Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
- Mario Jardel
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Φίλτατε xleboura, όλα γίνονται για να φτάσουμε τις 500 σελίδες κ να γίνει η επόμενη μεταγραφή.
Che αν ξές δώσε λεπτομέρειες. Ποια 300;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mario Jardel την Κυρ 20 Ιούλ 2014, 20:49, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
γειά σου ρε Che 4tounische4 έγραψε:ας μας το πει και θα πανηγυριζω για μεταγραφες φακουντο και μακ αλλα ας το πει οχι φανφαρες και στο τελος πιπεςslidar έγραψε:Δηλαδη ρε συ che απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι δεν θελει να κανει τον ΠΑΟΚ πρωτο ?
Kαι εγω σου λεω οτι αν δεν ξεκαθαρισει το θεμα των χρεων μην περιμενεις ανοιγματα απο τον Σαββιδη.
αναμένουμε τα Ιβηρικά ριπόρτς
Έλα ρε παιχνιδακια επαιζε αν δεν ερχόταν πρόταση απο έξω θα πήγαινε γαβρο ειναι φανερό απο το πως χειρίστηκε την υπόθεση .....τωρα αυτα οτι τον υποσχέθηκε ο Ιβαν 300 και υποχώρησε που τα ειδες στον ύπνο σου ;
-
black death
Μα τέτοιο θράσος;che4 έγραψε: οσον αφορα το φορτουνη αν εσκαγε ο ιβαν τα 300 που ειχε υποσχεθει τωρα θα ηταν ολλανδια πιστεψε με ετσι ειναι
Πίστευα ότι ήσουν απλά αφελής. Πλέον απορώ μήπως είσαι και κακοπροαίρετος.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Ετσι ειναι ....το το λάθος τι ΠΑΕ ηταν οτι άφησε να τραβήξει η ιστορια δεν ηταν καταστροφή ......καλα εκανε και παράτησε την ιστορια και φανηκε οτι το εργο ηταν προσχεδιασμένο εξωτερικό η ΓΑΒΡΟΣ με προσπάθεια να χτυπήσουν επικοινωνιακά εμάς ακόμη και τον βαζελο ,εγω αυτο κατάλαβα απο την συμπεριφορά του φορτουνηnavigator11 έγραψε:Εσύ (εσείς) επιμένετε πως πρόκειται για ΗΤΤΑ.Δε σας εμποδίζει τίποτα και κανείς.Κάποιοι δε βλέπουμε την καταστροφή,που ελεύσεται.Χαλιόμαστε ότε και αν έρθει.Όχι προκαταβολικά ελέω φορτούνη.marley 4 έγραψε:ακριβως αυτο λεμεhasio_john έγραψε:Τα αρδ πάντως ξεκίνησαν με τα ανάλογα πρωτοσέλιδα ... --> http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 35239.html
""" Άλλη μία ελληνική προσθήκη για τον Ολυμπιακό! Και τι προσθήκη! Με τη σφραγίδα της Εθνικής Ελλάδας! Ο Κώστας Φορτούνης, διεθνής με την Εθνική ομάδα των Ανδρών, αναμένεται αύριο Δευτέρα στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές και να υπογράψει. Όχι στον ΠΑΟΚ όπως κάποιοι περίμεναν και έλπιζαν, αλλά στους πρωταθλητές!..."""![]()
Θα δείτε σε λίγο και εκατοντάδες χλευαστικά σχόλια από γάβρους και όχι μόνο!!
Μόνοι μας βγάλαμε τα ματάκια μας!!
αλλα καποιοι επιμενουν οτι ΠΑΛΙ δεν εγινε τιποτα ηττα? ποια ηττα σε λενε
σε λιγο θα μας πουν και ποντικια
εδω κολλαει ο νικολας
ρε τον φουκαρα...
