Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
panta

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από panta »

Δεν ασχολήθηκε κανείς δημοσιογράφος να ρωτησει να μάθουμε
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Τί να ρωτήσει;
Πήγε στον Ιβάν και του λέει ο αδερφός μου έχει παιδιά, θέλω να φύγω. Και αυτό έγινε πριν τα πλέι οφ.

Μετά τι ψάχνουμε;;;

Ας πάει σε ομάδα που δε θα φοβάται, θα φέρουμε ένα ρομπότ που δεν φοβάται σε απειλές.

Από την άλλη, ποιος μου λέει εμένα ότι ο αδερφός του θα βγει και θα πει ότι ναι δέχτηκα απειλές;
Το έχουν στήσει πολύ καλά το έργο.......

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

obanebane έγραψε:Ρε συ παπά δε βοηθάει σε κάτι αυτό που γράφεις,μιλάμε για την υποτίμηση ω υποτίμηση της ομάδας και του Ιβάν.
Δε γίνεται να υποστηρίζουμε μια ομάδα,πόσο μάλλον να είμαστε οπαδοί και να γράφουμε αυτά τα πράγματα.
Πραγματικά.
Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι δέκα λεπτά πριν τελειώσει το ματς, ο ΠΑΟΚ ήταν προκριματικά CL
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

pilotos έγραψε:Τί να ρωτήσει;
Πήγε στον Ιβάν και του λέει ο αδερφός μου έχει παιδιά, θέλω να φύγω. Και αυτό έγινε πριν τα πλέι οφ.

Μετά τι ψάχνουμε;;;

Ας πάει σε ομάδα που δε θα φοβάται, θα φέρουμε ένα ρομπότ που δεν φοβάται σε απειλές.

Από την άλλη, ποιος μου λέει εμένα ότι ο αδερφός του θα βγει και θα πει ότι ναι δέχτηκα απειλές;

SM-G935F
Ποιος αδερφος του ο Ιλια? Ποιος τον απειλησε και γιατι? Ειλικρινα ειμαι μπερδεμενος.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

pilotos έγραψε:Τί να ρωτήσει;

Μετά τι ψάχνουμε;;;

SM-G935F
Αυτό που το ξέρεις , έχεις κάποια επιπλέον πληροφορία;
Δύσκολα μπορώ να σκεφτώ κάποιον άνθρωπο που θα κινδύνευε η οικογένειά του , εξαιτίας μιας ομάδας , κι όμως αυτός θα συνέχιζε τη δουλειά του εκθέτοντας τους δικούς του σε περισσότερο κίνδυνο.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Δεν έχω καμία πληροφορία, ότι λέει ο Ιβάν λέω
Αν δεν αντέχει την πίεση και όντως απείλησαν τον αδερφό του επειδή είναι προπονητής στον ΠΑΟΚ, ΠΡΙΝ ΤΑ ΠΛΕΥ ΟΦ!!!, γιατί άραγε;;;
Για μένα έχει τελειώσει.
Εκτός αν είναι κι άλλα που λογικά δεν ξέρουμε... Αλλά η μπάλα είναι στην μεριά του για να μιλήσει και να μας πει.

SM-G935F
kos

Δημοσίευση από kos »

τα πραγματα δεν ειναι απλα. εχουν γινει πραγματα που θα εκαναν τον καθενα να θεωρει οτι οι οποιου ειδους απειλες δεν ειναι για να μην τις παιρνεις σοβαρα. και να λαβουμε υποψιν οτι καμια στιγμη δεν απειλησε σοβαρα το πρωταθλημα ο ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
ace1979

Δημοσίευση από ace1979 »

πιστευω οτι αμεσα θα ξεκαθαρησει το θεμα ιβιτς και θα δουμε που παταμε
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

PAOK_Antarctica έγραψε:Να υπενθυμίσω πάλι, σχετικά με την κούραση, πως ο βάζελος είχε μόλις τρία ματς λιγότερα. Ουσιαστικά τον τελικό και τα 2 με Σάλκε. Δεν γίνεται να βάζουμε την κούραση ως δικαιολογία για το χθεσινό στραπάτσο γιατί απλά δεν στέκει.

Όσον αφορά την εικόνα της ομάδας, εγώ δεν θυμάμαι μια ομάδα καλή όλη τη χρονιά που τα χάλασε στο τέλος.
Θυμάμαι την ομάδα να ξεκινά με κακή εικόνα μέχρι τον Δεκέμβριο (Τρίπολη, Ξάνθη, Βέροια, Σλόβαν, Καραμπάχ, ΑΕΚ, Πανιώνιος), να φορμάρεται για ένα διάστημα κάπου στη μέση, και να ξαναπέφτει στο τέλος.

