Οχι δεν εγινε ετσι. Πριν 15 μερες στο City 106.1 απο το σκαουτιγκ του ΠΑΟΚ (δε θυμαμαι ποιος ηταν, ο Λαγωνιδης νομιζω) ειπε οτι το σκαουτιγκ ειχε τον Μειτε στη λιστα απο οταν επαιζε στη Ζουλτε Βαρεγκεμzarathustra79 έγραψε:O Meite ήταν εισήγηση του Boto. Δεν τον έφερε όσο ήταν στην ομάδα, τον κράτησε όμως το τμήμα scouting στα τεφτέρια του.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
-
ΣωστόςDaskalos_4 έγραψε:Αντε λεβέντη μου Γιαννούλη, αντε sign στην Αουσμπουργκ, μπας και κόψουμε επιτέλους το κακο συνήθειο στον ΠΑΟΚ να ασχολούμαστε ξανα και ξανα με τα ιδια περσινα ξινα σταφύλια.
Να γλιτώσουμε και το μυριο λέω εγώ

Μονος σου απαντας στο γιατί καιγομαστε ολοι για το θεμα Μειτε βρε αδερφεFreeWatcher έγραψε:Τελείωσαν τα χαφ...
Ο κοουτς δεν μπορεί χωρίς αυτόν, αυτός κ ο κανένας...
Πήρε πρωταθλημα, άρα είναι ο χαφ του πλανητη...
Δεν δίνουμε λεφτά αφού, ας του δώσουν 10...
Ας τον περιμενουμε για παντα, δεν υπάρχει αλλος...
Καλύτερος κ του Γκαρσία (άλλο αθλημα βλεπουν)...
Ηρεμα με τον καθε Μεϊτέ. Ενα καλό χαφ ειναι με τα υπέρ του κ τα κατα του. Ο κοουτς δεν μπορουσε κ χωρις τον κανιας που πηρε κ πρωταθλημα. Ουτε ο ενας ουτε ο αλλος ειναι ο καντε. Με τετοιο συμβολαιο, γιατι λεφτα ΔΙΝΟΥΜΕ, βρίσκεις κ καλύτερο. Ο ΠΑΟΚ ειναι πανω απολα (κ απο Μειτεδες), αν θελει ας μεινει αν οχι στο καλό.
Ο μονος λογος που προσωπικα καιγομαι είναι οτι εχουμε δουλεμενο κεντρο κ φοβαμαι μη χαθει η τεραστια ευκαιρία του τσουλου με πισωγυρισματα!

-
Καλησπέρα και καλή βραδυά μάλλον σημαίνει δεν πάει πουθενά πουθενά εδώ θα μείνει
Προφανος δεν παρακολουθεις πολυ ΠΑΟΚ διαφορετικα θα γνωριζες οτι αυτο το τμημα για να βγαλει 1 μειτε πρεπει να φερει 10 μαρκαντονιδες,τωρα αν για εσενα εχουμε καλο σκαουτινγκ τιμ που κατα κοινη ομολογια ειναι γτπ καβαλα τοτε δεν εχω να πω κατι , ο καθενας τα βλεπει οπως καταλαβαινει...PablitoV2 έγραψε:Τον Μείτε τον έφερε άλλο τμήμα;samatta έγραψε:παρολο που ο μειτε σιγα σιγα ξεπερναει τα ορια, καλο ειναι να περιμενουμε λιγο γτ δεν υπαρχει καμια εμπιστοσύνη στο τμημα σκαουτινγκ οτι θα φερει κατι αξιολογο σαν αντι-μειτε
Εσύ ρε φίλε σε περίοδο που ακολουθεί την κατάκτηση του πιο γλυκού πρωταθλήματος, το μόνο που κάνεις είναι να κράζεις και να ειρωνεύεσαι. Ακόμη και το nick σου ειρωνικό είναι. Σου αρέσει κάτι από τον ΠΑΟΚ? Ξεκόλλα λιγάκι, θα νοιώσεις καλύτερα, φιλικά στο λέω
[/quote]
Προφανος δεν παρακολουθεις πολυ ΠΑΟΚ διαφορετικα θα γνωριζες οτι αυτο το τμημα για να βγαλει 1 μειτε πρεπει να φερει 10 μαρκαντονιδες,τωρα αν για εσενα εχουμε καλο σκαουτινγκ τιμ που κατα κοινη ομολογια ειναι γτπ καβαλα τοτε δεν εχω να πω κατι , ο καθενας τα βλεπει οπως καταλαβαινει...[/quote]
Αυτά είναι... βδομάδες μετά το πρωτάθλημα που πήραμε τους βγάλαμε όλους άχρηστους και λίγους. Πόσο ΠΑΟΚ
Προφανος δεν παρακολουθεις πολυ ΠΑΟΚ διαφορετικα θα γνωριζες οτι αυτο το τμημα για να βγαλει 1 μειτε πρεπει να φερει 10 μαρκαντονιδες,τωρα αν για εσενα εχουμε καλο σκαουτινγκ τιμ που κατα κοινη ομολογια ειναι γτπ καβαλα τοτε δεν εχω να πω κατι , ο καθενας τα βλεπει οπως καταλαβαινει...[/quote]
Αυτά είναι... βδομάδες μετά το πρωτάθλημα που πήραμε τους βγάλαμε όλους άχρηστους και λίγους. Πόσο ΠΑΟΚ
γιατι βιαζομαστε να κραξουμε τον παικτη? ο γαυρος εκλεισε τις ανανεωσεις και τους δανεικους που ειχε?
