Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Federacion

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από Federacion »

Δεν κοιμάται ο Πεππερμιντ...μάλλον κάτι θα ετοιμάζει...
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από darklord »

ariskatiforos έγραψε:καλα μαγκες κοροιδευετε,να δω που θα ψαχνουμε να κρυφτουμε...
την επομενη αγωνιστικη η αεκ με ποντο περναει και ο ρουλης με νικη επι της ροζεμποργκ περναει...
απο της μεγαλυτερες νικες ελληνικων ομαδων και πλεον κινδυνευουμε να γινουμε γραφικοι...
ταχα θα ειμασταν οι μονοι στην ευρωπη την ανοιξη..
μην τελικως ειμαστε οι μονοι που θα μεινουμε εξω ....και δε μας ξεπλενει ουτε ο νιαγαρας,,
εχω ξενερωσει,,,
και να περασουμε πλεον δε μου λεει κατι τη στιγμη που περναει ο ρουλης απο τετοιο ομιλο...
Ελεος φιλε, αλλαξε ομαδα καλυτερα γιατι ντρεπομαι να υποστηριζω ιδια με την δικια σου.
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Ξεκολλατε με τον αρουλη ρε!! Μαγκια του που πηρε το διπλο! Απο κει και περα εμεις ειμαστε ΠΑΟΚ και αυριο γεμιζουμε τον ΝΑΟ για να τελειωνουμε και με τα γατακια απο το Βελγιο.... Δουβλινο ερχομαστεεεεεεεεε :pano:
Άβαταρ μέλους
nyxteridas

Δημοσίευση από nyxteridas »

Για να λέμε μερικά πράγματα με το όνομα τους. Τέτοιες νίκες όπως αυτή του συμπολίτη, γεννάνε οπαδούς και θέλοντας ή μη, ο ανταγωνισμός μας με την ομάδα της γειτονιάς έχει να κάνει με την δεξαμενή άντλησης νέου αίματος. Συμπίπτει να κινούμαστε στα ίδια εδάφη, οπότε και καθαρά επιχειρηματικά να το δούμε, από έναν συγκεκριμένο Target group, θα τροφοδοτηθούν οι μελλοντικοί «πελάτες», αν πιάνω και λίγο τον συλλογισμό του ariskatiforos . Εξού και είμαι από αυτούς που δεν υποστηρίζουν καμία ύπαρξη κανενός ανταγωνισμού στην πόλη, επιθυμώ ολόκληρη την πίτα προς όφελος της ομάδας μου Άρα στο διηνεκές δεν μπορούν να μας αφήνουν εντελώς αδιάφορους τέτοια γεγονότα όπερ και σημαίνει, ότι η κατάκτηση του κυπέλλου είναι μονόδρομος φέτος για τον ΠΑΟΚ. Οποιαδήποτε άλλη κατάληξη στον θεσμό θα είναι αποτυχία, ανεξάρτητα με το τι θα κάνουμε στην Ευρώπη, τα τρόπαια γεννάν περισσότερους οπαδούς από τις προκρίσεις, Για να μην ξεχνάμε και τα περσινα…
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

αμα κερδιζε ο γαυρος η ο βαζελος θα σας απασχολουσε παραπανω απο 3 λεπτα;; περυσι που ο ζελος απεκλεισε την ρομα ασχοληθηκε κανεις;;;; ξεκολλατε εχουμε ματς αυριο... και κοψτε αυτα τα αμα
περασει ο ρουλης και δεν περασω εγω... σαν τις γκομενες... δλδ ρε μαγκες αμα αποκλειστουμε δεν θα ειστε τερμα στενοχωρεμενοι;;θα εχετε και extra bonus στενοχωριας στην περιπτωση που περασει ο ρουλης;
αμα δεν εβλεπα ολα αυτα πριν απο μενα το πολυ πολυ να εγραφα..." μπραβο εβραιοι για σημερα αλλα εξακολουθειτε να ειστε που****γιοι"
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