Συμπονώ τους μοδεράτορες,ίδιως τον σούρμε,για την προσπάθειά του να δώσει κάποιον τόνο ψύχραιμης λογικής σε ένα νήμα,που έχει καταντήσει ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Κυρ 20 Ιούλ 2014, 20:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Asimos
Τσε νομίζω πως είσαι λίγο θολωμένος με την όλη κατάσταση και αρκετά εκνευρισμένος για να σκεφτείς ή να απαντήσεις καθαρά.
Το ότι σε βγάζει δεύτερο τρίτο με κάποια στάνταρ που δεν πέφτουν παρακάτω από την ώρα που ήρθε, με τον παλαιωμένο σοββιετικό λάθος τρόπο που διοικεί δεν σημαίνει πως δεν θέλει να σε πάει παραπάνω. Απλώς δεν μπορεί να χτυπήσει όλο το σύστημα και από το να πετάει 5-10 μύρια κάθε χρόνο προτιμάει την συντηρητική αγωγή.
Μένετε μακρυά οι περισσότεροι και δεν μπορείτε να καταλάβετε πως για να πάρει κάποιος την πρωτιά εδω πρέπει να την αγοράσει από αυτούς που την πουλάνε, πράγμα τελείως αντίθετο στη νοοτροπία μας.
Ρωτήστε έναν γαύρο τι έχει να πει για τις αποκαλύψεις που ακούνε για τα στημένα... Η απαντηση είναι μια και κοινή... Όποιος θέλει πρωτιά, παράγκα κάνει.
Αβασάνιστα, αβάδιστα, χωρίς ντροπες....
Σεις μου λέτε ιστορίες με τέρατα και δράκους...
Όταν αρχίσει να χάνει 10-20 βαθμούς κάθε χρόνο ο γαύρος απο Διαιτησία, τότε το ξανασυζητάμε...
Θέλεις τέτοια πρωταθλήματα; Να ακούς τον Ζησάκο πως θα στήνει και τα σημαιάκια του κόρνερ;
Δεν επανέρχομαι ξανά... Αλλά είναι τόσοι οι παράμετροι στην ιστορία του ποδοσφαίρου που είναι τρελό να κάθεσαι και να χτυπάς μονόπλευρα ότι δεν γουστάρεις αγνωώντας όλες τις διαστάσεις.
Πιο τάληρα δεν μπορώ να στο κάνω και την επόμενη φορά που θα γράψεις κάτι μονοδιάστατο... Ειλικρινά δεν ξέρω πως θα σου απαντήσω, όχι γιατί έχω κάτι μαζί σου αλλά όταν λέμε ο ουρανός είναι μπλε δεν μπορω να ακούω αδερφε πως ειναι ροζ η κοκκινος.
Μας άφησε και Ολιβάρες νωρίς βλέπεις, που μια υπερανάλυση του θα μας κάλμαρε όλους τώρα που είμαστε στην τσίτα...
Το ότι σε βγάζει δεύτερο τρίτο με κάποια στάνταρ που δεν πέφτουν παρακάτω από την ώρα που ήρθε, με τον παλαιωμένο σοββιετικό λάθος τρόπο που διοικεί δεν σημαίνει πως δεν θέλει να σε πάει παραπάνω. Απλώς δεν μπορεί να χτυπήσει όλο το σύστημα και από το να πετάει 5-10 μύρια κάθε χρόνο προτιμάει την συντηρητική αγωγή.
Μένετε μακρυά οι περισσότεροι και δεν μπορείτε να καταλάβετε πως για να πάρει κάποιος την πρωτιά εδω πρέπει να την αγοράσει από αυτούς που την πουλάνε, πράγμα τελείως αντίθετο στη νοοτροπία μας.
Ρωτήστε έναν γαύρο τι έχει να πει για τις αποκαλύψεις που ακούνε για τα στημένα... Η απαντηση είναι μια και κοινή... Όποιος θέλει πρωτιά, παράγκα κάνει.
Όταν αρχίσει να χάνει 10-20 βαθμούς κάθε χρόνο ο γαύρος απο Διαιτησία, τότε το ξανασυζητάμε...
