Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Στρατηγικά και από θέμα μάρκετινγκ πιστεύω πως αύριο είναι η καλύτερη μέρα για να ανακοινώσεις 2 παίκτες . Ορμάει ο κόσμος στα τελευταία διαρκείας . Ενθουσιασμός . 2 αλλαγές που είναι το όριο της λίστας . Έχεις πρόγραμμα
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Thessaloniki International Airport
Arrivals
9:05 AM A3595 Paros (PAS)
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Πάντως εαν ισχύει του παπατζή, μέσα στην ημέρα θα πρέπει να βγουν ανάλογα δημοσιεύματα στα sites. Μέχρι στιγμής τίποτα.
maceio

Δημοσίευση από maceio »

που είναι εκείνο το καλοκαίρι που ειμασταν παραλια και ανοίγαμε την εφημερίδα και βλέπαμε ανακοίνωση ο ΠΑΟΚ εκλεισε Pablo Garcia , Contreras και δεν το πιστευαμε
maceio

Δημοσίευση από maceio »

Mīngus έγραψε:Χάσμα μεταξύ βασικών και αναπληρωματικών υπάρχει και στις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου.
Οι περισσότεροι αν μας ρωτούσαν ποιον έχει η Σίτυ αριστερά για αναπληρωματικό του Γκβάρντιολ ή Ρεάλ για αλλαγή του Μεντί, ούτε που θα ξέραμε να απαντήσουμε.

Ούτε εμένα μ' αρέσει ο Ράφα Σοάρες.
Μακάρι να υπήρχε στη θέση του ένα αξιόλογο project από τις ακαδημίες.

Αλλά συγγνώμη, πόσο εύκολο είναι να βρεις καλύτερο από τον Σοάρες που θα έρθει δεδομένα για να είναι η ρεζέρβα του παιχταρά Μπάμπα;
Τσαούσης
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Mitsospaoki4 έγραψε:Βλέπω από πολλούς να χρησιμοποιείται το επιχείρημα όταν εκφράζουμε τον προβληματισμό για τις κινήσεις που δεν έγιναν ακόμα, ότι " ναι αλλά με αυτούς πήρες πρωτάθλημα".

Δεν αμφιβάλω κανείς δεν πρέπει να υποτιμάει το σημερινό ρόστερ, ωστόσο νομίζω το πάμε λίγο στο άλλο άκρο.

Είχα αναφέρει εκεί τέλη Μαίου πως ένα κλασικό λάθος που κάνουν οι πρωταθλήτριες ομάδες είναι να υπερεκτιμούν το τωρινό τους ρόστερ.

Κανείς δεν ζήτησε 10 μεταγραφές, αλλά είναι θέσεις που πρέπει να αυξήσεις τον εσωτερικό ανταγωνισμό ή να ανεβάσεις την ποιότητα σου.

Το φετινό ήταν με διαφορά το πιο @ρχιδατο πρωτάθλημα, αλλά αν θέλουμε να εδραιωθούμε κάθε χρόνο στην κορυφή, θα πρέπει να κοιτάμε πάντα προς τα πού μπορούμε να αναβαθμιστούμε.

Είναι κρίμα για τον Λουτσεσκου να χρεωθεί μια πιθανή αποτυχία εισόδου στους ομίλους (γιατί αυτός θα τα ακούσει κλασικά) επειδή έμεινε με φορ τον Σαματα και τον Μπράντον και μόνο αριστερό εξτρέμ τον Τάισον..
Ολιγόλογος και περιεκτικός.
Άβαταρ μέλους
burbu

Δημοσίευση από burbu »

