Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Απο τον ιουνη (που θελανε να φερουν Ντου) και ξαναμανα μεσα νοεμβρη, βαλαμε πωλητηριο στον τσιμι (τον μονο μετα τον πριγιο που μπορουσε να φερει χρηματα), κοντα στα 3.5-4 μυρια.
Ανεξαρτητα με το τι θελει ο καθε παικτης κ ο καθε μανατζερ (οπως κ ο Πριγιο αλλωστε. Αληθεια, ποιος καλος, δε θελει μεταγραφη?), δε μεταφραζεται και ως μεγαλο παθος απο μεριας μας να τον κρατησουμε..
Ας φαμε και τον Θανουλη στη μαπα τωρα...
Ανεξαρτητα με το τι θελει ο καθε παικτης κ ο καθε μανατζερ (οπως κ ο Πριγιο αλλωστε. Αληθεια, ποιος καλος, δε θελει μεταγραφη?), δε μεταφραζεται και ως μεγαλο παθος απο μεριας μας να τον κρατησουμε..
Ας φαμε και τον Θανουλη στη μαπα τωρα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Πέμ 25 Ιαν 2018, 12:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ξυπνησα και διαβάζω ότι ο τσιμι χαιρετά, μου έπεσε και ή τελευταία τρίχα από τα μαλλιά. Και διαβάζω πως αντικαταστάτης προορίζεται ο κουρμπελη. Ε φύτρωσε καινούργια!
Στα σοβαρά τώρα παίκτη που το μυαλό του είναι να πάει σε καλύτερο πρωταθλήματα τον δίνεις και με κορδέλα παρακαλώ. Όσο για τον κουρμπεχαχαχα είναι μόνο για να γράφουν οι αρδ. Άλλος είναι ο στόχος και αντικαταστάτης κλ αι λογικά το όνομα θα βγει από το εξωτερικό. Προσωπική άποψη, δε θα πάρουμε κανένα μιας και υπάρχει υπεράριθμοι στα χαφ. Εμένα ο καημός μου είναι ο φορ. Έναν με διαφορετικά χαρακτηριστικά του πριγιοβιτς. Ο Κουλουρης δυστυχώς δεν
Στα σοβαρά τώρα παίκτη που το μυαλό του είναι να πάει σε καλύτερο πρωταθλήματα τον δίνεις και με κορδέλα παρακαλώ. Όσο για τον κουρμπεχαχαχα είναι μόνο για να γράφουν οι αρδ. Άλλος είναι ο στόχος και αντικαταστάτης κλ αι λογικά το όνομα θα βγει από το εξωτερικό. Προσωπική άποψη, δε θα πάρουμε κανένα μιας και υπάρχει υπεράριθμοι στα χαφ. Εμένα ο καημός μου είναι ο φορ. Έναν με διαφορετικά χαρακτηριστικά του πριγιοβιτς. Ο Κουλουρης δυστυχώς δεν
- john4serres
Δεν είναι κακός παίκτης ο Κουρμπέλης.
Το θέμα είναι να δέσει όσο πιο γρήγορα γίνεται.
Να γίνει ένας καλός συνδετικός κρίκος άμυνας-κέντρου.
ΑΝ ισχύουν τα περί 1,5 μύριο, ένα παίκτη ελεύθερο και δύο παίκτες δανεικούς και πληρωμένους, για τον Κουρμπέλη, μου φαίνεται μεγάλο το αντίτιμο.
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω εικόνα της αξίας του, καθώς δεν τον έχω παρακολουθήσει.
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω εικόνα της αξίας του, καθώς δεν τον έχω παρακολουθήσει.
- PAOKevolution
john4serres έγραψε:Δεν είναι κακός παίκτης ο Κουρμπέλης.
Ρε αδερφε τωρα ποιος κουρμπελης σοβαρευτειτε!
Ουτε απ'εξω!
Γνωμη σου βεβαιως και σεβαστη αλλα κοιτατε τι γραφετε
- kataramenos5
Αυτο.Τοσο χαζοι δεν ειναι.Μαλλον ανοιξαν το δρομο για κατι καλυτερο και ψηλοτερο ισως και πιο σκουρο.Παλαιολόγος έγραψε: κοιτα sourmene δεν ειναι κακο να πουλησεις εναν απο τους κομβικους σου παιχτες
αλλα κακο ειναι να μην επιλεξεις σοφα την στιγμη
το καλοκαιρι δηλ γινονται αυτα
25 γεναρη και παιχταρας να φερεις δεν ξερεις αν θα ενσωματωθει ομαλα και γρηγορα σε ομαδα φτιαγμενη ηδη
- Παλαιολόγος
ουτε και εγω και με κανει αισθηση η τοση σπεκουλα γι αυτονSpiros_S έγραψε:ΑΝ ισχύουν τα περί 1,5 μύριο, ένα παίκτη ελεύθερο και δύο παίκτες δανεικούς και πληρωμένους, για τον Κουρμπέλη, μου φαίνεται μεγάλο το αντίτιμο.
