Φορτουνης με αγορα δεν τον θελει ο χοντροςche4 έγραψε:καραγκουνης λεμεεεεεεεε χωρις ευρωπη για τη σουπερλιγδα μια χαρα ειναι σκεφτειτε το![]()
![]()

Φορτουνης με αγορα δεν τον θελει ο χοντροςche4 έγραψε:καραγκουνης λεμεεεεεεεε χωρις ευρωπη για τη σουπερλιγδα μια χαρα ειναι σκεφτειτε το![]()
![]()
Mαλλον οντως επαιζε η μεταγραφη του στον ΠΑΟΚ τις προηγουμενες μερες(προφανως δεν πραγματοποιηθηκε και λογο χρηματων) και μας αποχαιρετα τωρα που δεν μπορει πια σιγουρα και οριστικα να ερθει....K_geo έγραψε:.....
επίσης αυτο το τουιτ του Ινσαουραλδε σημερα λιγο περίεργο μου φαινεται. η σεζον δεν ξεκίνησε σήμερα.... εκτος εαν...
Αν χρειαστεί μπορώ να παίξω και εγω εξτρεμ, εχω κατακτήσει και τίτλο, είχαμε βγει και πρωταθλητές στο σχολικό πρωτάθλημα...gergeo4 έγραψε:1+6((που μπορουν να παιξουν) εξτρεμ
εγω παλι εχω πληροφορια οτι προταθηκε ο τσαμπι αλονσο κ ο αγγελος ζητησε καραγκουνη... ελεος με αυτα που λετε καποιοιDimg4 έγραψε:Ο αγγελος εδωσε 2 λιστες με παικτες στον Σαββιδη, καποιοι εκ των οποιων αποκτηθηκαν απο τον γαυρο. Διαθεση δεν υπαρχει απο τον Σαββιδη και μεταφερθηκε στον αγγελο πως θα πορευτει με αυτους που εχει.
με ποιό σχολείο?arisk έγραψε:Αν χρειαστεί μπορώ να παίξω και εγω εξτρεμ, εχω κατακτήσει και τίτλο, είχαμε βγει και πρωταθλητές στο σχολικό πρωτάθλημα...gergeo4 έγραψε:1+6((που μπορουν να παιξουν) εξτρεμ![]()
Ακομη αριστερό εξτρεμ μπορει να παίξει και ο Βρύζας, μιας και ειναι αχρηστος σαν τεχνικός διευθυντής, τουλάχιστον να φανεί σε κατι χρήσιμος και να βγάλει τα λεφτα που παιρνει...![]()
Επίσης μια καλή ιδέα αφού εχουμε 7 παίκτες που μπορουν να παίξουν εξτρεμ και ειμαστε υπερπλήρεις στη θέση, μπορουμε να διώξουμε το Μακ, ώστε να μειώσουμε και λιγο το μπατζετ για να μην μας πιασει και το FFP της Uefa (πλάκα μας κανεις ρε Αγγελιδη με μπατζετ 7εκ.€ μιλας για FFP??)...