Στο μεγαλύτερο διάστημα της χρονιάς η απόδοσή μας δεν ήταν καλή. Απλά το διάστημα που παίξαμε καλά (Δεκέμβριο - Φεβρουάριο), παίξαμε πολύ καλά.
Νταξει αδελφε μαλλον ξεχνας πολλα ματς.

Κακη εικονα μεχρι το δεκεμβριο;;;
Κακος στα ματς με αγιαξ;;;κακος με γαβρο εκτος;;κακος στα εντος με μ.ο. 8-10 τελικες,εκ των οποιων οι μισες ηταν κλασικοτατες μεχρι αηδιας;;;

Ακομα και τα ματς που αναφερεις ο ΠΑΟΚ ειχε 4-5 κλασικες τελικες.
σιγουρα δεν αποδωσαμε τρελο ποδοσφαιρο ολη τη χρονια αλλα μαλλον θυμασαι οσα θες.

Η ομαδα ειχε μια σχετικα περιεργη χρονια στην οποια εφυγαν πολλοι παικτες ηρθαν πολλοι και σιγουρα αργησαν να φορμαριστουν καποια ατου της ομαδας.καποιος δε φορμαριστηκε ποτε.

Δεν αποτελουν δικαιολογια απλα αποτελουν στοιχεια.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

prist64 έγραψε:Το ροστερ που διαχειρισθηκε φετος ο Ιβιτς,
με τον ιδιο αριθμο παιχνιδιων,εαν φορουσε την φανελα της κουλας και κουμανταδορο τον "τιγρη"
ανετα και χαλαρα σηκωνε πρωταθλημα.
το ροστερ της κουλας με Ιβαν προεδρο και φανελα δικης μας δεν θα επαιζε ουτε πλεη οφ.
Στα μεταξυ τους παιχνιδια το ροστερ της κουλας θα τελειωνε τα ματς με 1-2 κοκκινες καρτες μινιμουμ.

Ο νοών νοείτω.
Πολυ επιφανειακα ολα αυτα...χιλιαδες φορες ειπωμενα.
Το θεμα ειναι γιατι η κουλα ή ο βαζελος ειχαν αντιστοιχο ροστερ δεν εκαναν τιποτα...
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

τελικα παμε για νεο προπονητη ή μενουμε με ιβιτς; αποφασιστηκε τιποτα;

αναστασιου θα ηταν καλη λυση,παιζει μοντερνα,ακομα θυμαμαι πως μας επνιξε στο ματς με την λεωφορο με την πιεση,ετσι πρεπει να ειναι ο ΠΑΟΚ αθλητικος ,να πιεζει και επιπλεον επειδη εχει και καλο μπατζετ μπορει να φερει παιχταραδες να κανει την διαφορα στο ελληνικο πρωταθλημα
αλλα μαθαινω συμφωνησε τριετια με βελγους
και ο ουζουνιδης επισης καλος προπονητης με ιδια χαρακτηριστικα πανω κατω,αλλα εχει συμβολαιο
λαουτσεσκου δεν θα προτεινα προπονησε την ξανθη,τελειως αλλα χαρακτηριστικα η ξανθη απο τις μεγαλες ομαδες,δεν μπορει να κριθει.αλλωστε κλεινει τουρκια ακουσα

πιστευω αναστασιου κ ουζουνιδης θα ηταν καλες λυσεις αφου ξερουν και τον ΠΑΟΚ και το πρωταθλημα,βεβαια ο κοσμος δεν θα τους ηθελε

απο εκει και περα αν ειναι να παμε σε λυσεις ρισκο,καλυτερα ιβιτς,που ξερει και την ομαδα και ας ελπισουμε εχει καταλαβει το προβλημα του ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Mιρτσέα Λουτσέσκου;;
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Αν ισχύει θα πώ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Άβαταρ μέλους
gkaletsi

Δημοσίευση από gkaletsi »

Στα άρθρα της κεντρικής λέει ότι παραιτήθηκε ο Ίβιτς και αναλαμβάνει ο μπαμπάς Λουτσέσκου, σύμφωνα με δημοσίευμα από Σερβία.

Ξέρει κανείς τί παίζει;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gkaletsi την Πέμ 01 Ιουν 2017, 18:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Ο Μιρτσέα, ο πατέρας δεν είναι?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”