Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από iasoiako »

astral έγραψε:Ρε συ iasoiako , τα τσεκάρεις έστω και λίγο όλα αυτά η απλά σου τα λένε και τα χάφτεις? Και εμείς τι φταίμε?
Για πες μου τί έχαψα και τί υιοθέτησα? Αναφορά κάνω.
Εγώ προσωπικά τα ακούω όλα, ούτε παίζω τον έξυπνο. Εσύ προσπαθείς κάτι να πεις για το προσωπό μου ότι είμαι χαφτας. Και σου εξηγώ:

Λέω ότι αυτός ο συνδεσμίτης "λέει αυτά", και θα ανοίξει την Θυρα 4 και θα μπει μπροστά. Το ήξερες δεν το ήξερες.
Δεν σε προβληματίζει τώρα που το ξέρεις, ότι υπάρχει σε κομμάτι του οπαδικού τέτοιο κλίμα?

Εμένα με προβληματίζει και το μοιράζομαι.

Πιστεύω προσωπικα ότι δεν ισχύει αυτό που λέει για τον Σαββίδη, το μέλλον θα το δείξει στην τελική.

Απλά έλεος, δεν σου είπα ούτε να πιστέψεις κάτι ούτε να το ασπαστείς, κάνα αναφορά σε τί λέει. Και αφού το λέει σε εμένα είμαι 1000% πεπεισμένος ότι το λέει και σε άλλους 1000.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος iasoiako την Τρί 20 Σεπ 2022, 12:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Όταν παραθέτεις φήμες είναι σαν να τις υιοθετείς. Αν δεν τις υιοθετείς δεν υπάρχει λόγος να τις γράψεις, αφού δέχεσαι ότι είναι μύθευμα.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

ΑποστόληςΑ έγραψε:Όταν παραθέτεις φήμες είναι σαν να τις υιοθετείς. Αν δεν τις υιοθετείς δεν υπάρχει λόγος να τις γράψεις, αφού δέχεσαι ότι είναι μύθευμα.
Αυτό που λες είναι λάθος 100%, ανυπόστατο παντελώς και δικιά σου υπόθεση
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Για σένα είναι λάθος, για μένα όχι.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

iasoiako έγραψε:
astral έγραψε:Ρε συ iasoiako , τα τσεκάρεις έστω και λίγο όλα αυτά η απλά σου τα λένε και τα χάφτεις? Και εμείς τι φταίμε?
Για πες μου τί έχαψα και τί υιοθέτησα? Αναφορά κάνω.
Εγώ προσωπικά τα ακούω όλα, ούτε παίζω τον έξυπνο. Εσύ προσπαθείς κάτι να πεις για το προσωπό μου ότι είμαι χαφτας. Και σου εξηγώ:

Λέω ότι αυτός ο συνδεσμίτης "λέει αυτά", και θα ανοίξει την Θυρα 4 και θα μπει μπροστά. Το ήξερες δεν το ήξερες.
Δεν σε προβληματίζει τώρα που το ξέρεις, ότι υπάρχει σε κομμάτι του οπαδικού τέτοιο κλίμα?

Εμένα με προβληματίζει και το μοιράζομαι.

Πιστεύω προσωπικα ότι δεν ισχύει αυτό που λέει για τον Σαββίδη, το μέλλον θα το δείξει στην τελική.

Απλά έλεος, δεν σου είπα ούτε να πιστέψεις κάτι ούτε να το ασπαστείς, κάνα αναφορά σε τί λέει. Και αφού το λέει σε εμένα είμαι 1000% πεπεισμένος ότι το λέει και σε άλλους 1000.
Τι θα πει αναφορά κάνω? Δεν καταλαβαίνεις ότι η αναφορά σου και η αναπαραγωγή δημιουργεί εντυπώσεις?
Προσωπικά δεν με προβληματίζει καθόλου τι λέει ένας με μια καφετερια και αν δεν έχω την παραμικρή άποψη για το αν ισχύσουν αυτά που λέει, δεν θα τα γράψω δημοσια γιατί είναι εντελώς ανεύθυνο.
Ειδικά όταν αφροά κάτι η κάποιον τον οποιο νοιάζομαι και υπολήπτομαι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Τρί 20 Σεπ 2022, 12:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Όποια πλευρά έχει λάθος καλό θα ήταν να εξαφανιστεί από τα δρώμενα του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Εντάξει αφού η δική μου η αναφορά στο γεγονός είναι που φταίει να μην ξαναγράψω τίποτα για τον συγκεκριμένο, ωστέ να μην υπάρχουν υπόνοιες ότι κάνω και κάτι κακό.