ο παιχτης εχει μπει στα 25 του και εχει 1 αγωνιστικη στην εθνικη ελλαδας
δεν τον κρινω,μπορει να ειναι πολυ καλος,αλλα βλεπω καποια στατιστικα(αληθεια εχει καποιος καποια μαζεμενα για αυτον;)
διαβαζω και καποια μηνυματα απο παιδια εδω και βλεπω ενα αντιτιμο μαλλον φουσκωμενο σε αντιστοιχια με ολα αυτα
- john4serres
Εφόσον Χατζηησαιας και Γιαννούλης δύσκολα θα παιξουν στον ΠΑΟΚ, ας μεινουν Ατρόμητο και με ενα ποσό έξτρα (κανένα 200αρι υποθέτω) ας πάρουμε τον Madson.
Από βιογραφικό δεν λέει κάτι, αλλά για Ελλάδα είναι αρκετά καλός.
Date of birth: May 9, 1991
Height: 1,78 m
Από βιογραφικό δεν λέει κάτι, αλλά για Ελλάδα είναι αρκετά καλός.
Date of birth: May 9, 1991
Height: 1,78 m
Για όνομα... ποιός κουρμπελης.
Τελικά δεν βαριέσαι ποτέ σε αυτήν την ομάδα
Τελικά δεν βαριέσαι ποτέ σε αυτήν την ομάδα
- White Ranger
Θα πω την γνώμη μου γιατί τον παίχτη τον ήξερα και τον παρακολουθούσα και στον τρόπο παιχνιδιού του από Τρίπολη και στον Βάζελο που είναι και αρχηγός.
Είναι παίχτης που προτιμάμε τα τελευταία χρόνια(παίχτες να παίζουν σε αρκετές θέσεις)επί Μίχελ στις θέσεις 4 και 6 είναι Έλληνας και δεύτερον θέλουμε και παίχτη έτοιμο είμαστε στον 1 βαθμό και πάμε για Πρωτάθλημα(να ψάξουμε παίχτες να προσαρμοστούν έχει στην αγορά το θέμα είναι ποιος έρχεται και πότε θα παίξει).
Σα παίχτης αυτούς που διέκρινα στις θέσεις 6 για Έλληνες προτιμώ τον Κουτμπέλη και τον Σιώπη.
Άρα αν ισχύει για 1χαρτί που διαβάζω και κάτι+Kace/Κωνσταντινίδης(ελεύθερους)+Μυστακίδη(δανεικό)να πάρει παιχνίδια είναι "ότι πρέπει¨για εμένα προσωπικά λέω.
Είναι παίχτης που προτιμάμε τα τελευταία χρόνια(παίχτες να παίζουν σε αρκετές θέσεις)επί Μίχελ στις θέσεις 4 και 6 είναι Έλληνας και δεύτερον θέλουμε και παίχτη έτοιμο είμαστε στον 1 βαθμό και πάμε για Πρωτάθλημα(να ψάξουμε παίχτες να προσαρμοστούν έχει στην αγορά το θέμα είναι ποιος έρχεται και πότε θα παίξει).
Σα παίχτης αυτούς που διέκρινα στις θέσεις 6 για Έλληνες προτιμώ τον Κουτμπέλη και τον Σιώπη.
Άρα αν ισχύει για 1χαρτί που διαβάζω και κάτι+Kace/Κωνσταντινίδης(ελεύθερους)+Μυστακίδη(δανεικό)να πάρει παιχνίδια είναι "ότι πρέπει¨για εμένα προσωπικά λέω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος White Ranger την Πέμ 25 Ιαν 2018, 13:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- thanos-xanthi
αυτό είναι πολλών ευσεβής πόθος νομίζωkataramenos5 έγραψε:Αυτο.Τοσο χαζοι δεν ειναι.Μαλλον ανοιξαν το δρομο για κατι καλυτερο και ψηλοτερο ισως και πιο σκουρο.Παλαιολόγος έγραψε: κοιτα sourmene δεν ειναι κακο να πουλησεις εναν απο τους κομβικους σου παιχτες
αλλα κακο ειναι να μην επιλεξεις σοφα την στιγμη
το καλοκαιρι δηλ γινονται αυτα
25 γεναρη και παιχταρας να φερεις δεν ξερεις αν θα ενσωματωθει ομαλα και γρηγορα σε ομαδα φτιαγμενη ηδη
κάποιον να δαγκώνει, παραείμαστε σοφτ
- Παλαιολόγος
ταχυς ειναι;White Ranger έγραψε:Θα πω την γνώμη μου γιατί τον παίχτη τον ήξερα και τον παρακολουθούσα και στον τρόπο παιχνιδιού του από Τρίπολη και στον Βάζελο που είναι και αρχηγός.
Είναι παίχτης που προτιμάμε τα τελευταία χρόνια(παίχτες να παίζουν σε αρκετές θέσεις)επί Μίχελ στις θέσεις 4 και είναι Έλληνας και δεύτερον θέλουμε και παίχτη έτοιμο είμαστε στον 1 βαθμό και πάμε για Πρωτάθλημα(να ψάξουμε παίχτες να προσαρμοστούν έχει στην αγορά το θέμα είναι ποιος έρχεται και πότε θα παίξει).
Καλο τζος, γελασα.joshua έγραψε:Αν θελουν να μπουν σε διαπραγματευση με τον βαζελο μονο σε στυλ τελεσιγραφου.1,5 μυριο και απαντηση μεχρι αυριο max...