Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

theo G4

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από theo G4 »

Σ΄αυτό το κ@λ@κράτος ο κάθε γραφιάς πίσω από έναν γκισέ ζητάει ότι θέλει.

Είναι η εξουσία :evil:

Πόσο μάλον οι υπουργοί οι γενικοί γραμματείς και οι λυποί φαρησαίοι.
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

σωστη προσεγγιση απλα με ολη αυτη τη βαβουρα σου δημιουργουνται προσδοκιες χωρις να το καταλαβαινεις.και επισης το χειροτερο που δε τρελαινει ειναι οτι τα τελευταια 2 χρονια δεν εχουμε κανει μεταγραφη με τη δικιολογια οτι περιμενουμε καποιους λυτρωτες καθε φορα.ε εγω προσωπικα δεν μπορω να το ακουω αλλο αυτο.εχει καταντησει αηδια
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

DaFFy_NaSH έγραψε:Να σου πω την αλλήθεια για μένα η υπόθεση "επενδυτών" -ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΙΧΑΘΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΕΞΗ- δεν μου δημιουργεί άγχος. Ότι είναι να γίνει θα γίνει... Αν μπουν καλώς αν δεν μπουν πάλι καλώς, εγώ εδώ θα είμαι, αιώνιος αιμοδότης, σαν εσενα και άλλους πολλούς...

Και να σου πω την αλλήθεια, πιο πολύ άγχος μου δημιουργεί το να κάτσω να το ξεψιρίσω το θέμα... Γιαυτό απλά παρακολουθώ και όταν/αν γινει κάτι επίσημο θα την ψάξω...
+ + + + αδερφέ μου,

αλλά φέτος είναι τεράστια ευκαιεία :nairepaok:

Αυτό το υποπτέυωντε και άλλοι
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Πάντος μεταγραφές έπρεπε να κάνει η τωρινή διοίκηση και όχι η επόμενη.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Εγώ δυο πράγματα καταλαβαίνω. Η υπάρχουν πολλά λεφτά από την μεριά Φλωρίδη και οι γραφειοκρατία καλά κρατεί, με όλα εκείνα που ο καθένας μας υποπτεύεται; Η αρέσει του Φλωρίδη να βλέπει την φάτσα του στο ίντερνετ.

Προς το παρών υπάρχει θέμα... κλειδάριθμος!!! Για γέλια είμαστε όλοι και το ξέρετε. Γιατί; Μα όταν είναι να έρθουν ξανά οι εκλογές θα πάμε να ψηφίσουμε με τα χρωματικά μας αισθήματα!!!

ΥΣ. Οι γονείς μου είναι ΠΑΣΟΚ η ΝΔ τι λες τώρα εγώ δεν προδίδω τους γονείς μου!!! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Όπως είδατε 3 offtopic φύγανε για τον κάδο....για να μη τα ψάχνετε η μπείτε στο κόπο να τα ξαναγράψετε.
toumpiotis35

Δημοσίευση από toumpiotis35 »

theo G4 έγραψε:Σ΄αυτό το κ@λ@κράτος ο κάθε γραφιάς πίσω από έναν γκισέ ζητάει ότι θέλει.

Είναι η εξουσία :evil:

Πόσο μάλον οι υπουργοί οι γενικοί γραμματείς και οι λυποί φαρησαίοι.

Ωραιος.Αλλα γενικολογος.Εχω ορισμενα θεματακια.

1.Ενω οι Σαχπατζιδης Φλωριδης δεν τολμανε να πουν ποιος ειναι αυτος που τους δημιουργει καθυστερησεις εσυ το κανεις γι αυτους.Και αν φοβοταν να ριξουν κανενα ονομα θα μπορουσαν να τα ριξουν στην γραφειοκρατια του δημοσιου οπως εσυ.Εχεις καμια εξηγηση γιατι δεν το εκαναν?

2.Αν ενας νομος(σωστος η λαθος να μην το εξετασουμε) υπαρχει εδω και καμια 20αρια χρονια μπορει οποιοσδηποτε να υποστηριξει οτι καποιοι τον καθυστερουν επιτηδες?Χλωμο δεν ειναι φιλε?

3.Δεν ειναι η πρβτη φορα που το δισυμο επενδυτων μιλαει για εσκεμμενες καθυστερησεις.Η πρωτη φορα ηταν οταν ΘΑ γινοταν ο οικονομικος ελεγχος και τελικα οι ορκωτοι δεν προχωρησαν.Εφταιγαν και τοτε οι γραφιαδες του κρατους?Και που ξερεις λοιπον εσυ οτι και τωρα δεν αναφερονται στα ιδια ατομα που αναφερθηκαν και στο παρελθον?

4.Το ενος 48 ωρων το εχουν πει πολλες φορες.Και το εχουν αθετησει περισσοτερες.Το αθετουν και τωρα.Απο τον ουρανο κατεβηκαν αυτοι και δεν ηξεραν για την γραφειοκρατια του ελληνικου κρατους που εσυ προφασιζεσαι?Δηλαδη αν εγω αυριο δηλωσω οτι μπορω να στησω την ΝΕΑ ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε μια μερα και τελικα μου ζητανε χαρτια,χαρτακια κτλ κτλ και κανω κανα διμηνο ποιος φταει.Το γραφειοκρατικο κρατος που ειναι ετσι απο το 1821 η εγω που τα ειπα λιγο υπεραισιοδοξα?

