Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Στο μέγεθος του κειμένου σου αναφερόμουν αδερφέ και νομίζω πως το ξεκαθάρισα απ' την αρχή.
ο ''χτεσινος'' φιλε δεν θα καθοταν να ασχοληθει με τα σκουληκια γιατι απλα τα θεωρει ανυπαρκτα οποτε αν θες να πουλας τον παππα σου αλλου οχι σε μενα...αν δεν το εχεις καταλαβει εισαι ο μονος με αυτη τη νοοτροπια εδω μεσα...δεν ειμαι μεγαλος ΠΑΟΚτσης ειμαι ΠΑΟΚ σκετο τις ταυτοτητες κρατα τις για την παρτη σου...οσο για το ποιοι μικραινουν τον ΠΑΟΚ θεωρω κωμικα τα γραφομενα σου αρκει καποιος να διαβασει τα ποστ σου...δεν θα ξανασχοληθω με το ατομο σου γιατι απλα δεν αξιζει τον κοπο...ariskatiforos έγραψε:sera πανηγυρτζης εισαι και φαινεσαι
να εισαι σιγουρος οτι δεν ειμαι ουτε χτεσινος ουτε μικρης ηλικιας
εσυ και ο ψευτοηρωικος παρορμητισμος σου φανερωνει μαλλον τη δικια σου μικρη ηλικια..
Εσυ ο μεγαλος ΠΑΟΚτσης και εμεις οι λιγοι επειδη λεμε το αυτονοητο
κατι τετοιοι τυποι σα και σενα τρωνε το παραμυθι και μικραινουν την ομαδα'
εγω λεω απλα οτι πρεπει να περασουμε δεν υπαρχει αλλο ενδεχομενο
για την αξιοπρεπεια της ομαδας και τη δικη μας ως οπαδοι της
- Maximus
Δεν το ειδα το ματς του ρουλη (δεν ηξερα καν οτι επαιζε χτες
) αλλα μετα το σεντονι του cellophan ειπα να δω καμια φαση για να εκτιμησω και εγω τα γεγονοτα... Εχει δικιο παντως... Οι αλλοι εχασαν τα αχαστα και ισοφαριστηκαν απο πεναλτι μουφα...
Ποιοι είναι αυτοί που γράφουν στα σάιτς??ποιοι είναι αυτοι που παίρνουν στα ράδια?Θέλω να τους δω έναν εναν..ντροπιάζουν τον ΠΑΟΚ τα ζώα με τη κάθε μαλακια που γραφουν και νομιζουν οτι κάνουν και κάτι..απο τοτε που βγηκε το ιντερνετ έχει χαλάσει πολύς κόσμος...ο κάθε άσχετος μιλάει για μπάλα,οπαδάκια διετίας,πανυγητζήδες του κερατά!αυτοί ειναι οι ίδιοι που γαμήσανε το γήπεδο και τραβανε όλη την ωρα βίντεο να εχουν να δείχνουν..ρε τι ξύλο θα φάτε δεν ξέρετε!!!Η 4 με τον Ατρόμητο ήταν μακράν ότι χειρότερο έχω δει από κερκίδα στη ζωή μου δυστυχώς...δεν οργανώνουν σωστά??εχουν μπλέξει με αδερφές ??δεν ξέρω όλα μου φταίνε τώρα...ελπίζω το βράδυ να κερδίσουμε!!Όταν έχεις μάθει στα καλύτερα σαν οπαδός τα μέτρια σε σκοτώνουν...
ΠΑΟΚΑΡΑ ΣΑΓΑΠΩ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ!
ΠΑΟΚΑΡΑ ΣΑΓΑΠΩ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ!
novito έγραψε:Πάνω από 100 δημοσιεύσεις για το σκουλήκι.....![]()
Τραγικό .
Και ακόμα πιο τραγικός ΕΓΩ που έκατσα πρωί πρωί κ τα διάβασα κ έχασα μισή ώρα απο τη ζωή μου κ ζοχαδιάστικα.