Θέλεις τέτοια πρωταθλήματα; Να ακούς τον Ζησάκο πως θα στήνει και τα σημαιάκια του κόρνερ;
Δεν επανέρχομαι ξανά... Αλλά είναι τόσοι οι παράμετροι στην ιστορία του ποδοσφαίρου που είναι τρελό να κάθεσαι και να χτυπάς μονόπλευρα ότι δεν γουστάρεις αγνωώντας όλες τις διαστάσεις.
Πιο τάληρα δεν μπορώ να στο κάνω και την επόμενη φορά που θα γράψεις κάτι μονοδιάστατο... Ειλικρινά δεν ξέρω πως θα σου απαντήσω, όχι γιατί έχω κάτι μαζί σου αλλά όταν λέμε ο ουρανός είναι μπλε δεν μπορω να ακούω αδερφε πως ειναι ροζ η κοκκινος.
Μας άφησε και Ολιβάρες νωρίς βλέπεις, που μια υπερανάλυση του θα μας κάλμαρε όλους τώρα που είμαστε στην τσίτα...
- hasio_john
Μάγκες ηρεμήστε ρε σεις!! Στο τέλος θα μαλώσουμε και για τον παπάρα!
Φτάνει, τέλος! Προχωράμε μπροστά και τα καλύτερα έρχονται!
Φτάνει, τέλος! Προχωράμε μπροστά και τα καλύτερα έρχονται!
Che νομίζω οτι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ σήμερα, έπρεπε λίγο να προσέχεις. Δεν πέρασαν δα και μήνες απο τότε που έγραφες και επέμενες οτι τα ξέρεις όλα για Φορτούνη και ΟΛΑ είναι τέλεια κλπ κλπ..
Και ΕΛΠΙΖΩ πραγματικά, να μην εξαπολύεις αυτή την επίθεση επειδή ο... μπαμπάς του σου είπε οτι φταίει ο κακός Ιβάν, που δεν έδωσε λεφτά για να κλείσει η δουλειά
Παικτικά θα ήταν ΚΑΛΗ κίνηση, αλλά ως ένα βαθμό. Ως εκεί όμως.
ΔΕΝ γίνεται να είστε τόσο τυφλοί και να σας φταίει μόνο ο ΠΑΟΚ.
Συγγνώμη αλλά ο Φορτούνης πόσο μ@λ@κ@ς είναι, όταν επί μήνες αρνείται να έρθει στην Ελλάδα και αμέσως πάει και κλείνει στην ομάδα που είναι ο ΛΟΓΟΣ να αποφεύγεις την Ελλάδα; Δηλαδή ποιός είναι αυτός που καταστρέφει το επίπεδο του Ελληνικού αθλητισμού; Μη σαλτάρουμε τελείως.
Για τον πουτσο τελείως ο πελοπονήσιος...
Και ΕΛΠΙΖΩ πραγματικά, να μην εξαπολύεις αυτή την επίθεση επειδή ο... μπαμπάς του σου είπε οτι φταίει ο κακός Ιβάν, που δεν έδωσε λεφτά για να κλείσει η δουλειά
Συγγνώμη αλλά ο Φορτούνης πόσο μ@λ@κ@ς είναι, όταν επί μήνες αρνείται να έρθει στην Ελλάδα και αμέσως πάει και κλείνει στην ομάδα που είναι ο ΛΟΓΟΣ να αποφεύγεις την Ελλάδα; Δηλαδή ποιός είναι αυτός που καταστρέφει το επίπεδο του Ελληνικού αθλητισμού; Μη σαλτάρουμε τελείως.
Ναι,ενω να μεταφερεις εδω μεσα την προπαγανδα του παικτη και του μανατζερ του(για να μην το προχωρησω και πιο πολυ) ειναι σωστη ΠΑΟΚτσηδικη νοοτροπια....che4 έγραψε:εχεις δικιο απλα δε με καταλαβαινεις τι εννοω μπορει να τα λεω λαθος δε πειραζειkastrakis έγραψε:Φιλε Τσε πλακα μας κανεις τωρα???che4 έγραψε:ξεκιναω
ετοιμαστειτε για τα χειροτερα και συγκεντρωθειτε στο μεγαλε ΠΑΟΚ η δυναμη σου ειμαστε εμεις......
