμως...
Κανένας μας ποτέ δεν το έμαθε αλλά ποτέ δεν πήγε σε ψυχολόγο και ποτέ δεν "έπεσε"...Εξ ου και τα...
"Π.Α.Ο.Κ.άρα μια ζωή!!!"...& "Είναι τρελός, τρελός του Π.Α.Ο.Κ. ο λαός!!!!"
Έτσι απλά το ξεπερνάμε...
Υ.Γ. Μια θεία μου Σμυρνιά (ο Θεός να την αναπαύει) απ το σόι της μάνας μου μικρό με αποκαλούσε συχνά:
"Γεια σου ρε Γληγόρα...Π.Α.Ο.Κ.αααα"...Όταν άρχισα να αναρωτιέμαι για την Π.Α.Ο.Κ.άρα θα την ρωτούσα γιατί με έλεγε ΓληγόρΑ και Π.Α.Ο.Κ.Α αν και αρσενικός, μπας και μ έλεγε και το σύγκρινα δηλαδή, αλλά είχε αποδημήσει ήδη εις Κύριον...
Υ.Γ. 2...Έχω ακούσει πάμπολλες φορές στο γήπεδο τα πολύ παλιότερα χρόνια, μεγαλύτερους οπαδούς μας δίπλα μου και κατά την είσοδο της ομάδας στο χορτάρι, να ουρλιάζουν ζώντας μέσα σε πραγματική έκσταση: " Άϊντε μωρή πουτ@να Π.Α.Ο.Κ.άρα γ@μα τα μουνι@@@@@@@"...Όποιον κι αν ρωτούσα μετά δεν ήξερε να με απαντήσει το γιατί...Παρ όλα αυτά το έχω φωνάξει (και το φωνάζω ακόμα δηλαδή) και του λόγου μου άπειρες φορές γιατί η Τούμπα...είναι σχολείο!!!!
 είσαι...
 είσαι... 
Το ίδιο συμβαίνει και με το λήκι, την ζέλα, τον γαύρο, τον Απόλλωνα, τον Εθνικό κ.ο.κ....Δεν μπορεί κάποιος θα ξέρει την αλήθεια...
					Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 30 Αύγ 2016, 23:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Κοιμόμαστε νωρίς γιατί αύριο έχει δουλειά... 
Το κλειδί το παίρνω μαζί μου.
Κλείδωσα
SM-G935F

Το κλειδί το παίρνω μαζί μου.
Κλείδωσα
SM-G935F
- ΑποστόληςΑ
Απ έξω θα την βγάλω..
Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- teo4giannitsa
Θα σπασουμε να μπουμε μεσα. Συναγερμος δεν παιζει ( αν το ειχαν οι πλουτοκρατες μπλε του φωτεινου ουρανου τοτε ισως ). Μπορει να αφησαν και κατιτις στη ταμιακη

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Τετ 31 Αύγ 2016, 00:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Λόγος: επεξεργάστηκε. :)

Λόγος: επεξεργάστηκε. :)
- Μπαρκαρούτσος
- teo4giannitsa
- Μπαρκαρούτσος
- teo4giannitsa