Αυτό σημαίνει λαϊκή δημοκρατίαPAOKhead έγραψε:Εγώ προτείνω προπονητής να γίνεται για μια βδομάδα κάποιος από την κερκίδα με κλήρωση. (Αντί γι δώρο που έχει τώρα στο ήμιχρονο θα γίνεσαι προπονητής εβδομάδας).
Αν κερδίσει το ματς μένει και την επόμενη. Αν χάσει, μπούλο-κλήρωση-επόμενος
Igor Tudor
- painkiller4
Re: Igor Tudor
- Περιπτερος
ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ !!!K_geo έγραψε:Mīngus έγραψε:Ας αναλάβει προπονητής ο Ιβάν να τελειώνουμε. Κάθε χρόνο στο ίδιο έργο θεατές. 4η σεζόν τα ίδια.
- aisiodoksos
η τον διωχνεις σημερα και φερνεις εναν καλο προπονητη (οχι ιβιτς-γκαρσια αλλα ετοιμο , ψημενο) Ή ανακοινωνεις ΣΗΜΕΡΑ 3ετες και οποιος δεν γουσταρει ας μην ερχετε και τελος η μπουγαδα.
- The_Stalker
- pagotatzis
-
paokpantou
Ναι φίλε το πιστεύω αν έχεις να μου δώσεις καποιο παράδειγμα το οποιο δείχνει το αντιθετο οκ πάω πασοsn0ufel4 έγραψε:paokpantou έγραψε:Άμα φέρνει αποτελέσματα δεν φεύγει φίλε ο προπονητής.άντε σήμερα ο μιτκο θα ανοίξει σαμπάνιεςsn0ufel4 έγραψε:οποιον και να παρουνε θα φυγει στο 4μηνο τζαμπα σκατε
αν μετα απο ολα αυτα το πιστευεις δε μπορω να κανω κατι
- Trilofiotis
Θέλω προπονητή ιβαν σαββιδη ! Να παίζουμε πλέον με Τριγωνη μπάλα
Sent from my mind using boobs power
μπολονι εφερνε αποτελεσματα στεφενς εφερνε αποτελεσματα ακομα και ο τουντορ φερνει αποτελεσματα καθως πριν απο την αεκ ειχες να χασεις απο τον αστερα πριν 2 μηνες ( δε σου βαζω την ηττα απο καλονη)
- pisakaipoupoula
- Περιπτερος
Εάν το λέει πάντως ο Πετρωτός, διατηρώ αμφβολίες.
Νομίζω ότι ο Athens με το σχόλιο που έκανε, έκλεισε κάθε δυνατότητα προβληματισμών.
Είναι άλλο το "χτιζω" και άλλο το "γκρεμίζω" .
Αλλο το σοβαρεύω σιγά - σιγά και άλλο το "γελοιοποιούμαι" .
Προφανώς κανείς δεν μπορούσε να έχει την φιλοδοξία για τρομερά πράγματα φέτος (όπως και πέρυσι), αλλά και στον Λεβαδειακο να είχε τέτοια αποτελέσματα, ένας προπονητής, θα είχε τουλάχιστον την αμφισβήτηση.
Νομίζω ότι ο Athens με το σχόλιο που έκανε, έκλεισε κάθε δυνατότητα προβληματισμών.
Είναι άλλο το "χτιζω" και άλλο το "γκρεμίζω" .
Αλλο το σοβαρεύω σιγά - σιγά και άλλο το "γελοιοποιούμαι" .
Προφανώς κανείς δεν μπορούσε να έχει την φιλοδοξία για τρομερά πράγματα φέτος (όπως και πέρυσι), αλλά και στον Λεβαδειακο να είχε τέτοια αποτελέσματα, ένας προπονητής, θα είχε τουλάχιστον την αμφισβήτηση.
- PAOK_Antarctica
Έτσι και κάνουμε πως πάμε να βγάλουμε σχεδόν έναν ολόκληρο γύρο + πλέι-οφ + κύπελλο με υπηρεσιακό προπονητή, τότε είναι που θα αρχίσουν οι ομορφιές.
και για να πρωτοτυπήσουμε, πριν την έναρξη του αγώνα όλη η 11αδα θα κάνει από ένα τσιγάρο της donskoy.Thanix έγραψε:Θέλω προπονητή ιβαν σαββιδη ! Να παίζουμε πλέον με Τριγωνη μπάλα
Τα βράδια θα καπνίζουν ότι θέλουν και θα πίνουν όσο θέλουν κι "ότι" θέλουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Κυρ 31 Ιαν 2016, 15:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Trilofiotis έγραψε:Δεν ήθελα να φυγει ο Ιγκορ, αλλα ΕΡΧΕΤΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΤΟ ΠΟΥΛΑΙΝ ΟΠΟΤΕ ΑΠΛΑ ΤΡΕΛΕΛΕ!![]()
![]()
![]()
Ποιο ειναι το πουλεν σου