Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
0αχ0χα0χα0χα0χα0χαχ0αχ0α0χαχα0χα0χα0 αρε Μπαρλοου χα0χα0χ0χ0αχα0χα0χα0χ0αχ0αχ0αχ0αχ
Ναι ισχύει..
Ποιανού απόφαση ηταν;Για πες μας.Δεν απευθυνομαι προσωπικα σ εσενα, γιατι ετσι κι αλλιως, δεν πιστευω οτι ηταν δικη σου αποφαση το να εξαφανιστει σε χρονο dt το ποσταρισμα μου.
Και για πες μας ρε Δημήτρη για να μορφωθούμε και οι υπόλοιποι
Ποιανού απόφαση ήταν να σβήσει το ποστ ο Κώστας αν όχι δικιά του;
Γιατί τότε εσύ συκοφαντείς πως ο Κώστας ακολουθεί γραμμή
Πολιτική να κάνουμε, μαζί σου εννοείται. Κομματική να μην κάνουμε καλύτερα..Othin έγραψε:Προσωπικά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί σε ένα οπαδικό forum δεν ταιριάζει (και) η πολιτική κουβέντα, αλλά είναι βράδυ και θα θελα αυτήν τη συζήτηση να την κάνουμε κάποια άλλη ώρα απολύτως συνειδητά. Τα πάντα είναι πολιτική. Θέλω να πιστεύω πως οι ΠΑΟΚτσήδες διαφέρουμε από όσους ηλίθιους κwλ0γαβρους εξακολουθούν να στηρίζουν έναν κοινό εγκληματία του ποινικού δικαίου στα πλαίσια του no politica μόνον και μόνον επειδή ισχυρίζεται ότι βοηθά την ομάδα τους.
- Δημητρης17
Κωστα ανθρωπος χωρις πολιτικη σκεψη ειναι αβουλο ον, φτερο στον ανεμο που πηγαινει κατα κει που φυσα το ρευμα. Παρ ολα αυτα, σε παρακαλω μην παρεμβαινεις, εχω μια συζητηση με τον Οντι.Kostas_Peraia4 έγραψε:Δημητρης17 έγραψε:Δεν ηταν πολιτικη κουβεντα στο τοπικ των σχολιων για αλλες ομαδες, ποσταρισμα ηταν, οτι ο βαζελος ειναι το ιδιο με το γελοιο ΚΚΕ.Kostas_Peraia4 έγραψε:Μητσο πριν απο λιγο μπηκα στο forum.Δυστυχως δεν προλαβα να δω τι εχει γραφτει στο topic που μου λες.Προφανως θα διαγραφουν και απο εκει τα κομματικα.Δεν με ενοχλει καθολου η πολιτικη κουβεντα.Αλλα εδω ειναι forum του ΠΑΟΚ και αυτα δεν χωρανε ευτυχως ή δυστυχως
Τελος παντων Κωστα, στο ειπα οτι δεν απευθυνομαι σ εσενα, αλλα τωρα καταλαβαινω γιατι μερικοι σκυλιαζουν με το εξω η πολιτικη απο τον ΠΑΟΚ.
Φαινεται βολευουν μια χαρα οι οπαδοι προβατα. Κατι σαν αυτο που ακουγοταν στις πλατειες των αγανακτισμενων, το εξω η πολιτικη απ τις πλατειες οι οποιες ωστοσο ηταν γεματες απο καθε καρυδιας καρυδι - πολιτικο καιροσκοπο, και στην πραγματικοτητα εννουσαν εξω απ τις πλατειες το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ.
Επαναλαμβανω, τιποτα προσωπικο μ εσενα, ισα ισα σε συμπαθω. Αναγνωριζω οτι την δουλια σου παλευεις να κανεις.
Ξανασκεψου λιγο τι ειπες.Πραγματικα.Σε παρακαλω
Οτι θελεις, αφου τελειωσω το προηγουμενο προβλημα. First things first!!!
Καλά ρε και μου το λετε 8 χρονια μετα; Δεν παμε καλα...Odi έγραψε:Ναι ισχύει..
Ποιανού απόφαση ηταν;Για πες μας.Δεν απευθυνομαι προσωπικα σ εσενα, γιατι ετσι κι αλλιως, δεν πιστευω οτι ηταν δικη σου αποφαση το να εξαφανιστει σε χρονο dt το ποσταρισμα μου.
O εχθρος το ξερει αυτο;

ρε συ συνάδελφε θα κάνω το δικηγόρο του διαβόλουOdi έγραψε:α)Έχεις την εντύπωση οτι εμείς εδώ μέσα κάνουμε δουλειά;Ότι πληρωνόμαστε,έχουμε αφεντικά κλπ;Αν ναι σε ενημερώνω πως δεν έχουμε ούτε αφεντικό,ούτε ευρώ παίρνουμε.
β)Σταμάτα να συνδέεις τα πράγματα όπως σε βολεύει για να φτάσεις στο συμπέρασμα που εσύ θέλεις.
φυσικά και κάνετε δουλειά
δουλειά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πληρώνεται κάποιος, υπάρχει και η εθελοντική εργασία
χαλαρώστε "λαίμαι"
Ο δικηγόρος του...άλλου εδώmike έγραψε:ρε συ συνάδελφε θα κάνω το δικηγόρο του διαβόλουOdi έγραψε:α)Έχεις την εντύπωση οτι εμείς εδώ μέσα κάνουμε δουλειά;Ότι πληρωνόμαστε,έχουμε αφεντικά κλπ;Αν ναι σε ενημερώνω πως δεν έχουμε ούτε αφεντικό,ούτε ευρώ παίρνουμε.
β)Σταμάτα να συνδέεις τα πράγματα όπως σε βολεύει για να φτάσεις στο συμπέρασμα που εσύ θέλεις.
δουλειά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πληρώνεται κάποιος, υπάρχει και η εθελοντική εργασία
χαλαρώστε "λαίμαι"