5.Θιξε μου και το σηματικο γιατι δεν βλεπω να εμβαθυνεις εκει.Ο ΒΟΛΟΣ και η ΛΑΡΙΣΑ επεσαν στην Δ γιατι διοικουνται απο παρενθετα προσωπα.
Ουτε ο Καρρας ουτε ο Σ. Ψωμιαδης μεχρι προτεινος ειχαν χαρακτηριστει παρενθετα προσωπα απο κανεναν.
Τωρα ομως ερχεται παρενθετο προσωπο με σφραγιδα αφου ετσι τον χαρακτηριζει το οριστικο πορισμα της βουλης,πριν να ασχοληθει ενεργα με τα του ΠΑΟΚ ως επενδυτης,υπογεγραμμενο και απο τα δυο μεγαλα κομματα και με καμια ενσταση για τον συγκεκριμενο χαρακτηρισμο απο τα μικρα κομματα.Σε ανυσηχει αυτο?

6.Διαβασε paokizein ΑΡΔ προσκειμενους στην ΠΑΕ και πες μου τι συμπερασμα εχεις βγαλει.Υποστηριζει η ΠΑΕ την ελευση των νεων επενδυτων?

7. Τελευταιο κανεις δεν ρωτησε την ΠΑΕ που δεν ενημερωσε ΚΑΝΕΝΑΝ τι συζητηθηκε για την ενδεχομενη αλλαγη στο πλειοψηφικο πακετο με την ΕΕΑ.Δεν θεωρουμαστε ικανοι να σηκωσουμε το βαρος σοβαρης ενημερωσης αραγε?
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

δικηγόρος και των επενδυτών σήμερα στην ΕΕΑ,Βγόντζας....παλιός νομικός εκπρόσωπος και του Παπανδρέου του πατερα του Γιωργάκη...καλό οτι δεν βάλανε κανα τυχαιο,λογικά του Σάχπα θα είναι γνωστός απο ΠΑΣΟΚ
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

ΞΑΝΑΛΕΩ ...

ΤΑ ΟΦΤΟΠΙΚ ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚ ΘΑ ΣΒΗΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΕ ΠΜ.....ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΒΗΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΟΦΤΟΠΙΚ!
toumpiotis35

Δημοσίευση από toumpiotis35 »

cristiano4 έγραψε:δικηγόρος και των επενδυτών σήμερα στην ΕΕΑ,Βγόντζας....παλιός νομικός εκπρόσωπος και του Παπανδρέου του πατερα του Γιωργάκη...καλό οτι δεν βάλανε κανα τυχαιο,λογικά του Σάχπα θα είναι γνωστός απο ΠΑΣΟΚ

ΟΜΟΡΦΙΕΣ.
Ο νομικος ΒΓΟΝΤΖΑΣ,ο μεγαλυτερος αυτοκλητος κατηγορος του Σανιδα,ο οποιος περιφεροταν καθημερινως στα παραθυρα των καναλιων κατηγορωντας τον Σανοδα για συγκαλυψη του σκανδαλου του Βατοπεδιου,ο υποψηφιος βουλευτης του ΠΑΣΟΚ,αναλαμβανει νομικες υπηρεσιες για λογαριασμο του κου Σαχπατζιδη με σκοπο να αποδειξει πως ο πελατης του πληρει ολα τα εχεγγυα της ΕΕΑ.
Φοβερα πραγματα
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Πάντως πιστεύετε εσείς ότι είναι κανένας ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ παράγοντας επαναλαμβάνω ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ παράγοντας κανένας όσιος ή καμμιά παρθένα?

Δε νομίζω Τάκη....ΔΝΤ.

Δε ξερουμε ακόμα ουσιαστικά τι θα μας ξημερώσει με Φλωρίδη-Σαχπατζίδη......ξαναλέω ας περιμένουμε να κλείσει η ΑΜΚ και μετά να δούμε τι κάνανε τα συγκεκριμένα πρόσωπα μέχρι τότε!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

εγω βλεπω οτι για ακομα μια φορα παιζονται πολιτικα παιχνιδια στην πλατη μας......ο σαχπα θελει να μπει για καλυψη....απο την εεα-κυβερνηση δεν τον θελουν λογω της εμπλοκης του με τσοχατζο...και μεις παρακολουθουμε κατευθυνομενα δημοσιευματα και ανακοινωσεις σε εναν επικοινωνιακο πολεμο που την κταληξη του δε γνωριζουμε...
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Αυτο είναι το θέμα......τι παίζετε στη πλάτη μας......!!
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Το θεμα ειναι οτι οι παντες (κυβέρνηση,λαμογια του ποδοσφαίρου κτλ κτλ κτλ) δεν τους θελουν με την καμια μεσα στα ποδια τους μεσω του ΠΑΟΚ.
Θα κανουν τα παντα για να μην μπουν στον ΠΑΟΚ και για αλλη μια φορα θα γελάσουμε πολυ με αυτα που θα σκαρφίζονται.

Απο την στιγμή που δεν τους θελουν αυτοί, τους θελω ακόμη πιο πολυ εγω.

ΥΓ. Μαυρα ασπρα κοκκινα χρήματα δεν με νιαζουν.Το θεμα ειναι στον ΠΑΟΚ να μην πεσει κλέψιμο και φέσι.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

«Στους αγώνες πρωταθλήματος οι τιμές στα εισιτήρια φθάνουν από τέσσερα έως οκτώ ευρώ. Για τους Ευρωπαϊκούς αγώνες οι τιμές είναι πολύ ακριβές. Ξεπερνούν και τα 15 ευρώ, φθάνουν και στα 20. Ξέρω – ξέρω, για εσάς δεν είναι τόσο ακριβά….» έλεγε χθες Ουκρανός φίλαθλος που έβγαζε το παράπονό του.
Και μιλάμε για μια ομάδα που παίζει ΟΥΕΦΑ, που εξελίσεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια, και που στην Τούμπα φάνηκε ότι σαν ρόστερ δεν είναι και πολύ κατώτερη μας....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”