nyxteridas έγραψε:Για να λέμε μερικά πράγματα με το όνομα τους. Τέτοιες νίκες όπως αυτή του συμπολίτη, γεννάνε οπαδούς και θέλοντας ή μη, ο ανταγωνισμός μας με την ομάδα της γειτονιάς έχει να κάνει με την δεξαμενή άντλησης νέου αίματος. Συμπίπτει να κινούμαστε στα ίδια εδάφη, οπότε και καθαρά επιχειρηματικά να το δούμε, από έναν συγκεκριμένο Target group, θα τροφοδοτηθούν οι μελλοντικοί «πελάτες», αν πιάνω και λίγο τον συλλογισμό του ariskatiforos . Εξού και είμαι από αυτούς που δεν υποστηρίζουν καμία ύπαρξη κανενός ανταγωνισμού στην πόλη, επιθυμώ ολόκληρη την πίτα προς όφελος της ομάδας μου Άρα στο διηνεκές δεν μπορούν να μας αφήνουν εντελώς αδιάφορους τέτοια γεγονότα όπερ και σημαίνει, ότι η κατάκτηση του κυπέλλου είναι μονόδρομος φέτος για τον ΠΑΟΚ. Οποιαδήποατε άλλη κατάληξη στον θεσμό θα είναι αποτυχία, ανεξάρτητα με το τι θα κάνουμε στην Ευρώπη, τα τρόπαια γεννάν περισσότερους οπαδούς από τις προκρίσεις, Για να μην ξεχνάμε και τα περσινα…

ακριβως φιλε το αυτονοητο!που πολλοι δε καταλαβαινουν..
θα ημουν ευτυχισμενος αν ειμασταν η μονη ομαδα που προχωραει στην ευρωπη...
τωρα πλεον ειμαστε υποχρεωμενοι να το κανουμε...εγω παντως εχω ηδη αναθεωρησει για τα ματς με αγιαξ.το θεωρω αποτυχια βλεποντας τον ρουλη να νικαει δυο φορες την τροπαιουχο του θεσμου!
Άβαταρ μέλους
Sentinel4

Δημοσίευση από Sentinel4 »

Εγώ μπορεί να είμαι αλλού αδερφέ...
Αλλά δεν θα κάθομαι να μιζεριάζω και να μυξοκλαίω επειδή ο αρούλης (όχι εσύ, η ομάδα) έκανε μια νίκη στην ευρώπη...
Και θα αναρωτιέμαι τι θα γίνει αν δεν περάσουμε και τέτοια... Στα @@ μου αν περάσει ο αρούλης... Εσύ φαγώθηκες και τι θα κάνουμε και τι θα ράνουμε...
Δε θα μας καεί καρφί, να τι θα κάνουμε αν περάσει οκ ;
Άβαταρ μέλους
Sentinel4

Γιατί σβήστηκαν σχόλια;;;
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Μόλις διαγράφηκαν δύο (μόνο) δημοσιεύσεις...Συνιστώ να τηρούμε τους κανόνες του forum...

Τι σας έχει πιάσει βραδυάτικα δε μπορώ να καταλάβω...αδερφέ ariskatiforos, νομίζω έγινε σαφής η αποψή σου...

Η συνεχής επανάληψη δε θα μας κάνει να την αποδεχτούμε (αν δε συμφωνούμε)...Οι υπόλοιποι...δεν χρειάζεται να προχωράμε σε χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη....

Κάπου εδώ να τελειώνει και το θέμα με το συμπολίτη...όσοι είδαν, κατάλαβαν...
Άβαταρ μέλους
Sentinel4

Sorry κιόλας... Αλλά δεν διαβάζαμε και τίποτα άλλο στα τελευταία σχόλια...
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Λοιπόν, όταν το έμαθα μπήκα στο forum να δω, όχι για να γράψω αλλά γιατί ψυλλιάστηκα τι θα γινότανε. Τον αγώνα δεν τον είχα δει, είπα ΟΚ...μπράβο στα σκουλήκια, καλή καρδιά, βαθμοί για την Ελλάδα και πάμε και για άλλα αύριο. Τώρα μόλις τέλειωσε η αναμετάδοση εκτεταμένων στιγμιοτύπων στον ΑΝΤ1 και συγνώμη αλλά τώρα θα γράψω. Ποια ομάδα ρε παιδιά, ποια μεγάλη νίκη, ποιος Κούπερ???? πλάκα μου κάνετε; τον είδατε τον αγώνα; Ένα παιχνίδι που συμβαίνει μια στις χίλιες ήταν που απλά έτυχε να το παίζει ο Άρης. Το ίδιο θα μπορούσε να συμβεί και αν έπαιζε η Ξάνθη, Βύζαντας ή ο Ατσαλένιος Μαγιόρκας.......δεν έχει σημασία. Και εξηγώ:

Συγκυρία 1: Ο Άρης προηγείται στο 1 λεπτό. Μεγάλη υπόθεση για να σου πάει καλά ένα παιχνίδι εκτός έδρας. Αν δείτε το γκολ είναι σχεδόν αστείο μια και ο τερματοφύλακας της Ατλέτικο κάνει μια έξοδο που κάνει τον κρέσιτσ τουλάχιστον Ντασάεφ. Απο κει και πέρα δεν υπαρχει σαν ομάδα, αμύνεται μαζικά και μοιράια τρώει δύο γκολ ενώ άνετα μπορεί να φάει άλλα δύο αλλά ας όψεται η συνωμοσία των θεών, η σημερινή γκίνια του φορλάν και η κωλοφαρδία του Σηφάκη που πάλι ήταν κακός.