επισης ο ΜΕΙΤΕ εχει συμβολαιο 1,7 . αν δεν παει πουθενα και δεν συμφωνησει να φυγει αυτα τα λεφτα θα παρει απο μπενφικα
αν υπογραψει σε εμας με αυτα που του προσφερουμε υπογραφει την μειωση των αποδοχων του ουσιαστικα.
γιατι να το κανει πρωταθλητης ανθρωπος με οικογενεια και μαλιστα βιαστικα απο 18/06?
εγω λεω να συμφωνησουμε εναν καλο ελευθερο παικτη τωρα να κανουμε την δουλεια μας ετσι και αλλιως μας ελειπε και ενα επιπλεον χαφ
μετα απο κανα μηνα και με το καλο να ειμαστε ηδη σε καποιον ομιλο εδω ειμαστε με σεβασμο στον παικτη που προσφερε και παντα συμφωνα με τις αναγκες μας.
τελος λεω ξανα μια λυση πακετο με 4-5 εκ Μισιτς Πετκοβιτς θα ανεβαζε με ΣΙΓΟΥΡΙΑ το επιπεδο της ομαδας και με βολικα συμβολαια
Πετκοβιτς θα εχει 10 γκολ 5 ασιστ σιγουρα βαλε αλλα 8 Μπραντον και αλλα 8 Τζιμα ειναι μεγαλη αυξηση στα νουμερα μας με παικτη που δεν θα κρατησει κλειστο τον δρομο του Τζιμα τα επομενα χρονια
επισης ο ΜΕΙΤΕ εχει συμβολαιο 1,7 . αν δεν παει πουθενα και δεν συμφωνησει να φυγει αυτα τα λεφτα θα παρει απο μπενφικα
αν υπογραψει σε εμας με αυτα που του προσφερουμε υπογραφει την μειωση των αποδοχων του ουσιαστικα.
γιατι να το κανει πρωταθλητης ανθρωπος με οικογενεια και μαλιστα βιαστικα απο 18/06?
εγω λεω να συμφωνησουμε εναν καλο ελευθερο παικτη τωρα να κανουμε την δουλεια μας ετσι και αλλιως μας ελειπε και ενα επιπλεον χαφ
μετα απο κανα μηνα και με το καλο να ειμαστε ηδη σε καποιον ομιλο εδω ειμαστε με σεβασμο στον παικτη που προσφερε και παντα συμφωνα με τις αναγκες μας.
τελος λεω ξανα μια λυση πακετο με 4-5 εκ Μισιτς Πετκοβιτς θα ανεβαζε με ΣΙΓΟΥΡΙΑ το επιπεδο της ομαδας και με βολικα συμβολαια
Πετκοβιτς θα εχει 10 γκολ 5 ασιστ σιγουρα βαλε αλλα 8 Μπραντον και αλλα 8 Τζιμα ειναι μεγαλη αυξηση στα νουμερα μας με παικτη που δεν θα κρατησει κλειστο τον δρομο του Τζιμα τα επομενα χρονια
- thomas Murg
από σδνα
Ημέρα... Μαντί Καμαρά θα είναι η Τετάρτη (19/6) καθώς στις 15.00 αναμένεται στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ για υπογραφές και ιατρικά!
Μία ημέρα πριν την επίσημη «πρώτη» του ΠΑΟΚ, ο Μαντί Καμαρά θα βρεθεί στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να δρομολογήσει τις εξελίξεις της μεταγραφής του στους ασπρόμαυρους.
Όπως είναι ήδη γνωστό, ο 27χρονος εξτρέμ από την Γουινέα έχει συμφωνήσει με τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ για τα επόμενα τρία χρόνια, με ένα σούπερ πακέτο που θα του αποφέρει πάνω από 4.5 εκατ. ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί πως συμπεριλαμβάνεται και το πριμ υπογραφής ύψους 1.2 εκατ. ευρώ στην σχετική συμφωνία των δύο πλευρών.