+ όσα θες giapa. Τελικά κάποιοι ζούνε για τη συγκριση και μονο με κουλες, ληκια και λοιπά... 
- kataramenos5
Αυτοί οι αμυντικοί της Ατλετικο ψιλοτραγικοί μου φάνηκαν..
Και το κοράκι? Ρε λες…Μπα…
Τι απόδοση είπαμε είχε το διπλό?
Και το κοράκι? Ρε λες…Μπα…
Τι απόδοση είπαμε είχε το διπλό?
-
gate4mitsos
giapas έγραψε:novito έγραψε:Πάνω από 100 δημοσιεύσεις για το σκουλήκι.....![]()
Τραγικό .
Και ακόμα πιο τραγικός ΕΓΩ που έκατσα πρωί πρωί κ τα διάβασα κ έχασα μισή ώρα απο τη ζωή μου κ ζοχαδιάστικα.
Τα ιδια σκατ@ και εγω
Και ποτε μην ξεχασετε οτι....ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ G4
- Sick Bastard
Όπως είπε κι ένα παιδί πιο πριν, μπορούμε να πούμε ένα μπράβο στον ρούλη, πέτυχε μεγάλη νίκη, κόμπλες δεν είμαστε.
Τώρα, από αυτό, μέχρι να διαβάζουμε για πιθανή οπαδική αύξηση του ρούλη (που χέστηκε η φοράδα στο γενί-τζαμί αν οι 2 θα γίνουν 3) και ότι θα είναι ντροπή ή δεν ξέρω γω τι άλλο ΑΝ προκριθούν και τα μελισσόπουλα44 και ΔΕΝ προκριθεί ο ΠΑΟΚ, όπως γράφτηκε απο κάποιους να μην πω τι, τύπους, η απόσταση είναι χαώδης.
Κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και το φόρουμ και αυτομπαναριστήτε ή κάντε 40 (ΣΑΡΑΝΤΑ) (ο αριθμός δεν είναι τυχαίος), κρύα ντους να συνέλθετε.
Τώρα, από αυτό, μέχρι να διαβάζουμε για πιθανή οπαδική αύξηση του ρούλη (που χέστηκε η φοράδα στο γενί-τζαμί αν οι 2 θα γίνουν 3) και ότι θα είναι ντροπή ή δεν ξέρω γω τι άλλο ΑΝ προκριθούν και τα μελισσόπουλα44 και ΔΕΝ προκριθεί ο ΠΑΟΚ, όπως γράφτηκε απο κάποιους να μην πω τι, τύπους, η απόσταση είναι χαώδης.
Κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και το φόρουμ και αυτομπαναριστήτε ή κάντε 40 (ΣΑΡΑΝΤΑ) (ο αριθμός δεν είναι τυχαίος), κρύα ντους να συνέλθετε.
μην μασατε ρε παιδια.
για εμας δουλευει το ληκι.
μαζευει ποντους για να μπουμε στους ισχυρους του ουεφα την επομενη χρονια.
αυτοι ετσι και αλλιως δεν θα παιξουν ευρωπη του χρονου. θα παιξει ο μακαρος.
για εμας δουλευει το ληκι.
μαζευει ποντους για να μπουμε στους ισχυρους του ουεφα την επομενη χρονια.
αυτοι ετσι και αλλιως δεν θα παιξουν ευρωπη του χρονου. θα παιξει ο μακαρος.
Μια σαραγοσα νίκησαν και την ίδια χρόνια έπεσε β εθνική το ίδιο βλέπω και για την τραγική αμυντικά ατλετικο
.....
.....
[youtube]xRsq-t7C1Rw&feature=player_embedded#![/youtube]
χαχαχα ελεος
χαχαχα ελεος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Πέμ 02 Δεκ 2010, 13:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: βιντεο
Λόγος: βιντεο