Συγκυρία 2: Το πέναλτι. Εδώ τα πήρα. Ρε παιδιά που είναι αυτό το κοράκι να του βγάλουμε μια μεταναστευτική βίζα και να μας παίζει σε όλα τα παιχνίδια. Απλά δεν υπάρχει. Αντίστοιχη περίπτωση στην Ελλάδα, δηλαδή να παίζει μαι πρωτοκλασάτη με τα ύστερα του κόσμου και να πάρουν τα τελευταία τέτοιο πέναλτι απλά δεν υπάρχει. Με τα πολλά 2-2 ο Αρούλης χωρίς κανένα παιχνίδι μέχρι τότε. Κάτι ξεπετάγματα από Κόκε και Χαβίτο αλλά μέχρι ΟΚ. Και το λέω αυτό για το θέμα κούπερ.

Συγκυρία 3: Ο Άρης κλείνει ακόμα πιο πίσω και αλήθεια είναι πως σε συνδυασμό με τον σχετικό πανικό της Ατλέτικο τα παέι καλύτερα. Και λες, ΟΚ αν αντέξει 30 λεπτά θα φύγει με το Χ. Μέχρις εκεί. Και τσουπ, γίνεται ΜΙΑ φάση, βγαίνει μει ασέντρα από δεξιά, και αρχίζει ένα φλιπεράκι απίστευτο, που αν βάλεις τους ίδιους παίκτες να το ξανακάνουν βλέποντας το ρεπλέι , δεν υπάρχει μια στο εκατομύριο να το πετύχουν. Γκόλ δε θα μπει. Ο τερματάς δε που ήταν σε φοβερή μέρα, ως επιστέγασμα της προφανούς μακαλίας που τον δέρνει δίνει μια ωραιότατη ασίστ στο κριάρι τον Λαζαρίδη, ρίχνει αυτός μια τσαρόλα (με προβολή για διώξιμο στο κόρνερ δηλαδή, δε ξέρει και τίποτα άλλο), γίνεται ένα γκιλγκ γκλόνγκ πάλι και η μπάλα πάει μέσα. Απίστευτα πράγματα δηλαδή.

Ε απο κει και πέρα μπάλα δεν παίχτηκε. Οι Ισπανοί κάναν κανά δυο ευκαιρίες αλλά ήταν προφανές πως δεν τους πήγαινε το βράδυ. Από την άλλοι η σιχαμένη αυτή ομάδα και οι παίκτες της άρχισαν τα ωραία τους, βλέπε Βαγγέλι, να πέφτει κάτω λές και του βαλες καλώδια με ρεύμα στα παπάρια, ο Πρίττας μια από τα ίδια κ.ο.κ.

Συμεπράσμα Γενικό 1: Μη ξανακούσω για μπαλάρα και προπονητάρα και αρχίδια καπαμά. Ήταν η μέρα του Άρη. Μπράβο και ζηλέυω πολύ αλλά μέχρι εκεί. Με την ίδια λογική να πάρτε τηλέφωνο αυτόν που κέρδισε το τζόκερ τη δευτέρα και να τον συγχαρείτε για το σχεδιασμό που τον οδήγησε στη νίκη και τη σωστή διαχείριση που έκανε μέχρι να γίνει η κλήρωση.

Συμπέρασμα Γενικό 2 2: Η ιστορία θα γράψει ΑΡΗΣ - Ατλετικο 0-3 και ο ΑΡΗΣ στους 32. Όλα τα υπόλοιπα που γράφω είναι παπαρόσκονη για προσωπική εκτόνωση και κουβέντα εδώ μέσα.

Συμπέρασμα Ειδικό 3: Είμαι 40 χρονών και βλέπω ΠΑΟΚ και ποδόσφαιρο από τα 5 μου. Δυστυχώς η μπάλα δεν είναι πια αντρίκιο άθλημα. Βαρέθηκα να βλέπω οσκαρικές ερμηνείες από μέτρια παικτάκια που με το παραμικρό πέφτουν, κυλιούνται και σέρνονται. Και αν και το τελευταίο μου φάνηκε ως και φυσιολογικό, γιατί για τον ΑΡΗ μιλάμε, δε νομίζω να διαφωνεί κανεις πως όλες οι ομάδες πια έτσι παίζουνε. Εδώ ο Φωτάκης που δε χτυπάει ούτε το σκύλο του αν χέσει στο σαλόνι κατάφερε και πήρε κόκκινη από τέτοια καραγκιοζιλίκια και να μη θυμηθώ την περίπτωση βιερίνια πέρσι κ.ο.κ. Ε δε πάει άλλο. Όσο σιχαμερό και αν είναι θέλω να δω το ίδιο και από τους δικούς μας παίκτες. Αλλιως ας μη ξαναμιλήσει κανεις, ποτέ. Γιατί, αν παίζεις άλλο παιχνίδι με διαφορετικούς κανόνες, δε φταίει το παιχνίδι που δε το κερδίζεις, αλλά εσύ.