για τα παπαγαλακια του φορουμ μιζερος δεν ηταν δεν ειναι και δε θα ειναι ποτε ο λαος του ΠΑΟΚ μιζερη ειναι και ηταν παντα αυτοι που φυτευονταν να μας διοικουν και οποιος καταλαβε καταλαβε οι αλλοι συνεχιστε να βριζετε το λαο μας
δεν κατηγορω τον ιβαν γατα επιχειρηματιας ειναι και τα κονομησε απο γυρω γυρω καποιους συνοπαδους δε μπορω ομως με τιποτα να τους καταλαβω![]()
Εσυ δεν γεμισες το φορουμ τοσες μερες τωρα φουμαρα και μεταξωτες κορδελες για δηθεν συμφωνια του φορτουνη,που ηταν σιγουρος και περιμενε τον ΠΑΟΚ και οτι δηθεν ο Ιβαν δεν εδινε χρηματα για να τον παρει????
Εσυ καποιες σελιδες πισω ,δεν κατηγορησες συνοπαδους που ετυχε να διαφωνουν μαζι σου ,ως εχοντες "νοοτροπια γαυρου"??????(Μεγιστη Υβρις για ΠΑΟΚτση).
Δεν απαιτω "συγνωμες " κι αηδιες σ ενα φορουμ οπου ανωνυμα ο καθενας λεει οτι του κατεβασει η κουτρα του,αλλά καλα θα ηταν να μην προσπαθεις να μας την πεις κι απο πανω....![]()
(Κι ας μην ειμαι εγω που ειπα μιζερο τον λαο...)
νοοτροπια γαυρου ειναι να λες παντα μπραβο στη διοικηση αυτο εννοω και μερικοι το κανουν εδω
οσον αφορα το φορτουνη αν εσκαγε ο ιβαν τα 300 που ειχε υποσχεθει τωρα θα ηταν ολλανδια πιστεψε με ετσι ειναι
Αν δεν υπογράψει ο Φορτούνης σύντομα στον γκέι θα έχουμε ξεπεράσει την 500αρού εντός 48 ωρών.Mario Jardel έγραψε:Φίλτατε xleboura, όλα γίνονται για να φτάσουμε τις 500 σελίδες κ να γίνει η επόμενη μεταγραφή.
** Θα πάει γούρι αν το 1ο ποστ του Μετ. Καλ. 2014 ΙΙ είναι γρινιάρικο...
- paokovios1974
Τι ειπες τωρα ρε φιλε?RESPECT peace sells but whos buying ελεγαν καποτε καποιες ψυχεςAsimos έγραψε:Τσε νομίζω πως είσαι λίγο θολωμένος με την όλη κατάσταση και αρκετά εκνευρισμένος για να σκεφτείς ή να απαντήσεις καθαρά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokovios1974 την Κυρ 20 Ιούλ 2014, 21:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- paok kerkyra
Μεγάλη πουτάνα η ''πληροφορία'' λίγο παπά να σε ταϊσουν και να πέσεις στην λούμπα και αφού σε έκαναν πλάκα μετά αρχίζουμε τους αφορισμούς! οι μισοί μέχρι χθες λέγατε ο φορτουνάκος και ο φορτουνάκος και σήμερα ξαφνικά έγινε ο Φορτούνης ο Φορτούναρος να το κοιτάξετε αυτό