Mīngus έγραψε:O λαός διψάει για παπά.
Θυμάμαι τι γινόταν κάποτε στον 103 στον έξτρασπορτ, όταν ο Συρίγος και ο Χύτας κάθε μέρα λέγανε για Γιάννα Αγγελοπούλου.
Γυμνάσιο ήμουν τότε σε σχολείο που ήταν πρωί/απόγευμα. Περίμενα πώς και πώς να είμαι απογευματινός για να τους ακούσω το πρωί να μας φλωμώνουν στον παπά με αποκλειστικά για τη Γιάννα, το ενδιαφέρον της οικογένειας για τον ΠΑΟΚ και το ρόλο του Βαρθολομαίου.
Το καλύτερο ήταν παπάδες όπως Ρικέλμε και Ορτέγκα
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Ο Τσαλοφ ειναι τεραστια μεταγραφη εφοσον γινει
Με Λιβαγια επισης θα υπαρχει ικανοποιηση
Στα χαφ ειναι εξισου αμεση η αναγκη να ξεκαθαρισει το τοπιο
Frans van Rooij

Δημοσίευση από Frans van Rooij »

Κάποια Updates από τη δική μου πλευρά.
1) Ο Τσαλόφ είναι όντως ο Ν1 στόχος στην επίθεση αυτή τη στιγμή. Λένε ότι είναι κοντά.
2) Κανένα νεότερο από τον Μεϊτέ, εξακολουθεί να ζει στον κόσμο του.
3) Η ομάδα κινείται εντατικά για την απόκτηση στόπερ-ηγέτη.
4) Δεδομένη η απόκτηση πρωτοκλασάτου αριστερού εξτρέμ, αλλά δεν είναι προτεραιότητα αυτή τη στιγμή.
5) Θα κινηθούμε σίγουρα για αριστερό μπακ, ίσως πάμε και για δεξί μπακ.

Συνοπτικά πάμε για 5+1 προσθήκες. Φορ, χαφ, στόπερ, εξτρέμ, αριστερό μπακ και ίσως δεξί μπακ.
maceio

Δημοσίευση από maceio »

στο football manager αν δεν μου καθοταν κανενας παικτης θα ειχα ηδη παρει το editor να παρω καποιον παικτη ....δεν αντεχεται αλλο!!!!!!! τεταρτη παιζουμε .....
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

maceio έγραψε:στο football manager αν δεν μου καθοταν κανενας παικτης θα ειχα ηδη παρει το editor να παρω καποιον παικτη ....δεν αντεχεται αλλο!!!!!!! τεταρτη παιζουμε .....
:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

maceio έγραψε:στο football manager αν δεν μου καθοταν κανενας παικτης θα ειχα ηδη παρει το editor να παρω καποιον παικτη ....δεν αντεχεται αλλο!!!!!!! τεταρτη παιζουμε .....
Εγώ συνήθως παίρνω αυτόν που με απέρριψε και για αντίποινα του κάνω δεκαετές συμβόλαιο με βασικό μισθό.
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Αυτό είναι το θέμα μας εδώ στο topic...οι μισές απόψεις πηγάζουν από το football manager...Είναι παιχνίδι ,δεν είναι πραγματικότητα...
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Frans van Rooij έγραψε:Κάποια Updates από τη δική μου πλευρά.
1) Ο Τσαλόφ είναι όντως ο Ν1 στόχος στην επίθεση αυτή τη στιγμή. Λένε ότι είναι κοντά.
2) Κανένα νεότερο από τον Μεϊτέ, εξακολουθεί να ζει στον κόσμο του.
3) Η ομάδα κινείται εντατικά για την απόκτηση στόπερ-ηγέτη.
4) Δεδομένη η απόκτηση πρωτοκλασάτου αριστερού εξτρέμ, αλλά δεν είναι προτεραιότητα αυτή τη στιγμή.
5) Θα κινηθούμε σίγουρα για αριστερό μπακ, ίσως πάμε και για δεξί μπακ.

Συνοπτικά πάμε για 5+1 προσθήκες. Φορ, χαφ, στόπερ, εξτρέμ, αριστερό μπακ και ίσως δεξί μπακ.
:nairepaok:
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

VfB v2 έγραψε:
Εγώ συνήθως παίρνω αυτόν που με απέρριψε και για αντίποινα του κάνω δεκαετές συμβόλαιο με βασικό μισθό.
Γιατί αν την άφηνες την Γκοντσάροβα τι θα έκανε νομίζεις;;; :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”