Με πτήση από το Παρίσι, ο Καμαρά αναμένεται στις 15.00 στην Θεσσαλονίκη, όπου θα τον υποδεχθούν οι άνθρωποι του Δικεφάλου. Στη συνέχεια θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις για να δρομολογηθεί και το τυπικό σκέλος με τις υπογραφές.
Ημέρα... Μαντί Καμαρά θα είναι η Τετάρτη (19/6) καθώς στις 15.00 αναμένεται στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ για υπογραφές και ιατρικά!
Μία ημέρα πριν την επίσημη «πρώτη» του ΠΑΟΚ, ο Μαντί Καμαρά θα βρεθεί στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να δρομολογήσει τις εξελίξεις της μεταγραφής του στους ασπρόμαυρους.
Όπως είναι ήδη γνωστό, ο 27χρονος εξτρέμ από την Γουινέα έχει συμφωνήσει με τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ για τα επόμενα τρία χρόνια, με ένα σούπερ πακέτο που θα του αποφέρει πάνω από 4.5 εκατ. ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί πως συμπεριλαμβάνεται και το πριμ υπογραφής ύψους 1.2 εκατ. ευρώ στην σχετική συμφωνία των δύο πλευρών.
Με πτήση από το Παρίσι, ο Καμαρά αναμένεται στις 15.00 στην Θεσσαλονίκη, όπου θα τον υποδεχθούν οι άνθρωποι του Δικεφάλου. Στη συνέχεια θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις για να δρομολογηθεί και το τυπικό σκέλος με τις υπογραφές.
Σπουδαίος ΠΑΟΚ: Στέλνει τον μικρό Γιαννάκη στην Αμερική για θεραπεία σύμφωνα με ρεπορτάζ
Η καλύτερη μεταγραφή και μπράβο σε όποιον το σκέφτηκε
Είμαι off topic το ξέρω αλλά ένιωσα πολύ όμορφα όταν το διάβασα
Η καλύτερη μεταγραφή και μπράβο σε όποιον το σκέφτηκε
Είμαι off topic το ξέρω αλλά ένιωσα πολύ όμορφα όταν το διάβασα
φιλαρακο για αρχη μαθε τι θα πει αντιθετη αποψη, οκ καταλαβαινω πως λειτουργει η φαση εδω μεσα, εγραψα την αποψη μου οτι δεν κανει η σκαουτ τιμ και απο κατω καπακι 500 ειρωνιες και εξυπναδες ακομα και απο τον τασο που χθες γελουσε ολη η 4 με την παρτι του, και εσυ βρηκες ειρωνια σε εμενα γτ πολυ απλα δεν συμφωνεις με την αποψη μου, ξερεις αυτο δεν ειναι και πολυ αρσενικο, φιλικα στο λεω , για να νιωσεις καλυτερα...tolis14 έγραψε:Εσύ ρε φίλε σε περίοδο που ακολουθεί την κατάκτηση του πιο γλυκού πρωταθλήματος, το μόνο που κάνεις είναι να κράζεις και να ειρωνεύεσαι. Ακόμη και το nick σου ειρωνικό είναι. Σου αρέσει κάτι από τον ΠΑΟΚ? Ξεκόλλα λιγάκι, θα νοιώσεις καλύτερα, φιλικά στο λέω
Άσχετο σχετικό οι ομάδες πρέπει να ανακοινώνουν τα συμβόλαια τους δημοσια ή πρέπει να τα ξέρει μόνο η εφορία? Δηλ αν δωσουν στον Μειτε 1,7 θα πρέπει να γνωστοποιηθει παντού?
-
Το ότι όλο το νταλαβέρι με τον Μειτέ μπορεί να είναι επικοινωνιακό κόλπο της ΠΑΕ δεν έχει περάσει από κανενός το μυαλό; Εγώ λέω 1 εβδομάδα πριν τα διαρκείας θα έχουν ανακοινωθεί Καμαρά, Μειτέ, Κεντζιόρα, φορ ολκής(όχι Μπρεθγουειτ) και ίσως, αλλά δεν το βλέπω εξτρέμ. Στην ΠΑΕ είναι επαγγελματίες και γνωρίζουν ότι η πιο σημαντική περίοδος για τα διαρκείας είναι ο πρώτος μήνας και δεν θέλουν με τίποτα να τον αχρηστεύουν. Κοντός ψαλμός αλληλούια... Στο Leuage stage να μπω!!!
τασε αστα αυτα, κουρασες μαγκα. και μονο στην σκεψη οτι σταματησε να γραφει ενας συνοπαδος για να σε προστατεψει και εσυ ακομα εισαι εδω και γραφεις σαχλαμαρες, διχνει ποσο ξεφτιλα εχει γινει η κοινωνια μαςTaseos έγραψε:Ε τι εμπιστοσύνη να υπάρχει. Αλίμονο. Σάμπως κάνουν και τίποτα της προκοπής;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος samatta την Τρί 18 Ιουν 2024, 18:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.