Μίλησε για εργοδότες
Ναι ναι εννοείται ισχύει αυτό.100%.Μεγάλη αλήθεια.mike έγραψε:ρε συ συνάδελφε θα κάνω το δικηγόρο του διαβόλουOdi έγραψε:α)Έχεις την εντύπωση οτι εμείς εδώ μέσα κάνουμε δουλειά;Ότι πληρωνόμαστε,έχουμε αφεντικά κλπ;Αν ναι σε ενημερώνω πως δεν έχουμε ούτε αφεντικό,ούτε ευρώ παίρνουμε.
χαλαρώστε "λαίμαι"
Λάθος χρήση της λέξης.Απλά μίλησε για εργοδότες και ήθελα να ξεκαθαρίσω..
Δημήτρη περιμένω απάντηση!pgetsos έγραψε:Και για πες μας ρε Δημήτρη για να μορφωθούμε και οι υπόλοιποι
- Δημητρης17
Κατ αρχην, δεν ειναι καθολου ευγενικο να απαιτεις απο εναν ανθρωπο να απαντα σε τρεις αλλους ταυτοχρονα, χωρις να εχει δικαιωμα στον απαραιτητο προπαρασκευαστικο χρονο. Οπως ειπα ενωριτερα, καθε πραγμα στην σειρα του.
Οντι, περιμενω να ανακαλεσεις.
Πετρο, μαλλον σε αλλο σχολειο σπουδασαμε. Το δικο μου ηταν αυτο της δουλιας και της στεγνης, ωμης, απροκαλυπτης αδικιας. Αυτο και εξακολουθει να ειναι.
Κι αυτο το λεω, γιατι στο σχολειο που εκανα μεταπτυχιακο κι αυτο ειναι ο δρομος -οχι με την κακη εννοια αυτου- εμαθα οτι τα παντα εχουν χρωμα. Ακομη κι οτι προσπαθει να μας πεισει οτι ειναι αχρωμο, κι οτι κατω απο την ακομματιστη ομπρελλα θα πορευτουμε ολοι αγκαλια προς την ευβοιωση, θυτες και θυματα, λυκοι και προβατα, κι αυτο εχει χρωμα και εξυπηρετει συγκεκριμενη πολιτικη, η οποίες πολιτικες ειναι δυο και ειναι υπερ ή κατα των αφεντικων, υπερ ή κατα των εργατων. Η πολιτικη απαρτιζεται απο κομματα, οχι απο λεσχες φιλιας και απο αυτα εφαρμοζεται, το ζεις κι εσυ καθε μερα φανταζομαι. Οπως επισης, η πολιτικη δεν διαχωριζεται απο την οικονομια, ουτε με εγχειρηση!!!
Οντι, περιμενω να ανακαλεσεις.
Πετρο, μαλλον σε αλλο σχολειο σπουδασαμε. Το δικο μου ηταν αυτο της δουλιας και της στεγνης, ωμης, απροκαλυπτης αδικιας. Αυτο και εξακολουθει να ειναι.
Κι αυτο το λεω, γιατι στο σχολειο που εκανα μεταπτυχιακο κι αυτο ειναι ο δρομος -οχι με την κακη εννοια αυτου- εμαθα οτι τα παντα εχουν χρωμα. Ακομη κι οτι προσπαθει να μας πεισει οτι ειναι αχρωμο, κι οτι κατω απο την ακομματιστη ομπρελλα θα πορευτουμε ολοι αγκαλια προς την ευβοιωση, θυτες και θυματα, λυκοι και προβατα, κι αυτο εχει χρωμα και εξυπηρετει συγκεκριμενη πολιτικη, η οποίες πολιτικες ειναι δυο και ειναι υπερ ή κατα των αφεντικων, υπερ ή κατα των εργατων. Η πολιτικη απαρτιζεται απο κομματα, οχι απο λεσχες φιλιας και απο αυτα εφαρμοζεται, το ζεις κι εσυ καθε μερα φανταζομαι. Οπως επισης, η πολιτικη δεν διαχωριζεται απο την οικονομια, ουτε με εγχειρηση!!!
Odi έγραψε:Όχι δεν το ξέρει..
Πω ρε τοσο καιρο στο σκοταδι ημουν...
Αμα κανεις προσθηκη φιλου τι γινεται;
... ναι την εργοδοσία την είδα εκ των υστέρων, αλλά όπως και νάχει: ειρήνη ημιν ρε γαμώτο 

Odi έγραψε:Ποιανού απόφαση ηταν;Για πες μας.Δεν απευθυνομαι προσωπικα σ εσενα, γιατι ετσι κι αλλιως, δεν πιστευω οτι ηταν δικη σου αποφαση το να εξαφανιστει σε χρονο dt το ποσταρισμα μου.
Μάλλον ξέχασες να απαντήσεις.Περιμένω.
- Δημητρης17
Κωστα την απαντηση θα την παρεις, αν και πιστευω οτι θα ειναι οριστικο μπαν, αφου ανακαλεσει ο Οντι!!! Απαραιτητη προυποθεση, δεν ειμαι φτερο στον ανεμο, παιρνω πολυ στα σοβαρα τον εαυτο μου!!!pgetsos έγραψε:Δημήτρη περιμένω απάντηση!pgetsos έγραψε:Και για πες μας ρε Δημήτρη για να μορφωθούμε και οι υπόλοιποι