... Σήμερα ξαφνικά αφού δεν μας ''έκατσε'' η ''πληροφορία'' ανακαλύψαμε ότι δεν μας κάνει ο Σαββίδης και ότι δεν έχει φράγκα να σε κάνει ομάδα ότι είναι ντεμέκ τσάρος εγώ δε προτείνω να ξεκινήσουμε άμεσα κατάληψη στην Τούμπα θα μας φέρνει καφέδες και ο πατέρας του Φορτούνη το ότι παραμένει άλυτο το θέμα των χρεών και το ότι κοροϊδεύει στα μούτρα μας η Ν.Δ. και εμείς την βγάζουμε πρώτη στην Μακεδονία αντί να φάνε ένα τεράστιο μαύρο δεν το σχολιάζουμε όμως το ότι σε εμπαίζουν για το προπονητικό κέντρο που θέλει να φτιάξει ο ''πολυλογάς'' ντεμέκ καπνέμπορας περνάει στο ντούκου το ότι υπάρχει βούλευμα για τα στημένα στην Ελλάδα με εγκληματικές οργανώσεις και η εφημερίδες των Αθηνών το κάνουν γαργάρα στ'@@ μας τόσο καιρό εδώ μία ΜΙΑ γ@μημένη σωστή ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΉ ανάλυση δεν έχω διαβάσει από κάποιον εδώ μέσα πέρα από βαριά 5 άτομα το κύριο και μεγαλύτερο πρόβλημα του Π.Α.Ο.Κ δεν είναι κανένας άλλος πέρα από τους ίδιους τους φιλάθλους του και δεν αναφέρομαι στους οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ. που ξέρω προσωπικά παιδιά που δεν έχουν να φάνε αλλά το διαρκείας τους το πήραν είτε κάνουμε μεταγραφές είτε δεν κάνουμε... Κοντεύει τις 400 σελίδες το τόπικ και ζήτημα είναι να είναι η 6-7 σελίδες on topic είναι πραγματικά μεγάλο κρίμα το πόσο έχει χαλάσει το paokmania βλέπωντας αρκετά από τα παλιά μέλη αρκετούς να αποχωρούν αποστασιοποιήθηκα και εγώ είπα να δώσω άλλη μια ευκαιρία να επαναδραστηριοποιήθω αλλά είναι πραγματικά άδικος κόπος
ρειν σταματαω γιατι σεβομαι το φορουμ που καθημερινα σπαμε την πλακα μας βγαζουμε τη γκαυλα μας για τη μπαλα αναλυουμε το ποδοσφαιρο καφενειακαrainmaker έγραψε:Che νομίζω οτι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ σήμερα, έπρεπε λίγο να προσέχεις. Δεν πέρασαν δα και μήνες απο τότε που έγραφες και επέμενες οτι τα ξέρεις όλα για Φορτούνη και ΟΛΑ είναι τέλεια κλπ κλπ..
το θεμα δεν ειναι ο φορτουνης καταλαβε το και ξερω οτι πολλοι συμφωνουν μαζι μου αλλα δε σκανε κιολας σαν εμενα οποτε δε γραφουν
δε θα γραφω πλεον για να μην εχετε και την αναστατωση τη δικια μου στο κεφαλι σας
θα κανω μονο τα εβδομαδιαια ριπορτ του λουκας για τον φιλο μου τον κγεο και το ντεσπε
Ακομα με τον Φορτουνη ασχολειστε;Ενα παιδι που περασε και δεν ακουμπησε εκανε ενα μπαμ κι εσκασε σαν φουσκα;ΕΛΕΟΣ
(Και για να μην λειδορηθω ανατρεξτε λιγες σελιδες πιο πισω οταν γραφτηκε οτι αποχωρουμε απο την διεκδικηση του που εγραψα ενα μεγαλο ευτυχως.Μεγαλη πατατα ο συγκεκριμενος που με 2 καλα ματς της εθνικης τον κανανε και παιχταρα)
(Και για να μην λειδορηθω ανατρεξτε λιγες σελιδες πιο πισω οταν γραφτηκε οτι αποχωρουμε απο την διεκδικηση του που εγραψα ενα μεγαλο ευτυχως.Μεγαλη πατατα ο συγκεκριμενος που με 2 καλα ματς της εθνικης τον κανανε και παιχταρα)