Εν κατακλείδι, το μήνυμα πάντως είναι σαφές ότι υπάρχει μερίδα του οπαδικού με τέτοιες απόψεις.

Μέχρι εδώ και τέλειωσα με το θέμα.
icue

Δημοσίευση από icue »

iasoiako έγραψε:Ε παπαριές μπορεί να είναι απλά βλέπω και πολλούς στο μαγαζί του φίλε.

Παυλος Δερμιτζακης, Αντρίγια Ζιβκοβιτς (μένει κάπου εκεί κοντά και παίρνει καφέ κάθε πρωί), Δημήτρης Μπούζας, ο δήμαρχος ο Ζέρβας, ο Σταυρόπουλος (Ματζικ), ο Γιαννης Γιαννούλης.
Elementary my dear Watson.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Το σκέφτομαι από εχθές και μου κάνει ένα πράγμα εντύπωση.

Αν το άκουσα εγώ που ζω 504 χλμ από την Τούμπα τον μήνα Ιούλιο και τον Σεπτέμβριο έσκασε το θέμα εδώ μέσα έχω μια ερώτηση.

Ή ο τσιφτης αυτός πλάσαρε για δικούς του λόγους παλιό νέο τώρα είτε από βλακεία του είτε από δόλο, είτε το πρόβλημα παραμένει και οι 2 μήνες γίνανε 4, ή παραμένει σταθερά ένα 2μηνο καθυστέρησης που δεν έγινε και τίποτα. Ή απλώς δεν συμβαίνει τίποτα.

Και αφού τα λέμε όλα, σε μια χρονιά που αρχίσει και σφίγγει το πράμα για πολλούς λόγους, που είναι τα διαρκείας; Ο Ταϊγκερ με 25.000 πανάκριβα διαρκείας τους έκανε 2,5 μεταγραφές και χαίρονται.

ΥΓ: Από όσο ξέρω η οργανωτική δομή των εταιριών του είναι ανεξάρτητες. Δεν συνδέεται οικονομικά μια με την άλλη οπότε αν πάγωσαν οι πληρωμές στον ΠΑΟΚ δεν σημαίνει πως πάγωσαν κι αλλού. Πχ, γνωστό που έχω σε άλλη εταιρία του η αυτάρκεια που τόσο χλευασαμε έχει επιτευχθεί. Δεν χρειάζονται ενέσεις ρευστότητας.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

NikLiverpool έγραψε:Το ότι μπορεί να αναφέρεται στον εαυτό του ως φυσική υπόσταση δηλαδή δεν παίζει? Εκτός αν είναι ο Highlander δηλαδή και μας το κρύβει...
Φυσικα και παιζει.-
Δεν ειπα το αντιθετο. Τουναντιον
γι αυτο και τονισα και το οτι:
"Ο Ποντιος δεν εχει προθεση να αφησει
τον ΠΑΟΚ ξεκρεμαστο. Υπαρχει ηδη προβλεψη
για καθε πιθανο σεναριο".

Αυτο ακριβως πιστευω για τον Ιβαν οτι
(θα) κανει και μονο για το καλο του ΠΑΟΚ.-
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Το σενάριο για τις καθυστερήσεις πληρωμών είχε ξαναπαίξει πριν κανένα χρόνο ανεπιτυχώς και σταμάτησε γρήγορα.
Η εμπλοκή του ονόματος του αρχηγού μας γίνεται επίσης για δεύτερη φορά, καθώς λάσπη έπεσε και στο πρόσωπο του πέρσι το καλακαίρι πριν την τελική ανανέωση του συμβολαίου του ,με τις γνωστές γελοιότητες για το υπέροχο ποσό που ζητούσε από τον ΠΑΟΚ ,με κορυφαία την αναφορά για τα δανεικά που έδωσε στον Χαριστέα όταν αυτός ήταν διοικητικό στέλεχος του Άρη για να κάνει μεταγραφές ο Άρης .

