Φανέλα ΠΑΟΚ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Όντως το μπεζ της άμμου, μαζί με γκρίζοκάτι ωραίο θα είναι.
Τώρα για όλα τα άλλα, Θού Κύριε φυλακί τω στόματί μου.
Τώρα για όλα τα άλλα, Θού Κύριε φυλακί τω στόματί μου.
-
Φφφφφφφσσσσσσσσςςςςςς.
Και με λιγο καφε μεσα και θα ειμαστε
ετοιμοι για την καταιγιδα της ερημου.

Και με λιγο καφε μεσα και θα ειμαστε
ετοιμοι για την καταιγιδα της ερημου.

Η βασική (ριγέ) θα είναι με 3 ρίγες μπροστά.
Η δεύτερη θα είναι μαύρη κ η τρίτη (με μια μικρή επιφύλαξη) θα είναι λευκή.
Άρα για φέτος το ροζ, μωβ, μπλε κτλ. της τρίτης εμφάνισης πρέπει να το ξεχάσουμε.
Άρα για φέτος το ροζ, μωβ, μπλε κτλ. της τρίτης εμφάνισης πρέπει να το ξεχάσουμε.
- bersekeros
- pirate_salonica
Η βασική θα είναι κάτι σαν τη χρονιά του Ίβιτς (16/17) δηλαδή;northend4 έγραψε:Η βασική (ριγέ) θα είναι με 3 ρίγες μπροστά.

Ή κάτι σαν την (υπέροχη) καινούρια της Αταλάντα
Pirate
Οι παραπάνω που μου δείχνεις μου φαίνονται παρόμοιες. Ναι έτσι θα είναι. Τις είδα απο σπόντα κ στα κλεφτά, δεν θυμάμαι λεπτομέρειες.
Οι παραπάνω που μου δείχνεις μου φαίνονται παρόμοιες. Ναι έτσι θα είναι. Τις είδα απο σπόντα κ στα κλεφτά, δεν θυμάμαι λεπτομέρειες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος northend4 την Τετ 21 Ιούλ 2021, 15:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- pirate_salonica
Εγώ νόμιζα πρόβλεψη έκανες, βασικά
Νομίζω πως τα μανίκια θα πάνε λίγο και στους ώμους όπως οι παρακάτω (είναι το κυρίως σχέδιο που έχει η Macron φέτος, μάλλον το περιγράφω λάθος αλλά φαίνεται στις εικόνες!):

(Αν θες σβήσε την παράθεση μιας και τα ποστ μας είναι το ένα κάτω απ'το άλλο.)

Νομίζω πως τα μανίκια θα πάνε λίγο και στους ώμους όπως οι παρακάτω (είναι το κυρίως σχέδιο που έχει η Macron φέτος, μάλλον το περιγράφω λάθος αλλά φαίνεται στις εικόνες!):

(Αν θες σβήσε την παράθεση μιας και τα ποστ μας είναι το ένα κάτω απ'το άλλο.)
Ο ΠΑΟΚ συνήθως έχει 4 εμφανίσεις, όπως και πέρσι που είχε εκτός από ριγέ, άσπρη, μαύρη και μπλε.northend4 έγραψε:Η βασική (ριγέ) θα είναι με 3 ρίγες μπροστά.
Αποκλείεται να μην έχει άσχετο χρώμα.
Και 3 φανέλες να έχει θα αφήσει κάποια έξω (συνήθως την άσπρη).
Καλά βρε πως σας αρέσει το μπεζ σε φανέλα ποδοσφαίρου; Έβγαλε και η Μίλαν μια αντί για άσπρη, ψιλοχάλια.
- pirate_salonica
Γενικώς αυτά τα μπεζ, χακί, σομόν (ή όπως αλλιώς το λεν αυτό) και δε συμμαζεύεται που έχουν γίνει πολύ της μοδός τελευταία δεν ταιριάζουν καθόλου σε ποδοσφαιρική εμφάνιση. Πιο πολύ μπλουζάκια να βάλεις να πας για καφέ ή στη δουλειά μοιάζουν. Της Μίλαν είναι σαν φανελάκι, ας πούμε.
- Σουριναμέζος
Υπάρχει κανονισμός από την UEFA πώς η τρίτη εμφάνιση πρέπει να έχει σαν κύριο χρώμα κάποιο που δεν είναι στα βασικά χρωμάτα του συλλόγου, οπότε αναγκαστικά θα υπάρχει μια άσχετου χρώματος. Τώρα πρακτικά συνήθως οι ομάδες βγάζουν και κάποιες special edition φανέλες οπότε μειώνουν την χρήση της φανέλας με τα άσχετα χρώματα.
Πέρσι για παράδειγμα η φανέλα που ήταν στα χαρτιά η τρίτη ήταν η μπλε που φορέθηκε σε έναν μόνο αγώνα κυπέλλου, ενώ η λευκή φανέλα με το παλιό σήμα ήταν η 4η. Οπότε μάλλον θα παρουσιαστούν πρώτα οι φανέλες στα βασικά χρώματα ασπρόμαυρη - λευκή - μαύρη και σε δεύτερο χρόνο θα παρουσιαστεί μια σε άσχετο χρώμα.
Πέρσι για παράδειγμα η φανέλα που ήταν στα χαρτιά η τρίτη ήταν η μπλε που φορέθηκε σε έναν μόνο αγώνα κυπέλλου, ενώ η λευκή φανέλα με το παλιό σήμα ήταν η 4η. Οπότε μάλλον θα παρουσιαστούν πρώτα οι φανέλες στα βασικά χρώματα ασπρόμαυρη - λευκή - μαύρη και σε δεύτερο χρόνο θα παρουσιαστεί μια σε άσχετο χρώμα.
Άνα' γειά σου ( μπεζ χακί σομόν ) αίσχος ,pirate_salonica έγραψε:Γενικώς αυτά τα μπεζ, χακί, σομόν (ή όπως αλλιώς το λεν αυτό) και δε συμμαζεύεται που έχουν γίνει πολύ της μοδός τελευταία δεν ταιριάζουν καθόλου σε ποδοσφαιρική εμφάνιση. Πιο πολύ μπλουζάκια να βάλεις να πας για καφέ ή στη δουλειά μοιάζουν. Της Μίλαν είναι σαν φανελάκι, ας πούμε.
ροζ με μαύρες βούλες !

- bersekeros
- ΑποστόληςΑ
Προσπαθείτε να γελοιοποιήσετε κύριε, αλλά εγώ δεν τσιμπάω...bersekeros έγραψε:Αποστόλη,
για κάτι Φουξ, Λιλά ή Βεραμάν τι θα έλεγες;
Άκου χακί...
Όταν τα έλεγες εσύ, εμείς κοιμόμασταν σε σπηλιές.
Τώρα θα μας λένε ότι τους αντιγράφουμε
Ροζ φανέλα με μαύρη τσέπη; Άνοιξε η Μύκονος τελικά;

Τώρα θα μας λένε ότι τους αντιγράφουμε

Ροζ φανέλα με μαύρη τσέπη; Άνοιξε η Μύκονος τελικά;

- ΑποστόληςΑ