Συμπέρασμα Ειδικό 4: Με αρχή την περίπτωση Λαζαρίδη και το άλλο το μαυροκάτσικο του Ολυμπιακού Βόλου (Σανκαρέ νομίζω) που μας είχε σκίσει στον μεταξύ μας αγώνα, θα πως κάτι που έχω ξαναπεί και σε παλιότερο πόστ. Χρειαζόμαστε δύο σέντερ μπακ, το ένα ψηλό με γρήγορα πόδια, πολύ γερό κορμί, σκληρός (με μυαλό, γιατί χωρίς σημαίνει κόκκινη), που δεν είναι σώνει και ντε ο Μπαρέζι στην μπάλα που ξέρει και το άλλο το ίδιο ψηλό και γρήγορο χωρίς απαραίτητα να είναι νταμάρι αλλά να ξέρει αξιοπρεπώς μπάλα, με άλλα λόγια να μπορεί να τη βγάζει από την άμυνα αξιοπρεπώς, χωρίς να κάνει λάθος η κουτουρού λόμπα. Όσο βολοδέρνουμε με Τσιρίλο - Μαλεζα και Ζουέλα σαν παρτνερ του πολύ καλού αλλά γερασμένου και σχετικά καχεκτικού Κοντρέρας προκοπή δε θα δούμε. Και θα συγκλίνουν και οι ακραίοι για να μαζέψουν τα ασυμάζευτα και θα σπάνε οι μπάλες στα άκρα, και θα εκτίθεται και ο Κρέσιτς, και άντε ξανά μανά συζητήσεις περί του Χαλκιά και γενικά μίρλα.

Αυτά. Ξαφούσκωσα. Πάω να την πέσω, αλλά σιγά μην κοιμηθώ με τα νεύρα που έχω. Άκου ο Άρης λέει......
:pano:
IKARIA_4

Δημοσίευση από IKARIA_4 »

εμεις αυριο εχουμε τον σημαντικοτερο αγωνα στην Ευρωπη (μεχρι τον επομενο), και εχουν πλακωσει ολοι να ασχολουνται με την αρη!

αν ειναι δυνατον...

τελικα μερικους σας τσουζει και σας παρατσουζει....
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Έτσι είναι. Πολλούς τους τσούζει. Έχουμε πολλά ψωμιά ακόμα να φάμε... Μέχρι και ανησυχίες για οπαδική άνοδο του Άρη διάβασα εδώ μέσα (!!). Συγγνώμη παιδιά αλλά οπαδική άνοδος χωρίς τίτλους έστω μια στο τόσο δε γίνεται. Και στην τελική ας είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει και οι υπόλοιποι ας κάνουν ό,τι θέλουν. Δεν το πιστεύω ότι χρειάστηκε να γράψω τέτοια πράγματα.

Μπράβο στον Άρη. Και φυσικά χρειάζεται τύχη και κακή εμφάνιση του αντιπάλου αλλά αυτά δε μειώνουν το μέγεθος της νίκης. Δεν είμαστε κομπλεξικά σκουλήκια να μη λέμε το μπράβο.

ΥΓ. Σχόλια Αρειανών

"ΠΑΟΚτσήδες πού κρυφτήκατε;"
"Γιατί εξισώνουν τη νίκη μας με αυτή της ΑΕΚ;"

Πάψατε να "ανησυχείτε" όσοι το κάνετε ή ακόμα;
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Δυστυχώς έτσι είναι.
Δε βλέπεις ο αδερφός cellophan κάθησε και έγραψε ένα σεντόνι για το αγώνα του ερπετού....ούτε ρεπόρτερ του ρούλη να ήταν,τέτοια αναλυτική περιγραφή. :ugeek:
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Βρε Bono, Ρεπόρτερ του Ρούλη με τέτοια περιγραφή/απόδοση των δρώμενων......???? άντε να το δεχτώ αν είμαι κακοπληρωμένος, είναι το τελευταίο μου άρθρο και υπ' ατμόν για το gazetta.gr στη θέση του Κόλκα..... :pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”