Τώρα ,όλως τυχαίως, επιχειρείται εκ νέου η σπίλωση του κορυφαίου διοικητικού παράγοντα που είδε ποτέ ο ΠΑΟΚ,αλλά και της ποδοσφαιρικής σημαίας της νεότερης ιστορίας του ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι γνωστό ότι προαλείφεται για πόστο στην ποδοαφαιρική ομάδα μετά το τέλεος της καριέρας του που πλησιάζει.

Αν αυτό δεν είναι κακόβουλη εκ των έσω( ή έστω με εκ των έσω βοήθεια ) επίθεση στον οργανισμό ΠΑΟΚ τότε εγώ είμαι αστροναύτης.

Αυτό που δεν ξέρω είναι αν όλη αυτή η αηδία επιχειρείται από τα ίδια πρόσωπα ,ή αν έχουν βρεθεί καινούργιοι .
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

iasoiako έγραψε:Μακάρι να είναι όλα μαλακίες.
Απλά υπάρχει μερίδα οπαδών που σκέφτονται έτσι και λένε ότι ο Ιβάν είναι άφαντος σε πολλούς τομείς.
Ξεκολλα ρε φιλε
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

μα καλα ειναι δυνατον ρε παιδια να πιστεψει καποιος οτι βρεθηκε καποιος με παικτες του ΠΑΟΚ και οι παικτες του ειπαν τετοιο πραγμα??
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Πέρα από την φήμη, την ίδια, όμως, πρέπει να δούμε και ποιος την έβγαλε. Προφανώς ο κύριος έχει δόλο.
Το θέμα είναι ότι όπως λένε παει για πρόεδρος μεγάλου συνδέσμου. Τι θα γίνει αν αρχίσουν να δημιουργούν προβλήματα στο γήπεδο; Αν αρχίσουν να παρασύρουν και άλλους επειδή «ο ιβαν δεν είναι στην σουίτα» ή «δεν πήρε δεκάρι»;
Αυτα για μένα είναι θέματα που πρέπει να συζητούνται μπας και προληφθεί καμία κατάσταση.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Εν τω μεταξύ η πλάκα είναι πως η άποψη του κάθε ιδιοκτήτη καφετέριας(;), αποκτά "υπόσταση" (γελάω) επειδή ήταν ή θα είναι πρόεδρος, σε έναν ΣΦ ΠΑΟΚ.
Σκεφτείτε όσοι τα πιστεύετε αυτά, πως κάποτε στη ΔΙΟΊΚΗΣΗ του ΠΑΟΚ, ήταν ένας νυν ιδιοκτήτης ταβέρνας (σιγά μη το πω εστιατόριο) ο οποίος υποδέχθηκε πρόσφατα χοντρό και σια, βγήκε καμιά 100 φωτογραφίες χαμογελαστός και έκανε σαν να μην τρέχει τίποτα.
Ο οποίος χοντρός λίγους μήνες νωρίτερα πήγε να μας ρίξει για 2η(!) φορά με τη στημένη υπόθεση του τερματζή του σκουληκιού..

Θα πει κάποιος "και τι να κάνει ρε αδερφέ, αυτή είναι η δουλειά του ξέρω γω, πρώτα είναι ταβερνιάρης και μετά ΠΑΟΚ" και μπορεί να έχει και δίκιο.
Άρα που καταλήγουμε; Πως και ο οποιοσδήποτε ιδιοκτήτης καφετέριας, πρώην ή μελλοντικός πρόεδρος σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ, ΜΠΟΡΕΊ πρώτα να είναι ιδιοκτήτης καφετέριας, μετά πρόεδρος ΣΦ ΠΑΟΚ και στο τέλος ΠΑΟΚ.
Με ΌΤΙ συνεπάγεται από όλα τα παραπάνω..

Τα μόνα άτομα που θα ακούτε και θα εμπιστεύεστε είναι αυτά που είναι πρώτα ΠΑΟΚ και μετά οτιδήποτε άλλο.
Και είναι πολύ λίγα. Πάρα πολύ λίγα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”