Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
Έναν προπονητή με κακαλα που να μας χλευάζει απο αρδ μέχρι προπονητές της κερκίδας θελω
CLUBS TRACK PEREZ
West Ham and Everton are both tracking PAOK Salonika winger Lucas Perez, according to the Sunday People. The 26-year-old is currently on loan at Deportivo La Coruna.
The winger has scored four goals in 11 appearances for the La Liga club so far this season.
http://www1.skysports.com/transfer-centre/
West Ham and Everton are both tracking PAOK Salonika winger Lucas Perez, according to the Sunday People. The 26-year-old is currently on loan at Deportivo La Coruna.
The winger has scored four goals in 11 appearances for the La Liga club so far this season.
πρεμιερ πρεπει να βαλουμε και καπελλο κανα μυριο. λεφτα εχουν αυτοι.

Ωραίο το ματσάκι στα Γιάννενα, ωραίος και ο Χαρίσης.
Σε τεχνική κατάρτιση φαίνεται να είναι δύο επίπεδα πάνω από Κάτσε & Τζανδάρη.
Σε τεχνική κατάρτιση φαίνεται να είναι δύο επίπεδα πάνω από Κάτσε & Τζανδάρη.
εγω νομιζω οτι ειναι πιο πολυ 10/8αρι παρα 8/6αρι οπως οι δυο δικοι μας που λες αστροναυτη. πιο.... γκολασα δλδ.
Καθαρό οχτάρι είναι ο μικρός.
Αν σώνει και ντε πρέπει να τον κάνουμε διπλοθεσίτη τότε, μάλλον, φαίνεται να είναι πιο κοντά στο 6 παρά στο 10.
** Ο Γκολάσα δεν έχει θέση, είναι παντού...
Αν σώνει και ντε πρέπει να τον κάνουμε διπλοθεσίτη τότε, μάλλον, φαίνεται να είναι πιο κοντά στο 6 παρά στο 10.
** Ο Γκολάσα δεν έχει θέση, είναι παντού...
καλα, η ειρωνια παει συννεφο. τεσπα. σε πηραμε χαμπαρι τι προσπαθεις να περασεις, οποτε ζαμαν φου.
στα αλλα τωρα...
το 8αρι, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ. δλδ ή θα ειναι 8/10 ή θα ειναι 8/6. καθαρο 8αρι, ΔΕΝ υπαρχει. βασικα, υπαρχει. ενα. ο Βιδαλ. αλλο δεν μου ερχεται στο μυαλο. α ναι. και ο τουρε που βεβαια και αυτος 6αριζει....
παντως οντως, σημερα που τον ειδα πιο πολυ για 8/6 μου εκανε.... συνεπως, αν τον εχουμε οντως κλεισμενο, μηπως να τον θεωρουμε τον...αντι-τζανδαρη στο ροστερ;;;;;

στα αλλα τωρα...
το 8αρι, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ. δλδ ή θα ειναι 8/10 ή θα ειναι 8/6. καθαρο 8αρι, ΔΕΝ υπαρχει. βασικα, υπαρχει. ενα. ο Βιδαλ. αλλο δεν μου ερχεται στο μυαλο. α ναι. και ο τουρε που βεβαια και αυτος 6αριζει....
παντως οντως, σημερα που τον ειδα πιο πολυ για 8/6 μου εκανε.... συνεπως, αν τον εχουμε οντως κλεισμενο, μηπως να τον θεωρουμε τον...αντι-τζανδαρη στο ροστερ;;;;;
- navigator11
Ο θεοφάνης δεν αντικαθίσταται, Βεροιώτη μου. Τον ξεχώρισε κι ο ... Τρελός. Αντιλαμβάνεσαι ...
- desperando
- Επικοινωνία:
Καλά αυτό το αμπαλο γατάκι θέλουν αυτοι?marley 4 έγραψε:CLUBS TRACK PEREZ
-
τσιριγώτης
-
Dimg4
Ελπιζω να το λες ειρωνικα...desperando έγραψε:Καλά αυτό το αμπαλο γατάκι θέλουν αυτοι?marley 4 έγραψε:CLUBS TRACK PEREZ
ελπιζω ο Χαρισης να μην εχει καμια σχεση με τον μετριοτατο Γκολασα που και χθες με τον Αστερα κινηθηκε σε πολυ χαμηλα επιπεδα