Είναι η εξουσία

Πόσο μάλον οι υπουργοί οι γενικοί γραμματείς και οι λυποί φαρησαίοι.
+ + + + αδερφέ μου,DaFFy_NaSH έγραψε:Να σου πω την αλλήθεια για μένα η υπόθεση "επενδυτών" -ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΙΧΑΘΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΕΞΗ- δεν μου δημιουργεί άγχος. Ότι είναι να γίνει θα γίνει... Αν μπουν καλώς αν δεν μπουν πάλι καλώς, εγώ εδώ θα είμαι, αιώνιος αιμοδότης, σαν εσενα και άλλους πολλούς...
Και να σου πω την αλλήθεια, πιο πολύ άγχος μου δημιουργεί το να κάτσω να το ξεψιρίσω το θέμα... Γιαυτό απλά παρακολουθώ και όταν/αν γινει κάτι επίσημο θα την ψάξω...
theo G4 έγραψε:Σ΄αυτό το κ@λ@κράτος ο κάθε γραφιάς πίσω από έναν γκισέ ζητάει ότι θέλει.
Είναι η εξουσία![]()
Πόσο μάλον οι υπουργοί οι γενικοί γραμματείς και οι λυποί φαρησαίοι.
cristiano4 έγραψε:δικηγόρος και των επενδυτών σήμερα στην ΕΕΑ,Βγόντζας....παλιός νομικός εκπρόσωπος και του Παπανδρέου του πατερα του Γιωργάκη...καλό οτι δεν βάλανε κανα τυχαιο,λογικά του Σάχπα θα είναι γνωστός απο ΠΑΣΟΚ
Και μιλάμε για μια ομάδα που παίζει ΟΥΕΦΑ, που εξελίσεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια, και που στην Τούμπα φάνηκε ότι σαν ρόστερ δεν είναι και πολύ κατώτερη μας....«Στους αγώνες πρωταθλήματος οι τιμές στα εισιτήρια φθάνουν από τέσσερα έως οκτώ ευρώ. Για τους Ευρωπαϊκούς αγώνες οι τιμές είναι πολύ ακριβές. Ξεπερνούν και τα 15 ευρώ, φθάνουν και στα 20. Ξέρω – ξέρω, για εσάς δεν είναι τόσο ακριβά….» έλεγε χθες Ουκρανός φίλαθλος που έβγαζε το παράπονό του.